قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
بنظرم مهلت تست ۴۸ ساعته بگیری توی فاکتورش بیاره (۴۸ ساعت مهلت تست برای تعویض در صورت خرابی ) بعد توی این ۴۸ ساعت حسابی از کنسول کار بکش اگر چیزی بود نشون میده .

گارانتی هم میتونی بگیری ولی بعدا که خراب شد مغازه میتونه بزنه زیرش یا دبه کنه بگه کنسول ضربه خورده خراب شده و یا نواسان برق بوده به ما ربطی نداره .

توی خود مغازه هم میشه یک ساعت به هوای تست و صحبت با فروشنده که موقع خرید خیلی تحویل میگیرنت کنسول روشن کنند و همه چیزش رو تست کنی .
دقیقا اون موقع که پول بی زبون دارن ازتون میگیرن خیلی تحویلتون میگیرن همون موقع باید همه چیز رو کتبی طی کنید باهاشون وگرنه بعدش نمیشناسنتون.

دقیقا اون موقع که پول بی زبون دارن ازتون میگیرن خیلی تحویلتون میگیرن همون موقع باید همه چیز رو کتبی طی کنید باهاشون وگرنه بعدش نمیشناسنتون.
اگر نشناسه که خوبه ، من چند سال پیش از پاساژ لباف طبقه همکف ps3 slim خریدم فروشنده اولش با اخلاق خوب و موجه موقع قیمت دادن قیمت خوبی داد .
من وایسادم بخرم بعد اخرش موقع تنظیم فاکتور بی دلیل یه مبلغی کشید روی فاکتور

بعد از کلی جر بحث دیگه 9 شب پاساژ تعطیل شد کلا چراغها خاموش و من و اون دوتا فروشنده تو پاساژ بودیم .

تنها مغازه ی باز توی پاساژ همین مغازه بود و نگهبان هم از اون انتها داد میزد تعطیله بیاید برید

منم پولم یه مقدار کم اومد بهش گفتم پول ندارم تخفیف بده برم و اون موقع من پول نقد 50 تومنی داده بودم یهو دیدیم پولای من رو داد به اونیکی برد اونور پاساژ میخواست چک کنه که 50 تومنی ها تقلبی نباشه
بعد اونیکی فروشنده گفت برو دونبالش ببین پولات رو کجا برده ما هم که تا اینجا جر و بحث کرده بودیم .

من همونجا فهمیدم میخواد یه کاری بکنه مثلا دسته عوض کنه دسته فیک بذاره و ... بعد تخفیف بده برم .

بهش گفتم من پول رو به تو دادم بهم ربطی نداره اون کجا میره .خلاصه اخر بعد کشمکش دسته خودم رو برداشت و یه دسته کار کرده بهم داد رفتم گفت هر وقت مابه التفاوت دادی دسته کارکرده رو بیار تا دسته نو بهت بدم .

فردا صبحش رفتم مابه التفاوت بهش بدم دیدم بازم پول بیشتری خواست و گفت بازی هات گرون شد . اون موقع ۳ تومن میگرفتن یه بازی میریختن تو هارد و این میخواست پول بازی رو هم دوبل بگیره . کنسول رو هم بردم که uncharted 2 , gow 3 بریزه برام .

دوباره کلی بحث کردیم دیگه کار بجایی رسید که توی مغازه برام چاغو کشید گفت کنسولت رو نمیدم من گفتم کنسول رو ندی هر چی تو مغازه داری داغون میکنم .
سرتون رو درد نیارم بعد کلی بدبختی یکم اون کوتاه اومد منم کلی پول اضافی دادم و رفتم
فروشنده فقط تا وقتی پول ندادی مهربونه بعد از اینکه پاتو از مغازه گذاشتی بیرون دیگه مشتری از یادش میره .

دوستان عجب تجربه های جالبی از خرید کنسول داشتند. ولی این حقیقته که تا قبل از پول فروشنده دست و پاتم می بوسه ولی تا کارت بکشی دیگه به کتف چپش حسابت نمی کنه .پس قبل از پرداخت شرایط رو بگید از این اتفاقات برا من زیاد افتاده . ذوق و شوق خرید داشتم و معایب کنسول یا قطعه رو نمی دیدم دو روز بعد که متوجه می شدم می رفتم پیش فروشنده زیر بار نمی رفت و می گفت خاستی همون موقع چک کنی .

اگر نشناسه که خوبه ، من چند سال پیش از پاساژ لباف طبقه همکف ps3 slim خریدم فروشنده اولش با اخلاق خوب و موجه موقع قیمت دادن قیمت خوبی داد .
من وایسادم بخرم بعد اخرش موقع تنظیم فاکتور بی دلیل یه مبلغی کشید روی فاکتور

بعد از کلی جر بحث دیگه 9 شب پاساژ تعطیل شد کلا چراغها خاموش و من و اون دوتا فروشنده تو پاساژ بودیم .

تنها مغازه ی باز توی پاساژ همین مغازه بود و نگهبان هم از اون انتها داد میزد تعطیله بیاید برید

منم پولم یه مقدار کم اومد بهش گفتم پول ندارم تخفیف بده برم و اون موقع من پول نقد 50 تومنی داده بودم یهو دیدیم پولای من رو داد به اونیکی برد اونور پاساژ میخواست چک کنه که 50 تومنی ها تقلبی نباشه
بعد اونیکی فروشنده گفت برو دونبالش ببین پولات رو کجا برده ما هم که تا اینجا جر و بحث کرده بودیم .

من همونجا فهمیدم میخواد یه کاری بکنه مثلا دسته عوض کنه دسته فیک بذاره و ... بعد تخفیف بده برم .

بهش گفتم من پول رو به تو دادم بهم ربطی نداره اون کجا میره .خلاصه اخر بعد کشمکش دسته خودم رو برداشت و یه دسته کار کرده بهم داد رفتم گفت هر وقت مابه التفاوت دادی دسته کارکرده رو بیار تا دسته نو بهت بدم .

فردا صبحش رفتم مابه التفاوت بهش بدم دیدم بازم پول بیشتری خواست و گفت بازی هات گرون شد . اون موقع ۳ تومن میگرفتن یه بازی میریختن تو هارد و این میخواست پول بازی رو هم دوبل بگیره . کنسول رو هم بردم که uncharted 2 , gow 3 بریزه برام .

دوباره کلی بحث کردیم دیگه کار بجایی رسید که توی مغازه برام چاغو کشید گفت کنسولت رو نمیدم من گفتم کنسول رو ندی هر چی تو مغازه داری داغون میکنم .
سرتون رو درد نیارم بعد کلی بدبختی یکم اون کوتاه اومد منم کلی پول اضافی دادم و رفتم
فروشنده فقط تا وقتی پول ندادی مهربونه بعد از اینکه پاتو از مغازه گذاشتی بیرون دیگه مشتری از یادش میره .
خوب اشتباه کردی دوباره رفتی پیشش.میرفتی از یه جا دیگه دسته میخریدی اون دسته رو هم نگه میداشتی برای بازی دونفره
دوباره رفتی هم اعصاب خودتو خورد کردی هم پول بیشتری دادی

خوب اشتباه کردی دوباره رفتی پیشش.میرفتی از یه جا دیگه دسته میخریدی اون دسته رو هم نگه میداشتی برای بازی دونفره
دوباره رفتی هم اعصاب خودتو خورد کردی هم پول بیشتری دادی
اون موقع سنم کم بود تجربه نداشتم دیگه همین اشتباها ادم رو میسازه

اون دوستمونم گفت لباف نمیگم همه اینطورن ولی به نظر من ارزش داره یه ذره بالاتر از جمهوری بخری یا شعبه حضوری این سایت ها تا با اون ادما در بیوفتی، هم خودم هم دوستام هیچ کدوم تجربه جالبی نداریم از اونجا

موقع فاکتور زدن دقت کنید علاوه بر اینکه توی خود فاکتور بنویسه مهلت تست و تاریخ بزنه حتما مهر فروشنده هم پاش بخوره و اگر فاکتورتون سربرگ مغازه هم داشته باشه که چه بهتر
حتما هم کارت بکشید و فیش پرداختیتون رو نگه دارید
گرچه چون تجربه مشابهی داشتم میدونم فقط اونایی که نماد اعتماد دارن و خریدار تو مغازشون زیاد رفت و آمد داره مجبور هستن با شما راه بیان وگرنه اونایی که مغازه زدن 4 تا کنسول گزاشتن توش ازش خرید کنید دیگه شکایت هم بکنید فایده ای به حالتون نداره

من همیشه قطعات الکترونیکیم را از یک فروشنده می خرم و واقعا با انصاف هست. پارسال قبل از عید کنسول را ازشون خریدم اردیبهشت پولش را دادم. به نظرم قیمت پایین مهم است ولی انصاف و معتبر بودن فروشنده مهمتر است.

• Like
Reactions: XENOS and arthur97
اکثر سایت های داخلی و خارجی قیمت ها درحال کاهش هست بحث تولید و عرضه بیشتر هم در سالجاری میلادی قطعی است باتوجه به شرایط موجود بطور تقریبی و میانگین قیمت برای پلی استیشن 5 استاندارد 17 الی 18 میلیون و برای دیجیتال 15 الی 16 میلیون منطقی است.
UP

20333_nlz0.jpg

نکته: قیمت ها به دلیل جو تعطیلات پایان سال و عید نوروز کمی صعودی شده ولی پایدار نیست!!!

دوستان من در مورد ریجن و اینجور مسائل بیسوادم. الان یه نفر از اروپا (سوییس) بخواد PS5 رو بخره بیاره ایران اوکی هست؟ کار میکنه؟ یا باید به ریجن و اینجور چیزا دقت بشه؟ ممنون میشم بابت راهنمایی

دوستان من در مورد ریجن و اینجور مسائل بیسوادم. الان یه نفر از اروپا (سوییس) بخواد PS5 رو بخره بیاره ایران اوکی هست؟ کار میکنه؟ یا باید به ریجن و اینجور چیزا دقت بشه؟ ممنون میشم بابت راهنمایی
رجین هیچ اهمیتی نداره تنها فرقشون نوع کابل برق تو جعبه اس ۲ شاخ یا ۳ شاخ بودنش که اونم اهمیتی نداره تبدیل میزنیم همه

• Like
Reactions: Deliverer
UP

20333_j7jt.jpg

* صعود اندک قیمت به دلیل هیجان خرید پایان سال
این سایتی که ازش قیمت میزاری نماد اعتماد الکترونیک نداره . توجه کنید دوستان اگر پستی می خوایید بخرید حتما نماد داشته باشه که بعدا به مشکل جدی نخورید
اگر از جایی که نماد نداره می خوایید خرید کنید فقط حضوری خرید کنید
حسن این نماد هم اینه که چون باید به اتحادیه و چند جای دیگه جواب پس بدن و اگر مقصر شناخته بشن جریمه های سنگین میشن و آبروشون هم جلوی هم صنفی هاشون میره و از طرفی امکان شکایت رسمی ازشون بخاطر داشتن کد صنفی و پیگیری قضایی فراهم میشه ( برای داشتن این شغلشون مجوز گرفتن ) و همچنین برای گرفتن این نماد باید آدرس و مشخصات معتبر ثبت کرده باشن برای همین خیلی خیلی بعیده بفکر کلاه برداری بیفتن
اگر هم اختلافی پیش بیاد سعی میکنن هرجور شده رضایت خریدار رو جلب کنن که کار به شکایت نرسه برعکس مغازه های بی نام نشون که بعد از فروش جنس دیگه خریدار رو نمیشناسن و هیچ مشکلی هم با بحث و جدل با خریدار ندارن

آخرین ویرایش:
اصفهان ۱۸۸۰۰ و ۱۸۵۰۰ دیجیتال ریجن هاشون فرق داشت دیسکی هم فکر کنم زیر ۲۰ بود ولی حالا اینکه میفروشن یا ندارن رو نمیدونم
دسته ۵ ، ۱۷۹۰ بود گمونم
اسلیم ۴ ، ۱۳ تومن

اصفهان ۱۸۸۰۰ و ۱۸۵۰۰ دیجیتال ریجن هاشون فرق داشت دیسکی هم فکر کنم زیر ۲۰ بود ولی حالا اینکه میفروشن یا ندارن رو نمیدونم
دسته ۵ ، ۱۷۹۰ بود گمونم
اسلیم ۴ ، ۱۳ تومن
اگه نمیفروشن یا ندارن چجوری قیمت دادن؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or