farbodkain
کاربر سایت
منم با دوستم پشت شهرداری بودم امروز دیگه مخ طرفو خوردیم ، اخرش به دوستم 520 داد خود ویتا وای فایو تو پشت شهرداری .
استاد معین بدون رم این قیمت داد دیگه درسته؟!قیمت رم را هم میشه بگی
منم با دوستم پشت شهرداری بودم امروز دیگه مخ طرفو خوردیم ، اخرش به دوستم 520 داد خود ویتا وای فایو تو پشت شهرداری .
استاد معین بدون رم این قیمت داد دیگه درسته؟!قیمت رم را هم میشه بگی
تو پست قبلی میگن انلاک فکتوری 720!3g انلاک فکتوری و ar کارد 950 تومن بازی ها انچارتد 85 تومن و کیف 20 تومن مموری 8 گیگ 75 تومن
با سیم ایران هم جواب میده واسه GPRS و وصل شدن به PSN!انلاکش چه مزیتی داره؟
ببخشيد من اين سوال رو دوباره مي پرسم فرق بين ريجن 1 با 2 چيه؟براي خريد بازي از PSN بعدا مشكلي پيش نمي اد يا انلاين بازي كردن بعد ريجن 1 يا 2 مال كدوم ناحيه است؟كلي كدوم بهتره.
مي شه يك بزرگوار توضيح بده.ممنونشم
کسی مجبور نکرده از رشت بگیری.سفارش بده با تیپاکس یا اتوبوس واست از تهران بفرستن دیگهخوش بحال تهرانی ها!قیمت های زیر برای امروز هست از یه فروشگاه که بیشتر رشتی ها میشناسنش و تو استادسرا هست گرفتم اولش با غ شروع میشه !:
PS VITA Wifi = 620,000 T
PS VITA WiFi/3G (Reg. 2) = 730,000 T
PS VITA WiFi/3G (Reg. 1) = 760,000 T
از نظر 3g با هم فرق دارن مثلا یجن 1 فقط سیم کارت های at&t پشتیبانی میکنه ولی ریجن 2 همه ی سیم هارو میخونه ولی باید دقت کنی بعضی از ریجن اروپا ها دارای سیم وودا هستند که باید بگم اونا بازم مثل ریجن 1 هستندببخشيد من اين سوال رو دوباره مي پرسم فرق بين ريجن 1 با 2 چيه؟براي خريد بازي از PSN بعدا مشكلي پيش نمي اد يا انلاين بازي كردن بعد ريجن 1 يا 2 مال كدوم ناحيه است؟كلي كدوم بهتره.
مي شه يك بزرگوار توضيح بده.ممنونشم