قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
من از بچگیم اونجا خرید می کردم استایلمم طوری بود خوراک کلاهبرداری بودم اما مهم اینجاست که با اطلاعات برید اونجا من حتی اینترنت هم که نبود با 4 تا اطلاعات می رفتم که طرف بفهمه یک چیزایی بارمه

من حتی با صاحب یکی از مغازه دارها بعدا رفیق شدم می رفتیم قلیون می کشیدیم
تا الان خوشبختانه کلاهی سرم نرفته اما خیلی تلاششون کردن مهم اینکه شما بدونی داستان چیه

نه فقط توپخونه کلا اینکه شما بدون هیچ دانشی پاشی یکدفعه بری سراغ مغازه دار ببخشیدا اما حقتون که سرتون کلاه بذارن اینجا ایرانه اروپا نیست که قانون محکمی داشته باشه مغازه دار هم خانواده شما نیست که دلش به حالتون بسوزه می بینه شما دلتون برای پولتون نمی سوزه حتی برای همچین مبلغی نکردید نیم ساعت تحقیق کنید به خودش اجازه می ده سرتون کلاه بذاره

نمی گم کارشون درسته اما حرکتی که می زنید مشابه اینکه در ماشینتون باز بذارید برید بعد انتظار نداشته باشید که دزد بیاد سراغش تازه شماها می رید ماشینتون جایی می ذارید که محله اینجور کارهاست
باور کنید گاهی اصلا به دانش و اطلاعات و سن و سال هم نیست . برای کلاه برداری یک سناریو ها و کارهایی انجام میدن که به عقل جن نمیرسه خود من هم توی خرید اینترنتی سرم کلاه رفته هم جنس فیک و تقلبی بهم انداختن خیلی هم حواسم جمع هست ته همه چی هم در میارم قبل خرید اما اگر گیر آدم ناجور و دزد حرفه ای بیفتید واقعا جلوش بی دفاع هستید و تا کلاه برداریش رو نکنه آروم نمیگیره
الان تنها راه اینکه سرتون کلاه نره اینه که اول در مورد جنستون کامل تحقیق کنید و بعد از تجربیات بقیه از خرید استفاده کنید و ببینید از کدوم مغازه خرید کردن و راضی بودن ( به گفته یک نفر هم اعتماد نکنید باید حداقل چند نفر تاییدش کنن ) بعد هم دیگه یک راست برید سراغ همون مغازه و خرید کنید ( بازم حواستون باشه ) گول قیمت ارزون تر مغازه زیر پله ای و گول چرب زبونی مغازه دارهای دیگه رو نخورید خیلی بد زمونه ای شده از هر 3 نفر 2 تاشون کلاه بردار شدن شیوه و روش و نوع کار هر کدوم هم متفاوته
حتی همین مغازه های دارای نماد اعتماد و معروف اینترنتی هم میبینید چه داستان سرایی میکنن برای 2 میلیون اضافه دیگه ببینید معتبرش اینه بقیه چی هستن !!!!

آخرین ویرایش:
یادش به خیر یه زمانی بازیسنتر کنسول میورد و میفروخت
البته یادآوری اون کلاه برداری بزرگ xbox 360 که فکر کنم 200 یا 300 تا کنسول پیش فروش رو طرف خورد و رفت بعد اون قضیه متاسفانه دیگه اعتماد ها از بین رفت ( بچه های قدیمی خوب یادشونه )

چی ؟ جریان چیه ؟ بازارچه یا خود فروم چون من زمان PS4 میگم 5 سال پیش
نه ماجرا مال قبل اونه میشه زمان ps3 به قولی توی همین بازارچه بود طرف تا مدت ها مثل مرد کار میکرد کنسول رو زیر قیمت بازار دست بچه ها میداد و بعد که اعتمادها رو جلب کرد گفت برای بار جدید باید پیش خرید کنید و یک تعداد خیلی بالایی پیش خرید کردن و بعد طرف بارش رو بست و گفتن رفته دبی . قضیه اش هم قدیمیه . دیگه وارد بحث اش نشیم. خدا رو شکر تکرار نشد دیگه اینجا

البته یادآوری اون کلاه برداری بزرگ xbox 360 که فکر کنم 200 یا 300 تا کنسول پیش فروش رو طرف خورد و رفت بعد اون قضیه متاسفانه دیگه اعتماد ها از بین رفت ( بچه های قدیمی خوب یادشونه )
پیش فروش تا بوده همیشه ریسک بوده متاسفانه ما به بازار جهانی وصل نیستیم تا پری اوردر کنیم اینا هم سو استفاده می کنن یادمه اون بخش چیزی به اسم بازار مجازی چیزی بود که کلا سر اون داستان به کل جمع شد
یکی از بزرگ ترین کلاهبرداری های تاریخ گیمینگ ایران هست اون شخص
خیلی دوست دارم گیرش بندازن دهنش سرویس کنن
ببینید دیگه اگه شما دزدگیر زدی قفل زدی در ماشینمتم قفل کردی جای امنیم گذاشتیش باز دزد بهش زد دیگه حسرت نمی خورید لاقل هر کاری از دستتون بر می یومده کردید اما قبول کنید ریسک کلاهبرداری با پیشگیری خیلی کمتر می شه یعنی شانس کلاهبرداری خیلی کم می کنید

باور کنید گاهی اصلا به دانش و اطلاعات و سن و سال هم نیست . برای کلاه برداری یک سناریو ها و کارهایی انجام میدن که به عقل جن نمیرسه خود من هم توی خرید اینترنتی سرم کلاه رفته هم جنس فیک و تقلبی بهم انداختن خیلی هم حواسم جمع هست ته همه چی هم در میارم قبل خرید اما اگر گیر آدم ناجور و دزد حرفه ای بیفتید واقعا جلوش بی دفاع هستید و تا کلاه برداریش رو نکنه آروم نمیگیره
الان تنها راه اینکه سرتون کلاه نره اینه که اول در مورد جنستون کامل تحقیق کنید و بعد از تجربیات بقیه از خرید استفاده کنید و ببینید از کدوم مغازه خرید کردن و راضی بودن ( به گفته یک نفر هم اعتماد نکنید باید حداقل چند نفر تاییدش کنن ) بعد هم دیگه یک راست برید سراغ همون مغازه و خرید کنید ( بازم حواستون باشه ) گول قیمت ارزون تر مغازه زیر پله ای و گول چرب زبونی مغازه دارهای دیگه رو نخورید خیلی بد زمونه ای شده از هر 3 نفر 2 تاشون کلاه بردار شدن شیوه و روش و نوع کار هر کدوم هم متفاوته
حتی همین مغازه های دارای نماد اعتماد و معروف اینترنتی هم میبینید چه داستان سرایی میکنن برای 2 میلیون اضافه دیگه ببینید معتبرش اینه بقیه چی هستن !!!!
دقیقا :D
،بسیار حرفه‌ای عمل میکنند و میدونند که تا طرف بخواد بره شکایت هم بکنه موهاش رنگ دندوناش شده :))
از مغازه‌های معتبر شهرتون خرید بکنید حضوری و گول قیمت‌های یک مقدار کمتر این سایت‌ها را نخورید :>

خب میشه بگین واسه خرید ps5 باید چیا رو از قبل بدونیم که سرمون کلاه نره؟
بنظرم مهلت تست ۴۸ ساعته بگیری توی فاکتورش بیاره (۴۸ ساعت مهلت تست برای تعویض در صورت خرابی ) بعد توی این ۴۸ ساعت حسابی از کنسول کار بکش اگر چیزی بود نشون میده .

گارانتی هم میتونی بگیری ولی بعدا که خراب شد مغازه میتونه بزنه زیرش یا دبه کنه بگه کنسول ضربه خورده خراب شده و یا نواسان برق بوده به ما ربطی نداره .

توی خود مغازه هم میشه یک ساعت به هوای تست و صحبت با فروشنده که موقع خرید خیلی تحویل میگیرنت کنسول روشن کنند و همه چیزش رو تست کنی .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or