مروز از فروشگاه نیما ویتا سی جی با رم 8 و بازی آنچارتد قیمت کردم رو هم 760 تومن به نظرتون خوبه برم بگیرم
دوستان قیمت هر دو مدل ویتا رو میخواستم
قیمت مموری ها رو هم میخواستم 8 و 16
البته اگه لطف کنید بهم بگید الان بگیرم یا 10 روز دیگه
کدوم ریجین ؟
چون PS3 دارم ، میخواستم ببینم کنسولم ریجین 2 هستش و اکانتم ریجین 2 ، حتما باید کنسول ریجین 2 بگیرم ؟
میخوام یه آنچارتد هم بگیرم اون چه قیمته؟
بازم ممنون
امروز ویتا ریجن یک مدل تری جی با رم 8 قیمتش 670 تومن بود.
اگه 26 فروردین مذاکرات خوب پیش بره قیمت پایین ترم میاد چون دلار میاد پایین اگرم نره قیمت خیلی بالا میره چون دلار جهش زیادی میکنه.تصمیم با خودته ولی به نظرم قیمت فعلی مناسبه برای خرید
از خرید psp پشیمون شدی؟دوستان میخاستم بدونم داخل جعبه مدل تری جی مموری 8 گیگ هست و دیگه چه چیزای دیگه باید باشه؟
برچسب محافظ ال سی دی تو بازار براش هست و قیمتش چند هست؟
و یه سوال دیگه اینکه و در حال حاظر تمام کنسولارو دارم و یه گوشی گالاکسی اس 2 دارم به نظرتون بهد از خریدن ویتا پشیمون میشم ؟همون بلائی که به خاطر پی اس پی سرم اومد.
انصافا من هم بعد از خرید PSP از خریدنش پشیمون شدم من همون اوایل گرفتم و واقعا چندان جذبم نکرد اما ویتا اصلا قابل مقایسه نیستش با اون. به نظر من که از خریدش پشیمون نمیشه چون من مشکلی خاصی نه تو خودش و نه تو بازی هاش ندیدم. تازه کلی هم بازی خفن براش تو راهه!از خرید psp پشیمون شدی؟
پس به نظرم ویتا رو نخر!!
psp که عالی بود...شما از یه کنسول و وسیله ی بازی چه توقعی دارین!؟
خب psp ماله یه قرن پیشه:d....قابل مقایسه با ویتا نیست.انصافا من هم بعد از خرید PSP از خریدنش پشیمون شدم من همون اوایل گرفتم و واقعا چندان جذبم نکرد اما ویتا اصلا قابل مقایسه نیستش با اون. به نظر من که از خریدش پشیمون نمیشه چون من مشکلی خاصی نه تو خودش و نه تو بازی هاش ندیدم. تازه کلی هم بازی خفن براش تو راهه!
دوستان نظرتون در مورد مهاجرت از iOS و آیپاد به ویتا چیه ؟ پشیمون نمیشم ؟
فیلم فول HD پخش میکنه ؟
من الان آپیاد 64 گیگ دارم که 53 گیگ بازی روش نصب کردم.به نظرتون به درد من میخوره که دوس دارم هم زمان 30-40 تا بازی همراهم باشه ؟
کلا ویتا + 3g + فیفا چند در میاد ؟
زیر 800 ارزش داره بیشتر نه...دوستان یکی هست یه ویتا میده میخواستم بدونم با این قیمت و چیزایی که روش میده ارزش داره بخرم یا نه
مدلش وای فای ریجن 2 هست
4 گیگ مموری داره
نینجا گایدن سیگما پلاس ریجن 1 میده
آنچارتد ریجن 1
لیتل دویانت ریجن 2
شیلد مرقوب هم رو صفحه تاچش و پشتش گزاشته
یه کیف هم داره
با این ها قیمتش 850 هستش البته خودم این پولو میتونم جور کنم بخرم ولی برای منی که خودم کار میکنم هزینه نسبتا زیادیه حالا به نظرتون ارزششو داره بگیرم یا جور کنم کسی بخره؟