farbodkain
کاربر سایت
از دوستان کسی قیمت درستی از PSVita درتهران نداره؟!یکی از دوستان گذاشته اما یکم قیمت فضایی است چند روز پیش قیمت wifi روی 560 بود الان یک قمیت دیگه ای در سایت زدین؟!روی چه حسابی قیمت ها تغییر می کنه کسی می دونه؟!
اگر با دلار الان هم بخوایم حساب کنیم 1762 * 250 میشه 440 تومان .... مسلما از قیمیتی که گفتی نباید بیشتر باشهاز دوستان کسی قیمت درستی از PSVita درتهران نداره؟!یکی از دوستان گذاشته اما یکم قیمت فضایی است چند روز پیش قیمت wifi روی 560 بود الان یک قمیت دیگه ای در سایت زدین؟!روی چه حسابی قیمت ها تغییر می کنه کسی می دونه؟!
مجید جان پول اجاره مغازه و شارژ ایرانسل دوست دختر صاب مغازه و هزینه حمل نقل(من نمی دونم آخه اینارو که یکی یک نمیارن که این قدر هزینه حمل و نقل داشته باشه) و سود خالص فروشنده و همه ی اینا میشه رو هم ۵۸۰ تومن الی ۶۰۰ جدیدا هم پول گمرک رو هم ازت میگیرناگر با دلار الان هم بخوایم حساب کنیم 1762 * 250 میشه 440 تومان .... مسلما از قیمیتی که گفتی نباید بیشتر باشه
620-30 تومن البته اگه از اینترنت بخری 660 میشه!!قیمت رم هم به نقل از یکی از دوستان:میخواستم بدونم قیمت ps vita wifi الان چقدره؟(اگر کسی میدونه قیمت رم 8 رو هم بگه ممنون میشم)
620-30 تومن البته اگه از اینترنت بخری 660 میشه!!قیمت رم هم به نقل از یکی از دوستان:
4GB = 55.000T
8GB = 85.000T
16GB = 135.000T
32GB= 190.000T
راستش من شیرازم ولی قیمت ها تقریبا همه جا یکیهمیخواستم بدونم تو تبریز چنده؟
خواهش:dمرسی big warrior
ارث پدرشون رو یادت رفت ذکر کنی!مجید جان پول اجاره مغازه و شارژ ایرانسل دوست دختر صاب مغازه و هزینه حمل نقل(من نمی دونم آخه اینارو که یکی یک نمیارن که این قدر هزینه حمل و نقل داشته باشه) و سود خالص فروشنده و همه ی اینا میشه رو هم ۵۸۰ تومن الی ۶۰۰ جدیدا هم پول گمرک رو هم ازت میگیرن
میخواستم بدونم تو تبریز چنده؟
خوب اسم شرکتم میگفتی دیگهیک خبر خوب
یکی از شرکت ها فروش ویژه ویتا را زده برای مدت محدود ، بنظر من که قیمت هاش عالیه
متن زیر را از صفحه خودشان کپی کرده ام
زمان فروش ویژه ، 10 تا 14 اردیبهشت
PS Vita Wifi Region 1 - NTSC
530.000T
+ 16GB Memory
610.000T
+ 32GB Memory
660.000T
PS Vita 3G/Wifi + 8GB Memory
Region 1 - NTSC
Sim Lock
قیمت 625 هزار تومان
هزینه پست پیشتاز برای کلیه نقاط ایران 10 هزار تومان
یک خبر خوب
یکی از شرکت ها فروش ویژه ویتا را زده برای مدت محدود ، بنظر من که قیمت هاش عالیه
متن زیر را از صفحه خودشان کپی کرده ام
زمان فروش ویژه ، 10 تا 14 اردیبهشت
PS Vita Wifi Region 1 - NTSC
530.000T
+ 16GB Memory
610.000T
+ 32GB Memory
660.000T
PS Vita 3G/Wifi + 8GB Memory
Region 1 - NTSC
Sim Lock
قیمت 625 هزار تومان
هزینه پست پیشتاز برای کلیه نقاط ایران 10 هزار تومان
اسم شرکت و سایت را برای من پیام خصوصی می کنی لطفا .نمی دونی فقط پستی هست یا حضوری هم می فروشن؟