قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

از دوستان کسی قیمت درستی از PSVita درتهران نداره؟!یکی از دوستان گذاشته اما یکم قیمت فضایی است چند روز پیش قیمت wifi روی 560 بود الان یک قمیت دیگه ای در سایت زدین؟!روی چه حسابی قیمت ها تغییر می کنه کسی می دونه؟!

از دوستان کسی قیمت درستی از PSVita درتهران نداره؟!یکی از دوستان گذاشته اما یکم قیمت فضایی است چند روز پیش قیمت wifi روی 560 بود الان یک قمیت دیگه ای در سایت زدین؟!روی چه حسابی قیمت ها تغییر می کنه کسی می دونه؟!
اگر با دلار الان هم بخوایم حساب کنیم 1762 * 250 میشه 440 تومان .... مسلما از قیمیتی که گفتی نباید بیشتر باشه

اگر با دلار الان هم بخوایم حساب کنیم 1762 * 250 میشه 440 تومان .... مسلما از قیمیتی که گفتی نباید بیشتر باشه
مجید جان پول اجاره مغازه و شارژ ایرانسل دوست دختر صاب مغازه و هزینه حمل نقل(من نمی دونم آخه اینارو که یکی یک نمیارن که این قدر هزینه حمل و نقل داشته باشه) و سود خالص فروشنده و همه ی اینا میشه رو هم ۵۸۰ تومن الی ۶۰۰ جدیدا هم پول گمرک رو هم ازت میگیرن:))

میخواستم بدونم تو تبریز چنده؟
راستش من شیرازم ولی قیمت ها تقریبا همه جا یکیه
بیشتر توی فروشگاه هایی که تو شهرستان ها هستن فقط 3g + ram8 میارن چون سودش بیشتره و خریدارا فقط پولدار:dاحتمالا تو تبریز هم از اینا پیدا کنی که تقریا 720 در میاد
ولی اگه بخوای بدون 3g بگیری ارزون تر میشه ولی مجبوری بری براش مموری بخری(احتمالا یه 4 روش باشه ولی خوب خیلی کمه) که در این صورت خودش حدود 705 تومن میشه و فرق چندانی با اون نمی کنه
مرسی big warrior
خواهش:d

مجید جان پول اجاره مغازه و شارژ ایرانسل دوست دختر صاب مغازه و هزینه حمل نقل(من نمی دونم آخه اینارو که یکی یک نمیارن که این قدر هزینه حمل و نقل داشته باشه) و سود خالص فروشنده و همه ی اینا میشه رو هم ۵۸۰ تومن الی ۶۰۰ جدیدا هم پول گمرک رو هم ازت میگیرن:))
ارث پدرشون رو یادت رفت ذکر کنی!

یک خبر خوب
یکی از شرکت ها فروش ویژه ویتا را زده برای مدت محدود ، بنظر من که قیمت هاش عالیه

متن زیر را از صفحه خودشان کپی کرده ام

زمان فروش ویژه ، 10 تا 14 اردیبهشت

PS Vita Wifi Region 1 - NTSC
530.000T

+ 16GB Memory
610.000T

+ 32GB Memory
660.000T

PS Vita 3G/Wifi + 8GB Memory
Region 1 - NTSC
Sim Lock
قیمت 625 هزار تومان

هزینه پست پیشتاز برای کلیه نقاط ایران 10 هزار تومان

یک خبر خوب

530.000T

+ 16GB Memory
610.000T

+ 32GB Memory
660.000T

Region 1 - NTSC
Sim Lock
قیمت 625 هزار تومان

خوب اسم شرکتم میگفتی دیگه:((

یک خبر خوب

530.000T

+ 16GB Memory
610.000T

+ 32GB Memory
660.000T

Region 1 - NTSC
Sim Lock
قیمت 625 هزار تومان

اسم شرکت و سایت را برای من پیام خصوصی می کنی لطفا .نمی دونی فقط پستی هست یا حضوری هم می فروشن؟

اسم شرکت و سایت را برای من پیام خصوصی می کنی لطفا .نمی دونی فقط پستی هست یا حضوری هم می فروشن؟

تا انجایی که من میدانم و قبلا روالشان بوده ، فقط پست یا پیک است ، یعنی این قیمت های ویژه را که در صفحه میزنند فقط مخصوص فروش غیر حضوری شان است و فروش حضوریشان بالاتر است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or