قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
حیف نمیشه اسم سایت هارو برد
چرا نشه. فوقش پستت رو پاک میکنن دیگه. عکس هایی که میذارن مربوط به سایت pspro هست. این چند نفر اخری هم که گله داشتن در مورد جنس دست دو و غیره هم مربوط به همین سایت بوده.

چرا نشه. فوقش پستت رو پاک میکنن دیگه. عکس هایی که میذارن مربوط به سایت pspro هست. این چند نفر اخری هم که گله داشتن در مورد جنس دست دو و غیره هم مربوط به همین سایت بوده.
واقعاً جنس دست دوم جای آکبند برای مشتری فرستادند؟
پس باید هشتگ اینجور فروشگاه ها ترند بشه ...
باید جلو اینجور رفتارها گرفته بشه ...

در مورد همین سایت ک دارید میگید میخواستم بگم ک اره کنسول دست دو میفرسته ک برا یکی از بچه های همین فروم ک همشهری منم هست سر خرید Xbox one x این اتفاق افتاده بود ، جالبه کد گیم پس ک توی کارتن کنسول بود رو برداشته بودن بعد دیگه کار ب دعوا و شکایت رسیده تا زیر بار رفتن کنسول رو پس بگیرن ،این پستم هم ب تاپیک بی ربط بود ولی گفتم بهتون بگم ک براتون مشکلی پیش نیاد :دی خداییش ظلم ادم ۲۰ تومن پول زحمت کشی بده و کنسول دست دو بکنن تو پاچه‌اش :دی

کنسول کارکرده فرستاده شما شدی وکیل این سایت ها! پول زوری گارانتی میگیره و چند بهانه دیگه بعد شما میگی تخفیف ویژه

تاپیک ایکس باکس هم تهش گفتید عب نداره حضوری خرید کنید :-??

ایشون هم لابد دارن تنش ایجاد میکنن . دقیقا باز از همون سایت ها اسکرین شات میذاری . دقیقا همونایی که میزنن تخفیف ویژه و ادامه داستان. همیشه داری از اونا اسکرین شات میذاری

کاربر در تاپیک ایکس باکس از شما سئوال کردن آیا دارید با این سایت ها کار میکنید احیانا . که اونم پاسخ ندید

نزدیک های آخرالزمان شده این سایت ها هم معروف خطاب میشن هم با وجدان . حیف نمیشه اسم سایت هارو برد ولی در فروم همسایه هم دارن اسمشونو میبرن هم مابقی با کارنامه و شگرد هاشون آشنا شدن

صداقت.وجدان سرلوحه صنف:)]
دوستان گفتن ps5 اولین بار که روشن کنی یه دمویی نشون میده که دیگه نمایش نمیده
چطوری دستگاه کارکرده جای نو میفروشن؟واسم سوال شده

آخه یکی دوتا نیستن که سایت های دیگر هم هستن که اتفاقا از همه اونا اسکرین شات میذارن.

30% میزنن تخفیف ویژه بعد با گارانتی اجباری اون 30% رو جبران میکنن در حالی که باز 300تومن گرونتر از پشت شهرداری در اومده:دی

از امروز مد شده گارانتی دسته . فردا میزنن گارانتی کارتن

3تا کنسول فرستادن . دوتا کارکرده. یکی کارکرده نبوده ولی دسته ش کاملا کارکرده بود .قشنگ معلومه فلافل خردن سس قرمز بیژن ریخته بین آنالوگ ها. جوری هم دسته رو شکیل بسته بندی کرده بودن شک نمیکردی

کارتن ها که قطعات بنتلی نیست که پلمب و مهر موم داشته باشه بالاخره قبل اینکه برسه دست مشتری همه شون باز شدن یکی یکبار . همون کارتن هم باز حرارتی بسته بندی میکنن . باید بزنی برق و یکم زیر و رو کنی کنسول رو . ایکس باکس فن ش بالاست قشنگ گرد و خاک های روش مشخصه

دوستان گفتن ps5 اولین بار که روشن کنی یه دمویی نشون میده که دیگه نمایش نمیده
چطوری دستگاه کارکرده جای نو میفروشن؟واسم سوال شده
خوب ما که دمو ندیدیم . اصلا لازم نبود بزنی برق خودش تابلو بود . دمو چیه اکانت بود تو ps5 از این اکانت اشتراکی ها که به 60نفر میفروشن . الانم که گیم پس 3ماهه اومده 60تومن هزار جور پلاس باقیمت های مفت

ایکس باکس هم که میگن بزنی برق فلان مگ آپدیت داره . برای ایکس باکس هر ماه آپدیت میاد کنسول کارکرده هم یک ماه خاموش بمونه هر موقع بزنی برق آپدیت میخواد . آپدیت اصلا دلیل نمیشه . ممکنه در حالت stay offline بازی کرده باشن .یا مثلا 2ماه پیش آپدیت کرده بازی کرده بعد کنسول خاموش مونده الان بزنی به نت پیام آپدیت جدید میاد دیگه . برای جفت کنسول هر ماه داره آپدیت میاد تقریبا

تاپیک ایکس باکس هم برید اونجا گویا یکی دوتایی انداختن

خلاصه این قیمت هایی که میبینید یک مقدار از عرف پایین هست اینا همه داستان دارن و اسم ش کاهش قیمت نیست . دیدم حتی قیمت این سایت هارو نشون میدن میگن ببینید ارزانی شده قربون دولت محرومان برم

حالا چه میشه کرد؟ هیچی تو عرف ایران کارتن باز کنی و بزنی برق دیگه تمومه مگر یک آشنا گردن کلفت داشته باشی . این شگردهای اخیر رو احتمالا از بازار موبایل یاد گرفتن. هنوز کارتن کنسول های نسل جدید زیاد وارد نشده از چین وعلا کارتن های نسل قبل فراوان زیاده. 2برابر خوده کنسول ها کارتن هست .تو همون چین هم قشنگ برات رندوم سریال نامبر میزنن چون میدونن ایران چه خبره . حتی خیلی ها سریال کنسول و کارتن رو چک نمیکنن و در خرید آنلاین شما نمیتونی چک سریال داشته باشی که

هشتگ و این داستان ها کارساز نیست . سایت ها کاری کردن که حتی مغازه دار های توپخونه هم معتبر تر به نظر بیان و چون حالا سایتها بد نام شدن و مغازه دار معتبر شده میتونه باج گیری کنه و بندازه رو قیمت

خرید آنلاین چک کردن چیزی ممکن نیست باید برسه دستت دیگه اول آخر . کافیه برسه دستت دیگه هر نوع شعار و صداقت و این حرفای داخل سایت معنا نداره .میگن باز کردی زدی تو برق . خوب باز کنم بزنم تو شیر آب نکنه :-??

مثلا 10روز مهلت تست فلان سایت در عمل تعریف جمله عوض میشه اینقدر بهونه دارن که اونو ازت پس نگیرن

عدم قوانین و قاچاق بودن خوده کنسول و دوز و کلک های روتین اقتصاد ما عوامل اصلی ن . این وسط کسی پس بگیره یا نگیره دیگه شانس شما ست. قانون داره میگه کالای قاچاقه بعد بریم به همین قانون مراجعه کنیم برای حقمون در مورد کالای قاچاق:hide: توروخدا برید این دستگاه های قضایی بگید *پلی استیشن* اگه تونست تلفظ کنه طرف من تا آرامکو سینه خیز میرم . قانون برید این دیسک های بازی مصداق بارز فحشا و فسق و خاکبرسری عنوان شدن . میبینی ریلکس میفروشن این خودش کلی جرمه ها ولی دولت مهربان لطف میکنه در حق ما :))

قوانین رو بخونید از شدت خنده سر گیجه میگیری

دوران شعار*مشتری باید عاقل باشه* تموم شده . چقدر عقل خرج کنیم وقتی تو هر صنفی دوز و کلک هست . اصلا من عاقل ترین در خاورمیانه وقتی قوانین اجازه میده بندازن بهم عقل م کیلو چند . قانون بیاد با عقل کاری کنه کسی جرات نکنه لایی بکشه . تو غرب و شرق عالم مگه اصلا نیاز هست مشتری کلی عقل و محاسبه به خرج بده . قوانین کاری میکنه کسی جرات نداشته باشه فکر شالارتانیسم باشه. ما صنعت خودرو داریم که حتی اونجا هم عقلی در کار نیست:D

مربوط به سایت pspro هست.
اصلا تصور نکنید همین یدونه ست . از یه سایت دیگه هم هدفون کارکرده اومده. هر سایتی که داره قیمت ش کمتر از عرف جلوه میده و شبانه روز میزنه تخفیف ویژه احتمالا از همون سایتا هست . چون شگرد اونایی هم که انداختن همین بوده

چه دنیایی شده که الان فروشنده های توپخونه معتبر تر به نظر میان :)) شگردی که یکسری فروشنده حضوری ها دارن حالا حالا ها مونده سایت ها بهشون برسن :D

آخرین ویرایش:
آخه یکی دوتا نیستن که سایت های دیگر هم هستن که اتفاقا از همه اونا اسکرین شات میذارن.

30% میزنن تخفیف ویژه بعد با گارانتی اجباری اون 30% رو جبران میکنن در حالی که باز 300تومن گرونتر از پشت شهرداری در اومده:D

3تا کنسول فرستادن . دوتا کارکرده. یکی کارکرده نبوده ولی دسته ش کاملا کارکرده بود .قشنگ معلومه فلافل خردن سس قرمز بیژن ریخته بین آنالوگ ها. جوری هم دسته رو شکیل بسته بندی کرده بودن شک نمیکردی

کارتن ها که قطعات بنتلی نیست که پلمب و مهر موم داشته باشه بالاخره قبل اینکه برسه دست مشتری همه شون باز شدن یکی یکبار . همون کارتن هم باز حرارتی بسته بندی میکنن . باید بزنی برق و یکم زیر و رو کنی کنسول رو . ایکس باکس فن ش بالاست قشنگ گرد و خاک های روش مشخصه

خوب ما که دمو ندیدیم . اصلا لازم نبود بزنی برق خودش تابلو بود . دمو چیه اکانت بود تو ps5 از این اکانت اشتراکی ها که به 60نفر میفروشن . الانم که گیم پس 3ماهه اومده 60تومن هزار جور پلاس باقیمت های مفت

ایکس باکس هم که میگن بزنی برق فلان مگ آپدیت داره . برای ایکس باکس هر ماه آپدیت میاد کنسول کارکرده هم یک ماه خاموش بمونه هر موقع بزنی برق آپدیت میخواد . آپدیت اصلا دلیل نمیشه . ممکنه در حالت stay offline بازی کرده باشن .یا مثلا 2ماه پیش آپدیت کرده بازی کرده بعد کنسول خاموش مونده الان بزنی به نت پیام آپدیت جدید میاد دیگه . برای جفت کنسول هر ماه داره آپدیت میاد تقریبا

خلاصه این قیمت هایی که میبینید یک مقدار از عرف پایین هست اینا همه داستان دارن و اسم ش کاهش قیمت نیست . دیدم حتی قیمت این سایت هارو نشون میدن میگن ببینید ارزانی شده قربون دولت محرومان برم

حالا چه میشه کرد؟ هیچی تو عرف ایران کارتن باز کنی و بزنی برق دیگه تمومه مگر یک آشنا گردن کلفت داشته باشی . این شگردهای اخیر رو احتمالا از بازار موبایل یاد گرفتن. هنوز کارتن کنسول های نسل جدید زیاد وارد نشده از چین وعلا کارتن های نسل قبل فراوان زیاده. 2برابر خوده کنسول ها کارتن هست .تو همون چین هم قشنگ برات رندوم سریال نامبر میزنن چون میدونن ایران چه خبره . حتی خیلی ها سریال کنسول و کارتن رو چک نمیکنن و در خرید آنلاین شما نمیتونی چک سریال داشته باشی که
خب بهترین کار خرید حضوری .....
همه چی رو چک میکنی از خاک و سس و ‌‌‌‌.....شما فرمودی
خدایی من رفتم توپخونه هر کی یه قیمت میداد بعد میگفتن مغازه بغلی یه تومن کمتر گفته؟چون اون کابلشو عوض میکنه نمیدونم دستگاش کار کرده....
والا ادم نمیدونه کدومشون راست میگن
ولی بچه ها که راهنمایی میکنن خیلی وضعیت بهتر میشه

فکر میکنم اگه یکم اونارو بترسونید وا میدن وعلا در حالت عادی میپیچونن

قانون در مورد کالا قاچاق وظیفه یی نداره پس باید از طریق کالای دیجیتال وارد بشید . بگید کنسول خیلی هاشون اصلا سر در نمیارن حتی :D این وسط دو نفر سر در میارن کنسول کارکرده ست . یکی شما . یکی هم فروشنده واسطه از نوع قضایی اصلا سر در نمیاره

اگه ابتدا از طریق پلیس فتا وارد بشید بهتره چون خوف بیشتری داره:D

قبل عید که در مورد هدفون 7 میلیونی هیچ کاری نتونستم انجام بدم فقط کلافه شدم از کاغذ بازی و اداره بازی. دستگاه قضایی انگار قرون وسطا ست. با وجود کلی خط و خش هنوز به مرحله اینکه بابا این دست دوم هست هم نرسیدیم ! طرف مثلا حقوق دان میگفت از کجا معلوم خودت ننداخته باشی !

کامنت هارو بخونید ببینید چه خبره. ما هنوز فرهنگ جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود داریم. یکسری ها هستن جنس خراب میدن بعد پس نمیگیرن و میگن فقط تعمیر میکنیم!

30% میزنن تخفیف ویژه بعد با گارانتی اجباری اون 30% رو جبران میکنن در حالی که باز 300تومن گرونتر از پشت شهرداری در اومده:D

هشتگ و این داستان ها کارساز نیست . سایت ها کاری کردن که حتی مغازه دار های توپخونه هم معتبر تر به نظر بیان و چون حالا سایتها بد نام شدن و مغازه دار معتبر شده میتونه باج گیری کنه و بندازه رو قیمت

خرید آنلاین چک کردن چیزی ممکن نیست باید برسه دستت دیگه اول آخر . کافیه برسه دستت دیگه هر نوع شعار و صداقت و این حرفای داخل سایت معنا نداره .میگن باز کردی زدی تو برق . خوب باز کنم بزنم تو شیر آب نکنه :-??

مثلا 10روز مهلت تست فلان سایت در عمل تعریف جمله عوض میشه اینقدر بهونه دارن که اونو ازت پس نگیرن

عدم قوانین و قاچاق بودن خوده کنسول و دوز و کلک های روتین اقتصاد ما عوامل اصلی ن . این وسط کسی پس بگیره یا نگیره دیگه شانس شما ست. قانون داره میگه کالای قاچاقه بعد بریم به همین قانون مراجعه کنیم برای حقمون در مورد کالای قاچاق:hide: توروخدا برید این دستگاه های قضایی بگید *پلی استیشن* اگه تونست تلفظ کنه طرف من تا آرامکو سینه خیز میرم . قانون برید این دیسک های بازی مصداق بارز فحشا و فسق و خاکبرسری عنوان شدن . میبینی ریلکس میفروشن این خودش کلی جرمه ها ولی دولت مهربان لطف میکنه در حق ما :))

قوانین رو بخونید از شدت خنده سر گیجه میگیری

دوران شعار*مشتری باید عاقل باشه* تموم شده . چقدر عقل خرج کنیم وقتی تو هر صنفی دوز و کلک هست . اصلا من عاقل ترین در خاورمیانه وقتی قوانین اجازه میده بندازن بهم عقل م کیلو چند . قانون بیاد با عقل کاری کنه کسی جرات نکنه لایی بکشه . تو غرب و شرق عالم مگه اصلا نیاز هست مشتری کلی عقل و محاسبه به خرج بده . قوانین کاری میکنه کسی جرات نداشته باشه فکر شالارتانیسم باشه. ما صنعت خودرو داریم که حتی اونجا هم عقلی در کار نیست:D

اصلا تصور نکنید همین یدونه ست . از یه سایت دیگه هم هدفون کارکرده اومده. هر سایتی که داره قیمت ش کمتر از عرف جلوه میده و شبانه روز میزنه تخفیف ویژه احتمالا از همون سایتا هست . چون شگرد اونایی هم که انداختن همین بوده

چه دنیایی شده که الان فروشنده های توپخونه معتبر تر به نظر میان :)) شگردی که یکسری فروشنده حضوری ها دارن حالا حالا ها مونده سایت ها بهشون برسن :D
فکر میکنم اگه یکم اونارو بترسونید وا میدن وعلا در حالت عادی میپیچونن

قانون در مورد کالا قاچاق وظیفه یی نداره پس باید از طریق کالای دیجیتال وارد بشید . بگید کنسول خیلی هاشون اصلا سر در نمیارن حتی :D این وسط دو نفر سر در میارن کنسول کارکرده ست . یکی شما . یکی هم فروشنده واسطه از نوع قضایی اصلا سر در نمیاره

اگه ابتدا از طریق پلیس فتا وارد بشید بهتره چون خوف بیشتری داره:D

قبل عید که در مورد هدفون 7 میلیونی هیچ کاری نتونستم انجام بدم فقط کلافه شدم از کاغذ بازی و اداره بازی. دستگاه قضایی انگار قرون وسطا ست. با وجود کلی خط و خش هنوز به مرحله اینکه بابا این دست دوم هست هم نرسیدیم ! طرف مثلا حقوق دان میگفت از کجا معلوم خودت ننداخته باشی !

کامنت هارو بخونید ببینید چه خبره. ما هنوز فرهنگ جنس فروخته شده پس گرفته نمیشود داریم. یکسری ها هستن جنس خراب میدن بعد پس نمیگیرن و میگن فقط تعمیر میکنیم!
چی بگم ... یعنی بخاطره دو قرون بیشتر اینهمه شگرد و کلک بکار میبرند؟ خدا آخر و عاقبتشون رو بخیر کنه با این پول های که در میاورند.

این قضیه دست دوم فروشی کاملا طبیعی هست مربوط به الانم نیست از قدیم بوده ... الان تقریبا تمام ps4 های بازار که به اسم نو و آکبند فروخته میشه همه دسته دو هستن
یکی از دلایل مهمی که خیلی ها کنسول رو همون سری اول خریدن همین بود که تجربه نشون داده بعد یک سال بازار ایران که دزدی و تقلب توش بی داد میکنه میشه وحیات خلوت کشورهای همسایه هست توی اینجور چیزا پر از کنسول دسته دوم و ریفر و کنسول هایی که یک قطعه از روش برداشتن یا حتی جعبه اش عوض شده ( خود جعبه خالی کنسول 1 تا 1.5 قیمت داره طبق گفته فروشنده ها )
هر چقدر هم جلوتر بریم این رویه بدتر میشه اصلا هم فکر نکنید حضوری برید همه چی عالیه !! اونی که کنسول کارکرده و معیوب و ریفر آورده برای فروش بلده چجوری به خریدار ها بندازه وگرنه تا الان باید مغازه اش رو جمع میکرد
در همه جنس ها هم این داستان هست مثلا کار یک سری مغازه توی طبقه آخر پاساژ علائدین آک کردن گوشی های کارکرده بود که برای افراد معمولی هم قابل تشخیص نباشه ...
شکایت هم درسته میشه کرد اما اگر نماد نداشته باشه که عملا هیچی ... اگر هم داشته باشه هم باز دوندگی داره و اعصاب خوردی زیادی داره تازه بتونی ثابت کنی یا نه !!!

آخرین ویرایش:
خب بهترین کار خرید حضوری .....
همه چی رو چک میکنی از خاک و سس و ‌‌‌‌.....شما فرمودی
خدایی من رفتم توپخونه هر کی یه قیمت میداد بعد میگفتن مغازه بغلی یه تومن کمتر گفته؟چون اون کابلشو عوض میکنه نمیدونم دستگاش کار کرده....
والا ادم نمیدونه کدومشون راست میگن
ولی بچه ها که راهنمایی میکنن خیلی وضعیت بهتر میشه
جسارتا این روش حضوری فقط بدرد تهران و یه سری شهرای بزرگ میخوره شهرستان اکثرا یا ندارن و پولشو میگیرن ازتون بعد میارن یا اگرم داشته باشن با اون قیمتی که میدن بلیط بگیرید برید تهران بخرید برگردید ارزونتره همین ps5 شهر ما یکی دوجا 24-26 قیمت زدن اونم احتمالا ندارن و میگن باید زنگ بزنیم تهران بیارن من به شخصه توی خرید کنسول ترجیح میدم حتما جنس دست دو بگیرم البته از ادم معتبر. اینجوری استرس این چیزارو نداره حداقل میدونم واقعا جنس دست دو دارم میگیرم و کمتر هزینه میکنم

چی بگم ... یعنی بخاطره دو قرون بیشتر اینهمه شگرد و کلک بکار میبرند؟ خدا آخر و عاقبتشون رو بخیر کنه با این پول های که در میاورند.
کلا به هر صنفی بگی چرا اینکارو میکنی اوناهم میگن مابقی دارن به ما میندازن . دقت کنی صبح تا شب امورات اقتصاد ما اینجوری میگذره . در بالاترین سطوح گرفتار فساد و رانت و دوز و کلک هستیم این که هیچه .

فکر میکنم خیلی از این کارکرده ها از گیم نت میاد .. چون نسل جدید کنسول میاد تو بازار گیم نت ها هم گنده تایپ میکنن پشت شیشه که ای PS5 اومده . و ساعتی چندین تومن میگیرن کلی هایپ و اینا

بسیاری از اصناف کلاهبرداری نباشه اصلا به سمت ورشکستگی میره . 4نفر مثل ما میفهمن کارکرده ست . خیلی ها متوجه نمیشن . بازار کنسول جلو حرکت های بازار موبایل هیچه . خوده موبایل با فراوان دوز و کلک جلو بازار خودرو هیچه . تو بازار موبایل تو ایران و چین داره کارتن اپل تولید میشه کارتن کنسول که هیچه. بعد سریال نامبر رو میخای کجا ببری تو ایران چه اپل باشه چه سونی اینجا صاحبی نداره که برند

شکایت و این حرفا هم دیگه شانس و بخت اقباله . من بابت یدونه لبناب و یدونه هدفون و یدونه ups رفتم دنبال شکایت اتفاقا 3تاش هم نتیجه نداشته:)) دستگاه قضایی داره به من میگه از کجا معلوم خودت هدفون رو خش ننداختی . آخه کدوم مریضی هدفون میخره . بعد خش میندازه بعد کلی پول صرف شکایت میکنه که بتونه هدفون رو پس بده پول بگیره:دی

کنسول کارکرده مشکلی نداره ها و خیلی هاشونم مثل چی کار میکنن ولی مسئله اینجاست که به اسم نو فروش میره . خوب کارکرده میخواستم میرفتم از دست میخریدم دیگه . همه کنسول های نسل قبل با برندی سونی رو من کارکرده خریده بودم . هنوزم کار میکنن

فرق هست بین فروش کردن و فرو ش کردن :دی

حیات خلوت کشورهای همسایه هست توی اینجور چیزا

زمون ps3 بود فکر کنم همین بازیسنتر بود رفته بود نمایشگاه یکی از مسئولان سونی هم بود . تعجب کرده بود وقتی بهش گفتن کلی از کنسول های بازار امارات و عربستان ت داره اینجا فروش میره:D

شما برو بندر گناوه و کلا اینجور جاها . اجناسی که کویتی ها و عربستانی ها و اماراتی ها دور میندازن اینجا خداتومن میفروشن و کلی مشتری داره . مثلا تو کویت یارو psp ش رو سالها انداخته یه گوشه و بعد یهو کنسول از ایران سر در میاره. ما اصلا شغل داریم که خیلی ها از این راه نون میخورن و باید برن این کشورها فله یی قطعات و کنسول های بلا استفاده بیارن

حیات وحش نه . اینجا زباله دونی این کشور هاست . حالا ایرانی ها میتونن برن تو اینترنت شعار بدن ای عرب های ملخ خوار . ولی در عمل شدیم انباری اونا . پولدار ایرانی باید منتظر بمونه یکی از این عربها براش قطعات لکسوس بفرسته. این کشور های عربی نباشن خیلی از بازارهای داخل بهم میریزه واصلا نابود میشه

اعراب رفتن دنبال لایسنس و کپی رایت و.... الان بازی میاد با زبون خودشون . ولی دیسک بازی تو قوانین ما مصداق جیز و فحشا ست . یارو سرور داره ما هنوز مصرف کننده کالا قاچاق یم . تهش هم باید مراقب هموطن خودمون باشیم تا برای بار n م چیزی نندازه بهمون

توی یکی از سایت های معروف مرجع موبایل یک تایپک بود که کاربرها تجربه خرید خودشون رو اگر به مشکل خورده بودن بیان میکردن و عکس و مدرک خودشون رو اونجا میزاشتن و بعد اسم اون فروشگاه یا مغازه به عنوان مشکل دار و کلاه بردار در پست اول اون تاپیک قرار میگرفت
این کار به شدت در کمک به خرید تاثیر داره و جلوگیری از کلاه برداری میکنه عینا اینجا هم باید همچین تاپیکی درست بشه. تجربه در اونجا بسیار مثبت بود و خیلی ها رو نجات داد که کلاه مشابه از همون مغازه یا با شیوه های مشابه سرشون نره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or