قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:

UP​

قیمت کنسول بازی سونی پلی استیشن 5 سونی - Sony PLAYSTATION 5 | ساعدنیوز

قیمت کنسول و لوازم و قطعات الکترونیکی (موبایل - لب تاپ - قطعات کامپیوتر و...) همه باهم صعودی شدند

کف و سقف قیمتی پلی استیشن 5 استاندارد تو این چند وقت بین 18900 تا 20500 میلیون بوده باتوجه به شرایط موجود توصیه به خرید برای آندسته از دوستانی که هنوز نخریدند دارم.

بزودی قیمتای جدید باعث حسرت چرا نخریدم و کاش خریده بودم شما نشه ...

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 11

۱۹,۳۹۰,۰۰۰ تومان

پلی استیشن 5 استاندارد - PS5 DIGITAL - سری 11

۱۸,۷۵۰,۰۰۰ تومان

[-x[-x[-x[-x

• Like
Reactions: KAKAROTO
یو پی اس مینیموم فقط برای کنسول باید 850VA یا همون 450W . ولی خوب نظر من اینه که برید بالای 1000va یا همون 600w . خوب چون برای کلوز کردن بازی و خاموش کردن بازی نیاز به رویت ش هست tv شما هم باید متصل باشه به یو پی اس که در این حالت هم برای کنسول هم tv من نظرم 1500va یا همون 900w هست که تا 5 تا 8 دقیقه شما میتونید زمان داشته باشید برای خروج از بازی و خاموش کردن کنسول و tv

بازار ایران از این نظر شرایط جالبی نداره یکسری قطعات چینی اسمبل شدن به برندهای مختلف به فروش میرن ولی من فاراتل رو پیشنهاد نمیکنم و نظرم رو کی استار یا

یو پی اس فاران سری تراست هست تو ایران با 3000va که میتونه به کنسول + tv حدود 8دقیقه فرصت بده . 3000 ولت آمپر هم صرفا واقعی نیست و در طول زمان دچار افت راندمان میشن . قیمت کی استار با این ظرفیت حدود 11تومن هست

کی استار هم هست با 2400va حدود 9تومن . توجه کنید که یکسری هاشون رو بدون باطری به شما میفروشن مثل همین مدلهای کی استار که باید براش باطری تهیه کنید و هزینه جدا بدید

2000 ولت آمپر ها هم 12تا15 قیمت دارن . دنبال چیزی هستید که 1ساعت جواب بده باید برید سراغ 8000 آمپر که 60-70 تومن هزینه داره که منطقی نیست وجودش برای کنسول

من که میگم همون 1500 تا 2000 ولت آمپر کارتون رو راه میندازه برای کلوز گیم و خاموش کردن کنسول. برندهای متفرقه زیادی هم هست تو بازار ایران که خیلی هاشون قطعات مشترک دارن با اسامی متفاوت

پ ن : فایو دیجیتال باید مصرف برقش کمتر از نسخه درایو دار باشه . چون بازیهایی که از رو درایو و دیسک پلی میدید قاعدتا باید مصرف بیشتری داشته باشن چون درایو هم نیاز به مقادیری برق کنسول داره .اگه مصرف نسخه استاندارد 350w باشه . دیجیتال باید حداقل 340w باشه . 350w رو ماکزیمم مصرف کنسول در اجرای بازی های اند عدد دادم در داشبورد بدون اجرای گیم این عدد میتونه 50w باشه . برقی که از ups میخواهید مصرف کنید هنگام قطع برق خیلی بستگی داره که در حال اجرا بازی هستید یا در داشبورد کنسول

یو پی اس مینیموم فقط برای کنسول باید 850VA یا همون 450W . ولی خوب نظر من اینه که برید بالای 1000va یا همون 600w . خوب چون برای کلوز کردن بازی و خاموش کردن بازی نیاز به رویت ش هست tv شما هم باید متصل باشه به یو پی اس که در این حالت هم برای کنسول هم tv من نظرم 1500va یا همون 900w هست که تا 5 تا 8 دقیقه شما میتونید زمان داشته باشید برای خروج از بازی و خاموش کردن کنسول و tv

بازار ایران از این نظر شرایط جالبی نداره یکسری قطعات چینی اسمبل شدن به برندهای مختلف به فروش میرن ولی من فاراتل رو پیشنهاد نمیکنم و نظرم رو کی استار یا

یو پی اس فاران سری تراست هست تو ایران با 3000va که میتونه به کنسول + tv حدود 8دقیقه فرصت بده . 3000 ولت آمپر هم صرفا واقعی نیست و در طول زمان دچار افت راندمان میشن . قیمت کی استار با این ظرفیت حدود 11تومن هست

کی استار هم هست با 2400va حدود 9تومن . توجه کنید که یکسری هاشون رو بدون باطری به شما میفروشن مثل همین مدلهای کی استار که باید براش باطری تهیه کنید و هزینه جدا بدید

2000 ولت آمپر ها هم 12تا15 قیمت دارن . دنبال چیزی هستید که 1ساعت جواب بده باید برید سراغ 8000 آمپر که 60-70 تومن هزینه داره که منطقی نیست وجودش برای کنسول

من که میگم همون 1500 تا 2000 ولت آمپر کارتون رو راه میندازه برای کلوز گیم و خاموش کردن کنسول. برندهای متفرقه زیادی هم هست تو بازار ایران که خیلی هاشون قطعات مشترک دارن با اسامی متفاوت

پ ن : فایو دیجیتال باید مصرف برقش کمتر از نسخه درایو دار باشه . چون بازیهایی که از رو درایو و دیسک پلی میدید قاعدتا باید مصرف بیشتری داشته باشن چون درایو هم نیاز به مقادیری برق کنسول داره .اگه مصرف نسخه استاندارد 350w باشه . دیجیتال باید حداقل 340w باشه . 350w رو ماکزیمم مصرف کنسول در اجرای بازی های اند عدد دادم در داشبورد بدون اجرای گیم این عدد میتونه 50w باشه . برقی که از ups میخواهید مصرف کنید هنگام قطع برق خیلی بستگی داره که در حال اجرا بازی هستید یا در داشبورد کنسول
نظرتون در مورد این چیه دوست عزیز یو پی اس 850 ولت آمپر لاین اینتراکتیو تکام مدل LCD PLUS | یو پی اس کاران

بنظر من این ups بشدت برای همه ی کنسول ها نیازه و باید براش تاپیک جدا بزنید و اونجا بحث کنیم . اینجا هم بحث اش به حاشیه میره هم هر چی معرفی بشه چند صفحه جلو تر بره باز نفر بعدی میگه ups چی خوبه
یک تاپیک جدا زده بشه اونجا بحث کنیم تا به یک مدل خوب و مناسب برسیم
متاسفانه تابستان پیش 3 بار برق در حال بازی با ps5 رفت و اگر بخواد امسال هم تکرار بشه معلوم نیست چه بلایی سر کنسول ها میاد

ببینید دوستان موقع خرید یو پی اس ب این نکته دقت کنید ک حتما انلاین باشه، این انلاین بودن برای یو پی اس خیلی مهمه یعنی موقعی ک برق میره دیگه یو پی اس اون گپ چند صدم ثانیه ای رو برای سوییچ کردن برق تلویزون و کنسول نداره ب یو پی اس رو نداره .

• Like
Reactions: Frozen Flame
ببینید دوستان موقع خرید یو پی اس ب این نکته دقت کنید ک حتما انلاین باشه، این انلاین بودن برای یو پی اس خیلی مهمه یعنی موقعی ک برق میره دیگه یو پی اس اون گپ چند صدم ثانیه ای رو برای سوییچ کردن برق تلویزون و کنسول نداره ب یو پی اس رو نداره .
اونا خیلی گرونه خودش هم قیمت کنسول در میاد .ارزش خرید برای کنسول نداره
واقعا این هزینه برای ups پول زور هست ولی اگر نخریم احتمالا تابستون دیگه نمیتونیم از کنسول استفاده کنیم مخصوصا اینکه اینا حتی جدول خاموشی هم که اعلام میکنن دروغ هست و هر ساعتی میره بجز اون ساعت هایی که قراره بره !!!!

• Like
Reactions: ps3_360_wii
اونا خیلی گرونه خودش هم قیمت کنسول در میاد .ارزش خرید برای کنسول نداره
واقعا این هزینه برای ups پول زور هست ولی اگر نخریم احتمالا تابستون دیگه نمیتونیم از کنسول استفاده کنیم مخصوصا اینکه اینا حتی جدول خاموشی هم که اعلام میکنن دروغ هست و هر ساعتی میره بجز اون ساعت هایی که قراره بره !!!!
اره گرون ک هست ولی در کل اگه کسی میخواد یو پی اس بخره باید انلاین بخره و خرید یو پی اس معمولی برا کنسول انگار هدر دادن پول هست فقط.
اون جدول ک جوک بود پارسال میدیدی ظهر طبق جدول برق میره باز شب هم یهویی میرفت بی خبر.

• Like
Reactions: dooste.man83
من که ps4 pro داشتم هزار دفعه برق رفت چیزیش نشد حتی خیلی وقتا هنگ میکرد خودم سیم پاورش رو میکشیدم .

ps5 بعیده با برق رفتن مشکلی برش پیش بیاد.احتمالش پایینه .
عملکرد هارد HDD با SSD متفاوته، تاپیک پرسش و پاسخ بخش سوالات متداول مقاله UPS رو مطالعه کنید

آخرین ویرایش:
من که ps4 pro داشتم هزار دفعه برق رفت چیزیش نشد حتی خیلی وقتا هنگ میکرد خودم سیم پاورش رو میکشیدم .

ps5 بعیده با برق رفتن مشکلی برش پیش بیاد.احتمالش پایینه .
چندین بار برق منطقه ما قطع شده(هنگام روشن بودن PS5) و کنسولم بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه.

اگه به مورد های جزیی باشه که همان تابستان پارسال هم در تعمیرگاه ها فایو و سریز ایکس رویت میشد به خاطر مشکل پاور که از قطعی مکرر برق به وجود اومده. چندماه طرف لنگ یک پاور ساپلای بود از امارات بیارن

تو ایران نمیشه آمار در آورد نه فقط کنسول بلکه چند درصد لوازم خانگی ها دچار مشکل میشن. پارسال 20 میلیون اکواریوم آبشورم به خاطر همین قطعی برقی ها و نوسان ولتاژ به گاج رفت

حتی شرکت Crucial برای کشورهای جهان سومی که مشکل قطعی برق دارند دستور العملی داده بود برای ریکاوری دیتا در حافظه های ssd که چند صفحه بود

مشکل ما در داخل که فقط قعطی برق نیست . به وفوور نوسان ولتاژ وجود داره که خیلی شهرها اوضاع شون از تهران هم بدتره

ssd به مراتب آسیب پذیر تر از hddهست . خوش شانس باشید که ssd کنسول آسیب ببینه وعلا پاور ساپلای فایو و سریز ایکس من رویت نکردم تو بازار کنسول. ssd هم اینجا هزینه گزافی داره

بابت همین پاور از شما کلی پول خواهند گرفت در بازارهای غیر رسمی و مافیایی و بی حساب کتابی مثل ایران . نزدیک به 150 دلاره ولی پولی بیش از 150 دلار از شما خواهند گرفت برای تعمیر

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/xmj...sset/file/22164085/Qx2tDqSSJ6DC5inI.huge.jpeg

پاور سریز ایکس هم خیلی بد قلق هست جاش . بد قلق بودن ش باعث اجرت بیشتر هم میشه

تمام وسایل برقی دنیا نسبت به قطع و وصل برق حساس هستن و اما نسل های جدید بخاطر قطعات بیشتر آسیب پذیری بیشتری دارند
اینی که یکی بگه چند بار برق رفته و اومده کنسول من هیچی اش نشده دلیلش اینه که قرار نیست هر اشکالی حتما قابل دیدن باشه یا خرابی فقط روشن نشدن کنسول باشه !!! کاهش عمر قطعات بخاطر شک الکتریکی و آسیب دیدن دیتا و خیلی چیزهای دیگه براحتی با قطع و وصل برق به وجود میادن
حساس ترین قطعه کنسول فعلی ssd هست که قطع و وصل برق دشمن اول ssd هست که مهمترین و اصلی ترینش اینه که میتونه باعث پاک شدن کامل دیتای روی ssd بشه و قابل ریکاوری هم نیست در این حالت
متاسفانه ssd کنسول هم آنبرد هست و قابل تعویض نیست حتی اگر هم باشه باید حتما از روی یک ps5 دیگه باز بشه که بنظر نمیاد کار معقولی باشه ( تا جایی که یادمه میگفتن امکان این کار هم نیست و فقط مادربرد باید تعویض بشه )

امروز که چک میکردم پایین ترین رده ups و کمترین قیمت که مال فاراتل مدل VENUS1300 قیمت 5400 خورده بود !!! این تازه ابتدایی ترین و ساده ترین نوع ups هست که خیلی هم توصیه نمیشه اما مشکل وقتی بیشتر میشه که چون در ups ها از باتری چینی بی کیفیت استفاده میشه معمولا هر سال باید باتریش عوض بشه یا شانس بیارید دوام بیاره هر دو سال یکبار ( ازنمایندگی پرسیدم ) قیمت باتری ها اگر مدل 3 باتری باشه حدودا نصف قیمت ups براتون آب میخوره !!! البته باتری های چینی و خیلی ارزون هم در بازار هست که چند ماه ممکنه کار کنه.
در مجموع هزینه آماده به کار نگه داشتن ups زیاده

تمام وسایل برقی دنیا نسبت به قطع و وصل برق حساس هستن و اما نسل های جدید بخاطر قطعات بیشتر آسیب پذیری بیشتری دارند
اینی که یکی بگه چند بار برق رفته و اومده کنسول من هیچی اش نشده دلیلش اینه که قرار نیست هر اشکالی حتما قابل دیدن باشه یا خرابی فقط روشن نشدن کنسول باشه !!! کاهش عمر قطعات بخاطر شک الکتریکی و آسیب دیدن دیتا و خیلی چیزهای دیگه براحتی با قطع و وصل برق به وجود میادن
حساس ترین قطعه کنسول فعلی ssd هست که قطع و وصل برق دشمن اول ssd هست که مهمترین و اصلی ترینش اینه که میتونه باعث پاک شدن کامل دیتای روی ssd بشه و قابل ریکاوری هم نیست در این حالت
متاسفانه ssd کنسول هم آنبرد هست و قابل تعویض نیست حتی اگر هم باشه باید حتما از روی یک ps5 دیگه باز بشه که بنظر نمیاد کار معقولی باشه ( تا جایی که یادمه میگفتن امکان این کار هم نیست و فقط مادربرد باید تعویض بشه )

امروز که چک میکردم پایین ترین رده ups و کمترین قیمت که مال فاراتل مدل VENUS1300 قیمت 5400 خورده بود !!! این تازه ابتدایی ترین و ساده ترین نوع ups هست که خیلی هم توصیه نمیشه اما مشکل وقتی بیشتر میشه که چون در ups ها از باتری چینی بی کیفیت استفاده میشه معمولا هر سال باید باتریش عوض بشه یا شانس بیارید دوام بیاره هر دو سال یکبار ( ازنمایندگی پرسیدم ) قیمت باتری ها اگر مدل 3 باتری باشه حدودا نصف قیمت ups براتون آب میخوره !!! البته باتری های چینی و خیلی ارزون هم در بازار هست که چند ماه ممکنه کار کنه.
در مجموع هزینه آماده به کار نگه داشتن ups زیاده
چکاریه شما از دستگاهت استفاده کن اگرم چیزی شد یه نو بخری به صرفه تر از این ups در میاد تازه با این باطریا خودشون اگه باعث نوسان نشن خوبه
ببینید چه ساعتایی بیشتر برقاتون قطع میشه همون ساعات از وسایلتون استفاده نکنید خیلی ساده.اصفهان پارسال بیشتر اوقات ظهر ها و عصرها برقا قطع میشدن.
یو پی اس هزینه هاش زیاده.بیخود خرج الکی نکنید
دقیقا بهترین راهه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or