قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام به همگی دوستان... من امروز ps5 رجین آمریکا استاندارد 20780 خریدم با گارانتی دو سال تعمیر و تعویض از سایت معروف البته حضوری خریدم...خلاصه دل زدم به دریا 2300 تومن برام تموم شد
یه نکته اونجا رفتم چند تا کنسول خراب دیدم که برای تعمیر بود.. از فروشنده پرسیدم بهم گفت واقعیت اینکه متاسفانه خرابی همچین کم نیست!! و چند مورد هم بهم تو پروفایل مشتری هاشون نشون داد که گزارش خرابی دادن که تعمیر کردن و حتی تعویض کنسول هم انجام دادن...
خلاصهه توپخونه هم 20500 قیمت دادن البته من اونجا زیاد نگشتم..فقط رفتم ps4 رو فروختم
خلاصه امیدوارم ههمتون بخرید ایشالا قیمتش هم بیاد زیر 19 تومن..
ولی من بخاطر اتفاقات دیشب یعنی حمله به ارب.... و برجام ترسیدم خرید زدم..

امروز از جلوی شعبه اول یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف توی توپ خونه رد میشدم صف بود توش ... ملت حمله کرده بودن کنسول و هدفون و دسته و هرچی دم دستشون بود میخریدن!!! فروشنده اش فرصت جواب دادن هم نداشت !!! باور کنید اولش فکر کردم صلواتی دارن جناس ها رو میدن به مردم... مثل اینکه فقط ما از بی پولی مینالیم ولی بقیه جیب های پر پولی دارن !!! داشتم فکر میکردم وقتی اینجوری فروش دارن چرا بیاد قیمت رو به قیمت دلاری نزدیک کنن !!! شما هم جای اونا بودید اینکارو نمی کردید ... واقعا درآمد هیچ شغلی اندازه این ها نیست برای همین در عرض یکی دو سال یک شعبه شون میشه چند تا ...

آخرین ویرایش:
سلام به همگی دوستان... من امروز ps5 رجین آمریکا استاندارد 20780 خریدم با گارانتی دو سال تعمیر و تعویض از سایت معروف البته حضوری خریدم...خلاصه دل زدم به دریا 2300 تومن برام تموم شد
یه نکته اونجا رفتم چند تا کنسول خراب دیدم که برای تعمیر بود.. از فروشنده پرسیدم بهم گفت واقعیت اینکه متاسفانه خرابی همچین کم نیست!! و چند مورد هم بهم تو پروفایل مشتری هاشون نشون داد که گزارش خرابی دادن که تعمیر کردن و حتی تعویض کنسول هم انجام دادن...
خلاصهه توپخونه هم 20500 قیمت دادن البته من اونجا زیاد نگشتم..فقط رفتم ps4 رو فروختم
آقا اول از همه مبارکتون باشه به خوبی و شادی استفاده کنی فقط نکته مهم اینه که خیلی خوب براتون فیلم بازی کردن و سناریو چیدن قطعا برای بقیه خریدارها هم همچین داستانی می چینن احتمالا اون کنسول ها هم برای جلو بردن همین داستان اونجا گزاشته شده که از همون اوایل سری 10 بودن
فروشنده ها پسر خاله ی من و شما نیستن دلشون برای من و شما بسوزه بخوان کمک حالتون باشن مگر اینکه منفعت مادی پشتش باشه
شما هر گارانتی که میکنی حداقل حدود یک میلیون تا دو میلیون باید اضافه هزینه کنی اونم برای گارانتی غیر رسمی که مستقیم توی جیب فروشنده میره !!! و کاش قبلش همینجا مشاوره میگرفتید و این هزینه رو نمیکردید
جالب تر اینکه معتبر ترین گارانتی بین این فروشنده های کنسول همون گارانتی شرکتی سریر هست که مغازه دار های پاساژ لباف با 800 تومن اضافه کنسول با این گارانتی رو میدن ( یک سوم هزینه ای که شما کردی !!! )

خیالتون رو راحت کنم سری 11 هیچ خرابی نداره و تا الان توی همین سایت هم چیزی گزارش نشده ( اون اوایل سری 10 چند مورد شاید بوده ) و سایت های خارجی هم می خوندم اونجا هم وضع همین بوده
سری 11 بخری و بتونی تست های اولیه کنسول رو بگیری دیگه میتونه خیالت راحت باشه که همه چیز درسته و تنها خرابی مربوط به کنترلر میشه که اونم شامل گارانتیشون نمیشه اگر هم بشه پول تعمیر و قطعاتش رو ازتون میگیرن !!!
پول برای گارانتی بی جهت ندید همون گارانتی 10 روزه کنسول یا حتی مهلت تست 48 ساعته هم کاملا کافیه ( اگر یک فروشنده دلسوز باشه همین نکته رو اولین چیزی هست که به شما یادآوری میکنه که هزینه اضافه نکنید )

آخرین ویرایش:
امروز از جلوی شعبه اول یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف توی توپ خونه رد میشدم صف بود توش ... ملت حمله کرده بودن کنسول و هدفون و دسته و هرچی دم دستشون بود میخریدن!!! فروشنده اش فرصت جواب دادن هم نداشت !!! باور کنید اولش فکر کردم صلواتی دارن جناس ها رو میدن به مردم... مثل اینکه فقط ما از بی پولی مینالیم ولی بقیه جیب های پر پولی دارن !!! داشتم فکر میکردم وقتی اینجوری فروش دارن چرا بیاد قیمت رو به قیمت دلاری نزدیک کنن !!! شما هم جای اونا بودید اینکارو نمی کردید ... واقعا درآمد هیچ شغلی اندازه این ها نیست برای همین در عرض یکی دو سال یک شعبه شون میشه چند تا ...
UP

1400_0uw.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dead2021
الان شبه عیده همه میخوان برای عید یه کنسول بازی بخرن و تعطیلات سر گرم بشن و از اون ور فروشنده ها قیمتها رو میبرن بالاتر .

راستش منم خیلی وسوسه میشم الان برم کنسول بگیرم و تعطیلات حالش رو ببرم ولی بنظرم صبر کنم که ایشالله با قیمت مناسبتر بگیرم بهتر باشه .

مبارکه.

منم از همون فروشنده‌ای که گفتی خریدم و دقیقا همین سناریو رو هم برای من اجرا کرد ولی خب خداروشکر به حرفاش گوش ندادم. البته که قصدم این نیست که شما رو سرزنش کنم ابداً. حداقلش اینه که خیالتون راحته الان.

یه سری کارتن کنسول خراب که معلوم نیست توش واقعا چیزی هست یا نه گذاشتن تو ویترین که اون سناریو رو انجام بدن.
مبلغ زیادی بابت تعمیر یا تعویض می‌گیرن. ضمانت یکساله تعویض 1600 و ضمانت دوساله تعویض 2400.
یعنی به 100تا خریدار بتونن این گارانتی رو بدن به ترتیب 160 و 240 میلیون میلیون کاسب شدن یعنی پول 8 تا 12 PS5 ولی آیا خرابی کنسول واقعا 8 یا 12 در 100 هست؟!!!

من ده سال پیش آموزشی بودم یکی از هم خدمتی ها رفت تو مخم برو پلی 3 بخر با یه مانیتور lg w2261vp حال کن بازی هارو برات اجرا میکنه فلان و بهمان
خلاصه ما ذوق زده بعد آموزشی اومدیم خونه فرداش رفتم توپ خونه
فروشنده پاساژ لباف گفت پلی 3 نخر بجاش ایکس باکس بخر که کپی خور شده
منم اطلاعات زیادی نداشتم از خدا بی خبر برداشت یه اسلیم 250 گیگ بهم داد ولی نگو بردش کپی خور نشده با ذوق رفتم ولیعصر یه مانیتور هم خریدم 300 تومن ایکس باکس هم 550 باهام حساب کرده بود
وقتی اومدم خونه هرچی دیسک گذاشتم دیدم اجرا نمیشه ارور میده اینقدر حالم گرفته شد که نگو
فهمیدم سرم کلاه گذاشتن دوباره رفتم لباف دیدم مغازه بسته ست یک ساعتی چرخ زدم دیدم نیومدن رفتم و یه تعمیرکار پیدا کردم برام درست کرد 80 تومن گرفت
بعد از چند روز دیدم یکی اومد دم خونه قیافه غلط اندازی داشت گفت بچه اومدی ایکس باکس خریدی بجای 550 تومن 55 تومن کارت کشیدی ؟ اون زمان پیامک نمیومد منم کارت نکشیده بودم خود فروشنده کشیده بود جا خوردم گفتم خودشون کارت کشیدن منم اومدم بیرون دیگه داد و بیداد کرد که اره شما کلاهبرداری کردی دیدم اینجوری داره زرنگ بازی در میاره بعدش تعجب کردم بانک چجوری بهش ادرس داده بودن
منم داداشامو صدا کردم بهشون گفتم اینا سرم کلاه گذاشتن هیچی دیگه یه دعوا اساسی شد طرف خودشو باخت وقتی فهمید داستان چیه گفت من هیچ کاره ام برید مغازه پولتونو پس بگیرید
میخوام بگم 90 درصد پاساژ لباف بی انصاف و نبریده هستن صاحب مغازه ها هم از کاسب ها بدتر
امیدوارم هرپولی از راه زرنگی و شیادی به دست میارن خرج درد و بیمارستانشون بشه
من از بچگیم اونجا خرید می کردم استایلمم طوری بود خوراک کلاهبرداری بودم اما مهم اینجاست که با اطلاعات برید اونجا من حتی اینترنت هم که نبود با 4 تا اطلاعات می رفتم که طرف بفهمه یک چیزایی بارمه

من حتی با صاحب یکی از مغازه دارها بعدا رفیق شدم می رفتیم قلیون می کشیدیم
تا الان خوشبختانه کلاهی سرم نرفته اما خیلی تلاششون کردن مهم اینکه شما بدونی داستان چیه

نه فقط توپخونه کلا اینکه شما بدون هیچ دانشی پاشی یکدفعه بری سراغ مغازه دار ببخشیدا اما حقتون که سرتون کلاه بذارن اینجا ایرانه اروپا نیست که قانون محکمی داشته باشه مغازه دار هم خانواده شما نیست که دلش به حالتون بسوزه می بینه شما دلتون برای پولتون نمی سوزه حتی برای همچین مبلغی نکردید نیم ساعت تحقیق کنید به خودش اجازه می ده سرتون کلاه بذاره

نمی گم کارشون درسته اما حرکتی که می زنید مشابه اینکه در ماشینتون باز بذارید برید بعد انتظار نداشته باشید که دزد بیاد سراغش تازه شماها می رید ماشینتون جایی می ذارید که محله اینجور کارهاست

من از بچگیم اونجا خرید می کردم استایلمم طوری بود خوراک کلاهبرداری بودم اما مهم اینجاست که با اطلاعات برید اونجا من حتی اینترنت هم که نبود با 4 تا اطلاعات می رفتم که طرف بفهمه یک چیزایی بارمه

من حتی با صاحب یکی از مغازه دارها بعدا رفیق شدم می رفتیم قلیون می کشیدیم
تا الان خوشبختانه کلاهی سرم نرفته اما خیلی تلاششون کردن مهم اینکه شما بدونی داستان چیه

نه فقط توپخونه کلا اینکه شما بدون هیچ دانشی پاشی یکدفعه بری سراغ مغازه دار ببخشیدا اما حقتون که سرتون کلاه بذارن اینجا ایرانه اروپا نیست که قانون محکمی داشته باشه مغازه دار هم خانواده شما نیست که دلش به حالتون بسوزه می بینه شما دلتون برای پولتون نمی سوزه حتی برای همچین مبلغی نکردید نیم ساعت تحقیق کنید به خودش اجازه می ده سرتون کلاه بذاره

نمی گم کارشون درسته اما حرکتی که می زنید مشابه اینکه در ماشینتون باز بذارید برید بعد انتظار نداشته باشید که دزد بیاد سراغش تازه شماها می رید ماشینتون جایی می ذارید که محله اینجور کارهاست
من زمان ps3 سرم کلاه رفت و طرف کنسول دسته دو رو جای نو بهم قالب کرد و منم بعدش فهمیدم ولی ازون ب بعد دیگه گرگ شدم :دی قبل از خرید هررررر کالایی ، از هندزفری بگیر تا کنسول اول میرم یوتوب 20 30 تا کلیپ آنباکسینگ میبینم ک دقیق بدونم جای پلمپ های دستگاه کجاست و محتویات جعبه چی هستن و همون محتویات جعبه چجوری بسته بندی شدن یا مثلا برای یسری جنسا مث گوشی مثلا ایفون قبل خرید اول سریال رو چک میکنم ک مطمئن بشم گوشی باز شده نباشه، خلاصه ک هر چیزی بالاخره ی راهی داره ک آدم بفهمه دستگاه آکبند هست یا نه .
در کل اصلا سخت نیست فقط قبل خرید هر جنسی یک ساعت وقت بذارید توی نت مطلب بخونید و کلیپ یوتوب ببینید ک سرتون کلاه نره ، همین ps5 هم چنتا کلیپ ببینید همه چی دستتون میاد ، در مورد ریجن و این چیزا هم ک بچها استاد هستن و سوال کنید اینجا ک ب بهونه ریجن دستگاه گرون تر بهتون چیزی قالب نکنند.

برای خرید کنسول هم بازم میگم ک هر وقت حس کردین خوبه بخرید و دیگه فکرش رو نکنید ک کمتر بشه یا بیشتر بشه، من خودم 24 تومن خریدم ولی الان اگه 10 تومن هم بشه پشیمون نمیشم از خریدم .

آقا اول از همه مبارکتون باشه به خوبی و شادی استفاده کنی فقط نکته مهم اینه که خیلی خوب براتون فیلم بازی کردن و سناریو چیدن قطعا برای بقیه خریدارها هم همچین داستانی می چینن احتمالا اون کنسول ها هم برای جلو بردن همین داستان اونجا گزاشته شده که از همون اوایل سری 10 بودن
فروشنده ها پسر خاله ی من و شما نیستن دلشون برای من و شما بسوزه بخوان کمک حالتون باشن مگر اینکه منفعت مادی پشتش باشه
شما هر گارانتی که میکنی حداقل حدود یک میلیون تا دو میلیون باید اضافه هزینه کنی اونم برای گارانتی غیر رسمی که مستقیم توی جیب فروشنده میره !!! و کاش قبلش همینجا مشاوره میگرفتید و این هزینه رو نمیکردید
جالب تر اینکه معتبر ترین گارانتی بین این فروشنده های کنسول همون گارانتی شرکتی سریر هست که مغازه دار های پاساژ لباف با 800 تومن اضافه کنسول با این گارانتی رو میدن ( یک سوم هزینه ای که شما کردی !!! )

خیالتون رو راحت کنم سری 11 هیچ خرابی نداره و تا الان توی همین سایت هم چیزی گزارش نشده ( اون اوایل سری 10 چند مورد شاید بوده ) و سایت های خارجی هم می خوندم اونجا هم وضع همین بوده
سری 11 بخری و بتونی تست های اولیه کنسول رو بگیری دیگه میتونه خیالت راحت باشه که همه چیز درسته و تنها خرابی مربوط به کنترلر میشه که اونم شامل گارانتیشون نمیشه اگر هم بشه پول تعمیر و قطعاتش رو ازتون میگیرن !!!
پول برای گارانتی بی جهت ندید همون گارانتی 10 روزه کنسول یا حتی مهلت تست 48 ساعته هم کاملا کافیه ( اگر یک فروشنده دلسوز باشه همین نکته رو اولین چیزی هست که به شما یادآوری میکنه که هزینه اضافه نکنید )

منم چند وقته خریدم . از کجا بفهمم کنسولم سری 10 یا 11 ؟

• Like
Reactions: nimaprince

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or