قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان یادتونه گفتم بعد از عید میشه 550 بچه ها میگفتن نمیشه
حرف الکی که نمیزدم مطمئن باشید به خاطر پایین اومدن دلار تا 500 تومن هم میرسه منتظر باشید
الان گوشی و لوازم pc کاهش قیمت شدیدی داشته
منتظرم که مدل 3g بیاد روی 500.

دوستان یادتونه گفتم بعد از عید میشه 550 بچه ها میگفتن نمیشه
حرف الکی که نمیزدم مطمئن باشید به خاطر پایین اومدن دلار تا 500 تومن هم میرسه منتظر باشید
الان گوشی و لوازم pc کاهش قیمت شدیدی داشته

دوست عزیز بله لوازم کمی افت قیمت داشته امیدوارم همین روند ادامه پیدا کنه و همه چی به قیمت نرمالش بر گرده و همه دوستانمون هم بتونن تهیه کنن و لذت ببرن از ویتاشون چیز خیلی عالی هستش .
منتظرم که مدل 3g بیاد روی 500.

دوست عزیز خواستین شمارشونو بدم خودتون تماس بگیرین چون من اینجا شماره نمیتونم بزارم چون خلاف قانون سایته و با فروشندم هیچ سنمی ندارم فقط دیدم سایتا گرون میدن گفتم بگم تا سره دوستانم کلاه نره . اصلا همین قد بگم برین پشت شهرداری پاساژ لباف این قیمته ادرس ازین بهتر دیگه نه مغازه خاصیو گفتم نه چیزی ولی خوب مغازه خاص هست که من اسمشو نمیگم اینجا چون اخطار داره .

دوست عزیز خواستین شمارشونو بدم خودتون تماس بگیرین چون من اینجا شماره نمیتونم بزارم چون خلاف قانون سایته و با فروشندم هیچ سنمی ندارم فقط دیدم سایتا گرون میدن گفتم بگم تا سره دوستانم کلاه نره . اصلا همین قد بگم برین پشت شهرداری پاساژ لباف این قیمته ادرس ازین بهتر دیگه نه مغازه خاصیو گفتم نه چیزی ولی خوب مغازه خاص هست که من اسمشو نمیگم اینجا چون اخطار داره .[/QUOTE]
درود
میشه آدرس و شماره مغازرو برام پخ کنید.
با تشکر

دوست عزیز خواستین شمارشونو بدم خودتون تماس بگیرین چون من اینجا شماره نمیتونم بزارم چون خلاف قانون سایته و با فروشندم هیچ سنمی ندارم فقط دیدم سایتا گرون میدن گفتم بگم تا سره دوستانم کلاه نره . اصلا همین قد بگم برین پشت شهرداری پاساژ لباف این قیمته ادرس ازین بهتر دیگه نه مغازه خاصیو گفتم نه چیزی ولی خوب مغازه خاص هست که من اسمشو نمیگم اینجا چون اخطار داره .
درود
میشه آدرس و شماره مغازرو برام پخ کنید.
با تشکر[/QUOTE]

فرستاده شد دوست عزیز .

درود
امروز یه ویتا وای فای قیمت کردم 530 به نضرتون خوبه.

خیلی خوبه بخرین نهایت بیادم پایین میخاد تا همون 500 بیاد یگه اونم معلوم نیست حالا چقد طول بکشه بیاد پایین . فقط سونی یه مرزی که داره بعدا اسلیم این مدلو میده بیرون که اوناییم که الان خریدن شاید ناراحت بشن چرا خریدن و نموندن مدل اسلیمشو بخرن .

تا 500 میرسه !
فکر نمیکنم کمتر از این بشه !

این تا همون 500 میاد و 500 قیمت خوبیه براش .

خوب دوستان من تازه قیمت دارم و داغ داغ . الان قیمتا اینجوری موجود هست .

WIFI 550

3G/WIFI 620

رم 8 گیگ هم 70 تومن .

کسیم ادرس خواست من در خدمت .

تازه وای فایو با رم 8 هم 600 میدن .

معین جان این قیمت که گذاشتی برای 3G همراه با رم 8 گیگ هست یا نه رم نداره؟!

خیلی خوبه بخرین نهایت بیادم پایین میخاد تا همون 500 بیاد یگه اونم معلوم نیست حالا چقد طول بکشه بیاد پایین . فقط سونی یه مرزی که داره بعدا اسلیم این مدلو میده بیرون که اوناییم که الان خریدن شاید ناراحت بشن چرا خریدن و نموندن مدل اسلیمشو بخرن .

این تا همون 500 میاد و 500 قیمت خوبیه براش .

فکر نمیکنم به این زودی مدل اسلیم بیاد,رفت تا یکی دو سال دیگه.
معین درست میگه الان قیمتش معقوله.فقط میخواین بخرین الان بخرین که تابستون دوباره قیمتش زیاد میشه!

حرومتون:d,
اینجا(شیراز) مدل 3g لاک رو میدن 800 تومان.
بیش از یک ماه هست که همین قیمت دارن میدن ویتا رو.
البته تا حالا ندیدم یه دونه هم فروخته باشن.
همون تعداد،همون جور که تو ویترین گذاشتن هنوزم هست!
دارن به خودشون دلداری میدن که دلار هنوز گرونه!

عزیز چرا اطلاعات غلط میدی؟
من 2 روز پیش قیمت کردم(شیرازم) 3g + ram 8gig فقط 680 هست
تازه وایفای هم خیلی ارزون تر در میاد(آدرس خواستی بگو)
در ضمن کسی کنسول توی ویترینو نمیفرشه اون برای اینه که مردم بفهمن اون کنسولو داره وگرنه اگه نگا کنی هنوز اون psp هایی که 2سال پیش اورده هنوز تو ویترینه!!
خیلیا تو شیراز ویتا دارن ولی چون شما ندیدی دلیل نمیشه که هیشکی نداشه باشه و فروشنده ها هیچی نفروخته باشن

خوب دوست عزیز شمام میتونید بخرین فقط براتن راحت تیپاکس میکنن صحیحو سالمم دستتون میرسه موفق باشین .

عزیز چرا اطلاعات غلط میدی؟
من 2 روز پیش قیمت کردم(شیرازم) 3g + ram 8gig فقط 680 هست
تازه وایفای هم خیلی ارزون تر در میاد(آدرس خواستی بگو)
در ضمن کسی کنسول توی ویترینو نمیفرشه اون برای اینه که مردم بفهمن اون کنسولو داره وگرنه اگه نگا کنی هنوز اون psp هایی که 2سال پیش اورده هنوز تو ویترینه!!
خیلیا تو شیراز ویتا دارن ولی چون شما ندیدی دلیل نمیشه که هیشکی نداشه باشه و فروشنده ها هیچی نفروخته باشن
من شیرازم لطفا آدرس این فروشگاه رو بده تا برای پسر عموم بخرم

فکر نمیکنم به این زودی مدل اسلیم بیاد,رفت تا یکی دو سال دیگه.
معین درست میگه الان قیمتش معقوله.فقط میخواین بخرین الان بخرین که تابستون دوباره قیمتش زیاد میشه!

این خودش اسلیمه دیگه . مگه اینکه بخوان مثه مو در بیارنش. اگه بخود مدل جدید بده 1 سال دیگه میده. احتمالا روش حافظه داخلی ام میزاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or