قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

عزیز چرا اطلاعات غلط میدی؟
من 2 روز پیش قیمت کردم(شیرازم) 3g + ram 8gig فقط 680 هست
تازه وایفای هم خیلی ارزون تر در میاد(آدرس خواستی بگو)
در ضمن کسی کنسول توی ویترینو نمیفرشه اون برای اینه که مردم بفهمن اون کنسولو داره وگرنه اگه نگا کنی هنوز اون psp هایی که 2سال پیش اورده هنوز تو ویترینه!!
خیلیا تو شیراز ویتا دارن ولی چون شما ندیدی دلیل نمیشه که هیشکی نداشه باشه و فروشنده ها هیچی نفروخته باشن
منم قیمت امروز رو گفتم.
شما آدرس این مغازه رو بده تا بریم ببینیم چی به چیه!
در ضمن منم منظورم همون ویترین داخل مغازشون بود.

این خودش اسلیمه دیگه . مگه اینکه بخوان مثه مو در بیارنش. اگه بخود مدل جدید بده 1 سال دیگه میده. احتمالا روش حافظه داخلی ام میزاره

بابا الکی جو ندین کجاش اسلیمه این ؟ اتفاقا خیلی گنده و کت و کلفت هست ولی وزنش خیلی خوبه

بابا الکی جو ندین کجاش اسلیمه این ؟ اتفاقا خیلی گنده و کت و کلفت هست ولی وزنش خیلی خوبه

شما جو ندین :دی بابا اسلیمه دیگه

کوچیک تر از این دیگه تو دست نمیاد :دی !

دوستان اینجا تاپیک قیمت نه بحث اسلیم یا چیزای دیگه خواهشا رعایت کنین خوب .

قیمت ویتا بندر عباس 3g سیم کارت های مارو ساپورت میکنه میده 750 و همه ی بازی ها 95 تومن

---------- نوشته در 06:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:45 PM ارسال شده بود ----------

دوستان مموری 64 گیگ ویتا قیمتش چنده؟
ویتا 64 نداره ولی 32 =230 تومن

اره وای فای هم داره میده 650 وای فای رو یکم داره گرون میده
اپل استور دیگه تو زیتون اینم شماره ی مغازه:2226861
باید کد بندرو هم وارد کنی فکرکنم بدونی 0761

سلام به همه .. میدونم این پستم خلاف قوانین هست اما لازم بود که بگم امروز دلار شده 1570 تومان یعنی این که الان قیمت ویتا رو با 250 دلار حساب کنید کنتر از 400 هزار تومان میشه .. پس کسانی که قصد خرید دارند صبر کنند تا قیمت ها بیاد پایین
لطفا نه حرف من نقل قول کنید و نه بحث ادامه بدید تا موضوع اصلی تاپیک به بیراهه نره
با عرض پوزش از مدیران و ناظران سایت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or