قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
این که بعضی ها منتظر قیمت دلار ضربدر 500 هستن دو حالت داره
یا این قیمت هیچ وقت نمیرسه و این دوستان هیچ وقت کنسول نمیخرن !!! یا حالت دوم اینکه مثلا یک سال دیگه که قیمت دلار هم کلی بالاتر رفته قیمت کنسول نزدیک 16 میرسه اما همه دیگه کم کم دارن آماده میشن برای عرضه نسخه اسلیم و پرو که دوباره همین داستان ها از اول برای اون کنسول های جدید شروع میشه !!! حالا طرف یا باید کنسولی که قدیمی تر شده و نسخه جدید ترش در بازار می خواد بیاد بخره !!! یا اینکه بره دوباره 20 میلیون بده نسخه جدیدتری که اومده بخره... می خوام بگم این یک دور باطل هست
یک زمانی کنسول بالای 20 بود و واقعا ارزش خرید نداشت اما زمانی که اومد زیر 20 دیگه قطره چکانی داره ارزون میشه و ممکنه مجبور شید چندین ماه صبر کنید که مثلا یک میلیون دیگه ارزون تر شه ولی در اصل چون هر نسلی یک دوره ای داره شما دارید زمان مفید استفاده از این کنسول رو از دست میدید ( همین الانم اگر طول این دوره رو 6 تا 7 سال در نظر بگیریم 1.5 سالش رفته )
اینم یادتون باشه هنوز بازی ها توی همون مود ps4 هستن و بین نسلی و ps5 هم بگیرید خیلی ذوق زده نخواهید شد حداقل تا وقتی که بازی ها برای فقط کنسول های نسل جدید بیاد برای همین میتونید هنوز صبر کنید و امید داشته باشید قیمت ها روی همون 16 تا 17 بیاد
آخر سر صبر کنیم یا بدوییم بخریم؟
ps5 بگیریم ذوق زده میشیم یا کلا 1.5 سالو از دست دادیم و افتادیم تو بوت لوپ؟
شما هر پستت با قبلی 180 درجه تغییر جهت میدی یبار میگی چیز خاصی از دست ندادی بعد میگی خب منتظر پایین موندن بشید دوباره مدل جدید میاد وایسید اون ارزون شه ، اگه چیزی از دست ندادیم که هیچی اگرم آره من از دست دادم اینجام نگفتم کسی نخره! یچیزایی میگید
دوست عزیز این پست هایی که توی این صفحه گزاشتی خیلی طولانی هست و کسی واقعا نمیخونه این همه رو ... مقاله که نمی نویسید کوتاهش کن که بقیه هم وقت بزارن بخونن نه اینکه رد شدن از کنارش
خوشحال میشم منو بلاک کنید! اگر مغایر باشه با قوانین حتما ادمین ها پاک میکنن!

آخر سر صبر کنیم یا بدوییم بخریم؟
ps5 بگیریم ذوق زده میشیم یا کلا 1.5 سالو از دست دادیم و افتادیم تو بوت لوپ؟
شما هر پستت با قبلی 180 درجه تغییر جهت میدی یبار میگی چیز خاصی از دست ندادی بعد میگی خب منتظر پایین موندن بشید دوباره مدل جدید میاد وایسید اون ارزون شه ، اگه چیزی از دست ندادیم که هیچی اگرم آره من از دست دادم اینجام نگفتم کسی نخره! یچیزایی میگید

خوشحال میشم منو بلاک کنید! اگر مغایر باشه با قوانین حتما ادمین ها پاک میکنن!
من مدت هاست که نمیگم کسی بخره یا نه ... هرکسی بستگی به شرایطش میتونه تصمیم بگیره اما اینجا در مورد حرفی که بنظرم غیر منطقی اومد صحبت کردم
شما هم لازم نیست من بلاکت کنم اگر صحبتی کردم برای این بود که پستتون بیشتر خونده بشه صحبت دوستانه بود لازم نیست ناراحت بشید

آخرین ویرایش:
نمیدونم اینجا جای مناسبی هست یا نه ولی تایپک دیگه ای پیدا نکردم واسه همین اینجا می پرسم. اقا دو عدد دستگاه ps4 pro و xbox one x سالم و در حد نو روی هم 20 تومن مناسبه برای فروش؟ یا اصلا جایی هست که بتونم این دو رو با یه ps5 نو چنج کنم؟

UP​

قیمت کنسول بازی سونی پلی استیشن 5 سونی - Sony PLAYSTATION 5 | ساعدنیوز

قیمت کنسول و لوازم و قطعات الکترونیکی (موبایل - لب تاپ - قطعات کامپیوتر و...) همه باهم صعودی شدند

کف و سقف قیمتی پلی استیشن 5 استاندارد تو این چند وقت بین 18900 تا 20500 میلیون بوده باتوجه به شرایط موجود توصیه به خرید برای آندسته از دوستانی که هنوز نخریدند دارم.

بزودی قیمتای جدید باعث حسرت چرا نخریدم و کاش خریده بودم شما نشه ...

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 11

۱۹,۳۹۰,۰۰۰ تومان

پلی استیشن 5 استاندارد - PS5 DIGITAL - سری 11

۱۸,۷۵۰,۰۰۰ تومان

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KAKAROTO
میگفتن اقتصاد پیچیدس، ولی دیگه فکر نمیکردم برا قیمت ps5 بشه یه رمان نوشت :)
این پستای چند صفحه اخیر رو کسی خونده یه نتیجه کلی ازشون بزاره !؟
آقا قضیه ساده است.
قیمت تو بازار ایران وابسته به قیمت توی دوبی هست.
قیمت رسمی توی دوبی 2100 درهم هست که میشه حدود 570-580 دلار (نه ۵۰۰ دلاری که توی آمریکا برچسب خورده)
البته توی دوبی هم الآن با قیمت ۲۱۰۰ تا معامله نمیشه. الآن ۲۴۵۰-۲۴۰۰ معامله میشه.(قبلا بالاتر بود، اومد پایینتر. در آینده میاد پایینتر؟ صد درصد و به ۲۱۰۰ نزدیک و نزدیک تر میشه. کی؟ معلوم نیست!)

برای قیمت روز کنسول توی دوبی شرف دیجی و آمازون امارات رو چک کنید.
برای قیمت روز ارز بن‌بست رو چک کنید.
برای قیمت روز کنسول توی تهران هم ترب رو چک کنید(ولی دقت کنید بعضیا قیمت رو از عمد پایین می‌زنن و بعد با گارانتی و هزینه ارسال و ... میکنن تو پاچه‌اتون)

با قیمت روز، کنسول استاندارد توی دوبی بالای ۱۹ میفته. اگر به ۲۱۰۰ درهم برسه(شاید ۱ ماه دیگه شاید ۶ ماه دیگه)، قیمتش حدود ۱۶۸۰۰ میشه.
در واقع الآن بخرید، ۲-۲.۵ اضافه میدید. دوست داشتید بخرید، دوست داشتید دست نگه دارید تا بعد.

دوستان به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان ترس گرون شدن کنسول رو نداشته باشید چون دو سال دیگه دلار ۴۰ تومنم بشه نهایت با ۲۲ ملیون میتونید بخرید .

وقتی تولید زیاد بشه مشکل کمبود حل بشه دیگه دلیلی نداره کنسول قیمتش دلاری نباشه . مثلا با دلار ۳۰ تومن نهایتش 17ملیون میشه .

برای دلاری شدن قیمت یه سالی باید صبر کنید تا کنسول رو بین ۲ تا ۳ ملیون ارزونتر بخرید .

من خودم ماه رمضون کنسول گرفتم اصلا نتونستم صبر کنم الان کنسول ۱۹ تومنه تصمیم خودتونه یه سال صبر کنید ۲ تا ۳ ملیون ارزونتر بشه اونموقع بخرید یا الان خرید کنید .

این دو سه ملیون ارزونتر شدن حتمیه به شرطی که دلار همین حدود بمونه .

چندیدن صفحه قبل هم یسریا میگفتن توقع دوباره کنسول 18-19 تومنی رو نداشته باشید(دلار23 تومن)
دلار 28 و قیمت 5 استاندارد=18.5 تا 19 و همچنان مشکل کمبود 5 پابرجاس
برای اینکه اسم نسل قبل رو آوردید چند تا اسکرین شات میذارم از همون تاپیک قیمت و اینکه چرا اصرار دارید قیمتا رو بالاتر از حد خودش نشون بدید رو نمیدونم!

View attachment 254351View attachment 254352
قیمت کنسولایی که اون موقع خریدم و تا حد امکان قیمت دلار روز رو اگه درست یادم بیاد مینویسم، قیمت 4 اسلیم کمتر از اسکرین شات بالا هم رسیده بود!
وان اس 1 ترا دلار 3300*300=990 هزار ، قیمت توپخونه 940
اسلیم 500 دلار تقریبا3400-3450= 950 هزار
اسلیم 1 ترا 980 هزار یا 1 میلیون تومن گرونترین مغازه اونروز 1050 بود
وان اس باندل گیرز 4 (اون کنسول قرمز خوشگله)با 2 ترابایت هارد + گلد 14 روزه که تو جعبه کنسول بود+ کد دیجیتالی گیرز 4 تو جعبه کنسول= 1520
قیمت پرو همونطور که میبینید به 1430 رسیده بود و درست 3 ماه بعد با افزایش دلار، نظر دوستان راجع به کنسول 1600-1700 رو میبینیم
تقریبا همون موقع ها بود که دلار رسیده بود به حدود 3800-4000 تومن (20 روز بعد فروردین یادمه شد حدود 5300-5500)
و از همه مهمتر One X روز لانچش(یا نهایت 2-3 روز بعدش) قیمت 2 میلیون و 200 هزار تومن امارات، قیمت فروش ایران هفته بعدش 2900، که دوباره مصادف شد با افزایش دلار، و مهمتر همون کنسول 3-4 ماه بعد از امارات ارزونترم شد،قیمت وان ایکس 500 دلاری رو که همیشه از پرو 400 دلاری ارزونتر بود رو همه یادشونه، پی اس 4 فت با 400 دلار و اسلیم 300 دلار اگه نخوایید قیمتا رو به اصرار بالا بگید، بعد از افت قیمتشون همیشه با دلاری یکی بودن (کنسولای مایکرو که همیشه خوشبختانه ارزونتر بودن) و ps4 پرو هم همینجوری قیمتش هرروز کمتر از دیروز بود (منبع همین تاپیک قیمتی که همین فروم هست) و قیمت ارز تو اون روزا تقریبا بین 3300 تا 3500 بود، بی درو پیکر شدن قیمت پرو از وقتی شروع شد که هرروز دلار بالا میرفت، کنسول 9 میلیون شد، بعد 16-17
قیمت 1430 تومن پرو 400 دلاری اون موقع رو تقسیم به کمترین قیمت اون روز دلار 3300 تومن= میشه 1 میلیون و 300 به اضافه 40 دلار VAT در امارات ببینید توی همون موقع هم کنسول بوده تایمی که با امارات اگه ارزونتر نبوده فیکس یکی بوده!
همون موقع پرو 400 دلاری رو با فت 400 دلاری قیمت لانچ مقایسه کنید، حتی پرو هم بعد 3-4 سال لانچ فت، وقتی وارد ایران شد با قیمت لانچ فت یه قیمت بودن ولی تو ایران یه اختلاف وحشتناک داشت قیمتشون، بین استاندارد و دیجیتال هم همین پارسال یه اختلاف 2-2.5 میلیونی بود یه برهه ای که خوشبختانه دلالان درستش کردن اختلاف نباشه،کنسول 400 دلاری پرو(الان 500 دلار ps5) واسه آمریکاس که بخواهی پرداخت کنی بستگی به زیپ کد مالیات کشیده میشه روش اینو که همه میدونن، ولی اگه بخواهیم بدبینانه هم نگاه کنیم با دلار 3 هزار و 300 تومنی و بدون مالیات امارات، 110-120 هزار تومن داشتن گرونتر میفروختن که میشه نهایت 8 درصد اضافه بر سازمان اصلا بگو 10 درصد!همین الان میبینید که تو ایران استاندارد 18.5-19 میفروشن که فیکس با امارات یکیه!دلاریشم یکی نشده چون همچنان بهونه کمبود کنسول و گرون خریدن خودمون و این حرفا هست!
اینکه کنسولا از کابل و قندهار و هرات وارد شه یا اربیل و سلیمانیه و بصره مهم نیس، مهم برای فروشنده های ایرانی قیمت دبی هست، دقت کنید دبی نه مثلا شارجه که از دبی پاینتره قیمتاش،الان تو دبی دارن همون سریز رو چند درهم میفروشن(طبق سایتا، یه مدته از قیمت بازار امارات خبر ندارم ولی اگه مثل قبل باشه یخرده پایینتره قیمتا) بعد الان بیایید ببینید قیمت SX چقدر بیشتره از امارات؟ SS چقدر؟
اینکه میگید اسلیم بعد 9 سال قیمتش واقعی نشده پس معلومه یا اون موقع رو یادتون نمیاد که شده بود یا نمیخواهید یادتون بیاد، دیگه اسلیم تولید نمیشه (حداقل بغیر ژاپن جایی نیس تولید جدید)، دلال جماعت دوباره از تاکتیک اسلیم گرون شده و تو اماراتم قیمتش بالاتر رفته استفاده میکنه و میکنه تو پاچه ملت، با عرض معذرت، حالا یسر به قیمت اسلیم و حتی پرو تو امارات بزنید، دوباره قیمتا توجیه پذیر میشه با دس فرمونه فروشنده ها ولی اینو نمیگن، ما داریم ریف جای نو میفروشیم! دیگه اسلیم هم نوش با قیمت قبل تو امارات گیر نمیاد، اگه نویی وجود داشته باشه
4 فت 400 دلار بود خودتون میگید شد 1600 (که کمترم شد و فیکس با دلار روز) اسلیم درست شد، پرو درست شد، SX همین الان نهایت 600-700 تومن گرونتر از امارات ، SS که قیمتش بهتر از اماراتم هست و سونی هم در آینده ای نه چندان دور،باید موجودی 5 رو درست کنه، چون مایکرو درست کرده و اونروز قیمتا رو ببینید دیگه دلار چنده و درهم چنده رو اون روز کسی نمیدونه، حتی همین 5 هم فقط قیمت امارات رو چه اونموقع که شده بود 3400 درهم که چه الان که شده 2400 درهم قیمتا رو مقایسه کنید با ایران!
قبل عید خیلی ها خریدن چون نمیدونستن بعد عید چی میشه، 2 ماه گذشته از اون موقع پایینتر نیومده باشه بالاترم نرفته با اینکه دلار1-2 تومن گرونتر شده، خود کنسول داره میاد پایین قیمتش!
وااقعا خوشم نمیومد این همه فقط ضرب و تقسیم بنویسم و حوصله همه رو سر ببرم ولی اینکه بخواهید بگید کنسولا هیچ وقت یکی نبوده با قیمت دلاریش سندش توی همین فروم موجوده :D
من نمیگم نخرید، به من ربطی نداره که بخوام حرفی بزنم، نگفتم فردا میشه 14-15تومن، گفتم با دلاریش یکی میشه رد خور نداره، حالا تا ماه دیگه موجودی کنسول درست بشه ولی قیمت دلار چقدر بره بالا رو کسی تو اینجا نمیدونه چون اگه میدونست اینجا نبود!روزی که کنسول موجودیش درست شد و ارزم ثابت موند بعد قیمتا رو ببینید، که اولی درست میشه دومی رو از صفحه اول کسی نمیدونست و همه ام اینجا قیمت روز ارز آزاد رو ضرب قیمت کنسول میکردن و توقع اون قیمتو داشتن که برید بخونید اون موقع که دلار 25(لانچ) توقع 13-14میلیون داشتن، الان توقع 14-15، که همون 3-4 میلیون اضافه قیمت الان کنسول میشه تقریبا همون 300 درهم اضافه الان یخرده بیشتر.
و در آخر هم قیمت PS4 توی همین تاپیک یکی از بچه ها زحمتش رو کشیده بود توی یک سال اول لانچ گذاشته بود، یادم نیس کی، ولی اون عکسو سیو کردم چون دمش گرم کارش عالی بود (کنسول 400 دلار، قیمت هر دلار 3300 تومن! ) بعد از کمتر از یک سال قیمت رو ببینید، و اونوقت میگید قیمتا هیچ وقت یکی نبوده!این همه اصرار به پایین نیومدن قیمت کنسولی که روز به روز مشتریش کمتر(تو ایران) میشه و تولیدش بیشتر، رو نمیدونم!(راجع به بالا پایین شدن نرخ ارز صحبت نمیکنم)
View attachment 254358
دوستان کسی این رو خونده بیزحمت برام خلاصه کنه ؟
دومی هم خلاصه بشه عالیه

من واقعا توی این مملکت خشک شدم همیشه باید دنبال بهترین شرایط خرید باشی همیشه هم به ضررت می شه

زمانی که می خری می ره بالا بعدا اختلاف قیمت ارتقا خیلی سخت می شه یعنی قبلا کنسول می فروختی نسل جدید 500 می ذاشتی نهایت روش الان باید 15 بذاری روش بیاد پایین دلت می سوزه به خاطر چند روز یا ماه اینقدر پولت الکی رفته

کلا نخری از جنس بی بهره می مونی لذتی که می تونستی زمان بیشتری داشته باشیش کم می شه

به دلار اصلا کاری نداشته باشید تابستان کنسول ارزون بشو نیست لاقل تجربه که این رو نشون می ده مگه اواخرش کف قیمت این کنسول 15 هست مگه دلار کاهشی بشه بر فرض توافق ایران پس 18 19 قیمت مناسبی هست برای 3 4 میلیون ارزش صبر کردن نداره که از لذت حال گذر کنید
این پیشنهاد منه

قیمت کف سری جدید بالای 20 تومن رفته سری قدیمی 19.800

من واقعا توی این مملکت خشک شدم همیشه باید دنبال بهترین شرایط خرید باشی همیشه هم به ضررت می شه

زمانی که می خری می ره بالا بعدا اختلاف قیمت ارتقا خیلی سخت می شه یعنی قبلا کنسول می فروختی نسل جدید 500 می ذاشتی نهایت روش الان باید 15 بذاری روش بیاد پایین دلت می سوزه به خاطر چند روز یا ماه اینقدر پولت الکی رفته

کلا نخری از جنس بی بهره می مونی لذتی که می تونستی زمان بیشتری داشته باشیش کم می شه

به دلار اصلا کاری نداشته باشید تابستان کنسول ارزون بشو نیست لاقل تجربه که این رو نشون می ده مگه اواخرش کف قیمت این کنسول 15 هست مگه دلار کاهشی بشه بر فرض توافق ایران پس 18 19 قیمت مناسبی هست برای 3 4 میلیون ارزش صبر کردن نداره که از لذت حال گذر کنید
این پیشنهاد منه

قیمت کف سری جدید بالای 20 تومن رفته سری قدیمی 19.800
داداش بودجه امسال مملکت با دلار 23 بسته شده، هیچ زمانی امکان نداره دلار زیر نرخی که در بودجه بسته میشه بیاد می خواد توافق بشه یا نشه دلار امسال زیر 23 نمیاد
دیگه بعد این همه سال همه عادت کردیم خودمم هر موقع چیزی خواستم و پولم آماده بوده خریدم فکر اینکه حالا فرداش فلان قدر بره روش یا کم بشه نیستم اینجا ایرانه همینکه زنده موندیم هنوز معجزه اس :D

داداش بودجه امسال مملکت با دلار 23 بسته شده، هیچ زمانی امکان نداره دلار زیر نرخی که در بودجه بسته میشه بیاد می خواد توافق بشه یا نشه دلار امسال زیر 23 نمیاد
دیگه بعد این همه سال همه عادت کردیم خودمم هر موقع چیزی خواستم و پولم آماده بوده خریدم فکر اینکه حالا فرداش فلان قدر بره روش یا کم بشه نیستم اینجا ایرانه همینکه زنده موندیم هنوز معجزه اس :D
اون دلار 23 تومنی رو اصلا ملاک قرار ندید اون ارز نیمایی هست که کاربردی برای من وشما نداره ...ما با دلار آزاد سر و کار داریم که همیشه حداقل 3 تومن از ارز نیمایی در بهترین حالت بیشتره یعنی قیمت دلار بالای 30 تومنی ( 30400 داره معامله میشه ) اگر امروز هم توافق بشه در بهترین حالت میشه بالای 26 تومن و قیمت کنسول در شرایط فعلی مجدد بر میگرده روی همون حدود 19 تومن که مدتی پیش بهش رسیده بود
الان دیگه مشکل کمبود کنسول و ... رو بندازید دور الان مشکل دلار و تورم شده که ترمز بریده و همین باعث میشه در بازار کسی رغبتی برای ارزون فروشی یا کاهش قیمت نداشته باشه

آخرین ویرایش:
از خرداد به بعد یک پولی هم باید بذارید کنار برای ups

پارسال این موقع ها به اطرافیان گفتم بخرید گوش نکردن و سپس بعد قطعی های برق همه حجوم بردن برای خرید ups با کلی قیمت گزاف . الان قیمت ups از پارسال هم بدتره و کافیه دو روز دیگه برق شهرهای بزرگ هم بره دوباره قیمتش گزافتر میشه

ps4 slim یی که تا 18ساعت پیش 13.900 بود الان شده 14.990 ! !! فایو دیجیتال 21 ! عاشق اینام که قیمت دیجیتال رو میزن. 20.999.000 :)) سریز ایکس که تا همین 48ساعت پیش با قیمت ویژه 16.900 بود الان با قیمت ویژه شده18.480

این همه تمجید کردم از سریز ایکس که با دلار 23 همان 17تومن بود و با دلار 27یی هم همان 17 الان دیگه جای تمجید نمیبینم :دی

دوآل سنس هم شده 2 دیگه رسما این تازه قیمت مناسبترهاست در سایت . برخی دییجتال 22نیم قیمت زدن

از خرداد به بعد یک پولی هم باید بذارید کنار برای ups

پارسال این موقع ها به اطرافیان گفتم بخرید گوش نکردن و سپس بعد قطعی های برق همه حجوم بردن برای خرید ups با کلی قیمت گزاف . الان قیمت ups از پارسال هم بدتره و کافیه دو روز دیگه برق شهرهای بزرگ هم بره دوباره قیمتش گزافتر میشه

ps4 slim یی که تا 18ساعت پیش 13.900 بود الان شده 14.990 ! !! فایو دیجیتال 21 ! عاشق اینام که قیمت دیجیتال رو میزن. 20.999.000 :)) سریز ایکس که تا همین 48ساعت پیش با قیمت ویژه 16.900 بود الان با قیمت ویژه شده18.480

این همه تمجید کردم از سریز ایکس که با دلار 23 همان 17تومن بود و با دلار 27یی هم همان 17 الان دیگه جای تمجید نمیبینم :D

دوآل سنس هم شده 2 دیگه رسما این تازه قیمت مناسبترهاست در سایت . برخی دییجتال 22نیم قیمت زدن
میشه یه چند مدل ups برای ps5 معرفی کنید ؟
چند ساعت برق نگه میداره ؟

میشه یه چند مدل ups برای ps5 معرفی کنید ؟
چند ساعت برق نگه میداره ؟
چندساعت ش مهم نیست همون 5دقیقه هم نگهداره که بتونی بازی رو کلوز و سیستم رو خاموش کنی کافیه

الان چیز خاصی سراغ ندارم از شنبه میرم سراغ ش . طبق تجربه م فاراتل رو پیشنهاد نمیکنم کلی قطعات چینی درش وجود داره که تضمینی بهشون نیست 4تا خازن ژاپنی درش بود دیگه اونم نیست . بازار ایران از لحاظ لوازم خانگی و الکترونیکی دیگه همه چی کمیتی و چینی شده جز چیزایی مثل کنسول که نمیتونن مشابه ش رو بزنن وعلا اینم دستی درش میبردن

از اواسط خرداد دیگه شروع میشه تو جامعه ups چند . اخبار قطعی برق از همین الان شروع شده و کم کم دارن میگن بازهم عین پارسال میخوان سوپرایزمون کنن

• Like
Reactions: ezio252

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or