قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

این چند روزه کلی ارزون شده بعد شما انتظار داری کپی خور(!) بشه و تو ایران ارزون بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
دروغه بابا باور نکنید. حالا حالا ها کپی خور نمیشه.

سلام بچه ها ...
من می خوام بعد امتحانا یدونه پی اس ویتا بگیرم .... یه جای خوب معرفی می کنید که قیمت خوب بده ....
هر بازی حدودا چند گیگ جا میگیره ؟؟؟ مموری 8 گیگ بهتره یا 4 گیگ ؟
چون زیاد نمیام ، اگه میشه پ.خ کنید ... >:d

الان ارزون ترین مدلی که بشه تهیه کرد چیه و چند در میاد ؟
الان ارزون ترینش PS vita Wifi only. خودش بین 500 یا 500 خورده ای تا 600 میتونی گیر بیاری(بستگی داره از کجا میخری) و مموریش 8 حدود 80 تومن و 16 حدود 130 تومن 4 و 32 هم داره.

---------- نوشته در 04:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:25 PM ارسال شده بود ----------

سلام بچه ها ...
من می خوام بعد امتحانا یدونه پی اس ویتا بگیرم .... یه جای خوب معرفی می کنید که قیمت خوب بده ....
هر بازی حدودا چند گیگ جا میگیره ؟؟؟ مموری 8 گیگ بهتره یا 4 گیگ ؟
چون زیاد نمیام ، اگه میشه پ.خ کنید ... >:d
چون ممکنه افراد دیگه ای هم همچین سوالی داشته باشند بهتر که عمومی پاسخ داده بشه.
جای خوب که باید از دوستان تهرانی بپرسین.
حجمی که هر بازی اشغال میکنه بستگی به خوده بازی داره.بازی های دیجیتال(دانلودی)کمتر از 1 گیگ هستند و بازی های کارتی رو بخاین دیجیتالی بخرین بین 1 تا3 یا حتی حدود 4 هم جا میگیرن.
اگه بخاین بازی های کارتی رو دیجیتالی بخرین و یا بازی های پی اس پی رو بخرین یا آهنگ و فیلم و عکس بریزین،8 گیگ به نظرم کم میاد و باید 16 یا 32 بگیرین.اگه نخاین این کارا رو انجام بدین و فقط برای سیو بازی ها و بازی های کم حجم دانلودی بخاین همون 4 باید کافی باشه.

حجمی که هر بازی اشغال میکنه بستگی به خوده بازی داره.بازی های دیجیتال(دانلودی)کمتر از 1 گیگ هستند و بازی های کارتی رو بخاین دیجیتالی بخرین بین 1 تا3 یا حتی حدود 4 هم جا میگیرن.

بازی های کارتی ( به صورت فیزیکی ) ... چقدر جا میگیره ؟؟ مثل xbox میشه بازی های کارتی رو روی هارد نصب کرد ؟

بازی های کارتی ( به صورت فیزیکی ) ... چقدر جا میگیره ؟؟ مثل xbox میشه بازی های کارتی رو روی هارد نصب کرد ؟

اگه ایکس باکس بازیهاش کارتی بود اره!:d
بازیهای فیزیکی همشون اجبارا نصب میشن (البته زمانش خیلی کمه اصلا میشه بهش نصب هم نگفت)
اگه منظورت مثل جی تگ هست که نه نمیشه بازی رو ریخت رو مموری

سلام دوستان من می خوام ارزون ترین ویتایی که در بازار موجود هست رو بخرم. سوال اولم اینه که هزینه اس چقدر میشه؟ و مدلش چیه؟ . سوالم دومم اینه که من تو تهران از کجا خرید کنم که هم منصفانه حساب کنه هم از جنسی که خریدم راضی باشم؟
لطفا آدرسش رو بهم پخ کنید. پیشاپیش از کمکتون ممنونم

سلام دوستان من می خوام ارزون ترین ویتایی که در بازار موجود هست رو بخرم. سوال اولم اینه که هزینه اس چقدر میشه؟ و مدلش چیه؟ . سوالم دومم اینه که من تو تهران از کجا خرید کنم که هم منصفانه حساب کنه هم از جنسی که خریدم راضی باشم؟
لطفا آدرسش رو بهم پخ کنید. پیشاپیش از کمکتون ممنونم
دوست عزیز جواب سوالتون 3 تا پست بالاتر از سوالتون داده شده.
از توجه شما متشکرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or