قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
[h=3]امروز : سه شنبه ۲۸ / ۰۸ / ۱۳۹۲ میلادی : 19 / 11 / 2013
ساعت به وقت تهران ۱۳:۱۱

[/h]

[TABLE="width: 430"]
[TR]
[TH="bgcolor: #FFD700, colspan: 4"]آخرین به روز رسانی : 1392/08/28 ساعت 12:45[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #FFD700"][/TH]
[TH="bgcolor: #FFD700"]ارز[/TH]
[TH="bgcolor: #FFD700"]نرخ امروز[/TH]
[TH="bgcolor: #FFD700"]نرخ روز گذشته[/TH]
[/TR]
[TR="class: odd, bgcolor: #FFD700"]
[TD]=[/TD]
[TD="class: priceTitle"]دلار[/TD]
[TD="class: priceValue"]3000[/TD]
[TD="class: same"]3000[/TD]
[/TR]
[TR="class: even, bgcolor: #E1E1E1"]
[TD]=[/TD]
[TD="class: priceTitle"]یورو[/TD]
[TD="class: priceValue"]4050[/TD]
[TD="class: same"]4050[/TD]
[/TR]
[TR="class: odd, bgcolor: #F0F0F0"]
[TD]=[/TD]
[TD="class: priceTitle"]پوند[/TD]
[TD="class: priceValue"]4840[/TD]
[TD="class: same"]4840[/TD]
[/TR]
[TR="class: even, bgcolor: #E1E1E1"]
[TD]
down.gif
[/TD]
[TD="class: priceTitle"]درهم امارات[/TD]
[TD="class: priceValue"]820[/TD]
[TD="class: same"]825[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

عزیزانی که می گن 3 میلیون!!!! 2 میلیون! و حتی 1 میلیون و 600 مناسبه!!
حتما اینجا رو بخونن:
http://forum.bazicenter.com/thread84107/#post2954808
نکات مهمش:
3 دقیقه :d

----------------

دوستان سوالایی که میپرسید سعی میکنم تو پست اول به صورت کامل توضیح بدم

---------

درباره قیمت هم که من از ایران نگرفتم پیش خرید کرده بودم ادرس یکی از اشنایان تو دبی دادم اونم تحویلش گرفت واسم اورد
هر بازی 210 - 220 پام درومد خود کنسول هم که با هزینه ارسال یک میلیون 300

-------------

اینم اضافه کنم که هنوز به PSN وصل نشدم نه کنسول اپدیت کردم نه بازی هارو فقط وقتی کیلزون گذاشتم تو دستگاه اپدیت شد به ورژن 1.06
http://forum.bazicenter.com/thread84107/#post2954898
پس ربطی به این که تو دوبی بیاد و... نداره. قیمت واقعیش یه میلیون و سیصد هزار هست اگه باهوش باشید چطور بخرید!
البته من به اون مغازه دارا حق می دم...وقتی میاین راحت اینجا می گین سه میلیون اونم خریده یک و سیصد می بینه شما راضیین راحت یک و هفتصد می کشه روش و سود می بره!
یه سریم میان دو تومن می دن فکر می کنید پری مهربون هستن احتمالا!:)

آخرین ویرایش:
من باندل کیلزون رو پیش خرید کردم از اروپا(کیلزون+ دسته دوم+ دوربین) که کلش در میاد 2 تومن. ولی اوایل دی میرسه دستم، چون از فروشنده های ایرانی و قیمت های کاذبشون می ترسم مجبور شدم از اونور بگیرم:d

من باندل کیلزون رو پیش خرید کردم از اروپا(کیلزون+ دسته دوم+ دوربین) که کلش در میاد 2 تومن. ولی اوایل دی میرسه دستم، چون از فروشنده های ایرانی و قیمت های کاذبشون می ترسم مجبور شدم از اونور بگیرم:d

داداش از کجا پبش خرید کردی؟

داداش از کجا پبش خرید کردی؟
از لیسبون پرتغال و فروشگاه fnack :d یه جوری حکم bestbuy و gamestop رو داره:d تا 25 نوامبر مهلت پیش خریده و تحویل باندلاشم 13 دسامبره ، این باندلی که من گرفتم هم 500 یوروئه که سرانگشتی هم حساب کنید اگه می خواستید کیلزون و دسته ی اضافی و دوربین رو جدا بخرید از 500 یورو خیلی بیشتر می شد.

در حاضر حاضر به 2400 رسیده..ولی با توجه به صحبت های دوستمون Salvatore عجله نکنید برای خرید..چیزیرو از دست نمی دید..به نظر من عاقلانه ترین کار این که 1 ماه صبر کرد ببینیم امار خرابی ها چقدر در میاد و الان زوده بخواهیم تصمیم بگیریم که چقدر خرابی داده دستگاه.

ولی بهترین کار ممکن خرید در دوره دوم هست یعنی در فبریه...هم قیمت ها بسیار پایین کشیده و هم کنسول مشکلاش رفع شده.

راحت یکی رو گیر بیارید از دوبی یا خارج بیاره و یه حالی به فروشندگان فداکار و مهربون بدید...فکر نکنید اینایی که پایین تر از بقیه همکاراشون می دن مهربونن و رفتن تا نیویورک کنسول خریدن برگشتن و با سود ناچیز بقال محل درحالیکه یه لیتر عرق زحمت تهیه کنسول رو کشیدن میان به شما تحویل می دن! اینا اکثرش رو عمده یه نفر با قیمت پایین تر از یک و سیصد وارد کرده...کسی که هر جای دنیا رو مثل شابدولظیم می تونسته بلند شه بره و مهم تر از همه دلارش زیر خاکی بوده نه به نرخ روز...من می دونم چه خبره...
در حاضر حاضر به 2400 رسیده..ولی با توجه به صحبت های دوستمون Salvatore عجله نکنید برای خرید..چیزیرو از دست نمی دید..به نظر من عاقلانه ترین کار این که 1 ماه صبر کرد ببینیم امار خرابی ها چقدر در میاد و الان زوده بخواهیم تصمیم بگیریم که چقدر خرابی داده دستگاه.

ولی بهترین کار ممکن خرید در دوره دوم هست یعنی در فبریه...هم قیمت ها بسیار پایین کشیده و هم کنسول مشکلاش رفع شده.
کنسول سونی هیچ وقت خرابی نداشته و نداره اون درصد ناچیز زیر یه درصد طبیعیه و برای همه کنسول ها بوده ضمنا ایراد از ترکیدن قطعات نیست، شاید روش درست کردنش عمومی شه بزودی.
اصل اینه که سونی همیشه از قطعات خوب و با کیفیت تو ساخت کنسولاش استفاده کرده. یعنی چیز آشغال نمی اندازه رو کنسول که عمرش کوتاه باشه. درست از کنسول استفاده کنی مطمئن باش خراب نمی شه. من PS3 بیست گیگ و شصت گیگ لانچ زیاد دیدم که هنوز دارن مثل خر کار می کنن، جالبه که قطعات اینا چدن هم باشه باید بعد 7 سال آب شه ولی کار می کنن قشنگ. PS3 خودم 40 گیگ فت GPU نود نانو هست که بیشترین خرابی رو داشته، سالیان آزگاره دارم ازش کار می کشم چون درست ازش استفاده کردم و کولینگش کردم خودم.
من پولشو داشتم همین لانچ می خریدم 1.300 یه کولینگ دستیم خودم رو CPU و GPU ـش انجام می دادم دماشون بشه عین یخچال که نوه هامم بتونن باهاش بازی کنن!
راستی همیشه کنسول های لانچ و سری اول سونی یه سری ویژگی ها داشتن که تو اون سری جدید خوب خوبه ها نبوده...مثلا PS2 فت طراحی فوق قشنگی داشت...PS3 سری اول 20 و 60 گیگ بازی های PS2 رو اجرا می کردن و الی آخر... پس خرید سری های اول هم ضرر نیست.

قیمت کنسول به درک یه بار ادم پول میده میگیره (البته اونم ماکزیمم تا 2000 :دی )
ولی بازم قیمت بازی ها زیاده
خیلی خیلی هم زیاده
اصلا نمیشه گرفت اگه مثل سابق بازی روز اول 70 80 تومن بود مشکلی نبود ولی الان دیگه واقعا نمیشه .
فعلا دست نگه میداریم

من دقیقا نمیفهمم یعنی چی آخه؟

دلار ۳۰۰۰ قیمت دستگاه ۳۹۹ میشه با Tax و اینا 1.300 ما اصلا 1.300 نخواستیم 1.500 هم نه 1.800 اصلا من نمیدونم اینا چجوری پول یه کنسول دیگه رو میکشن روش ؟؟؟ با این پول دوتا PS4 با ۴،۵ تا بازی میشه گرفت !

الان دلار ارزون شده کنسول گرون شده.فردا دلار گرون میشه بازم کنسول گرون میشه.رابطه ریاضی رو به هر اقتصاددانی بگی هنگ میکنه:d

97174382814105538494.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or