لانچ Xbox بعدی در اواخر سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
unreal_engine_3_615.png

EDGE Magazine گزارش داده که Xbox بعدی در اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

بر اساس گزارش EDGE ، در حال حاضر استودیوی مونترال یوبی سافت Dev kit های کنسول بعدی ماکروسافت[که جانشین 360 می شود] را در اختیار دارد و به شدت در حال توسعه ی بازی و نرم افزار با استفاده از این Devkit ها که توسط ماکروسافت برای آن ها فرستاده شده، می باشد.بر اساس گزارش EDGE ، استودیوهای دیگری نیز از جمله تعدادی از استودیوهای EA نیز این Dev kit ها را در اختیار دارد و تا قبل از کریسمس به بیشتر استودیوها فرستاده خواهد شد.

خود کنسول نیز بر اساس گفته ی EDGE در اواخر سال 2012 روانه ی بازار خواهد شد.GPU کنسول نیز توسط AMD طراحی شده است.

بر طبق منوال همیشگی یوبی سافت از دادن جواب به این گزارشات خودداری کرد.

همچنین EDGE گفته است که یکی از استودیوهای سونی تمام پروژه های PS3 خود را متوقف کرده است و تمرکز خود را بر روی کنسول بعدی سونی گذاشته است.این استودیوی سونی که نامش فاش نشد همچنین در ساخت تکنولوژی گرافیکی کنسول بعدی سونی، دخالت دارد.

اوایل این هفته نیز سایت فرانسوی Xboxgen گزارش داد که ماکروسافت در نظر دارد کنسول بعدی خود را در نمایشگاه CES به صورت رسمی معرفی کند. [نمایشگاه CES در ماه ژانویه در لاس وگاس برگذار خواهد شد]

شایعات در مورد نسل بعدی کنسول های بعدی،زمان رونمایی و زمان عرضه آن ها بسیار زیاد شده است.ماه پیش، رزومه ی کاری چهار کارمند ماکروسافت در سایت LinkedIn ، نشان داد که آن ها در حال کار بر روی سیستم و سخت افزار نسل جدید ماکروسافت هستند.

Source

PS2 با PS3 حدود 6 سال فاصله داشت و حتی اگه اشتباه نکنم یکی از دلایلی که PS3 یه کم دیر اومد ، Blu-Ray بود نه سخت افزارش. شایدم اشتباه میکنم ولی یه همچین چیزی توی ذهنم هست ! :دی
Xbox هم با Xbox 360 فقط 4 سال فاصله داشت ولی تفاوت گرافیکی رو ببینین ! :دی
در کل کنسولی که 7 سال بعد از نسل قبل خودش بیاد قائدتآ باید سخت افزار فوق العاده قوی تری داشته باشه مگر اینکه سونی و مایکروسافت هم راه نینتندو رو برن که امیدوارم این طور نشه.
آخه الآن میگن دو سه برابر :d چجوری میگن ؟ عدد ها رو ضرب و تقسیم میکنن :d ! اگه اینجوری باشه 360 4 برابر xbox قدرت داره ! :d اما اوایل نسل تو این مقاله ها خوندیم ، هرکدوم از کنسول ها 20 برابر قدرتشون بیشتر شده ! الآن دقیقا اگر شایعات سخت افزار Edge درست باشه ، Cpu شده 6 هسته ای ، رم 2 فقط برای CPU ، گارت گرافیک هم بماند :d ! یعنی اختلافش دقیقا یه چیزی مثل این نسل با نسل قبل هست

PS2 با PS3 حدود 6 سال فاصله داشت و حتی اگه اشتباه نکنم یکی از دلایلی که PS3 یه کم دیر اومد ، Blu-Ray بود نه سخت افزارش. شایدم اشتباه میکنم ولی یه همچین چیزی توی ذهنم هست ! :دی
Xbox هم با Xbox 360 فقط 4 سال فاصله داشت ولی تفاوت گرافیکی رو ببینین ! :دی
در کل کنسولی که 7 سال بعد از نسل قبل خودش بیاد قائدتآ باید سخت افزار فوق العاده قوی تری داشته باشه مگر اینکه سونی و مایکروسافت هم راه نینتندو رو برن که امیدوارم این طور نشه.

نه اخه الان چند ساله که منتظر این جهش هستند.....من توی یه مقاله خوندم اگه تراشه ای رو با فناوری زیر 21 نانومتر تولید کنند بدون کوچکترین افزایش فرکانسی بازدهش دو برابر می شه...تازه کوچک شدن ارزان شدن خنک تر شدن و مصرف کمتر و امکان پیاده کردن معماریهای جدید تر بماند......................... جهش اصلی از سل 2015 با ورود فناوری 11 نانومتر خواهیم دید که یادم نیست رییس کدوم یکی از دو شرکت کارت گرافیک ساز بود که اعلام کرد برای 2015 کارتهای گرافیک 20 ترافلاپی!!!!!!!!!!!! اماده میکنه
با این حال که فکر میکنم هر دو کنسول اکس باکس بعدی و ps4 توی بازه زمانی نزدیک به هم می یان حدود 6 ماه "البته این نظر شخصیم هست"... و در نتیجه تراشه های گرافیکی تقریبا توی یک رده خواهند داشت....ولی بهتر بود با هم توافق می کردند به مقدار کنسولهاشون رو عقب می نداختن............................

اینم برای دل خودم :کاش یه توافقی می کردند یه کنسول مشترک می دادند...................:d

شزمنده حواسم نبود. منظورم اخر سال بعد بود. خوب نتیجه اش معلومه تا اخر سال دیگه باید از 28 و 32 نانومتر استفاده کنند. یه پردازنده fermi از انویدیا 500 میلیمتر مربع اندازه die داره. برا یه کنسول حداکثر diesize در حدود 200 میلیمتر در نظر میگیرن به خاطر گرمای مصرفی. اگه سال اینده بیاد یعنی شما قدرتی در حد یه 580 از انویدیا یا کمی بیشتر خواهید داشت. اون دموی انریل انجین یادتونه که با سه تا 580 اجرا میشد؟ اما با اکسباکس بعدی فقط میتونید کرایسیس 1 رو تو فول اچ دی یا یه خورده با افکت های بیشتر تجربه کنید.

الان شما فکر میکنید وقتی تراشه مخصوص کنسول ساخته میشه با این تراشه هایی که تو PC های امروزی هست برابری میکنه ؟ همین اشتباهو دقیقا همین نسل Nvidia کرد بر عکس ATI تراشه ای داد که با هم نسل های خودش خیلی متفاوت بود.

الان هم دقیقا همین قضیه اتفاق میفته مطمئنا تراشه هایی که قرار استفاده بشن از جدیدترین تکنولوژی هایی استفاده خواهند کرد هنوز داخل کارت هایی مثل 580 یا 6970 استفاده نشدند..

بالاخره سخت افزار کنسول باید یکم از زمان خودش جلوتر باشه که بتونه حداقل 5 سال دووم بیاره.

این چه می گوید ؟

SegaLeaks this morning received the following spec sheet from a close Microsoft associate.

CPU : IBM Power 710

- Architecture : IBM POWER7

- Cores : 6 Core

- Clockspeed : 3.72 GHz

GPU : Custom AMD Radeon HD Graphics

- Configuration : Single Die Dual Core

- Clockspeed : 750MHz

- Daughter Die : Renesas Electronics 100MB eDRAM

RAM : 2GB 512-Bit GDDR5 256GB/s (Unified Memory Architecture)

- Zach Morris

اینها رو هم گفته است . . . گویا !

SegaLeaks can today reveal that Sega’s next generation console and arcade platforms are to be powered by a SoC (System on Chip) manufactured by Renesas Electronics.

The SoC is to consist of three processors, the processors are as follows -

ARM Cortex A15 2.5GHz Quad Core
IMGTEC PowerVR Series 6 Rogue 400MHz
IMGTEC/Caustic Graphics CausticOne 400MHz
The SoC is to be fabbed at 28nm.

- Zach Morris

http://s3gal3aks.wordpress.com/

100 مگ eDRAM ؟!!! 360 فقط 10 مگ eDRAM داره!
همچی کف نکن همچی هم فوق العاده نیست . برو رم گرافیکی 360 و Xbox نسل قبل رو مقایسه کن می فهمی :دی من نظرم رو 500 مگ اینا بود که :|

باو eDRAM فرق داره، چرا چرت و پرت میگی؟
biggrin1.gif
500 مگ eDRAM میدونی چه هزینه وحشتناکی میگذاره؟ Flash memory نیست که
biggrin1.gif
میدونم چی میگی ، اما نسل بعده :| حالا 500 رو من زیادی گفتم اما 200 اینا باید می بود اقلا :|

سرعت eDRAM 256 gb/s هست یکی از برتری های اصلی 360 همین 10 مگ حافظه هستش.حالا بشه 100 مگ دیگه...
دارم به عنوان یه سخت افزار نسل بعد کنسول میگم!

آخرین ویرایش:
100 مگ eDRAM ؟!!! 360 فقط 10 مگ eDRAM داره!

میگه سگا میخواد کنسول بده؟:|:|

این لینکی که گذاشتم کلی خبر داره از کنسول/دستگاه آرکید جدید سگا ! میگه قیمت لانچش 299.99$ هست و 2012 عرضه یا رونمایی میشه زودتر از کنسولهای مایکرو و سونی و ... خیلی خبر داره و ما بی خبر بودیم انگار !

همچی کف نکن همچی هم فوق العاده نیست . برو رم گرافیکی 360 و Xbox نسل قبل رو مقایسه کن می فهمی :دی من نظرم رو 500 مگ اینا بود که :|
باو eDRAM فرق داره، چرا چرت و پرت میگی؟:دی 500 مگ eDRAM میدونی چه هزینه وحشتناکی میگذاره؟ Flash memory نیست که:دی

راستی اگه 2 گیگ رم برای CPU باشه، 2 گیگ هم اختصاصی برای GPU یعنی میزان رم کلی کنسول میشه 4 گیگ که دقیقا 8 برابر 360 ـه! یعنی اون دموی UE 3.0 اپیک باید واسه لانچ تایتل هاش بشه:دی اون CPU شش هسته ایش هم خیلی خفن میزنه، کلا IBM تو زمینه CPU همیشه چند سالی از بقیه جلوتره.
این لینکی که گذاشتم کلی خبر داره از کنسول/دستگاه آرکید جدید سگا ! میگه قیمت لانچش 299.99$ هست و 2012 عرضه یا رونمایی میشه زودتر از کنسولهای مایکرو و سونی و ... خیلی خبر داره و ما بی خبر بودیم انگار !
باو سگا مگه قاطی کرده که میخواد وسط این گرگ ها (:دی) دوباره کنسول بده بیرون؟ چرت میگه، من باور نمیکنم:دی

میدونم چی میگی ، اما نسل بعده :| حالا 500 رو من زیادی گفتم اما 200 اینا باید می بود اقلا :|
سرعت eDRAM 256 gb/s هست یکی از برتری های اصلی 360 همین 10 مگ حافظه هستش.حالا بشه 100 مگ دیگه...

اقا من که خیلی راضیم اگه این چیزی که نوشتن نسل بعد باشه؟ خیلی قویه :دی کنسول هم قدرتش را باید ضربدر چند کنیم :دی چون ماشالا تا اخر نسل چندین برابر ازش قدرته بیشتر میکشن :دی

باو سگا مگه قاطی کرده که میخواد وسط این گرگ ها (:دی) دوباره کنسول بده بیرون؟ چرت میگه، من باور نمیکنم:دی
پ نه پ بیا باور کن :d
معلومه شعر نوشته دیگه
سگا تو بازی ساختنش مونده چه برسه به کنسول سازی =))
اون اطلاعاتم خیلی تخیلیه با تحلیل های تو
جه بازار شایعات داغه
بروبکس حرفهای بنظرتون قدرت گرافیکیش چند بارابر x360 میشه؟

دوتا چیزو باید بگم :دی

1.سخت افزار پی سی با سخت افزار کنسول مقایسه نکنید و نتیجه گیری گیری کنین

اون CPU شش هسته ایش هم خیلی خفن میزنه، کلا IBM تو زمینه CPU همیشه چند سالی از بقیه جلوتره.

2.اینطور نیست ! Intel که بوق نسیت ؟! :دی فرقشون اینه زمینه کاری فرق داره ! IBM تو زمینه سیستم سرور اینا بیشتر مطرح ِ !

یکی از دلایل دیگه که سخت افزار پی سی ر. مباید با کنسول مقایسه کرد همین معماری متفاوت پردازنده هاش هست ! و الا میتونستید مثل PC روشون ویندوز نصب کنید :دی

دارم به عنوان یه سخت افزار نسل بعد کنسول میگم!
تو فروم Beyond3d و NeoGAF ملت ميگن 100MB EDRAM خيلي زياده! حالا من تو اين زمينه در اون حدي اطلاعات ندارم كه نظر بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or