قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

با هواپیما بیا تهرون بخر بعد با هواپیما هم برگرد،
آخرشم واست یه چیزی هنوز میمونه.
شما پول هواپیما رو حساب کن بعدش لباف هم که اون سر دنیاست اگه یه مشکلی هم داشته باشه مثل پیکسل سوختگی دوباره بیام تهران نه بابا همین جا تا 900 تومن ازش میخرم

---------- نوشته در 09:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 AM ارسال شده بود ----------

من میخوام بگم برام از دوبی بیارن. چون اینایی که تو ایرانه هر کذوم یه مشکلی داره و مطمئن نیست. قیمتاش اونجا چنده و به پوله خودمون چند در میاد(به دلار و درهم)
تو دبی وای فای= 1149 درهم
تری جی=1499
انچارتد=130 درهم
مموری 32=350 درهم

سلام میخواستم بدونم ویتا تو مشهد چنده وادرس یه چند جای که ویتا رو با انصاف می فروشه بگن یا اگر با قوانین سایت مخایرت داره pm کنند با تشکر

دوستانی که قیمت آپدیت میخوان باید به این نکته توجه داشته باشند که قیمت ها در هر شهر و در هر مغازه و در هر سایت فرق میکنه ولی من خودم همیشه قیمت رو از شرکت سانتک چک میکنم که اولین وارد کننده ویتا بود(شرمنده که تبلیغ شد)که اون الان تری جی رو با مموری 8 و 400 روز گارانتی 750 میده،البته من جاهای دیگه با همین مشخصات تا 730 هم دیدم.یه سایت تری جی خالی رو میده 650 که بازم فرقی نمیکنه چون مموری 8 حدود 100 تا 80 تومن.البته الان توی سایتی مموری 8 میده 70 و 16 هم 125 .وایفای خالی هم حدود 580 تا 550.
اون دوستی هم که توی مشهد جای خوب میخوان فقط سعدی رو پیشنهاد میکنم اون هم پاساژ بهزاد(روبه روی مهتاب) و اون هم مغازه ی پایین پله ها به نام وحید(الان منو به خاطر تبلیغات تحت تعقیب قرار میدن!!!).من از بچگی با برادرم از اون خرید کردیم و با انصاف هم هست.
قیمت ها هم در کشور با سایت ها و جاهای دیگه فکر نکنم بیشتر از 50 تومن فرق داشته باشه.

آخرین ویرایش:
دوستانی که قیمت آپدیت میخوان باید به این نکته توجه داشته باشند که قیمت ها در هر شهر و در هر مغازه و در هر سایت فرق میکنه ولی من خودم همیشه قیمت رو از شرکت سانتک چک میکنم که اولین وارد کننده ویتا بود(شرمنده که تبلیغ شد)که اون الان تری جی رو با مموری 8 و 400 روز گارانتی 750 میده،البته من جاهای دیگه با همین مشخصات تا 730 هم دیدم.یه سایت تری جی خالی رو میده 650 که بازم فرقی نمیکنه چون مموری 8 حدود 100 تا 80 تومن.البته الان توی سایتی مموری 8 میده 70 و 16 هم 125 .وایفای خالی هم حدود 580 تا 550.
اون دوستی هم که توی مشهد جای خوب میخوان فقط سعدی رو پیشنهاد میکنم اون هم پاساژ مهتاب و اون هم مغازه ی پایین پله ها به نام وحید(الان منو به خاطر تبلیغات تحت تعقیب قرار میدن!!!).من از بچگی با برادرم از اون خرید کردیم و با انصاف هم هست.
قیمت ها هم در کشور با سایت ها و جاهای دیگه فکر نکنم بیشتر از 50 تومن فرق داشته باشه.

وقتی میدونی تبلیغ ممنوعه پس تبلیغ نکن یا تو اسپویلر بذار!
در ضمن اون اولین وارد کننده ویتا هم فقط شعارش بود

كسي نميدونه قيمت اصلي ويتا جند هست ؟؟؟اين فروشنده هاي سودجو خيلي حقه باز هستند

همین قیمت هایی که نوشتم(یکی بالاتر از سوال خودت) پیدا کنی خوبه(بالاتر هم تا 50 تومن فکر نکنم حقه بازی باشه ولی بالاتر از اون نخر).
قیمت اصلی هم تری جی:299$ و وایفای 249$ حالا خودت با قیمت دلار و گمرک و سود مغازه دار ها قیمت رو حساب کن.(از تاثیر نوسانات دلار هم قافل نشو).

---------- نوشته در 07:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ----------

وقتی میدونی تبلیغ ممنوعه پس تبلیغ نکن یا تو اسپویلر بذار!
در ضمن اون اولین وارد کننده ویتا هم فقط شعارش بود

شرمنده،درست نمیدونستم که ممنوع هست یا نه.:">

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

لطفا یکی قیمت هارو به روز کنه؟؟؟؟:d
بازی هاش الان چنده؟؟؟

چند تا پست بالاتر قیمت ها رو نوشتم.اگه منظورت قیمت امروز،طلا که نیست هر روز عوض بشه.
بازی هاش هم بستگی به خود بازی داره ولی کارتی ها از حدود 60 هست تا 100 یا بعضی جاها 120.

همین قیمت هایی که نوشتم(یکی بالاتر از سوال خودت) پیدا کنی خوبه(بالاتر هم تا 50 تومن فکر نکنم حقه بازی باشه ولی بالاتر از اون نخر).
قیمت اصلی هم تری جی:299$ و وایفای 249$ حالا خودت با قیمت دلار و گمرک و سود مغازه دار ها قیمت رو حساب کن.(از تاثیر نوسانات دلار هم قافل نشو).

آقا کی به شما گفته که اینا گمرکی میدن بابت ویتا؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or