قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان عزیز امروز داشتم شاخ در میاوردم امروز رفته بودم جمهوری تا یه دوربین حرفه ای بخرم ، خریدم مبارکم باشه و دیدم اونجا هم ویتا بود گفتم بپرسم ببینم چند میگن ، پرسیدم داشتم شاخ در میاوردم ویتا ps vita 3g خالیو میدادن 730 مخم داشت صوت می کشیدا .

دوستان عزیز امروز داشتم شاخ در میاوردم امروز رفته بودم جمهوری تا یه دوربین حرفه ای بخرم ، خریدم مبارکم باشه و دیدم اونجا هم ویتا بود گفتم بپرسم ببینم چند میگن ، پرسیدم داشتم شاخ در میاوردم ویتا ps vita 3g خالیو میدادن 730 مخم داشت صوت می کشیدا .
unlock بود ؟

unlock بود ؟

انقد جا خوردم که اصلا یادم رفت بپرسم لاکه یا انلاکه . چون من از جایی قیمت داشتم ps vita 3g/wifi با رم 8 طرف میده 680 تومن . در حالیکه این ویتای خالیو میداد 730 . فقط همون یه نفر نبودا از چنجا پرسیدم همینجور بود کلا .

انقد جا خوردم که اصلا یادم رفت بپرسم لاکه یا انلاکه . چون من از جایی قیمت داشتم ps vita 3g/wifi با رم 8 طرف میده 680 تومن . در حالیکه این ویتای خالیو میداد 730 . فقط همون یه نفر نبودا از چنجا پرسیدم همینجور بود کلا .
جمهوری گرونه کلا !
بورس ـش توپخونه لباف طبقه پایین ـه !

خوب دوستان من تازه قیمت دارم و داغ داغ . الان قیمتا اینجوری موجود هست .

WIFI 550

3G/WIFI 620

رم 8 گیگ هم 70 تومن .

کسیم ادرس خواست من در خدمت .

تازه وای فایو با رم 8 هم 600 میدن .

دوستان یادتونه گفتم بعد از عید میشه 550 بچه ها میگفتن نمیشه
حرف الکی که نمیزدم مطمئن باشید به خاطر پایین اومدن دلار تا 500 تومن هم میرسه منتظر باشید
الان گوشی و لوازم pc کاهش قیمت شدیدی داشته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or