قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
من ده سال پیش آموزشی بودم یکی از هم خدمتی ها رفت تو مخم برو پلی 3 بخر با یه مانیتور lg w2261vp حال کن بازی هارو برات اجرا میکنه فلان و بهمان
خلاصه ما ذوق زده بعد آموزشی اومدیم خونه فرداش رفتم توپ خونه
فروشنده پاساژ لباف گفت پلی 3 نخر بجاش ایکس باکس بخر که کپی خور شده
منم اطلاعات زیادی نداشتم از خدا بی خبر برداشت یه اسلیم 250 گیگ بهم داد ولی نگو بردش کپی خور نشده با ذوق رفتم ولیعصر یه مانیتور هم خریدم 300 تومن ایکس باکس هم 550 باهام حساب کرده بود
وقتی اومدم خونه هرچی دیسک گذاشتم دیدم اجرا نمیشه ارور میده اینقدر حالم گرفته شد که نگو
فهمیدم سرم کلاه گذاشتن دوباره رفتم لباف دیدم مغازه بسته ست یک ساعتی چرخ زدم دیدم نیومدن رفتم و یه تعمیرکار پیدا کردم برام درست کرد 80 تومن گرفت
بعد از چند روز دیدم یکی اومد دم خونه قیافه غلط اندازی داشت گفت بچه اومدی ایکس باکس خریدی بجای 550 تومن 55 تومن کارت کشیدی ؟ اون زمان پیامک نمیومد منم کارت نکشیده بودم خود فروشنده کشیده بود جا خوردم گفتم خودشون کارت کشیدن منم اومدم بیرون دیگه داد و بیداد کرد که اره شما کلاهبرداری کردی دیدم اینجوری داره زرنگ بازی در میاره بعدش تعجب کردم بانک چجوری بهش ادرس داده بودن
منم داداشامو صدا کردم بهشون گفتم اینا سرم کلاه گذاشتن هیچی دیگه یه دعوا اساسی شد طرف خودشو باخت وقتی فهمید داستان چیه گفت من هیچ کاره ام برید مغازه پولتونو پس بگیرید
میخوام بگم 90 درصد پاساژ لباف بی انصاف و نبریده هستن صاحب مغازه ها هم از کاسب ها بدتر
امیدوارم هرپولی از راه زرنگی و شیادی به دست میارن خرج درد و بیمارستانشون بشه

من ده سال پیش آموزشی بودم یکی از هم خدمتی ها رفت تو مخم برو پلی 3 بخر با یه مانیتور lg w2261vp حال کن بازی هارو برات اجرا میکنه فلان و بهمان
خلاصه ما ذوق زده بعد آموزشی اومدیم خونه فرداش رفتم توپ خونه
فروشنده پاساژ لباف گفت پلی 3 نخر بجاش ایکس باکس بخر که کپی خور شده
منم اطلاعات زیادی نداشتم از خدا بی خبر برداشت یه اسلیم 250 گیگ بهم داد ولی نگو بردش کپی خور نشده با ذوق رفتم ولیعصر یه مانیتور هم خریدم 300 تومن ایکس باکس هم 550 باهام حساب کرده بود
وقتی اومدم خونه هرچی دیسک گذاشتم دیدم اجرا نمیشه ارور میده اینقدر حالم گرفته شد که نگو
فهمیدم سرم کلاه گذاشتن دوباره رفتم لباف دیدم مغازه بسته ست یک ساعتی چرخ زدم دیدم نیومدن رفتم و یه تعمیرکار پیدا کردم برام درست کرد 80 تومن گرفت
بعد از چند روز دیدم یکی اومد دم خونه قیافه غلط اندازی داشت گفت بچه اومدی ایکس باکس خریدی بجای 550 تومن 55 تومن کارت کشیدی ؟ اون زمان پیامک نمیومد منم کارت نکشیده بودم خود فروشنده کشیده بود جا خوردم گفتم خودشون کارت کشیدن منم اومدم بیرون دیگه داد و بیداد کرد که اره شما کلاهبرداری کردی دیدم اینجوری داره زرنگ بازی در میاره بعدش تعجب کردم بانک چجوری بهش ادرس داده بودن
منم داداشامو صدا کردم بهشون گفتم اینا سرم کلاه گذاشتن هیچی دیگه یه دعوا اساسی شد طرف خودشو باخت وقتی فهمید داستان چیه گفت من هیچ کاره ام برید مغازه پولتونو پس بگیرید
میخوام بگم 90 درصد پاساژ لباف بی انصاف و نبریده هستن صاحب مغازه ها هم از کاسب ها بدتر
امیدوارم هرپولی از راه زرنگی و شیادی به دست میارن خرج درد و بیمارستانشون بشه
واقعا جرعت میخواد سر بچه های شهر ری کلاه گذاشتن

در مورد خرید اینترنتی :
دوستانی که می خوان پستی خرید کنن حتما از فروشگاه معتبر و شناخته شده خرید کنن و حتما دقت کنن نماد های الکتریکی داشته باشه و همینطور مهلت تست 10 روزه یا بیشتر هم داشته باشه
بعد هم با فروشگاه تماس بگیرن و تاکید کنن کنسول جعبه سالم و تمیز و کنسول باز نشده ارسال بشه
بعد هم گفته بشه که حتما با نایلون حباب دارد و بسته بندی خوب ارسال بشه که در پست آسیب نبینه و بعد از خرید تماس بگیرید و ازشون کد رهگیری مرسولتون رو بگیرید که بدونید کی پست شده و کی میرسه
و از همه مهمتر ریجن کنسول رو اعلام کنید چی بفرستن مثلا آمریکا یا اروپا چون این مورد روی قیمت کنسول تاثیر میزاره و ریجن آسیا در بازار قیمت پایین تری داره

در مورد دیجی کالا هم جدیدا نوشته که :
امکان برگشت کالا در گروه کنسول خانگی با دلیل "انصراف از خرید" تنها در صورتی مورد قبول است که پلمپ کالا باز نشده باشد.
یعنی امکان پس دادن کالا نیست و احتمال زیاد ازتون پس نمیگیرن خیلی از موارد بوده که جنس باز شده و جعبه پاره و ... ارسال کردن که در قسمت نظرات میتونید ببینید
از طرف دیگه قیمتش هم یکی دو میلیون از بازار بالاتره و ریجن ای هم که ارسال میشه مشخص نیست

آخرین ویرایش:
اقتصاددانان و دلالان عزیز تاپیک که مردم رو بهمن، دقیقا یک ماه پیش به خرید کنسول 27 تومنی تشویق میکردنو هرکیم نمیخرید رو مسخره، الان کجا تشریف دارن؟
با اختلاف قیمتی که توی این یک ماه کنسول پیدا کرده که حدودا 7 میلیون میشه یه هدست پالس+دوال سنس+DS+MM خرید!
همین جوری که الان هر روز قیمتا داره از روز قبل میاد پایینتر امکان اینکه دو ماه دیگه دوباره بشه 29 تومنم هست لطفا دوباره اگه اون شرایط شد خودتونو کنترل کنید وگرنه دوباره حس شکست عشقی بهتون دست میده و تاپیک میشه دوباره آه و حسرت.
من کلا دایورت کردم خریدو تا به قیمت واقعیش برسه و بعنوان عضو کوچکی :D از بازیسنتر به شمام پیشنهاد میدم اگه مثل من میتونید فکر کنید بیخیال شید وگرنه شاید فردا ارزونتر شه وگرنه هفته بعد و مهمتر از اون 14 فروردین هیچ تضمینی وجود نداره چخبره، دیگه الان یا تا آخر اسفند بهترین وقته تصمیم گیریه برای خریدن یا نخریدنه، فکرنکنید داره میاد پایین قیمت حالا بعد عید میشه 15 اونموقع میگیرم، شاید شد شایدم نشد، همه چی رو هواس، مرگ یبار شیون یبار!در کل کسی اینجا بخره یا نخره چیزی نه به جیب من اضافه میشه و نه کم.
و اینکه حتی از سایتا هم تا حد امکان حضوری بخرید هیچ PS5 ی تو ایران پلمپ نیس و برگردوندن به این سایتا هم خودش یه پروژس چون هستن سایتایی که نماد هم دارن اما آدرسی که تو سایت زدن میری میبینی طرف جمع کرده رفته یا کلا اصلا همچین جایی وجود نداره ولی هنوز اینترنتی نماد داره و میفروشه!
تنها مشکلی که هست تست کابل HDMI هست و گرنه خود کنسول و دسته رو میشه سر درآورد ریف و کارکرده بودن و نبودنشو ولی کابلو باید بگردی دنبال تلویزیونی که 2.1 داشته باشه
ویرایش: پارسال همین موقع ها با دلار 20 تومنی کنسول رسیده بود به 18-19 تومن امسال با دلار 25-26 تومنی رسیده به 19 تومن تا به امروز

آخرین ویرایش:
اقتصاددانان و دلالان عزیز تاپیک که مردم رو بهمن، دقیقا یک ماه پیش به خرید کنسول 27 تومنی تشویق میکردنو هرکیم نمیخرید رو مسخره، الان کجا تشریف دارن؟
با اختلاف قیمتی که توی این یک ماه کنسول پیدا کرده که حدودا 7 میلیون میشه یه هدست پالس+دوال سنس+DS+MM خرید!
همین جوری که الان هر روز قیمتا داره از روز قبل میاد پایینتر امکان اینکه دو ماه دیگه دوباره بشه 29 تومنم هست لطفا دوباره اگه اون شرایط شد خودتونو کنترل کنید وگرنه دوباره حس شکست عشقی بهتون دست میده و تاپیک میشه دوباره آه و حسرت.
من کلا دایورت کردم خریدو تا به قیمت واقعیش برسه و بعنوان عضو کوچکی :D از بازیسنتر به شمام پیشنهاد میدم اگه مثل من میتونید فکر کنید بیخیال شید وگرنه شاید فردا ارزونتر شه وگرنه هفته بعد و مهمتر از اون 14 فروردین هیچ تضمینی وجود نداره چخبره، دیگه الان یا تا آخر اسفند بهترین وقته تصمیم گیریه برای خریدن یا نخریدنه، فکرنکنید داره میاد پایین قیمت حالا بعد عید میشه 15 اونموقع میگیرم، شاید شد شایدم نشد، همه چی رو هواس، مرگ یبار شیون یبار!در کل کسی اینجا بخره یا نخره چیزی نه به جیب من اضافه میشه و نه کم.
و اینکه حتی از سایتا هم تا حد امکان حضوری بخرید هیچ PS5 ی تو ایران پلمپ نیس و برگردوندن به این سایتا هم خودش یه پروژس چون هستن سایتایی که نماد هم دارن اما آدرسی که تو سایت زدن میری میبینی طرف جمع کرده رفته یا کلا اصلا همچین جایی وجود نداره ولی هنوز اینترنتی نماد داره و میفروشه!
تنها مشکلی که هست تست کابل HDMI هست و گرنه خود کنسول و دسته رو میشه سر درآورد ریف و کارکرده بودن و نبودنشو ولی کابلو باید بگردی دنبال تلویزیونی که 2.1 داشته باشه
ویرایش: پارسال همین موقع ها با دلار 20 تومنی کنسول رسیده بود به 18-19 تومن امسال با دلار 25-26 تومنی رسیده به 19 تومن تا به امروز
چقدر به من غر زدن و کاسه کوزه ها رو سرم شکستند که تو نذاشتی و گرنه ما میخاستیم مفت بخریم
شرایط قیمتها خوب شده و میتونه بهتر هم بشه، شایدم نشه!!!
دوستانیکه هنوز موفق به خرید نشدند زمان خوبیه برای خرید هم برای تعطیلات عید سرگرم میشید هم کسبه هم در این آخر سالی در آمدی کسب خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
انقدر بازار کساده، اینا قیمت رو اوردن پایین تا بفروشن و پول گردش عیدشون در بیاد، وگرنه به فکر ما جماعت گیمر نیستند

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
درود
دقیقا
چون میدونن شب عید و همه پول دستشون میاد و به هر نحوی میخان از مردم بکنن

• Like
Reactions: Jack cooper
بعد یه سریا اینجا فرمول میزاشتن که کلا، ۲ ۳ تومن سود داره برا کاسب پس چجوریه که انقدر دارن پایین میفروشن ؟ قیمت های امارات و وال مارت و ... برای مصرف کنندس نه ایناکه کانال های خودشون رو دارن برای خرید عمده

• Like
Reactions: Jack cooper
بعد یه سریا اینجا فرمول میزاشتن که کلا، ۲ ۳ تومن سود داره برا کاسب پس چجوریه که انقدر دارن پایین میفروشن ؟ قیمت های امارات و وال مارت و ... برای مصرف کنندس نه ایناکه کانال های خودشون رو دارن برای خرید عمده
قیمت رسمی PS5 توی امارات دیکسخور 2100 و دیجیتال 1700 درهم هست(که با این قیمت پیدا نمیشه) که با ارز امروز یعنی حدود ۱۲ و ۱۵ تومن. الآن تازه قیمتها شده ۲۰ تومن دیسکخور و ۱۹ دیجیتال! "آنقدر پایین" نمیفروشن... قیمت اومده پایین چون دلار از ۳۰ تومن اومده رو ۲۶.
هنوز هم کمبود جهانی PS5 رو قیمت تاثیر گذاره...

فقط کنسول نیست کلا وضعیت همه بازارها خرابه.
حتی قبل تحریم ها و زمان دلار1000تومنی نزدیک عید قیمت همه چی افزایشی بود.
ولی امسال هم قدرت خرید کم شده هم بخاطر به اخر رسیدن مذاکرات و احتمال توافق همه انتظار پایین اومدن قیمت هارو دارن هرکی هم داره چیزی نمیخره.
ولی وضعیت خطرناکیه چون یه خبر بد ممکنه بازار رو منفجر کنه.
من خودم بخاطرgt7واقعا دوسدارم الان بگیرم نداشتن کنسول خیلی سخت شده برام.ولی باز هرکاری میکنم با این قیمت ها نمیتونم کنار بیام.
ولی کسی میخواد بگیره الان وقت خوبیه.

قبلا نسلهای قبل هر کنسولی میخواستی بخری به قیمت دلاریش میخردی من خودم ps4 pro به قیمت 1.700 گرفتم . الان هم قیمت ارز همین بمونه احتمالا تا چند ماه بعد راحت میشه به قیمت 16 و 17 تومن استاندارد رو بخریم . الان درسته قیمت پایین اومده ولی هنوز خیلی جا داره .

اکثر سایت های داخلی و خارجی قیمت ها درحال کاهش هست بحث تولید و عرضه بیشتر هم در سالجاری میلادی قطعی است باتوجه به شرایط موجود بطور تقریبی و میانگین قیمت برای پلی استیشن 5 استاندارد 17 الی 18 میلیون و برای دیجیتال 15 الی 16 میلیون منطقی است.
UP

ps5_1kow.jpg
img_۲۰۲۲۰۳۰۱_۱۲۴۶۱۸_d2pu_dea2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or