قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان به نظرتون بعد از تعطیلات قیمت ها کاهش پیدا میکنه؟
میخواستم بخرم گفتم اگه قیمتها کاهش پیدا می‌کنه صبر کنم
اصلا معلوم نیست برجام به کجا برسه برای همین قیمت دلار هم اصلا مشخص نیست بالا بره یا پایین به پیش بینی هیچ کسی هم اعتماد نکنید همه این حرف ها از روی حدسی یات گفته میشه و ارزشی نداره
اما اگر قیمت دلار رو ثابت در نظر بگیریم بهترین زمان خرید اردیبهشت ماه میشه چون قیمت ها از خرداد به بعد بخاطر نزدیک شدن به تابستون بالا میره ( در شرایط ثابت موندن قیمت دلار )

کابل HDMI 2.1 باید یک استانداردی رو داشته باشه که بتونه پهنای باند 48gbps رو ساپورت کنه تا 4K -120 HZ رو جوابگو باشه دیگه بقیه موارد که باعث بالا رفتن قیمت کابل میشه به مقاومت و جنس سیم و روکش بافته شده ی کابل و سوکت های جنس بهتر و برند معتبر تر برمیگرده که دیگه ربطی به کارایی کابل نداره چون مهم اون استاندارد HDMI 2.1 هست
قطعا کابلی که همراه کنسول عرضه میشه ارزون ترین کابل استاندارد بازار هست که احتمالا زیر 10 دلار هم برای سازنده اش تموم شده اما به هر حال اون استاندارد کار راه انداز رو داره و میتونه خروجی 4K-120HZ رو بده
مشکلی که ما در ایران داریم اینه که نمیدونیم چه جنسی اصل هست و چه جنسی تقلبی و متاسفانه ربطی هم به قیمت نداره به عنوان مثال کابل هایی با برند سونی و مانستر در بازار فراوان هست که بعضا قیمت بالایی هم دارن و تشخیص دادن اصل یا تقلبی بودنشون هم بسیار سخته اما تقلبی هستن. اینم اضافه کنم که کابل HDMI 2.1 حداکثر میتونه 3 متر باشه
شما هم احتمالا کابل برند سومو تهیه کردید چون تنها کابل HDMI 2..1 ارزون بازار هست که کیفیت قابل قبولی داره شما تونستید خروجی 4K-120 HZ روش بگیرید ؟
نه مارک prada همچنین چیزایی بود این کابل 5 کلا به اندازه عرض تی وی 55 هست یعنی نمی شه حتی یکم اون طرف ترم گذاشتش اما به هر حال جواب می ده دیگه اگه نمی داد که هیچی اما جنس کابلش از 4 هم بدتر شده یعنی باید خیلی مراقب باشید که خراب نشه
به احتمال 99% فیکه
نه فیک چیه دارم ازش 4k 120 dolby vision هم می گیرم کلا برند خاصی نیست که فیک داشته باشه
الان برندهای دیگه ای هم هست همشون می دن اما اکقرا 2 متری دارن 3 متری ندارن

صفحات قبل یکسری اسکرین شات از سایت ها دیدم که زدن فلان درصد تخفیف ویژه و...

شما کلیک کنی بری سبد خرید 900 تومن اضافه بابت گارانتی اجباری از شما میگیرند . همین سایت ها برای اقوام کنسول و دسته کارکرده به اسم نو ارسال کردن . و وقتی باز کنی دیگه تمومه و میگن دیگه باز کردی زدی تو برق و.... خوب اگه باز نمیکردم چطور میفهمیدم کار کرده ست !

یکسری شیاد بازی دیگه هم هست که سایت معروف فراوانه . کنسول همراه با کارت طلایی نصب بازی ! نمیدونم چی هستن گیفت کارت ن چی هستن ولی بهونه الکی ست برای پول اضافه . کسایی هم که سایت ندارن بهت میگن این کنسول ریجستر شده و 1 تومن گرونتره! میگم اقا ریجستر چیه این حرفو از کجا میاری میگه عین آیفون باید ریجستر بشه! مخ م سوووت کشید . چیزی بگی میره 3تا از همکاراشو میاره که اثبات کنن درست میگن

گارانتی تا اینجا که بنده فهمیدم یک شوخی ست . تو هر صنفی شبانه روز داریم دوز و کلک میبینیم . بسه دیگه بریدیم

. حتی قیمت PS4 هم واقعی نیست چه انتظاری از نسل 9 دارید

خرید حضوری شارلاتانیسم خودش رو داره و آنلاین هم همینطور

نظارتی هم بر سایت ها نیست حتی گیم پس آلتیمت 3ماهه میفروشن به مردم 65 هزار تومن ! در مورد گیفت کارت ها و... هم کلی مکافات و کلاهبرداری داریم

افراد و تیم ها و ربات هایی هم هستن که میریزن تو این سایت ها در کامنت ها تایید و تمجید میکنن فروشنده را و حتی امتیاز 5ستاره هم میدن

فردی هم میره میخره دردسر که شد بعد میگه تو کامنت ها و ... که همه راضی بودن !

کنسول کارکرده فرستادن نمیتونیم پس بدیم ! طلبکار هم هستن . فکر میکنید مکافات فقط قیمت و اقتصاد ما ست !

.

خرید حضوری شارلاتانیسم خودش رو داره و آنلاین هم همینطور

!

درست می‌گی، ولی با این شدت حساسیت و نگرانی که کلن نمیشه اینجور چیزها رو خرید
برای یک‌بار هم که شده باید دل رو بزنی به دریا و تا جای ممکن از مطمئن ترین جایی که می‌شناسی (قبلن ازش کنسول و اینجور چیزها خریدی) یا زیاد توصیه شده خرید کنی، وقتی کنسول خوب از آب دربیاد همه‌ی این نگرانی ها فراموش میشه
پ‌ن:خبرهایی هم از نسخه‌ی پرو در سال 2024 هست، اگه این شایعه تقویت بشه ،و البته به شرط ثبات در قیمت دلار، نباید شاهد جهش قیمت های عجیب و غریب دیگه‌ای باشیم چون بخش زیادی از تقاضای فعلی ps5 کاهش پیدا می‌کنه و به بعد از انتشار پرو منتقل میشه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

درست می‌گی، ولی با این شدت حساسیت و نگرانی که کلن نمیشه اینجور چیزها رو خرید
برای یک‌بار هم که شده باید دل رو بزنی به دریا و تا جای ممکن از مطمئن ترین جایی که می‌شناسی (قبلن ازش کنسول و اینجور چیزها خریدی) یا زیاد توصیه شده خرید کنی، وقتی کنسول خوب از آب دربیاد همه‌ی این نگرانی ها فراموش میشه
پ‌ن:خبرهایی هم از نسخه‌ی پرو در سال 2024 هست، اگه این شایعه تقویت بشه ،و البته به شرط ثبات در قیمت دلار، نباید شاهد جهش قیمت های عجیب و غریب دیگه‌ای باشیم چون بخش زیادی از تقاضای فعلی ps5 کاهش پیدا می‌کنه و به بعد از انتشار پرو منتقل میشه

چرا باید احتمال تولید یک کنسول در دو سال آینده روی فروش و تقاضای کنسول فعلی PS5 تاثیر بزاره !!! اونم کنسولی که قطعا گرون تر از کنسول فعلی هست
وضع دنیا معلوم نیست داره به کدوم سمت میره اصلا . از همین الان دارن احتمال خیلی جدی میدن که اروپا و خیلی از کشور ها دچار قحطی بشن مساله سوخت هم در کنارش...کرونا هم که معلوم نیست وضعش بالاخره تمومه یا باز فردا گونه جدید کشف میکنن !!!همه اینا روی تولید کنسول و قیمت تاثیر میزاره ...یعد این همه وقت هنوز سونی نتونسته وضع بازار رو درست کنه که کامل کمبود برطرف بشه و دلالی از بین بره ... اینا رو گفتم که بگم وضع دنیا هم داره مثل ایران میشه و هیچ چیز توش معلوم نیست ... اصلا خودتون رو درگیر شایعات آینده نکنید در زمان حال زندگی کنید

بگم وضع دنیا هم داره مثل ایران میشه و هیچ چیز توش معلوم نیست

نمیدونیم تعریف وضع چیه ولی چیزی که مشخصه از دنیا تورم شون هنوز دو رقمی هم نشده . چطور میخواد مثل ایران بشه اون حجم از زیرساخت اقتصادی و قانونی و...

سوریه کشور جنگ زده ست . ارزش پول ملی ش چرا مثل ما نشد . کوبا با 7دهه تحریم چرا ارزش پول ملی ش مثل ما نیست

فلاکت اقتصادی رو باید تو زیرساخت و بانکداری فشل و فساد بیشمار خودمون جویا بشید نه که صبح تا شب به لطف رسانه ها درگیر نمایش مظلومیت و تحریم باشید

جامعه باورش شده همه ش تقصیر دنیا ست . هیچ مشکلی از جانب ما نیست . حتی رائفی پور هم فهمید چون مشکل داخله باید مشکل رو خارج جلوه بدیم افسوس که 80% ماجرا حاصل عملکرد سیستم بانکی خودمونه

دلار گرون نمیشه . بلکه پول ملی دچار افت ارزش میشه

چرا باید احتمال تولید یک کنسول در دو سال آینده روی فروش و تقاضای کنسول فعلی PS5 تاثیر بزاره !!! اونم کنسولی که قطعا گرون تر از کنسول فعلی هست
وضع دنیا معلوم نیست داره به کدوم سمت میره اصلا . از همین الان دارن احتمال خیلی جدی میدن که اروپا و خیلی از کشور ها دچار قحطی بشن مساله سوخت هم در کنارش...کرونا هم که معلوم نیست وضعش بالاخره تمومه یا باز فردا گونه جدید کشف میکنن !!!همه اینا روی تولید کنسول و قیمت تاثیر میزاره ...یعد این همه وقت هنوز سونی نتونسته وضع بازار رو درست کنه که کامل کمبود برطرف بشه و دلالی از بین بره ... اینا رو گفتم که بگم وضع دنیا هم داره مثل ایران میشه و هیچ چیز توش معلوم نیست ... اصلا خودتون رو درگیر شایعات آینده نکنید در زمان حال زندگی کنید

داداش این چیزهایی که شما می‌گی اگه اتفاق بیافته که کلن هر کنسولی هم بخری به کار نمیاد ! دنیایی که بشر در پیشرفته ترین کشورها بخواد لنگ سوخت و غذا و انرژی باشه، فکر نکنم برن دنبال بازی‌سازی و بازی کردن حتی!
من خودم به شدت آدم واقع بینی هستم، و در کامنت قبلی گفتم به شرط ثبات قیمت دلار (یعنی زیر 30 باقی بمونه ) جهش های جدید عجیب و غریب قیمت نخواهیم داشت نگفتم که مثلن ps5 میشه 10 تومن !
بعد از تجربه‌ی نسل 8 پرو و کنسول میان‌نسلی دیگه فقط یک شایعه نیست، بلکه یک احتمال و واقعیت تقریبن قطعی هست.قیمتش هم هرچی باشه بالأخره بر میزان تقاضای ps5 معمولی تأثیر میذاره و حتی در آینده ممکنه قیمت رسمی نسخه‌ی معمولی کم‌تر بشه (مثل نسخه‌ی اسلیم ps4)

آخرین ویرایش:
اکثر سایت های داخلی و خارجی قیمت ها درحال کاهش هست بحث تولید و عرضه بیشتر هم در سالجاری میلادی قطعی است باتوجه به شرایط موجود بطور تقریبی و میانگین قیمت برای پلی استیشن 5 استاندارد 17 الی 18 میلیون و برای دیجیتال 15 الی 16 میلیون منطقی است.
UP
سایت های معروف ...

xbox_series_x_ud.jpg555_b7zl.jpg1400_mar7.jpg

آخرین ویرایش:
اتفاقا این همون سایتا شارلاتان هست که شما معروف معرفی میکنید کنسول کارکرده هم میفرستن . تو تاپیک ایکس باکس هم چند نفر بهتون گفتن داستان چیه و پول زوری گارانتی میگیرن ولی گویا شما تصور دیگه ای از این شگرد های تخفیف ویژه داری

شما قیمت ps4 pro رو نگاهی بنداز بعد بببین آخه شدنی هست 5دیجیتال 15تومن ! یعنی اینقدر ساده ست 400 دلار رو ضربدر نرخ ارز کنی و تمام !

• Like
Reactions: Solidsnake_1
جالبه سایتی که اینجا معروف خطاب میشه گارانتی دسته هم اضافه کرده و 100 میگیره . 100 اینجا 800 هم اونجا و 900 تومنی که از جیب دیگه ت میکشه بیرون :دی

ربات ها هم مشغول تعریف و تمجید و امتیازدهی هستن . مرزهای بازار یابی جا ب جا شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or