لانچ Xbox بعدی در اواخر سال 2012

Behrooz

کاربر سایت
unreal_engine_3_615.png

EDGE Magazine گزارش داده که Xbox بعدی در اواخر سال 2012 عرضه خواهد شد.

بر اساس گزارش EDGE ، در حال حاضر استودیوی مونترال یوبی سافت Dev kit های کنسول بعدی ماکروسافت[که جانشین 360 می شود] را در اختیار دارد و به شدت در حال توسعه ی بازی و نرم افزار با استفاده از این Devkit ها که توسط ماکروسافت برای آن ها فرستاده شده، می باشد.بر اساس گزارش EDGE ، استودیوهای دیگری نیز از جمله تعدادی از استودیوهای EA نیز این Dev kit ها را در اختیار دارد و تا قبل از کریسمس به بیشتر استودیوها فرستاده خواهد شد.

خود کنسول نیز بر اساس گفته ی EDGE در اواخر سال 2012 روانه ی بازار خواهد شد.GPU کنسول نیز توسط AMD طراحی شده است.

بر طبق منوال همیشگی یوبی سافت از دادن جواب به این گزارشات خودداری کرد.

همچنین EDGE گفته است که یکی از استودیوهای سونی تمام پروژه های PS3 خود را متوقف کرده است و تمرکز خود را بر روی کنسول بعدی سونی گذاشته است.این استودیوی سونی که نامش فاش نشد همچنین در ساخت تکنولوژی گرافیکی کنسول بعدی سونی، دخالت دارد.

اوایل این هفته نیز سایت فرانسوی Xboxgen گزارش داد که ماکروسافت در نظر دارد کنسول بعدی خود را در نمایشگاه CES به صورت رسمی معرفی کند. [نمایشگاه CES در ماه ژانویه در لاس وگاس برگذار خواهد شد]

شایعات در مورد نسل بعدی کنسول های بعدی،زمان رونمایی و زمان عرضه آن ها بسیار زیاد شده است.ماه پیش، رزومه ی کاری چهار کارمند ماکروسافت در سایت LinkedIn ، نشان داد که آن ها در حال کار بر روی سیستم و سخت افزار نسل جدید ماکروسافت هستند.

Source

100 mb edram!!!!!!!!!!
lol مگه میخوان چیکار کنن باهاش!؟ دیگه اگه کنسولشون رزولوشن 4k (چهار برابره فول اچ دی)هم داشته باشه این همه edram احتیاجشون نمیشه ! البته 100 مگابایت برای رزولوشن 4k ایده آل هست و اگر این شایعه صحت داشته باشه به احتمال قریب به یقین رزولوشن xbox بعدی 4k خواهد بود احتمالا تو تاریخ لانچ کنسول بعدی مایکرو کمپانیهای تلویزیون ساز هم برنامه معرفی oled ها و نئوپلاسماهای 4k دارن.

ibm سی پی یوهای risc میسازه در حالیکه intel و amd سی پی یوهای cisc میسازن از نظر معماری و هدف دو نوع پردازنده متفاوت هستن برای مصارف متفاوت برای کنسولها البته risc میتونه مناسبتر باشه.

دقیقا 100MB eDRAM دوبرابر 1080P که نیاز هست فضا داره ! از طرفی پهنای باند وحشتناکی هم دست بازی سازها میزاره حالا نمیدونم اگه این حقیقت داشته باشه میخوان مثلا چیکار کنن ؟!
ولییکی از علتهاش به خاطر 3D هست که بدون دردسر بشه حتی بازی ها را 1080P اجرا کرد بدون افته رزولیشن !

من تقریبا1 سال پیش برای بعضی از دوستان میگفتم مه مایکروسافت سعی میکنه نسل بعد زیاد ساختار کنسولش را تغییر نده البته بر طبق شایعاتی که قبلا شده بود میشد نتیجه گرفت که مایکروسافت طراحی و معماری کنسول نسل بعد خودش را شبیه به 360 میکنه و تقریبا سعی میکنه فقط قدرتش را افزایش بده مثل حافظه بیشتر و یا eDRAM بیشتر یا سرعت کلاک بیشتر و ...............
معماریه این نسل کنسول هم هیچ مشکلی نداره فقط مشکل بازی ساز ها حافظه و سرعت پردازنده ها هست که با افزایش دادنش مشکل حل میشه مثلا همین 360 میتونه حتی تسلاشن تو ساخت بازی به کار بره ولی چون قدرت GPU در اون حد نیست اون پلیگان را به کار ببره , چنین چیزی امکلان پذیر نمیشه .
نه تنها این سیاست هیچ ایرادی نداره بلکه بسیار به نفعه هم خود مایکروسافت هست و هم به نفعه بازیسازها . الان بازیسازها مثل کرایتک و اپیک و id قدرته انجینشون بسیار بالاتر از اون چیزی هست که تو این نسل ما شاهد هستیم میشه اینو از تک دمو هایی که نمایش میدن شاهد بود . وقتی معماری کنسول زیاد تغییری نکنه انجین بازیساز ها خود به خود برای نسل بعد بهینه هستند و بازیساز بودن هیچ هزینه ی اضافه بازی را براحتی برای کنسول های نسل بعد میتونن افزایش گرافیک بدن . الان بیشتر بازیسازها انجینشون را همین نسل برای نسل بعد اماده کردند و این خیلی خوبه که میتونیم اول نسل گرافیک نسل بعد را تجربه کنیم . سونی هم اگه عاقل باشه دست به معماری کنسولش نمیزنه و سعی میکنه از CELL قوی تر تقریبا با همون معماری استفاده کنه از طرفی هم همین نسل دیگه بازیساز ها با ساختار کنسولش اشنا شدند و دیگه نسل بعد لازم نیست راه های پر پیچ و خم طی کنن .
درست میگی فرخ این مورد دو تا حسن داره یکی ـش همونی هست که خودت اشاره کرد یعنی اگه ساختار کنسول زیاد تغییر نکنه سازنده های دیگه مجبور نیستن انجینشون رواز پایه واسه سخت افزار های جدید بازنویسی کنن و مسلما ً هزینه ها میاد پایین ،مورد دوم که مهمترم هست کیفیت بالاتر و پیرو اون بازدهی سریع تر در یه مدت زمان کوتاه تر هست که خود به خود به وجود میاد ، یعنی دیگه نیاز نیست یکی دو سال بگذره تا سازنده ها با سخت افزار کنسول آشنا بشن و با تغییرات و بازنویسی فراوان در نهایت بتونن از قدرت و پتانسیل واقعی کنسول جدید استفاده کنن.

نمونه هم تو این نسل زیاده مثل UE 3 که قدرت واقعیش رو داره تو GEOW 3 نشون میده ، کی فکرش میکرد تو گیرز3 ، اپیک ue رو اینقدر بهینه کنه که از گیرز 2 یه سرگردان بالاتر بایسته یا مثلاً بازی Uncharted 2 که تو نسخه دوم با یه بازنویسی نسبت به شماره اول پیشرفتی میکنه که حتی باورشم سخته .....! کی بدش میامد سریه COD تو این نسل با انجین جدید ID ساخته بشه یا مثلاً CE 3 رو تو بازی های بیشتری ببینیم.

در کل اگه معماری کنسول جدید مایکرو با 360 زیاد متفاوت نباشه میتونیم انتظار بازی های باکیفیت تری رو در یکی دو سال اول و طول عمر کلی کنسول های نسل بعد نسبت به نسل قبل داشته باشیم.

آخرین ویرایش:
دقیقا 100MB eDRAM دوبرابر 1080P که نیاز هست فضا داره ! از طرفی پهنای باند وحشتناکی هم دست بازی سازها میزاره حالا نمیدونم اگه این حقیقت داشته باشه میخوان مثلا چیکار کنن ؟!
ولییکی از علتهاش به خاطر 3D هست که بدون دردسر بشه حتی بازی ها را 1080P اجرا کرد بدون افته رزولیشن !

برادرانم لیوبی ( DieDie ) شانگفی ( Kayne ) کوانیو ( Gartall ) ! :d

همون منبعی که گفته 100MB eDRAM تو آپدیت جدیدش گفته 64MB eDRAM هست در اصل، نه 100 تا !

با این حساب اگر این شایعات حقیقت داشته باشه احتمالش هست بازیهای موازی برای دو کنسول ساخته بشه ! چون موتور ها نیاز به تغییر چندانی ندارن و ساختار اصلیشون دست نخورده باقی میمونه !

• Like
Reactions: kayne
برادرانم لیوبی ( DieDie ) شانگفی ( Kayne ) کوانیو ( Gartall ) ! :d

همون منبعی که گفته 100MB eDRAM تو آپدیت جدیدش گفته 64MB eDRAM هست در اصل، نه 100 تا !

با این حساب اگر این شایعات حقیقت داشته باشه احتمالش هست بازیهای موازی برای دو کنسول ساخته بشه ! چون موتور ها نیاز به تغییر چندانی ندارن و ساختار اصلیشون دست نخورده باقی میمونه !

اصلا 64MB مگه کمه ؟! :دی اگه همینم باشه بازم فوق العادست . یادم میاد سر همین 360 که 10 مگ داشت بعضی سایتها میگفتند بیش از اندازه زیاده :دی

اصلا چه فرقی داره 2012 میاد یا 2013؟ هر کدومش که باشه نه GTA6 نه HALO5 نه Gears of War 4 نه بازی جدید از Remedy نه AC IV نه هیچ عنوان بزرگ دیگه ای نمیاد واسه این کنسول! پس سره 10 12 ماه اینور اونور انقد دعوا نکنید! فقط امیدوارم کنسول بعدی بر پایه اینترنت نباشه و بازیهاش رو دیسک عرضه بشه و تا آخرشم اینجوری بمونه!

من خودم شخصا از کپی بازی کردن ترس و دلهره Live بازی کردن و انتظار واسه شکستن قفلای جدید مایکروسافت و این چیزا خسته شدم. با توجه به مشخصاتی که احتمالش هست که کنسول بعدی از این سخت افزارها استفاده کنه قیمت چیزی بین 350 تا 550 دلار می تونه باشه. احتمالا بازی ها هم 12 دلار گرون می شن. من تصمیم گرفتم تو نسل بعد بازیای اورجینال بخرم و بازی کنم چون هم اونقد سنم بالا رفته که نمی تونم همه ش بازی کنم هم اینکه بازی های top از نظر من تو یه سال نهایتا 5 6 عنوان هستن که اونارو می خرم و با خیال راحت و وجدان آسوده بازی می کنم!

البته من نمی تونم از وسوسه ی کپی بازی کردن راحت بگذرم پس اگه به امید خدا زود کپی خورش تونستن بکنن روز از نو روزی از نو!!! :دی

اصلا چه فرقی داره 2012 میاد یا 2013؟ هر کدومش که باشه نه GTA6 نه HALO5 نه Gears of War 4 نه بازی جدید از Remedy نه AC IV نه هیچ عنوان بزرگ دیگه ای نمیاد واسه این کنسول! پس سره 10 12 ماه اینور اونور انقد دعوا نکنید! فقط امیدوارم کنسول بعدی بر پایه اینترنت نباشه و بازیهاش رو دیسک عرضه بشه و تا آخرشم اینجوری بمونه!

من خودم شخصا از کپی بازی کردن ترس و دلهره Live بازی کردن و انتظار واسه شکستن قفلای جدید مایکروسافت و این چیزا خسته شدم. با توجه به مشخصاتی که احتمالش هست که کنسول بعدی از این سخت افزارها استفاده کنه قیمت چیزی بین 350 تا 550 دلار می تونه باشه. احتمالا بازی ها هم 12 دلار گرون می شن. من تصمیم گرفتم تو نسل بعد بازیای اورجینال بخرم و بازی کنم چون هم اونقد سنم بالا رفته که نمی تونم همه ش بازی کنم هم اینکه بازی های top از نظر من تو یه سال نهایتا 5 6 عنوان هستن که اونارو می خرم و با خیال راحت و وجدان آسوده بازی می کنم!

البته من نمی تونم از وسوسه ی کپی بازی کردن راحت بگذرم پس اگه به امید خدا زود کپی خورش تونستن بکنن روز از نو روزی از نو!!! :دی
کاملا موافقم:d

من در زمینه ی سخت افزار اطلاعات زیادی ندارم اما به نظرم این مشخصات برای کنسول نسل بعد یه مقداری کمه
حالا گزینه ی eDRAM مد نظرم نیست که دوستان میگن خوبه ولی ای کاش حالا که قراره یکبار برای کنسول نسل بعد پول داد یه چیز خیلی شاخ خرید! اگر به جای 64 مگ 128 بود عالی بود. :d به نظرم رمش هم کمه. از گرافیکش هم چیزی نمیدونم اما امیدوارم در آینده مشخصاتی بهتر ارائه بدند.

Winrumors که خیلی از خبر های مایکرو رو میده ، اعلام کرد که 2012 قراره مدل جدیدی از 360 معرفی بشه که ویندوز 8 رو اجرا میکنه ! :

Microsoft is reportedly preparing a new Xbox 360 model for 2012 that would operate Windows 8.
یعنی چیزی که تو CES احتمالا نشون میدن همچین چیزی هست و اینکه بقیه 360 ها هم قابلیت اجرای ویندوز 8 رو دارن ! و با آپدیت بعدی کنسول ها رو آماده میکنن ! یعنی همون صحبت های پکتر هم هست ! دیگه ظاهرا تایید شدس که 2012 دیگه خبری از xbox جدید نیست و نهایت همین خبر باشه

http://www.winrumors.com/microsoft-preparing-a-new-xbox-model-for-2012-designed-for-windows-8/

پس یعنی تائیدی هم خواهد بود برای اجرای بازی های 360 بر روی ویندوز 8 !
برعکس :d ویندوز 8 رو 360 :d که اینم همون کاریه که از قبل میخوان بکنن ! به قول خودشون تبدیل ویندوز به یه اکوسیستم با ویندوز 8

آخرین ویرایش:
پس یعنی تائیدی هم خواهد بود برای اجرای بازی های 360 بر روی ویندوز 8 !

برعکس :d ویندوز 8 رو 360 :d که اینم همون کاریه که از قبل میخوان بکنن ! به قول خودشون تبدیل ویندوز به یه اکوسیستم با ویندوز 8
خُب هر عملی یک عکس العملی داره دیگه :دی, اجرای ویندوز 8 بر روی 360 و اجرای بازی های 360 بر روی ویندوز 8, I hope البته :دی !

آخرین ویرایش:
Winrumors که خیلی از خبر های مایکرو رو میده ، اعلام کرد که 2012 قراره مدل جدیدی از 360 معرفی بشه که ویندوز 8 رو اجرا میکنه ! :

یعنی چیزی که تو CES احتمالا نشون میدن همچین چیزی هست و اینکه بقیه 360 ها هم قابلیت اجرای ویندوز 8 رو دارن ! و با آپدیت بعدی کنسول ها رو آماده میکنن ! یعنی همون صحبت های پکتر هم هست ! دیگه ظاهرا تایید شدس که 2012 دیگه خبری از xbox جدید نیست و نهایت همین خبر باشه

http://www.winrumors.com/microsoft-preparing-a-new-xbox-model-for-2012-designed-for-windows-8/

صحبت هاي اين سايت بيشتر پيشبيني و حدس از روي شايعات اخير و با استناد به صحبت هاي پكتر هست.
در ضمن يك مدل جديد كه قادر به اجراي Win8 باشه به چه دردي ميخوره؟ تكليف كنسول هاي قديمي چي ميشه اين وسط؟

آخرین ویرایش:
صحبت هاي اين سايت بيشتر پيشبيني و حدس از روي شايعات اخير و با استناد به صحبت هاي پكتر هست.
در ضمن يك مدل جديد كه قادر به اجراي Win8 باشه به چه دردي ميخوره؟ تكليف كنسول هاي قديمي چي ميشه اين وسط؟
نه بیشتر Report هست. کسی که خبرهاش رو میذاره کسیه که اولین بار خود مایکرو اجازه کار با تبلت هاش رو داده و کلا خیلی از خبرها رو مستقیما از مایکرو میگیره ! اینم به خاطر اینه که از خیلی وقت پیش اینکار رو میکرده و 2-3 سال هست که مایکرو خیلی از خبرهاش رو به طور رسمی از این سایت اعلام میکنه. در نتیجه حتی اگر شایعه هم باشه، تقریبا معتبره
بعد هم گفته آپدیتی داره درست میشه که تمام 360 ها رو آماده میکنه برای گرفتن ویندوز 8 ! نه فقط مدل های جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or