LoverAll
کاربر سایت
آره،منصفانه است.یک ویتا اکبند بدون مموری حتی 4 گیگ..و بدون بازی مدل wifi
560 هزارتومان خوبه؟بخرم؟
البته امروز که قیمت دلار رو چک کردم مقداری اومده پایین،ولی در کل می ارزه،بخر.
آره،منصفانه است.یک ویتا اکبند بدون مموری حتی 4 گیگ..و بدون بازی مدل wifi
560 هزارتومان خوبه؟بخرم؟
منم گفتم که اومده پایین.البته مموری 4 قیمتش کمتر از 50 تومن(اختلافی زیادی نیست.)کجا خوبه؟؟؟؟
من خودم دیروز ویتا وای فای با رم 4 با محافظ صفحه از لباف گرفتم 560.
قیمت ها همه اومده پایین.
منم گفتم که اومده پایین.البته مموری 4 قیمتش کمتر از 50 تومن(اختلافی زیادی نیست.)
من خودم 2 یا 3 روز پیش از مغازه منصف مشهد پرسیدم گفت 600(بدون مموری).
تهران پایتخت و قطعات ارزونتر(در کل به خاطر وجود کله گنده ها و مردم حاضر به اعتراض همه چی ارزونتره.).
منم منظورم در کل همون ارزون تر بودن،بود.نه عزیز به خاطر وجود کله گنده یا مردم نیست. این قیمتای تهران، قیمتای واقعی محصول هستن البته تقریبا و فروشندگان شهرستانی یکم گرون میفروشند.
تازه منصف بوده گفته 600؟؟؟؟؟؟
رم 4 هم من 40 خریدم.
از کجا این قیمتو گرفتی از اپل استور اگه واقعا تو بندر عباس هستی فقط از اپل استور بخر اینطوری بخواهیم پیش بریم فک کنم گرون بشهدوستان با نظرتون ویتا ارزون تر میشه یا امکان داره یهو خیلی گرون بشه؟ الان بخرم با صبر کنم؟
امکان اینکه یهو گرون بشه خیلی کمه.اگه بخواد گرون بشه تدریجی گرون میشه.امکان ارزونتر شدنش هم هست چون دیروز که قیمت دلار رو نگاه کردم یکم اومده پایین.بیشتر(یا شاید فقط)بستگی به دلار داره.دوستان با نظرتون ویتا ارزون تر میشه یا امکان داره یهو خیلی گرون بشه؟ الان بخرم با صبر کنم؟
نو که بین 600 تا 650 می ارزه.دست دو هم بستگی به خودت داره،این قیمت نوشه،دست دو رو خودت حساب کن.ولی به نظر من بیشتر از 400 ارزش دست دو خریدن رو نداره.دوستان ویتا wifi با رم 8 و استارتر پک چند میرزه؟
اگه می شه هم قیمت نو اش رو بگید هم دست دو
دوستان با نظرتون ویتا ارزون تر میشه یا امکان داره یهو خیلی گرون بشه؟ الان بخرم با صبر کنم؟
گرونه،به نظرم نخری بهتره.حدود 230 تومن.سلام
دوستان قیمت مموری 32 کسی نداره؟
میخام اینترنتی بخرم اگه کسی قیمت dc را داره لطف کنه بگه
ممنونم
سلام
دوستان قیمت مموری 32 کسی نداره؟
میخام اینترنتی بخرم اگه کسی قیمت dc را داره لطف کنه بگه
ممنونم