<GAM3S4Z>
کاربر سایت
Hi
region 1با 2 چه فرقی می کنه?
درود
ریجن به معنی منطقه هست و ریجن یک برای منطقه ی آمریکا هست و دو برای اروپا و عربا در کل فرقی نداره
موفق باشی
Hi
Vita R1 لاک هست . یعنی فقط سیمکارت امریکا میخوره / یعنی پول اضافهخواستین ویتا بگیرین به نظرم مدل 3g ریجن 1 رو بخرین که به صرفه تره...
gps داره و من که استفاده کردم جالبه...
ریجن 2 الکی گرونه و اصلا هم نمیصرفه با ایرانسل برین نت با اون سرعت داغونش:d
یعنی 900 تومن با مموری و تازه بدون بازی
Vita R1 لاک هست . یعنی فقط سیمکارت امریکا میخوره / یعنی پول اضافه
region 1 baraye america va region 2 baraye europe,ba khavare miyane hast.kollan farghi nadaran.chon raytel ham biyad hich farghi nemikone.ye internete mamooli eraye midan.faghat hey migan ma 3g midim......Hi
دستگاه های 3g اختلاق قیمت داره بین رجین 2 و 1 اون هم بخاطر این که Region 1 فقط سیم کارت AT&T میخوره ولی Region 2 هر سیم کارتی رو جواب میدهاگه فرقی ندارن پس چرا تفاوت قیمتشون حدود 200 تومن هست... برا چی باید 200 ت اضافی بدیم برا ریجن 2؟
من که امروز 3g با رم 8 با بازی انچارتد خریدم 795
wifi + Fifa 690 toman hast.age khastid payam bedid ke tedad mahdoode.
---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------
region 1 baraye america va region 2 baraye europe,ba khavare miyane hast.kollan farghi nadaran..
من که امروز 3g با رم 8 با بازی انچارتد خریدم 795
کسایی که میخوای آک بگیرن دست نگه دارن بدک نیست چون قیمتا همین جور داره میاد پایین چون تبش افتاده و دیگه مثل قبل خریدار واسش نیست
احتمالا اردیبهشت بازم میخوره توی سره قیمتش و تا 500 الی 550 تومن هم میاد. البته نمیشه با قطعیت گفت ولی احتمالش زیاده
برای آک خریدن هم الان بهترین کار خرید مدل 3g هست که یه رم 8 هم روشه و قیمتش 690 هست. البته وای فای هم هست که 590 میشه خرید و با یه رم که 75 میشه و کل قیمتش 665 تومن میشه ولی 30 تومن ارزش خرید تری جی داره چون الان اگه کار نکنه بعدا که هک بشه میشه روش سیم کارت های دیگه هم گذاشت. البته اگه مثل من باشید و هیچ امیدی به رایتل نداشته باشید خرید وای فای براتون مناسب تره
قیمتا ماله کجاس. من دیروز 3g قیمت کردم 1 میلیون بدون بازی.فقط یه رم 4 گیگ داشتکسایی که میخوای آک بگیرن دست نگه دارن بدک نیست چون قیمتا همین جور داره میاد پایین چون تبش افتاده و دیگه مثل قبل خریدار واسش نیست
احتمالا اردیبهشت بازم میخوره توی سره قیمتش و تا 500 الی 550 تومن هم میاد. البته نمیشه با قطعیت گفت ولی احتمالش زیاده
برای آک خریدن هم الان بهترین کار خرید مدل 3g هست که یه رم 8 هم روشه و قیمتش 690 هست. البته وای فای هم هست که 590 میشه خرید و با یه رم که 75 میشه و کل قیمتش 665 تومن میشه ولی 30 تومن ارزش خرید تری جی داره چون الان اگه کار نکنه بعدا که هک بشه میشه روش سیم کارت های دیگه هم گذاشت. البته اگه مثل من باشید و هیچ امیدی به رایتل نداشته باشید خرید وای فای براتون مناسب تره