IvIEHR4N
کاربر سایت
باز اون فروشگاهی که زده قیمت 1,200,000 (پست شماره 1540) خیلی خوبه یه نقطه ی روشن اُمیدی هستش، گفتم که به نسبت منصف تره، تنها جایی هست که قیمت واقعی رو نوشته (1200)، اگر عمده وارد کنند اولا هزینه ی حمل و نقل و دوما چون عمده اس هزینه ی کنسول هم باید پایین تر بیاد.انشالله تا یه ماه دیگه همینطور شه.
من موافق خرید الان نیستم، خودمم همیشه حتی 2-3 سالی زودتر نتونستم بگیرم، اما این کنسول یه چیز دیگه اس، بازی هم نداشته باشیم یه ماه فقط میشه از نفس کنسول لذت برد ضمن اینکه فقط با 27 هزار تومن میشه یه ماه یا 60 تومن سه ماه مشترک پلاس شد و بازی هاشو گرفت، مثلا با همون Drive Club که احتمالا ماه های بعد فری شه میشه شیرین یه ماه هنگ کرد.Resogun هم که نقد و نمره هاش معلومه دیگه چیه، برای ماه اول بسه.
الان همه ميپرسن چنده چنده اماده به خريدن ايشالا؟؟؟!!!
خود كنسول رو خريدين بازيهاش چي؟؟؟دسته ي اضافي چي؟؟
ماشالا همه مايه دار!!
يه ١-٢ماه صبر كنيد ديگه....نه بازي تموم ميشه نه كنسول!تازه بهترم ميشه.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
من موافق خرید الان نیستم، خودمم همیشه حتی 2-3 سالی زودتر نتونستم بگیرم، اما این کنسول یه چیز دیگه اس، بازی هم نداشته باشیم یه ماه فقط میشه از نفس کنسول لذت برد ضمن اینکه فقط با 27 هزار تومن میشه یه ماه یا 60 تومن سه ماه مشترک پلاس شد و بازی هاشو گرفت، مثلا با همون Drive Club که احتمالا ماه های بعد فری شه میشه شیرین یه ماه هنگ کرد.Resogun هم که نقد و نمره هاش معلومه دیگه چیه، برای ماه اول بسه.