B boyofwar کاربر سایت Apr 18, 2012 #691 يكي يه شماره اي سايتي از فروشگاه نيما برامpmبده و فقط براي تهران ياشهرستان هم هست
rewabian کاربر سایت Apr 18, 2012 #692 با این اوضاع دلار نتیجه میگیریم که فعلا خریدش جز ضرر چیز دیگه ای نداره صبر میکنم تا بعد خدمت:d
βehdad کاربر سایت Apr 18, 2012 #694 اقا از کجا باید فرق بین آنلاک و غیر آنلاکش رو فهمید؟ فقط تو این 3G WIFI Unlock میشه سیم کارت رایتل انداخت؟
اقا از کجا باید فرق بین آنلاک و غیر آنلاکش رو فهمید؟ فقط تو این 3G WIFI Unlock میشه سیم کارت رایتل انداخت؟
I imankazami کاربر سایت Apr 19, 2012 #695 نوشته شده توسط βehdad: اقا از کجا باید فرق بین آنلاک و غیر آنلاکش رو فهمید؟ فقط تو این 3G WIFI Unlock میشه سیم کارت رایتل انداخت؟ بیشتر... فقط کافی یه سیم کارت ایرانسل یا همراه اول توش بذاری بله اگر انلاک باشه سیم کارت رایتل هم میخوره
نوشته شده توسط βehdad: اقا از کجا باید فرق بین آنلاک و غیر آنلاکش رو فهمید؟ فقط تو این 3G WIFI Unlock میشه سیم کارت رایتل انداخت؟ بیشتر... فقط کافی یه سیم کارت ایرانسل یا همراه اول توش بذاری بله اگر انلاک باشه سیم کارت رایتل هم میخوره
morteza_m2n کاربر سایت Apr 20, 2012 #696 تا اواخر خرداد صبر کنید. یا با قیمت پایین میخرین شنگول شنگول مثل حبه ی انگور پوزم میدین که ارزونتر از بقیه خریدین. o:-) یا تورم تشدید میشه، که احتمالش هم زیاد هست. اون موقع دیگه باید سر کیسه رو شل کنید...
تا اواخر خرداد صبر کنید. یا با قیمت پایین میخرین شنگول شنگول مثل حبه ی انگور پوزم میدین که ارزونتر از بقیه خریدین. o:-) یا تورم تشدید میشه، که احتمالش هم زیاد هست. اون موقع دیگه باید سر کیسه رو شل کنید...
Kn!f3 Dan3R کاربر سایت Apr 22, 2012 #698 سلام مدل بدون 3g خیلی ارزون تره ولی مثل اینکه مموری نداری یا مموریش کمه!! بدون 3g با مموری 8 چنده؟؟(اصلا 3g به چه دردی می خوره؟؟:d) آخرین ویرایش: Apr 22, 2012
سلام مدل بدون 3g خیلی ارزون تره ولی مثل اینکه مموری نداری یا مموریش کمه!! بدون 3g با مموری 8 چنده؟؟(اصلا 3g به چه دردی می خوره؟؟:d)
saber royal کاربر سایت Apr 22, 2012 #699 نوشته شده توسط Big warrior: سلام مدل بدون 3g خیلی ارزون تره ولی مثل اینکه مموری نداری یا مموریش کمه!! بدون 3g با مموری 8 چنده؟؟(اصلا 3g به چه دردی می خوره؟؟:d) بیشتر... 3g اینترنت پرسرعت موبایله. اگه ایرانی به نظر من 3g به کارت نمیاد(سرعت کم,قیمت زیاد, ... ) مموری هم 16 بگیری بهتره.
نوشته شده توسط Big warrior: سلام مدل بدون 3g خیلی ارزون تره ولی مثل اینکه مموری نداری یا مموریش کمه!! بدون 3g با مموری 8 چنده؟؟(اصلا 3g به چه دردی می خوره؟؟:d) بیشتر... 3g اینترنت پرسرعت موبایله. اگه ایرانی به نظر من 3g به کارت نمیاد(سرعت کم,قیمت زیاد, ... ) مموری هم 16 بگیری بهتره.
MOHS4N کاربر سایت Apr 24, 2012 #700 3G-Wifi unlock قیمت مناسب سراغ دارم.اگه خواستید بگید براتون پ.خ کنم.
Kevingamer441 کاربر سایت Apr 25, 2012 #705 نوشته شده توسط MOHS4N: 3G wifi unlock قیمت خوب سراغ دارم.اما محدوده...! بیشتر... داش محسن تو بازارچه تاپیک بزنی فک کنم خیلی بهتره.اینجا جاش نیست داداش گلم مرسی
نوشته شده توسط MOHS4N: 3G wifi unlock قیمت خوب سراغ دارم.اما محدوده...! بیشتر... داش محسن تو بازارچه تاپیک بزنی فک کنم خیلی بهتره.اینجا جاش نیست داداش گلم مرسی