YAMAUCHI
کاربر سایت
نمیدونم ولی به نظر راست میگفت چون فروشگاه معتبریهفك نكنم راست بگه كه بعدظهر مياره اونجا يه قيمت كشكي پرونده
قصدم خريد نيست فقط شفاف سازيه
بازيهاش 250 تومنه
نمیدونم ولی به نظر راست میگفت چون فروشگاه معتبریهفك نكنم راست بگه كه بعدظهر مياره اونجا يه قيمت كشكي پرونده
قصدم خريد نيست فقط شفاف سازيه
بازيهاش 250 تومنه
http://forum.bazicenter.com/thread84107/#post29548983 دقیقه :d
----------------
دوستان سوالایی که میپرسید سعی میکنم تو پست اول به صورت کامل توضیح بدم
---------
درباره قیمت هم که من از ایران نگرفتم پیش خرید کرده بودم ادرس یکی از اشنایان تو دبی دادم اونم تحویلش گرفت واسم اورد
هر بازی 210 - 220 پام درومد خود کنسول هم که با هزینه ارسال یک میلیون 300
-------------
اینم اضافه کنم که هنوز به PSN وصل نشدم نه کنسول اپدیت کردم نه بازی هارو فقط وقتی کیلزون گذاشتم تو دستگاه اپدیت شد به ورژن 1.06
من باندل کیلزون رو پیش خرید کردم از اروپا(کیلزون+ دسته دوم+ دوربین) که کلش در میاد 2 تومن. ولی اوایل دی میرسه دستم، چون از فروشنده های ایرانی و قیمت های کاذبشون می ترسم مجبور شدم از اونور بگیرم:d
از لیسبون پرتغال و فروشگاه fnack :d یه جوری حکم bestbuy و gamestop رو داره:d تا 25 نوامبر مهلت پیش خریده و تحویل باندلاشم 13 دسامبره ، این باندلی که من گرفتم هم 500 یوروئه که سرانگشتی هم حساب کنید اگه می خواستید کیلزون و دسته ی اضافی و دوربین رو جدا بخرید از 500 یورو خیلی بیشتر می شد.داداش از کجا پبش خرید کردی؟
کنسول سونی هیچ وقت خرابی نداشته و نداره اون درصد ناچیز زیر یه درصد طبیعیه و برای همه کنسول ها بوده ضمنا ایراد از ترکیدن قطعات نیست، شاید روش درست کردنش عمومی شه بزودی.در حاضر حاضر به 2400 رسیده..ولی با توجه به صحبت های دوستمون Salvatore عجله نکنید برای خرید..چیزیرو از دست نمی دید..به نظر من عاقلانه ترین کار این که 1 ماه صبر کرد ببینیم امار خرابی ها چقدر در میاد و الان زوده بخواهیم تصمیم بگیریم که چقدر خرابی داده دستگاه.
ولی بهترین کار ممکن خرید در دوره دوم هست یعنی در فبریه...هم قیمت ها بسیار پایین کشیده و هم کنسول مشکلاش رفع شده.