قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
خوب منم شنبه هفته پیش یکی خریدم از توپخونه که همیشه پلی استیشن هام از اونجا خریدم جز PSONE که از تجریش گرفتم خرابم بود طرف یکی دیگه اورد دم خونمون(ضد حال خوبی بود حتی یادمه بعدش محو بازی کرش شده بود که یک سوسک گنده اومد از روی پشتم رد شد رفت گند زد به لذتمون :D )

اول از همه یک نکته یاد گرفتم باهاتون شیر کنم من دنبال ریجن 3 یا همون اسیا بودم البته اسیا 5 6 هم ظاهرا داره چنتا گفتن اسیا نداریم علت پرسیدم گفتن ریجن اسیا خیلی بد حمل می شه همشون جعبه ها ترکیده هست خرابیم داره
گفتن ندارن دارن بازار گرمی می کنن تا اینکه رفتم هر کسی داشت اورد دیدم بله جعبه ها به شدت اسیب دیدن
در نهایت رفتم یکجا که خیلیم معروفه ریجن 1 امریکا سری جدید 1115A بهم داد 19.500 فاکتور هم داد یک قاب عکس چوبی بازی HALO هم بهم داد رفیقش گفن من سونی خریده بازی ایکس باکس عکس می دی گفت مشخصه فن سونی نیست:D(در حالی که یک کلمه هم حرف نزده بودم)
دستگاه هم جعبه اتویی با 10 روز مهلت تست تعویض بهم داد این مدت هم تستش کردم کلاهبرداری توش کشف نکردم
خوبیش این بود برعکس بقیه مغازه ها جعبه دستگاه هم پلمپ بود
طبق معمول کسایی هم بودن که قیمت پایین می گفتن بعد می گفتن 200 هزینه اپدیت و فلان می شن اینا هنوز خودشون اپدیت نشدن:D

اما هر سری می رم خنده روی لب هام میارن با حرف هاشون می گفتم اسیا می خوام یکیشون گفت چرا اسیا برق اسیا 110 هست باید براش مبدل برق بخری ریجن 1 امریکا بخر که 240 هست مبدل نمی خواد:D
حالا اینکه کلا 5 مبدل نمی خواد به کنار 99 درصد برق اسیا 220 هست فقط ژاپن 100 هست(110 هم نیست خیلی جاهای ژاپن هم 200 هست) اما امریکای شمالی کلا 110 هست

سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم راجع به خرید ps5 اگه جواب بدید ممنون میشم
1.چطوری بفهمم دستگاهی که دارم میگیرم آک یعنی قبلا استفاده نشده یا تعمیری نباشه
2.کابل hdmi خود کنسول رو چطور تشخیص بدم عوض نشده باشه
اینکه قیمت فروشگاها انقدر باهم فرق دارع ادم واقعا میترسه
ممنونم

خوب منم شنبه هفته پیش یکی خریدم از توپخونه که همیشه پلی استیشن هام از اونجا خریدم جز PSONE که از تجریش گرفتم خرابم بود طرف یکی دیگه اورد دم خونمون(ضد حال خوبی بود حتی یادمه بعدش محو بازی کرش شده بود که یک سوسک گنده اومد از روی پشتم رد شد رفت گند زد به لذتمون :D )

اول از همه یک نکته یاد گرفتم باهاتون شیر کنم من دنبال ریجن 3 یا همون اسیا بودم البته اسیا 5 6 هم ظاهرا داره چنتا گفتن اسیا نداریم علت پرسیدم گفتن ریجن اسیا خیلی بد حمل می شه همشون جعبه ها ترکیده هست خرابیم داره
گفتن ندارن دارن بازار گرمی می کنن تا اینکه رفتم هر کسی داشت اورد دیدم بله جعبه ها به شدت اسیب دیدن
در نهایت رفتم یکجا که خیلیم معروفه ریجن 1 امریکا سری جدید 1115A بهم داد 19.500 فاکتور هم داد یک قاب عکس چوبی بازی HALO هم بهم داد رفیقش گفن من سونی خریده بازی ایکس باکس عکس می دی گفت مشخصه فن سونی نیست:D(در حالی که یک کلمه هم حرف نزده بودم)
دستگاه هم جعبه اتویی با 10 روز مهلت تست تعویض بهم داد این مدت هم تستش کردم کلاهبرداری توش کشف نکردم
خوبیش این بود برعکس بقیه مغازه ها جعبه دستگاه هم پلمپ بود
طبق معمول کسایی هم بودن که قیمت پایین می گفتن بعد می گفتن 200 هزینه اپدیت و فلان می شن اینا هنوز خودشون اپدیت نشدن:D

اما هر سری می رم خنده روی لب هام میارن با حرف هاشون می گفتم اسیا می خوام یکیشون گفت چرا اسیا برق اسیا 110 هست باید براش مبدل برق بخری ریجن 1 امریکا بخر که 240 هست مبدل نمی خواد:D
حالا اینکه کلا 5 مبدل نمی خواد به کنار 99 درصد برق اسیا 220 هست فقط ژاپن 100 هست(110 هم نیست خیلی جاهای ژاپن هم 200 هست) اما امریکای شمالی کلا 110 هست
مبارکت باشه عزیز ، لطفا آدرس اونجایی که ازش کنسول خریدی رو برام خصوصی بفرست .

• Like
Reactions: Persia Tech
سلام به همه دوستان
چندتا سوال داشتم راجع به خرید ps5 اگه جواب بدید ممنون میشم
1.چطوری بفهمم دستگاهی که دارم میگیرم آک یعنی قبلا استفاده نشده یا تعمیری نباشه
2.کابل hdmi خود کنسول رو چطور تشخیص بدم عوض نشده باشه
اینکه قیمت فروشگاها انقدر باهم فرق دارع ادم واقعا میترسه
ممنونم
اگر باز کردید روی وسطش که براقه نباید خط یا خش داشته یا خیلی کم خش داشته باشه
کابل خودش خیلی بی کیفیته اگرم عوضش کنن چیزی رو از دست ندادین اما در هر حال کابلش خیلی ظاهر تابلویی داره توی نت سرچ کنید هیچ نوشته یا برندی هم روی سر کابل ها نیست سر گلد هم نیست کابل کوتاهیم هست کلا 1 متره همچین چیزایی

دستگاهم پلاستیک پشتش با پایه ش از بدترین نوع پلاستیک بازیافتیه که حتی حالت دو رنگ داره توی ذوقتون نخوره اصلا یا فکر کنید دست دومه کلا کیفیت ساخت در حد گینه بیسائو هست
باتری دسته هم 2 3 ساعت بیشتر شارژ نمی ده فکر نکنید خرابه کلا همینه اگر از همه ی قابلیت هاش استفاده کنید من شده حتی روزی 3 بارم شارژش کنم هر بار شارژ کامل هم 3 4 ساعت طول می کشه
این در حالیه که دسته الیت با باتری اصلش 24 ساعت کامل بهم شارژ می ده با باتری سونی 60 70 ساعت
کاش سونی هم می ذاشت خودمون براش باتری بخریم دیگه روی 20 میلیون 150 باتری شارژی هیچی نیست

آخرین ویرایش:
باتری دسته هم 2 3 ساعت بیشتر شارژ نمی ده فکر نکنید خرابه
دسته Dual Sense حدود ۹-۱۰ ساعت شارژ نگه می‌داره با استفاده کامل از همه قابلیت هاش. اگه دستتون ۲-۳ ساعت شارژ نگه می‌داره باتریش خرابه قطعاً.

دسته Dual Sense حدود ۹-۱۰ ساعت شارژ نگه می‌داره با استفاده کامل از همه قابلیت هاش. اگه دستتون ۲-۳ ساعت شارژ نگه می‌داره باتریش خرابه قطعاً.
دقیقا منم الان دارم استفاده میکنم راحت 10 ساعتی نگه میدارن ویبره روشن

بعد از تعطیلات سقوط آزاد قیمتها رو شاهد خواهیم بود .
سلام دوستان سال نو رو بهتون تبریک میگم
امیدوارم سال جدید سالی سرشار از سلامتی ، تندرستی و موفقیت روزافزون برای شما باشد.

باتوجه به شرایط اقتصادی کشور و تصمیم و پیگیری در موضوع تعامل اقتصادی با سایر کشورها، میشه گفت سال جدید سال بهتری نسبت به سال های اخیر خواهد بود.
بحث قیمت کنسول پلی استیشن و ایکس باکس هم قبلا خدمت شما عرض کردم باتوجه تولید بیشتر در سالجاری میلادی و‌ با بالا بردن میزان عرضه نسبت به تقاضا شاهد کاهشی شدن قیمت ها در سایت های خارجی و داخلی هستیم و هرچقدر تولید بیشتر بشه قیمت کنسول ها به مبلغ دلاریش نزدیک و نزدیکتر خواهد شد.

سلام دوستان سال نو رو بهتون تبریک میگم
امیدوارم سال جدید سالی سرشار از سلامتی ، تندرستی و موفقیت روزافزون برای شما باشد.

باتوجه به شرایط اقتصادی کشور و تصمیم و پیگیری در موضوع تعامل اقتصادی با سایر کشورها، میشه گفت سال جدید سال بهتری نسبت به سال های اخیر خواهد بود.
بحث قیمت کنسول پلی استیشن و ایکس باکس هم قبلا خدمت شما عرض کردم باتوجه تولید بیشتر در سالجاری میلادی و‌ با بالا بردن میزان عرضه نسبت به تقاضا شاهد کاهشی شدن قیمت ها در سایت های خارجی و داخلی هستیم و هرچقدر تولید بیشتر بشه قیمت کنسول ها به مبلغ دلاریش نزدیک و نزدیکتر خواهد شد.
UP

https://s6.uupload.ir/files/555_e1q5.jpg

نکته: بعد از تعطیلات احتمالاً قیمت ها متفاوت خواهد بود.

کابل خودش خیلی بی کیفیته اگرم عوضش کنن چیزی رو از دست ندادین اما در هر حال کابلش خیلی ظاهر تابلویی داره توی نت سرچ کنید هیچ نوشته یا برندی هم روی سر کابل ها نیست سر گلد هم نیست کابل کوتاهیم هست کلا 1 متره همچین چیزایی
سلام
دوست عزيز كابل hdmi داخل جعبه رو ميفرماييد ؟ اگه منظورتون همينه كه hdmi 2.1 داخل جعبه هست كجاش بي كيفيته؟ 😃 بهترين كابل هست تو نوع خودش جنس خود كابل هم واقعا بد نيست اگه پيچ نخوره خراب نميشه، نميدونم شايد فرق داره ولي اين اگه جدا بفروشن اصل باشه كم كمش ٢ ميليونه و اگه تلوزيون خروجيشو داشته باشه ١٢٠ فريم ميده يه تعداد بازي و

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or