قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان متاسفانه دلار بازم رفت بالا و امروز 1700 تومان بود پس دوباره قیمتا میره بالا...
با همین قیمت دلار هم باید کلی ارزون تر از این چیزی که الآن هست بفروشن ولی ....
درکل عجله چی رو دارید؟
منم هرچی فکر کردم دیدم اگه الان من اینو بخرم باید باهاش آهنگ فقط گوش بدم و ویدئو ببینم.
مگه چندتا بازی دهنسوز داره که بخوای الآن بگیرین؟
من روزی که ps3 خریدم عشقه اینو داشتم که باهاش heavy rain و lbp بازی کنم.
این چی؟

دوستان متاسفانه دلار بازم رفت بالا و امروز 1700 تومان بود پس دوباره قیمتا میره بالا...
دوست عزیز قیمت دلار ۱۶۶۰ تومنه.در ضمت قیمت ارز همیشه یه ۱۰۰ تومن بالا پایین داره.با همین دلار ۱۷۰۰ تومنی هم حساب کنی قیمت ویتا باس بشه ۲۵۰*۱۷۰۰=۴۲۵ که اگه باقی هزینه ها رو هم حساب کنیم مثه حمل و نقل سود معازه دار سر جم باس بشه ۵۰۰ تومن ولی اینا الان ۵۳۰-۵۴۰ میدن.دلار بخدا بهوونه س.این پول مفت به زبونشون مزه کرده

کی گفته اینا دلار 1700 تومنی رو میدن واسه خرید جنس اکثر بنک دارای گیمینگ از تاجرای صنف ها و اتحادیه های دیگه کالا شون رو تامین می کنند خودشون که اتحادیه ندارند ... مثلا یارو یه کانتینر لپ تاپ میاره کنارش 100 ویتا اینجوری ار ارز دولتی که 1200 تومنه استفاده میکنند البته کسایی که کارت بازرگانی داشته باشند یه سری مزایا هم داره ......
فکر کردین یارو ویتا واسش در میاد 500 بعد با 50 تومن سود میفروشه به شما ........
یه سری تو مغازه یگانه تو جمهوری بودم تازه واسش بار رسیده بود برگه ترخیص جنسش و گمرکیش رو اون جا یه جور یه جور دید زدم .....
در ضمن یه حالت دیگه هم داره که اکثرا بار واسشون به صورت ته لنجی میاد و قاچاق ........

آخرین ویرایش:
کی گفته اینا دلار 1700 تومنی رو میدن واسه خرید جنس اکثر بنک دارای گیمینگ از تاجرای صنف ها و اتحادیه های دیگه کالا شون رو تامین می کنند خودشون که اتحادیه ندارند ... مثلا یارو یه کانتینر لپ تاپ میاره کنارش 100 ویتا اینجوری ار ارز دولتی که 1200 تومنه استفاده میکنند البته کسایی که کارت بازرگانی داشته باشند یه سری مزایا هم داره ......
فکر کردین یارو ویتا واسش در میاد 500 بعد با 50 تومن سود میفروشه به شما ........
یه سری تو مغازه یگانه تو جمهوری بودم تازه واسش بار رسیده بود برگه ترخیص جنسش و گمرکیش رو اون جا یه جور یه جور دید زدم .....
دقیقا همینطوره،
حالا بماند که جنس قاچاق هم مزایای خودشو داره!

خیلی گرونه چه خبره راحت میتونین از تهران بخرین براتون تیپاکسم میکنن راحت میرسه دستتون . 530 کجا 670 کجا .
البته طرف قبلا خریده حدودا 3 ماه پیش با اون قیمتا ی وحشتناک حالا یکم چونه بزنم ببینم تا 900 تومن انلاک میده

من میخوام بگم برام از دوبی بیارن. چون اینایی که تو ایرانه هر کذوم یه مشکلی داره و مطمئن نیست. قیمتاش اونجا چنده و به پوله خودمون چند در میاد(به دلار و درهم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or