قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
خیلی میخوره تو سرش حیفه از یکی قرض بگیر اشتباه منو نکن تو نسل قبل شما طلا یا دلار نخریدی ک باهاش کار کنی جنس الکترونیکی رو خریدی دیگه استفاده کن موبایل و کنسول برای فروش خوب نی بی شرفا ۱ سوم میزنن تو سرش بعد خودشون نو میفروشن الان ینی چیزی حدود 8 تومن ضرر میکنی اصلا منطقی نی بخاطر یه ماه ۸ میل ضرر بدی ایشالا کارت جور میشه سعی کن از جای دیگه جور کنی
نه منکه به مغازه نمیفروشم میذارم سایت . ماشین وطلا و همچی میفروشم یه خونه با وام میخرم .

کنسولم بعدا pro میاد میخرم .

بنظرم کسایی که ps4 دارن و همه بازیاش رو تجربه کردن فعلا دست نگهدارن چون ps5 هم بازی خاصی براش نیومده که روی ps4 نباشه .

من خودم یک ماهه 5 خریدم الان بازی خاصی روش نیست بازی کنم . میخوام بذارم برای فروش البته من بدجوری پول لازمم وگر نه نمیفروختم .
اتفاقا تنها کنسولی که 4تا بازی برای نسل جدید داره همین 5ـه . یعنی چی دقیقا بازی خاصی براش نیومده که روی 4 نباشه :دی چیزایی که اینجا داره اصلا روی 4قابل اجرا نیست مثل رچت و ...

فقط م بازی جدید نیست . خیلی عناوین که به خاطر فریم سخت بود بازی کردنشون نسل پیش الان قابل بازیه . امثال استو کورسا و...

خیلی ها پول لازم میشن کنسول میفروشن ! یعنی مثل ماشین و ملک و.. شده سرمایه جای کالا بودن

مشکل اینجاست جوری میزنن تو سرش که راحت -5-6 تومن میخره تو سرش حتی اگه یک روز به برق زده باشی . جالب اونجاست همینارو به اسم نو میفروشن :دی جالبتر اونجاست که با روند تورمی ما دوباره وقتی بخوای جایگزین ش کنی باید پول بیشتری بدی

اینجور چیزارو نباید فروخت باید تاخت زد

اتفاقا تنها کنسولی که 4تا بازی برای نسل جدید داره همین 5ـه . یعنی چی دقیقا بازی خاصی براش نیومده که روی 4 نباشه :D چیزایی که اینجا داره اصلا روی 4قابل اجرا نیست مثل رچت و ...

فقط م بازی جدید نیست . خیلی عناوین که به خاطر فریم سخت بود بازی کردنشون نسل پیش الان قابل بازیه . امثال استو کورسا و...
من از رچت خوشم نمیاد دمون سول خوبه اونو بازی کردم . اکثرا بازی حوباش روی ۴ هم هست . ایشالله از سال دیگه 2023 وارد نسل ۹ میشیم

خیلی ها پول لازم میشن کنسول میفروشن ! یعنی مثل ماشین و ملک و.. شده سرمایه جای کالا بودن

مشکل اینجاست جوری میزنن تو سرش که راحت -5-6 تومن میخره تو سرش حتی اگه یک روز به برق زده باشی . جالب اونجاست همینارو به اسم نو میفروشن :D جالبتر اونجاست که با روند تورمی ما دوباره وقتی بخوای جایگزین ش کنی باید پول بیشتری بدی

اینجور چیزارو نباید فروخت باید تاخت زد
باید تو سایت بفورشیم که همفروشنده و هم خریدار هر دو سود کنن .

UP​

ac-image-591615703812g5.jpeg

متاسفانه قیمت ها صعودی شدند ...

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 11

22.600.000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 10

20.100.000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد - PS5 DIGITAL - سری 11

19.750.000 تومان

* نکته ریجن کنسول ها ژاپن هست و کمترین قیمت موجود در بازار میباشد.​

آخرین ویرایش:

UP​

قیمت کنسول بازی سونی پلی استیشن 5 سونی - Sony PLAYSTATION 5 | ساعدنیوز

قیمت کنسول و لوازم و قطعات الکترونیکی (موبایل - لب تاپ - قطعات کامپیوتر و...) همه باهم صعودی شدند

کف و سقف قیمتی پلی استیشن 5 استاندارد تو این چند وقت بین 18900 تا 20500 میلیون بوده باتوجه به شرایط موجود توصیه به خرید برای آندسته از دوستانی که هنوز نخریدند دارم.

بزودی قیمتای جدید باعث حسرت چرا نخریدم و کاش خریده بودم شما نشه ...

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 11

۱۹,۳۹۰,۰۰۰ تومان

پلی استیشن 5 استاندارد - PS5 DIGITAL - سری 11

۱۸,۷۵۰,۰۰۰ تومان

L-)L-)L-)8->8->8->

پیج یکی از مغازه هایی که کنسول میفروشه نزدیک خونمونو دارم امروز استوری گذاشته بود هزینه گمرک زیاد شده منتظر افزایش قیمت زیاد باشید ،کلا به این نگاه نکنید که قاچاقه پول دارید بخرید تو این مملکت هرکی ساز خودشو میزنه...

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

پیج یکی از مغازه هایی که کنسول میفروشه نزدیک خونمونو دارم امروز استوری گذاشته بود هزینه گمرک زیاد شده منتظر افزایش قیمت زیاد باشید ،کلا به این نگاه نکنید که قاچاقه پول دارید بخرید تو این مملکت هرکی ساز خودشو میزنه...

گرون که شده الان شده 24 میلیون دیگه خیلی شیک 4 میلیون کشیدن روش ...یعنی بالاتر هم می خواد بره ؟

میگفت ps5 به ۲۷ اینا میرسه تا یک ماه دیگه

عجیب نیست وقتی همه چی توی مملکت دو سه برابر شده چرا این قیمتش دو برابر نشه !!!
چیزی که بده اینه که فروشنده ها از هرچی پیش میاد سو استفاده میکنن مثلا نینتندو سوییچ بخاطر فروش پایینش در ایران ( بخاطر قیمت بالای بازیهاش و اینکه با یک شبیه ساز میتونی بازیش رو روی کامپیوتر اجرا کنی ) افزایش قیمت تقریبا نداشته
xbox یکم افزایش قیمت داشته و ps5 که فروش بالایی داره تا جایی که میشه گوش خریدار رو برید افزایش قیمت داشته
اینم بگم هر وقت در ایران جنسی گرون میشه خریدارش بیشتر میشه و همه هجوم میبرن بازار برای خرید ... برعکس همه دنیا ....مطمئن هستم همونایی که کنسول 19 میلیون بود نخریدن الان راه افتادن دنبال خرید کنسول 24 میلیونی که گرونتر نشه !!! البته کسی هم تقصیر نداره اینجوری عادت کردیم

• Like
Reactions: hitman68

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or