قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
3.JPG 2.JPG 1.JPG

همه کساییکه میومدن و میگفتن دورانی که کنسولو به قیمت ارزیش میشد خرید تموم شد، این نسل وضع درست نمیشه و آها بدویید بخرید:D و ...
همین الان سریز اس از قیمت درهمیش ارزونتر، سریز اکس خیلی نزدیک و PS5 هم در آینده ای نه چندان دور همون 300 درهم اضافیم درست میشه، درسته قیمتا واسه سوق(آمازون) ه و توی بازار امارات کمترم گیر میاد ولی واسه این قیمتا رو گذاشتم که خیلیا اصرار داشتن ملاک رو این سایت قرار بدن و از اون مهمترمیومدن واسه هر کنسول1-2 میلیون تومن هزینه کرایه هم کاملا خودجوش، در دفاع از فروشندگان (دلالان، واردکنندگان یا هرچی که اسمشونه) اضافه میکردن.
یک سال و 6-7 ماه طول کشید ولی درست شد.
نمیگم صبر کنید قیمتا میاد پایینتر (خریدن و نخریدن هر کی بخودش مربوطه) ولی به احتمال خیلی زیاد قیمتا پایینتر میاد، چون به معنای واقعی کلمه مردم توی نون شب موندن، ولی اینکه هنوز دغدغه قیمت کنسول رو دارید رو نمیشه درک کرد!
سلام دوستان وقت بخیر
دوستان لطف میکنید یه جای معتبر برای خرید حضوری یا غیر حضوری تو تهران به بنده معرفی کنید. حالا اگر شد اینجا یا نه تو پی وی. خیلی خیلی ممنونم.

رک و رو راست هیچ جا معتبر نیس توی این مملکت، فقط درصد شارلاتان بازیا فرق داره، شما برو پایتخت، جمهوری، توپخونه فرقی نداره قیمت بگیر هرکدوم پایینتر گفتن با رعایت کامل نکات ایمنی که تا الان همه گفتن توی این 230 صفحه قشنگ کارتون و بقیه چیزا رو چک کردی بعد خرید کن و تا کامل از سلامت ظاهری و باطنی مطمئن نشدی کارت نکش به هیچ وجه چون راه برگشتی نیس!

آخرین ویرایش:
View attachment 254209View attachment 254210View attachment 254211

همه کساییکه میومدن و میگفتن دورانی که کنسولو به قیمت ارزیش میشد خرید تموم شد، این نسل وضع درست نمیشه و آها بدویید بخرید:D و ...
همین الان سریز اس از قیمت درهمیش ارزونتر، سریز اکس خیلی نزدیک و PS5 هم در آینده ای نه چندان دور همون 300 درهم اضافیم درست میشه، درسته قیمتا واسه سوق(آمازون) ه و توی بازار امارات کمترم گیر میاد ولی واسه این قیمتا رو گذاشتم که خیلیا اصرار داشتن ملاک رو این سایت قرار بدن و از اون مهمترمیومدن واسه هر کنسول1-2 میلیون تومن هزینه کرایه هم کاملا خودجوش، در دفاع از فروشندگان (دلالان، واردکنندگان یا هرچی که اسمشونه) اضافه میکردن.
نمیگم صبر کنید قیمتا میاد پایینتر (خریدن و نخریدن هر کی بخودش مربوطه) ولی به احتمال خیلی زیاد قیمتا پایینتر میاد، چون به معنای واقعی کلمه مردم توی نون شب موندن، ولی اینکه هنوز دغدغه قیمت کنسول رو دارید رو نمیشه درک کرد!

رک و رو راست هیچ جا معتبر نیس توی این مملکت، فقط درصد شارلاتان بازیا فرق داره، شما برو پایتخت، جمهوری، توپخونه فرقی نداره قیمت بگیر هرکدوم پایینتر گفتن با رعایت کامل نکات ایمنی که تا الان همه گفتن توی این 230 صفحه قشنگ کارتون و بقیه چیزا رو چک کردی بعد خرید کن و تا کامل از سلامت ظاهری و باطنی مطمئن نشدی کارت نکش به هیچ وجه چون راه برگشتی نیس!
یه سری که معلوم بود فروشنده بودن تو این تاپیک :D ولی در کل کنسول یه وسیله برای سرگرمی هست مثل کارت گرافیک نیست که هی بروزش بیاد یا بشه باهاش هزارتا کار کرد مثل ماین کردن و .... بالاخره یه روزی اشباع میشه تو بازار

آخه نکته اصلی اینه که اینجا ایرانه ... این جنس هم قاچاقه !!! قیمتش هم دست دلاله !!! قیمت دلار هم وضعش معلوم نیست !!! تورم هم بیداد میکنه !! الان شما وضع ps4 و ps4 pro رو ببین بنظرت باید این قیمت باشه اونم کنسول تقریبا از رده خارج!!!
مشکل اینه اصلا نمیشه وضع ایران رو با هیچ جا مقایسه کرد شما ببین از وقتی که کنسول اومده چقدر قیمت بالاپایین شده الکی !!! قیمت 19 داشتیم قیمت 29 هم داشتیم اختلاف هم فقط چند ماه بوده !!! من که شخصا میگم 19 و 20 میلیون خیلی برای یک کنسول بازی که هیچ کاری بجز بازی نمیشه باهاش کرد زیاده اما چاره ای نیست وضع همینه
بنظرم هروقت کسی پولش جور شد و نیاز داشت خرید کنه اینم یادتون باشه هنوز بازی ها توی همون مود ps4 هستن و بین نسلی و ps5 هم بگیرید خیلی ذوق زده نخواهید شد حداقل تا وقتی که بازی ها برای فقط کنسول های نسل جدید بیاد برای همین میتونید هنوز صبر کنید و امید داشته باشید قیمت ها روی همون 16 تا 17 بیاد ولی آینده اصلا قابل پیش بینی نیست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HalfLife G
آخه نکته اصلی اینه که اینجا ایرانه ... این جنس هم قاچاقه !!! قیمتش هم دست دلاله !!! قیمت دلار هم وضعش معلوم نیست !!! تورم هم بیداد میکنه !! الان شما وضع ps4 و ps4 pro رو ببین بنظرت باید این قیمت باشه اونم کنسول تقریبا از رده خارج!!!
مشکل اینه اصلا نمیشه وضع ایران رو با هیچ جا مقایسه کرد شما ببین از وقتی که کنسول اومده چقدر قیمت بالاپایین شده الکی !!! قیمت 19 داشتیم قیمت 29 هم داشتیم اختلاف هم فقط چند ماه بوده
شما یا کلا کساییکه این حرفو میزنن، خودتون دارید جواب خودتونو میدید!
کلا همه چی رو هواس یعنی فردا بیدار شدی دیدی جنگ شده دیدی کنسول شده 40 میلیون تعجب نداره(حالا اینکه اصلا چرا یکی تو اون شرایط دنبال کنسوله رو نمیدونم :D)، فردا بشه 10 تومنم تعجب نداره! اگه کسی میخواد تو لحظه زندگی کنه خوبه ولی اولا، کلا دستش به دهنش میرسه و جزء بقیه مردم ایران نیس و مطمئنا کنسول 2 تومن بالا پایین شدنش براش فرقی نداره و خیلی قبلتر از این حرفا کنسولو گرفته، ولی کسی که داره با بدبختیهای ایران زندگی میکنه و اجاره خونه و بچه کوچیک و... رو داره هرچقدرم عشق گیم باشه باز کنسول تو اولویتاش نیست و نمیگه بذار الان پولش هست بدو ام برم کنسول بگیرم امروزو عشقه واسه بچه ام لباس و شیر خشک نمیگیرم یا هزینه کلاساشم مهم نیس، مهم اینه که امروز ps5 بخرم چون فردا گاد آو وار میاد حیفه کنسول نداشته باشم من هاردکور گیمرم وای من کژوال گیمر نیستم منو درکم کنید! توی این 200 و خرده ای صفحه چند نفر دسته اول بودن و چند نفر دسته دوم؟
دسته دوم توی این تاپیک خیییلی کم بودن چون از روی طرز نوشتن معلوم میشه که شاید یکی از بزرگترین مشکلاتشون قیمت کنسول بود، نمیگم این بده، شاید واسه یسریا همین کنسول وامونده یه راهیه واسه دررفتن از هزارتا مشکل دیگه ولی در کل همون شخصم تا یه حدی از لحاظ مالی تامین نباشه دنبال قیمت لحظه به لحظه کنسول نیس که اوه اوه شده 18 تومن بدوام بخرم فردا معلوم نیس چی بشه!
به معنای واقعی کلمه تو اتریش نمیخریدن بعد اینجا سرو کله میشکستن که اگه نخری ضرر کردی و بدتر از این حرص میخوردن که چرا داره سونی گاد و هورایزن رو هم واسه 4 میده هم 5؟ چرا کلا 10-15 میلیون نفری(نیایید بگید سر لانچ ps3 اینجوری نبود شما یادت نمیاد) که نصفشون با قیمت رسمی نخریدن رو ول کرده چسبیده به 100 و خورده ای میلیون نفر که 4 دارن و دستشون به 5 نرسیده اونم تو شرایط فعلی دنیا!
خیلی ها منتظر بودن کنسولو 13-14 تومن بخرن (دلار 25) چون اکثرا 4 داشتن و میگفتن میفروشم یخرده ام جمع میکنم 5 میگیرم، همون اتفاق افتاد (هرچند تا الان نه کاملا) ولی یک سال و نیم طول کشید، قیمت اینم مثل نسلای قبل راحت مثل قیمت دلاریش میشه رد خور نداره ولی دیگه هرکسی میتونه چپو راست دیسک کارکرده تعویض کنه و 10-20 تومن ضرر بده(بگذریم که یسری مواقع خودم همون قیمتی که خریده بود میفروختم) از اون بدتر الان اگه بخوای بری دنبال اکانت چقدر باید واسه دانلود، هزینه کرد ؟
راجع به ps4 هم دارن از تاکتیک بچپون تو پاچه استفاده میکنن، توجیه دیگه ای نداره!
خیلی ها فروشنده نبودن ولی از اینکه ببینن کنسولی که خودشون 25-26 تومن پول دادن یهو بشه 18 یا 15 یا هرچی واهمه داشتن، چون ایرانی جماعت میگه من که خریدم ... لق بقیه، به درک که کسی نمیتونه بخره من خریدم ولی دیگه پایینتر نیاد تا من ضرر کنم، بالاتر بره بهتر! نمیگن کنسول بره بالا هزار تا کوفت دیگه ام باهاش گرون میشه (واسه همین معلوم بود که کی چند سالشه یا تو چه دورانی گیر کرده)، خیلی کم بودن که رفتن خریدن دیگه نیومدن اینجا و واقعا هم دوس داشتن قیمتش بیاد پایینتر تا بقیه هم بخرن!
همه یسری 20-30 ساله نیستن که مجرد باشنو هزینه کرایه خونه و ... ندارن و جمع میکنن خرج خودشون میکنن، خیلی ها میخوان واسه بچشون که قول دادن یه کنسولی بخرن که بدونن تا چند سال دیگه راحتن، خیلی ها باید با حقوق 3-4 تومن پول جمع کنن و همون 2 تومنم بالا پایین شدنش خیلی تو خریدن و نخریدنشون تاثیر داره!
فقط صفحه های قبل و تحلیلای علمی تخیلیه یسریا رو یادتون بیارید، میگفتن 1-1.5 میلیون کرایه حمل واسه هر کنسول قاچاق :D ! وقتی داشت قیمتا بالا میرفت کساییکه هر روز پست میزاشتن آی گرونتر میشه بدویید بخرید و میشدن دایه دلسوزتر از مادر و با پررویی تمام میگفتن آهای اوناییکه میگید نخرید میاد پایین، گرون بشه شما میایید پول اضافه ای گه هر کی داده رو بهش برمیگردونید؟ولی وقتی قیمت میومد پایین اونا بودن که پول رو بر میگردوندن تو جیبه کسی که گرونتر خریده بود یا کابلو میگرفتن یا با تاکتیک حالا 2 تومن بالا پایین که این حرفا رو نداره وارد میشدن:D
از اون روز اول گفتم میخرید بخرید، نمیخرید نخرید، به خودتون مربوطه، ولی حداقل یادتون بمونه پس فردا پرو اومد یا 4 سال دیگه نسل بعد این روزا رو یادتون نره چون دوباره همین آش و همین کاسس

کلا همه چی رو هواس یعنی فردا بیدار شدی دیدی جنگ شده دیدی کنسول شده 40 میلیون تعجب نداره(حالا اینکه اصلا چرا یکی تو اون شرایط دنبال کنسوله رو نمیدونم :D)، فردا بشه 10 تومنم تعجب نداره! اگه کسی میخواد تو لحظه زندگی کنه خوبه ولی اولا، کلا دستش به دهنش میرسه و جزء بقیه مردم ایران نیس و مطمئنا کنسول 2 تومن بالا پایین شدنش براش فرقی نداره و خیلی قبلتر از این حرفا کنسولو گرفته، ولی کسی که داره با بدبختیهای ایران زندگی میکنه و اجاره خونه و بچه کوچیک و... رو داره هرچقدرم عشق گیم باشه باز کنسول تو اولویتاش نیست و نمیگه بذار الان پولش هست بدو ام برم کنسول بگیرم امروزو عشقه واسه بچه ام لباس و شیر خشک نمیگیرم یا هزینه کلاساشم مهم نیس، مهم اینه که امروز ps5 بخرم چون فردا گاد آو وار میاد حیفه کنسول نداشته باشم من هاردکور گیمرم وای من کژوال گیمر نیستم منو درکم کنید! توی این 200 و خرده ای صفحه چند نفر دسته اول بودن و چند نفر دسته دوم؟
دسته دوم توی این تاپیک خیییلی کم بودن چون از روی طرز نوشتن معلوم میشه که شاید یکی از بزرگترین مشکلاتشون قیمت کنسول بود، نمیگم این بده، شاید واسه یسریا همین کنسول وامونده یه راهیه واسه دررفتن از هزارتا مشکل دیگه ولی در کل همون شخصم تا یه حدی از لحاظ مالی تامین نباشه دنبال قیمت لحظه به لحظه کنسول نیس که اوه اوه شده 18 تومن بدوام بخرم فردا معلوم نیس چی بشه!
به معنای واقعی کلمه تو اتریش نمیخریدن بعد اینجا سرو کله میشکستن که اگه نخری ضرر کردی و بدتر از این حرص میخوردن که چرا داره سونی گاد و هورایزن رو هم واسه 4 میده هم 5؟ چرا کلا 10-15 میلیون نفری(نیایید بگید سر لانچ ps3 اینجوری نبود شما یادت نمیاد) که نصفشون با قیمت رسمی نخریدن رو ول کرده چسبیده به 100 و خورده ای میلیون نفر که 4 دارن و دستشون به 5 نرسیده اونم تو شرایط فعلی دنیا!
خیلی ها منتظر بودن کنسولو 13-14 تومن بخرن (دلار 25) چون اکثرا 4 داشتن و میگفتن میفروشم یخرده ام جمع میکنم 5 میگیرم، همون اتفاق افتاد (هرچند تا الان نه کاملا) ولی یک سال و نیم طول کشید، قیمت اینم مثل نسلای قبل راحت مثل قیمت دلاریش میشه رد خور نداره ولی دیگه هرکسی میتونه چپو راست دیسک کارکرده تعویض کنه و 10-20 تومن ضرر بده(بگذریم که یسری مواقع خودم همون قیمتی که خریده بود میفروختم) از اون بدتر الان اگه بخوای بری دنبال اکانت چقدر باید واسه دانلود، هزینه کرد ؟
خیلی ها فروشنده نبودن ولی از اینکه ببینن کنسولی که خودشون 25-26 تومن پول دادن یهو بشه 18 یا 15 یا هرچی واهمه داشتن، چون ایرانی جماعت میگه من که خریدم ... لق بقیه، به درک که کسی نمیتونه بخره من خریدم ولی دیگه پایینتر نیاد تا من ضرر کنم، بالاتر بره بهتر! نمیگن کنسول بره بالا هزار تا کوفت دیگه ام باهاش گرون میشه (واسه همین معلوم بود که کی چند سالشه یا تو چه دورانی گیر کرده)، خیلی کم بودن که رفتن خریدن دیگه نیومدن اینجا و واقعا هم دوس داشتن قیمتش بیاد پایینتر تا بقیه هم بخرن!
همه یسری 20-30 ساله نیستن که مجرد باشنو هزینه کرایه خونه و ... ندارن و جمع میکنن خرج خودشون میکنن، خیلی ها میخوان واسه بچشون که قول دادن یه کنسولی بخرن که بدونن تا چند سال دیگه راحتن، خیلی ها باید با حقوق 3-4 تومن پول جمع کنن و همون 2 تومنم بالا پایین شدنش خیلی تو خریدن و نخریدنشون تاثیر داره!
فقط صفحه های قبل و تحلیلای علمی تخیلیه یسریا رو یادتون بیارید، میگفتن 1-1.5 میلیون کرایه حمل واسه هر کنسول قاچاق :D ! وقتی داشت قیمتا بالا میرفت کساییکه هر روز پست میزاشتن آی گرونتر میشه بدویید بخرید و میشدن دایه دلسوزتر از مادر و با پررویی تمام میگفتن آهای اوناییکه میگید نخرید میاد پایین، گرون بشه شما میایید پول اضافه ای گه هر کی داده رو بهش برمیگردونید؟ولی وقتی قیمت میومد پایین اونا بودن که پول رو بر میگردوندن تو جیبه کسی که گرونتر خریده بود یا کابلو میگرفتن یا با تاکتیک حالا 2 تومن بالا پایین که این حرفا رو نداره وارد میشدن:D
از اون روز اول گفتم میخرید بخرید، نمیخرید نخرید، به خودتون مربوطه، ولی حداقل یادتون بمونه پس فردا پرو اومد یا 4 سال دیگه نسل بعد این روزا رو یادتون نره چون دوباره همین آش و همین کاسس
دوست عزیز حرفات کاملا درسته فقط یک نکته ای رو بگم از دو سال پیش تقریبا نسل کسانی که به صورت تفریحی گیم میزدن و جزو طبقه متوسط و پایین تر بودن منقرض شد یا بهتر بگم منقرض شون کردن ... قشر ضعیف دیگه براشون دوران گیمری و تفریح تموم شده باید فکر شکمشون و زندگی روزمره شون باشن ... همیشه ساده ترین وسیله برای گیم گوشی موبایل یا تبلت بود که یک مدل متوسطش الان اندازه کنسول ps5 قیمت داره ...گیم دیگه یک تفریح لاکچری در ایران حساب میشه حتی بچه های کم سن و سال دیگه پول رفتن به گیم نت هم ندارن ( اکثر شما باید سابقه گیم نت رفتن و بازی با دوستاتون رو داشته باشید)
این رو فقط جهت این عرض کردم که کسانی که کنسول رو خریدن یا دنبال خرید کنسول هستن تقریبا همشون وضع مالی خوبی دارن وگرنه کسی که مشکلات زندگی بهش فشار بیاره نمیتونه دیگه به گیم و بازی جدید و ... فکر کنه . و اینم مطمئنم کسی که 19 میلیون داره 20 میلیون هم میتونه جور کنه و لنگ یکی دو میلیون نیست شاید فقط دلش نمیاد پول زور بیشتری بده
خود من ps4 pro رو گرفتم 1700 بعد 3 یا 4 سال ps5 رو باید 19 میلیون پول بدی با همین دست فرمون بره عملا دوران گیمری برای من و بقیه هم تموم میشه هزینه اینترنت و بازی ها کمر شکن شده حالا نهایت بتونیم چند سال مقاومت کنیم اما همگی ته خط یک جا هستیم
نکته آخر هم اینکه تحلیل های اینجا تقریبا همشون از سر دلسوزی و کمک بودن ولی خیلی ها هم تحت تاثیر وضع بازار و قیمت صعودی و نزولی قرار میگرفتن و بقیه رو تشویق یا منع از خرید میکردن که خیلی هاش هم اشتباه بوده ولی نمیشه از کسی هم ایراد گرفت اینجا هیچ چیز قابل پیش بینی نیست

آخرین ویرایش:
:-t:-t:-t:o:o:o

خدا قوت

دلار خطرناک شده و از فردا قیمت ها خطرناک تر هم میشن یکسری که همین امشب کشیدن بالا

سیرک داخل دیگه ارتباطی به امارات و پوتین و قمر در عقرب افتادن نداره

اینم مثل نسلای قبل راحت مثل قیمت دلاریش میشه رد خور نداره

اولا که نسلهای قبل اصلا همچین وضعی نداشتیم که حالا این نسل کنسول ها مثل نسلهای قبل به قیمت دلاریش برسن!! ! همون ps4 حدود شیصد تومن قیمت هیجانی کاذب داشت که همونم هفته های اول ریخت

دوما اقتصاد الان ما با اقتصاد 2013 و 2007 یکی نیست الان نکست لول هستیم

تاپیک قیمت ps4 هم نگاه کنی یکی دو فروشنده که 5روز زودتر کنسول اورده بودن 2100 قیمت میدادن در حالی که کنسول ریخت تو بازار قیمت ها شد 1600 . . الان شما میگی رد خور نداره از 20 میاد رو 13-14 قیمت دلاری ش !!! !! سریز ایکس 500دلاری رو میدن 17 که تازه میگن قیمت واقعی اینه

500 تومن کاهش قیمت نسل قبل کجا الان انتظار کاهش 5-6تومنی کجا ! ردخور نداره شما قابل هضم نیست جسارتا . همین تاپیک هم نگاه کنی قرار بوده خیلی زودتر از اینا قیمت واقعی بشه ولی نشده حتی خیلی ها به همین دیجیتال 19تومنی قانع ن و دیگه کسی حرفی از کنسول 14تومنی نمیزنه . یعنی پذیرفتیم در واقع

9سال از حضور ps4 در ایران میگذره الان نه پرو قیمت واقعی داره نه اسلیم چجوری انتظار داشته باشم از واقعی شدن قیمت 5 !

آخرین ویرایش:
اولا که نسلهای قبل اصلا همچین وضعی نداشتیم که حالا این نسل کنسول ها مثل نسلهای قبل به قیمت دلاریش برسن!! !
چندیدن صفحه قبل هم یسریا میگفتن توقع دوباره کنسول 18-19 تومنی رو نداشته باشید(دلار23 تومن)
دلار 28 و قیمت 5 استاندارد=18.5 تا 19 و همچنان مشکل کمبود 5 پابرجاس
برای اینکه اسم نسل قبل رو آوردید چند تا اسکرین شات میذارم از همون تاپیک قیمت و اینکه چرا اصرار دارید قیمتا رو بالاتر از حد خودش نشون بدید رو نمیدونم!

1.jpg 2.jpg
قیمت کنسولایی که اون موقع خریدم و تا حد امکان قیمت دلار روز رو اگه درست یادم بیاد مینویسم، قیمت 4 اسلیم کمتر از اسکرین شات بالا هم رسیده بود!
وان اس 1 ترا دلار 3300*300=990 هزار ، قیمت توپخونه 940
اسلیم 500 دلار تقریبا3400-3450= 950 هزار
اسلیم 1 ترا 980 هزار یا 1 میلیون تومن گرونترین مغازه اونروز 1050 بود
وان اس باندل گیرز 4 (اون کنسول قرمز خوشگله)با 2 ترابایت هارد + گلد 14 روزه که تو جعبه کنسول بود+ کد دیجیتالی گیرز 4 تو جعبه کنسول= 1520
قیمت پرو همونطور که میبینید به 1430 رسیده بود و درست 3 ماه بعد با افزایش دلار، نظر دوستان راجع به کنسول 1600-1700 رو میبینیم
تقریبا همون موقع ها بود که دلار رسیده بود به حدود 3800-4000 تومن (20 روز بعد فروردین یادمه شد حدود 5300-5500)
و از همه مهمتر One X روز لانچش(یا نهایت 2-3 روز بعدش) قیمت 2 میلیون و 200 هزار تومن امارات، قیمت فروش ایران هفته بعدش 2900، که دوباره مصادف شد با افزایش دلار، و مهمتر همون کنسول 3-4 ماه بعد از امارات ارزونترم شد،قیمت وان ایکس 500 دلاری رو که همیشه از پرو 400 دلاری ارزونتر بود رو همه یادشونه، پی اس 4 فت با 400 دلار و اسلیم 300 دلار اگه نخوایید قیمتا رو به اصرار بالا بگید، بعد از افت قیمتشون همیشه با دلاری یکی بودن (کنسولای مایکرو که همیشه خوشبختانه ارزونتر بودن) و ps4 پرو هم همینجوری قیمتش هرروز کمتر از دیروز بود (منبع همین تاپیک قیمتی که همین فروم هست) و قیمت ارز تو اون روزا تقریبا بین 3300 تا 3500 بود، بی درو پیکر شدن قیمت پرو از وقتی شروع شد که هرروز دلار بالا میرفت، کنسول 9 میلیون شد، بعد 16-17
قیمت 1430 تومن پرو 400 دلاری اون موقع رو تقسیم به کمترین قیمت اون روز دلار 3300 تومن= میشه 1 میلیون و 300 به اضافه 40 دلار VAT در امارات ببینید توی همون موقع هم کنسول بوده تایمی که با امارات اگه ارزونتر نبوده فیکس یکی بوده!
همون موقع پرو 400 دلاری رو با فت 400 دلاری قیمت لانچ مقایسه کنید، حتی پرو هم بعد 3-4 سال لانچ فت، وقتی وارد ایران شد با قیمت لانچ فت یه قیمت بودن ولی تو ایران یه اختلاف وحشتناک داشت قیمتشون، بین استاندارد و دیجیتال هم همین پارسال یه اختلاف 2-2.5 میلیونی بود یه برهه ای که خوشبختانه دلالان درستش کردن اختلاف نباشه،کنسول 400 دلاری پرو(الان 500 دلار ps5) واسه آمریکاس که بخواهی پرداخت کنی بستگی به زیپ کد مالیات کشیده میشه روش اینو که همه میدونن، ولی اگه بخواهیم بدبینانه هم نگاه کنیم با دلار 3 هزار و 300 تومنی و بدون مالیات امارات، 110-120 هزار تومن داشتن گرونتر میفروختن که میشه نهایت 8 درصد اضافه بر سازمان اصلا بگو 10 درصد!همین الان میبینید که تو ایران استاندارد 18.5-19 میفروشن که فیکس با امارات یکیه!دلاریشم یکی نشده چون همچنان بهونه کمبود کنسول و گرون خریدن خودمون و این حرفا هست!
اینکه کنسولا از کابل و قندهار و هرات وارد شه یا اربیل و سلیمانیه و بصره مهم نیس، مهم برای فروشنده های ایرانی قیمت دبی هست، دقت کنید دبی نه مثلا شارجه که از دبی پاینتره قیمتاش،الان تو دبی دارن همون سریز رو چند درهم میفروشن(طبق سایتا، یه مدته از قیمت بازار امارات خبر ندارم ولی اگه مثل قبل باشه یخرده پایینتره قیمتا) بعد الان بیایید ببینید قیمت SX چقدر بیشتره از امارات؟ SS چقدر؟
اینکه میگید اسلیم بعد 9 سال قیمتش واقعی نشده پس معلومه یا اون موقع رو یادتون نمیاد که شده بود یا نمیخواهید یادتون بیاد، دیگه اسلیم تولید نمیشه (حداقل بغیر ژاپن جایی نیس تولید جدید)، دلال جماعت دوباره از تاکتیک اسلیم گرون شده و تو اماراتم قیمتش بالاتر رفته استفاده میکنه و میکنه تو پاچه ملت، با عرض معذرت، حالا یسر به قیمت اسلیم و حتی پرو تو امارات بزنید، دوباره قیمتا توجیه پذیر میشه با دس فرمونه فروشنده ها ولی اینو نمیگن، ما داریم ریف جای نو میفروشیم! دیگه اسلیم هم نوش با قیمت قبل تو امارات گیر نمیاد، اگه نویی وجود داشته باشه
4 فت 400 دلار بود خودتون میگید شد 1600 (که کمترم شد و فیکس با دلار روز) اسلیم درست شد، پرو درست شد، SX همین الان نهایت 600-700 تومن گرونتر از امارات ، SS که قیمتش بهتر از اماراتم هست و سونی هم در آینده ای نه چندان دور،باید موجودی 5 رو درست کنه، چون مایکرو درست کرده و اونروز قیمتا رو ببینید دیگه دلار چنده و درهم چنده رو اون روز کسی نمیدونه، حتی همین 5 هم فقط قیمت امارات رو چه اونموقع که شده بود 3400 درهم که چه الان که شده 2400 درهم قیمتا رو مقایسه کنید با ایران!
قبل عید خیلی ها خریدن چون نمیدونستن بعد عید چی میشه، 2 ماه گذشته از اون موقع پایینتر نیومده باشه بالاترم نرفته با اینکه دلار1-2 تومن گرونتر شده، خود کنسول داره میاد پایین قیمتش!
وااقعا خوشم نمیومد این همه فقط ضرب و تقسیم بنویسم و حوصله همه رو سر ببرم ولی اینکه بخواهید بگید کنسولا هیچ وقت یکی نبوده با قیمت دلاریش سندش توی همین فروم موجوده :D
من نمیگم نخرید، به من ربطی نداره که بخوام حرفی بزنم، نگفتم فردا میشه 14-15تومن، گفتم با دلاریش یکی میشه رد خور نداره، حالا تا ماه دیگه موجودی کنسول درست بشه ولی قیمت دلار چقدر بره بالا رو کسی تو اینجا نمیدونه چون اگه میدونست اینجا نبود!روزی که کنسول موجودیش درست شد و ارزم ثابت موند بعد قیمتا رو ببینید، که اولی درست میشه دومی رو از صفحه اول کسی نمیدونست و همه ام اینجا قیمت روز ارز آزاد رو ضرب قیمت کنسول میکردن و توقع اون قیمتو داشتن که برید بخونید اون موقع که دلار 25(لانچ) توقع 13-14میلیون داشتن، الان توقع 14-15، که همون 3-4 میلیون اضافه قیمت الان کنسول میشه تقریبا همون 300 درهم اضافه الان یخرده بیشتر.
و در آخر هم قیمت PS4 توی همین تاپیک یکی از بچه ها زحمتش رو کشیده بود توی یک سال اول لانچ گذاشته بود، یادم نیس کی، ولی اون عکسو سیو کردم چون دمش گرم کارش عالی بود (کنسول 400 دلار، قیمت هر دلار 3300 تومن! ) بعد از کمتر از یک سال قیمت رو ببینید، و اونوقت میگید قیمتا هیچ وقت یکی نبوده!این همه اصرار به پایین نیومدن قیمت کنسولی که روز به روز مشتریش کمتر(تو ایران) میشه و تولیدش بیشتر، رو نمیدونم!(راجع به بالا پایین شدن نرخ ارز صحبت نمیکنم)
Dollar 3300 PS4.png

آخرین ویرایش:
داداش دو خط پاراگراف و نقطه بذار ببینیم چه ویرایشی صورت گرفته

پست سال 2017 رو آورده اونو تعمیم میده به اوایل نسل 8 یعنی سال 2013! 2013 هم کنسول ps4 تو ایران 1600 بوده پستی رو نشون میده که شده 1700 اونم نسخه پرو !!! شما از سال 2017 مایه میذاری پس چرا حرف از هفته های ابتدایی نسل 8 میزنی ! والا ما که یادمون نمیاد روزهای ابتدایی نسل 8 در ایران کنسول 3500 بوده باشه ! همون صفحات اول تاپیک قیمت Ps4 قیمت های هیجانی روزهای ابتدایی 2400 هست بعد شما اسکرین شات آوردی از پست سال 2017 اونم قیمت ps4 pro !

قیمت پلی استیشن 4 [پست اول حتما خوانده شود]

همین نسل جدید هفته های ابتدایی ورود کنسول به ایران سریز ایکس خریدم 17تومن زمانی که دلار 23.700تومن بود در بهمن ماه 99 . زمانی که کمبود تیراژ داشت

الان دلار نزدیک به 29تومن هست و تیراژ سریز ایکس رفته بالا و تو بازار ایران هم کلی موجوده ولی باز همون 17تومنه . در حالی که فایو دیجیتال 400 دلاری از ایکس باکس 500دلاری همچنان گرونتره - ایکس باکسی که با افزایش تیراژ و افزایش قیمت دلار همون 17مونده . در همین حال ps4 slim هم داریم 14تومن چون لوگو sony روی این کنسول هست اگه همین اسلیم روش لوگو ماکروسافت بود تو ایران ارزونتر بود :))

ویرایش جابجایی حروف در کلمه بوده، اسکرین شات ها هم دو پست کاملا متفاوته، شما یه ضرب ساده کنید قیمت کنسولو میبینید همون موقع، ظرف گذشت کمتر از یک سال از لانچ (بدون مشکل کمبود کنسول)، چقدر هم فت هم پرو و هم اسلیم افت قیمت داشتن و بعد با دلاریش یکی بود یا نه!
قیمت همین SX که شما خریدی و دوباره یادتون نمیاد با دلار 20 تومن به 16 رسیده بود(اونموقع با 2100 درهم کنسول پیدا نمیشد) الانم کمبودش درست شده ولی الان اختلاف قیمت ارز (23700 تا 29000) داره جاشو پر میکنه و قیمت رو روی 17 نگه داشته، با درهم 8 تومن داشتن همین چند ماه پیش SX رو 20.500 -21500 میفروختن. روزی که ps4 فت وارد شد و روزیکه پرو وارد شد قیمت جفت 400 دلار، قیمت ایران هر کدوم با چند میلیون شروع شده بود؟
قیمت هفته اول ps5 در ایران دلار 25 تومنی=40+ میلیون
تقریباد 2 ماه و نیم بعد، دلار 20تومن، پی اس 5 تو ایران 18 میلیون=900 دلار
دلار 29 تومن امروز، پی اس 5 تو ایران 18.5-19.5=650دلار،هنوزم مشکل کمبودو نبودن کنسول با قیمت رسمی هست
پست 168 همین تاپیک رو مجدد نگاه کنید، پست 258، پست 570، و درنهایت پست 600 که ps5 وارد شد ببینید قیمتا چی به چی بوده!
اسکرین 2017 واسه وقتی که یک سال (البته کمتر ازیکسال) از لانچ پرو گذشته بود و افت قیمتی که داشته!
2013 سالیه که 4 لانچ شد، قیمتشو 11 ماه بعد ببینید چند شد!(دوباره کوچکترین کمبودی نبود توی سال 2014) و اونموقع شده بود 1میلیون 400 نه 1600 که دوباره با یه ضرب ساده ببینید با دلاریش یکی بوده یا نه!کاریم به اینکه قیمت به دلار باید مالیات اضافه کنی یا نه ندارم و از اون مهمتر قیمت اماراتش که ملاک قیمت ایران هست و همیشه بوده!!!
قیمت 42 میلیون و 37-38 میلیون (دلار25) لانچ ps5 هم رسیده به 18.5 تا 19.5 با دلار 29 هزار تومنی ولی شما اینا رو کاهش نمیدونی،کاری به قیمت فضایی 40 میلیونی ندارم،اون مهم نیس، ولی بهمن همین پارسال، یعنی 4 ماه قبل کنسول با دلار 31-32 تومنی شده بود 27 میلیون یعنی حدودا 850 دلار و همون موقع هم اصرار به خرید بود که فردا گرونتر میشه!
الان درهم رو 7900 کمتر دلال نمیفروشه، ضربدر قیمت رسمی 2100 سریز اکس= 16590 همین الان SX قیمت توپخونه 16530 موجوده واسه فروش خرید حضوری!بعد میگید کجا با دلاریش یکی شده! من 17 خریدم هنوزم 17 میلیونه! (راجع به 500 تومن بیشترش نمیگم)
ارز ثابت بمونه و همین 300 درهم اضافی ps5 هم درست شه (با فرض دلار 29 تومنی) اونوقت ببینید ps5 استاندارد چند فروخته میشه و سریز با چه قیمتایی!
اینکه لوگو سونی بخوره روی کنسول باعث گرونتر شدنش میشه تو ایران شکی نیس، ولی روزیکه جفت SX و PS5 استاندارد بشن 2100 درهم در امارات، ظرف دو هفته ببینید(درهم7900)، همین سریز میره روی 14 میلیون، استاندارد 16 میلیون نهایت 17، دیجیتالیم که هرکی هرچی عشقش بکشه (همین دیجیتالیم چند ماه پیش اختلاف 2 میلیونی داشت با استاندارد، که الان شده 700-900 هزار تومن اختلاف)
اگه مبنای کل قیمتا رو فقط ریالی بگیری که آره بهمن یا اسفند 99 هم استاندارد 18 بود الانم همونه (سریز هم به همین نسبت) ولی نمیگی که دلار 20 بود نه 29!کنسول قیمتش اینجوری نیس، باید قیمت اون روز در امارات رو ضرب روز درهم کنی! حالا دوباره قیمتا رو چک کن
درهم 7 تومنی کنسول3400 درهمی =قیمت استاندارد 23800 که فیکس یکی بود با توپخونه!
امروز درهم 7900 کنسول 2400 درهمی=19 میلیون فیکس توپخونه 19 میلیونه استاندارد!
قدرت خرید مردمم روز به روز کمتر از دیروز، روزبه روزم مشتریش کمتر!دیگه نمیتونن هرچقدر خواستن بفروشن تا 4-5 سال دیگه همین کنسولو دارن و سود توی همینه!
14-15 سال پیش که نه لپتاپ ریزری بود نه سرفیسی مکبوک ها قیمتای تخیلی داشتن حتی بعد از افت قیمتشونم باز 20-30 درصد از قیمت واقعیش مکبوک بیس، گرونتر بود، حالا الان قیمت مکبوکا فیکس شده با دلار حتی ارزونتر، ولی جاشو داده به ریزر و سرفیس و اونا قیمتاشون همیشه بالاس، همین اتفاق راجع به کنسول جدیدم هست فقط ایندفه بخاطر کلی اتفاقا تو دنیا همه چی بیشتر طول کشید!
من که مشکل شما رو نمیدونم چیه،کل حرفتون اینه چون شما یادتون نمیاد پس چیزی اتفاق نیفتاده، قیمتا نیومده پایین چون سریز اکس با دلار 20 تومن 16 میلیون بوده با دلار 29 تومنم 17 تومنه پس چون جفتشون 17 تومنن و پایین نیومده، کاریم به قیمت ارزیش ندارید،چون ریالیش همون 16-17 میلیونه،خوبه و هیچی تغییر نکرده!
کش دادن بحثی که شما کلا محاسبه اختلاف قیمت ارز روز رو نمیکنید و چون یادت نمیاد میگی اینطور نبوده، بی فایدس!
اگه بیشتر خواستید صحبت کنید لطفا تو پ.خ تا تاپیک فقط برای دو نفر نباشه.

• Like
Reactions: Jack cooper
ویرایش جابجایی حروف در کلمه بوده، اسکرین شات ها هم دو پست کاملا متفاوته، شما یه ضرب ساده کنید قیمت کنسولو میبینید همون موقع، ظرف گذشت کمتر از یک سال از لانچ (بدون مشکل کمبود کنسول)، چقدر هم فت هم پرو و هم اسلیم افت قیمت داشتن و بعد با دلاریش یکی بود یا نه!
قیمت همین SX که شما خریدی و دوباره یادتون نمیاد با دلار 20 تومن به 16 رسیده بود(اونموقع با 2100 درهم کنسول پیدا نمیشد) الانم کمبودش درست شده ولی الان اختلاف قیمت ارز (23700 تا 29000) داره جاشو پر میکنه و قیمت رو روی 17 نگه داشته، با درهم 8 تومن داشتن همین چند ماه پیش SX رو 20.500 -21500 میفروختن. روزی که ps4 فت وارد شد و روزیکه پرو وارد شد قیمت جفت 400 دلار، قیمت ایران هر کدوم با چند میلیون شروع شده بود؟
قیمت هفته اول ps5 در ایران دلار 25 تومنی=40+ میلیون
تقریباد 2 ماه و نیم بعد، دلار 20تومن، پی اس 5 تو ایران 18 میلیون=900 دلار
دلار 29 تومن امروز، پی اس 5 تو ایران 18.5-19.5=650دلار،هنوزم مشکل کمبودو نبودن کنسول با قیمت رسمی هست
پست 168 همین تاپیک رو مجدد نگاه کنید، پست 258، پست 570، و درنهایت پست 600 که ps5 وارد شد ببینید قیمتا چی به چی بوده!
اسکرین 2017 واسه وقتی که یک سال (البته کمتر ازیکسال) از لانچ پرو گذشته بود و افت قیمتی که داشته!
2013 سالیه که 4 لانچ شد، قیمتشو 11 ماه بعد ببینید چند شد!(دوباره کوچکترین کمبودی نبود توی سال 2014) و اونموقع شده بود 1میلیون 400 نه 1600 که دوباره با یه ضرب ساده ببینید با دلاریش یکی بوده یا نه!کاریم به اینکه قیمت به دلار باید مالیات اضافه کنی یا نه ندارم و از اون مهمتر قیمت اماراتش که ملاک قیمت ایران هست و همیشه بوده!!!
قیمت 42 میلیون و 37-38 میلیون (دلار25) لانچ ps5 هم رسیده به 18.5 تا 19.5 با دلار 29 هزار تومنی ولی شما اینا رو کاهش نمیدونی،کاری به قیمت فضایی 40 میلیونی ندارم،اون مهم نیس، ولی بهمن همین پارسال، یعنی 4 ماه قبل کنسول با دلار 31-32 تومنی شده بود 27 میلیون یعنی حدودا 850 دلار و همون موقع هم اصرار به خرید بود که فردا گرونتر میشه!
الان درهم رو 7900 کمتر دلال نمیفروشه، ضربدر قیمت رسمی 2100 سریز اکس= 16590 همین الان SX قیمت توپخونه 16530 موجوده واسه فروش خرید حضوری!بعد میگید کجا با دلاریش یکی شده! من 17 خریدم هنوزم 17 میلیونه! (راجع به 500 تومن بیشترش نمیگم)
ارز ثابت بمونه و همین 300 درهم اضافی ps5 هم درست شه (با فرض دلار 29 تومنی) اونوقت ببینید ps5 استاندارد چند فروخته میشه و سریز با چه قیمتایی!
اینکه لوگو سونی بخوره روی کنسول باعث گرونتر شدنش میشه تو ایران شکی نیس، ولی روزیکه جفت SX و PS5 استاندارد بشن 2100 درهم در امارات، ظرف دو هفته ببینید(درهم7900)، همین سریز میره روی 14 میلیون، استاندارد 16 میلیون نهایت 17، دیجیتالیم که هرکی هرچی عشقش بکشه (همین دیجیتالیم چند ماه پیش اختلاف 2 میلیونی داشت با استاندارد، که الان شده 700-900 هزار تومن اختلاف)
اگه مبنای کل قیمتا رو فقط ریالی بگیری که آره بهمن یا اسفند 99 هم استاندارد 18 بود الانم همونه (سریز هم به همین نسبت) ولی نمیگی که دلار 20 بود نه 29!کنسول قیمتش اینجوری نیس، باید قیمت اون روز در امارات رو ضرب روز درهم کنی! حالا دوباره قیمتا رو چک کن
درهم 7 تومنی کنسول3400 درهمی =قیمت استاندارد 23800 که فیکس یکی بود با توپخونه!
امروز درهم 7900 کنسول 2400 درهمی=19 میلیون فیکس توپخونه 19 میلیونه استاندارد!
قدرت خرید مردمم روز به روز کمتر از دیروز، روزبه روزم مشتریش کمتر!دیگه نمیتونن هرچقدر خواستن بفروشن تا 4-5 سال دیگه همین کنسولو دارن و سود توی همینه!
14-15 سال پیش که نه لپتاپ ریزری بود نه سرفیسی مکبوک ها قیمتای تخیلی داشتن حتی بعد از افت قیمتشونم باز 20-30 درصد از قیمت واقعیش مکبوک بیس، گرونتر بود، حالا الان قیمت مکبوکا فیکس شده با دلار حتی ارزونتر، ولی جاشو داده به ریزر و سرفیس و اونا قیمتاشون همیشه بالاس، همین اتفاق راجع به کنسول جدیدم هست فقط ایندفه بخاطر کلی اتفاقا تو دنیا همه چی بیشتر طول کشید!
من که مشکل شما رو نمیدونم چیه،کل حرفتون اینه چون شما یادتون نمیاد پس چیزی اتفاق نیفتاده، قیمتا نیومده پایین چون سریز اکس با دلار 20 تومن 16 میلیون بوده با دلار 29 تومنم 17 تومنه پس چون جفتشون 17 تومنن و پایین نیومده، کاریم به قیمت ارزیش ندارید،چون ریالیش همون 16-17 میلیونه،خوبه و هیچی تغییر نکرده!
کش دادن بحثی که شما کلا محاسبه اختلاف قیمت ارز روز رو نمیکنید و چون یادت نمیاد میگی اینطور نبوده، بی فایدس!
اگه بیشتر خواستید صحبت کنید لطفا تو پ.خ تا تاپیک فقط برای دو نفر نباشه.
دوست عزیز این پست هایی که توی این صفحه گزاشتی خیلی طولانی هست و کسی واقعا نمیخونه این همه رو ... مقاله که نمی نویسید کوتاهش کن که بقیه هم وقت بزارن بخونن نه اینکه رد شدن از کنارش

این که بعضی ها منتظر قیمت دلار ضربدر 500 هستن دو حالت داره
یا این قیمت هیچ وقت نمیرسه و این دوستان هیچ وقت کنسول نمیخرن !!! یا حالت دوم اینکه مثلا یک سال دیگه که قیمت دلار هم کلی بالاتر رفته قیمت کنسول نزدیک 16 میرسه اما همه دیگه کم کم دارن آماده میشن برای عرضه نسخه اسلیم و پرو که دوباره همین داستان ها از اول برای اون کنسول های جدید شروع میشه !!! حالا طرف یا باید کنسولی که قدیمی تر شده و نسخه جدید ترش در بازار می خواد بیاد بخره !!! یا اینکه بره دوباره 20 میلیون بده نسخه جدیدتری که اومده بخره... می خوام بگم این یک دور باطل هست
یک زمانی کنسول بالای 20 بود و واقعا ارزش خرید نداشت اما زمانی که اومد زیر 20 دیگه قطره چکانی داره ارزون میشه و ممکنه مجبور شید چندین ماه صبر کنید که مثلا یک میلیون دیگه ارزون تر شه ولی در اصل چون هر نسلی یک دوره ای داره شما دارید زمان مفید استفاده از این کنسول رو از دست میدید ( همین الانم اگر طول این دوره رو 6 تا 7 سال در نظر بگیریم 1.5 سالش رفته )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or