Smaee1
عضو جدید
اره بابا. با این وضع دلار خیلی خوب گرفتیدوستان من امروز از هواز خریدمش
ps vita 3g wifi regen 1 ba ram 8gig 650
خوب گرفتم؟
اره بابا. با این وضع دلار خیلی خوب گرفتیدوستان من امروز از هواز خریدمش
ps vita 3g wifi regen 1 ba ram 8gig 650
خوب گرفتم؟
میشه دلیل بیاری که چرا؟؟؟؟؟؟دوستان ! به نظرم بهتره فعلا دست نگه دارید و بیخودی قیمت هایی مثل 600-700 هزار تومن بابت این کنسول ندید چون اصلا ارزشش رو نداره.
درسته دستگاه با مشخصاتیه اما اصلا این قیمت نمیرزه ، مگر اینکه راحت پولش رو داشته باشید.
:d
به نظر من حرف درستی نیست چون ویتا پتانسیل زیادی داره و همینطور روز به روز بازی های قشنگتری واسش میاد و فکر کنم این ها معیار هایی است که یک گیمر تصمیم میگیره یک کنسول بخره یا نه.دوستان ! به نظرم بهتره فعلا دست نگه دارید و بیخودی قیمت هایی مثل 600-700 هزار تومن بابت این کنسول ندید چون اصلا ارزشش رو نداره.
درسته دستگاه با مشخصاتیه اما اصلا این قیمت نمیرزه ، مگر اینکه راحت پولش رو داشته باشید.
دوستان ! به نظرم بهتره فعلا دست نگه دارید و بیخودی قیمت هایی مثل 600-700 هزار تومن بابت این کنسول ندید چون اصلا ارزشش رو نداره.
شما هم بهتره تو ادبیاتت تجدید نظر کنی هرچی فکر میکنی که نباید به زبون بیاریمیشه دلیل بیاری که چرا؟؟؟؟؟؟
گربه دستش به گوشت نمیرسه..................
بله،خوب شد که خریدید و الان داره میره بالا و دلار به بالاتر از 2000 تومن رسیده:-o.سلام
پس خوب شد زود خریدم خیلی انگار قیمتا رفته بالا!!!؟؟
بله،خوب شد که خریدید و الان داره میره بالا و دلار به بالاتر از 2000 تومن رسیده:-o.
البته الان اینقدر وضع خوبیه که فردا دو برابر اونقدری که ارزونش شده،گیرون میشه.میگی نه،نگاه کن!البته امروز دوباره دلار اومد زیر 2000 تومن