Roozbeh psp
کاربر سایت
خب اپل استور گرون میفروشه..مدل wifi بدون مموری و بازی میده 650..از کجا این قیمتو گرفتی از اپل استور اگه واقعا تو بندر عباس هستی فقط از اپل استور بخر اینطوری بخواهیم پیش بریم فک کنم گرون بشه
خب اپل استور گرون میفروشه..مدل wifi بدون مموری و بازی میده 650..از کجا این قیمتو گرفتی از اپل استور اگه واقعا تو بندر عباس هستی فقط از اپل استور بخر اینطوری بخواهیم پیش بریم فک کنم گرون بشه
خرید من:
Wifi ریجن 2 : 570000
مموری 16: 125000
استارتر کیت : 110000
میشه بگین اینا رو چه جوری خریدین(دست دو)؟فيفاو ريمن و تنيس و وايپ اوت و ترول كيت رو هم شد چيزي حدود٢٦٠ /٢٧٠
خب اپل استور گرون میفروشه..مدل wifi بدون مموری و بازی میده 650..
نه اكبنده اكبنده از هلن گرفتم يعني برام اوردن(بابام) هر كدوم حدود٣٠€ بوده يا يكم پايين تر يا يكم بالاتر در مجموع هم حدود١٣٠€ شده كه مي شه ٢٦٠/٢٧٠ تومنمیشه بگین اینا رو چه جوری خریدین(دست دو)؟
نه اكبنده اكبنده از هلن گرفتم يعني برام اوردن(بابام) هر كدوم حدود٣٠€ بوده يا يكم پايين تر يا يكم بالاتر در مجموع هم حدود١٣٠€ شده كه مي شه ٢٦٠/٢٧٠ تومن
با سلام بابا جونه مادرت بگو برا منم بیاره پاتو میبوسم پخ بزننه اكبنده اكبنده از هلن گرفتم يعني برام اوردن(بابام) هر كدوم حدود٣٠€ بوده يا يكم پايين تر يا يكم بالاتر در مجموع هم حدود١٣٠€ شده كه مي شه ٢٦٠/٢٧٠ تومن
اگه میشه منم میخام:d.نه اكبنده اكبنده از هلن گرفتم يعني برام اوردن(بابام) هر كدوم حدود٣٠€ بوده يا يكم پايين تر يا يكم بالاتر در مجموع هم حدود١٣٠€ شده كه مي شه ٢٦٠/٢٧٠ تومن