قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

VITA بهتر و بدتر داره؟
الان قیمت همراه با کلیه متعلقات چنده؟

دقیقا منظورت از بهتر و بدتر چیه؟ ویتا کلا دو تا ورژن داره : wifi/3g و wifi حالا با توجه به نیازت میتونی یکیشو انتخاب کنی.
بازم میگم منظورت از کلیه متعلقات چیه؟؟؟؟؟؟

VITA بهتر و بدتر داره؟
الان قیمت همراه با کلیه متعلقات چنده؟
بهتر و بدتر نداره یه مدل تری جی داره و یه وایفای که فرقشون اینکه تری جی اینترنت پر سرعت سیم کارت ها رو ساپورت میکنه(بعضی از سیم کارت ها).
قیمت خود ویتا وایفای بین 550 تا 600 و تری جی حدود 100 تومن گیرونتر.
یه مموری لازم داره که 4 و 8 و8 16 و 32 داره.8ش حدود 70 ، 16 حدود 130 و 32 حدود 200 تا 230 .
اگه بخای قاب هم میتونی بزاری که بعضی ها 15 بعضی ها 20 و حتی 25 هم میدن.کیف هم میتونی بگیری که دو مدل 25 تومنی و 50 تومنی داره.محافظ صفحه هم حتما باید بگیری.(که حدود 10 یا 20 تومن).
چیزهای جانبی دیگه هم داره که زیاد لازم نیست.

دوستان قیمتا تغییری نکرده ؟کسی اخرین قیمتا رو داره ؟
تا جایی که من میدونم تغییری نکرده.قیمت ها هم بستگی به محل زندگی و مغازه هاش داره.وایفای: حدود 550 تا 600 و تری جی حدود 100 تومن گیرونتر.
مثلا من از شهر خودم قیمت دارم 600 ولی دوستان که چند روز اخیر خریدن حدود 550 گفتن(وایفای).

سلام
دوستان پایین ترین قیمت مموری 32 گیگ که توی تهران میفروشن چنده؟ میخوام سفارش بدم یکی از اقوام بیاره واسم
ممنون میشم آدرس و تلفن مغازه را بهم PM بدید
سلام
دوستان پایین ترین قیمت مموری 32 گیگ که توی تهران میفروشن چنده؟ میخوام سفارش بدم یکی از اقوام بیاره واسم
ممنون میشم آدرس و تلفن مغازه را بهم PM بدید
سلام به نظرم 32 خیلی زیاده بی خودی پولتو هدر نده 16 کفایت میکنه من خودم 16 دارم راضی هستم تو تهران گیم استاپ توپ خونه و ...

سلام
دوستان یه رم 32 خریدم 180 حالا یه رم 4 دارم کسی خواست 35 میدم
ممنون
خواهش
بهترين كاري كه مي تونستيو كردي ٥٠/٦٠ شايدم كمتر شايدم كمي بيشتر. اضافه ترنسبت به١٦ دادي عوضش ت موقعي كه ازش استفاده كني راحتي ٩٠٪

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or