قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

خواستین ویتا بگیرین به نظرم مدل 3g ریجن 1 رو بخرین که به صرفه تره...
gps داره و من که استفاده کردم جالبه...
ریجن 2 الکی گرونه و اصلا هم نمیصرفه با ایرانسل برین نت با اون سرعت داغونش:d
یعنی 900 تومن با مموری و تازه بدون بازی:-s

خواستین ویتا بگیرین به نظرم مدل 3g ریجن 1 رو بخرین که به صرفه تره...
gps داره و من که استفاده کردم جالبه...
ریجن 2 الکی گرونه و اصلا هم نمیصرفه با ایرانسل برین نت با اون سرعت داغونش:d
یعنی 900 تومن با مموری و تازه بدون بازی:-s
Vita R1 لاک هست . یعنی فقط سیمکارت امریکا میخوره / یعنی پول اضافه

Vita R1 لاک هست . یعنی فقط سیمکارت امریکا میخوره / یعنی پول اضافه

با وجود اینکه الان دارن مدل تری جی رو با یه رم 8 گیگ 690 میدن ولی وای فای رو خالی 600 میدن به صرفه هست چون یه رم 8 خودش 80 تومنه و مدل تری جی بعدا که کنسول هک بشه مطمئنا آنلاک هم میشه و میشه از سیم کارت های ایرانی هم اگه بخوای روش استفاده کنی البته اگه این ایرانسل و همراه اول تا اون موقع دست به کار شده باشن و سیم کارت های 3g بیرون بدن و الا این رایتل بدتر از تالیا است

---------- نوشته در 10:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 PM ارسال شده بود ----------

قیمتایی که من امروز گرفتم
wifi only : 600
3g + 8g ram : 690

---------- نوشته در 10:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------

مثله اینکه اسمشو نبر داره وای فای رو 590 میده :دی

wifi + Fifa soragh daram gheymat khoobe. .

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

Hi
region 1با 2 چه فرقی می کنه?
region 1 baraye america va region 2 baraye europe,ba khavare miyane hast.kollan farghi nadaran.chon raytel ham biyad hich farghi nemikone.ye internete mamooli eraye midan.faghat hey migan ma 3g midim......

آخرین ویرایش:
اگه فرقی ندارن پس چرا تفاوت قیمتشون حدود 200 تومن هست... برا چی باید 200 ت اضافی بدیم برا ریجن 2؟
دستگاه های 3g اختلاق قیمت داره بین رجین 2 و 1 اون هم بخاطر این که Region 1 فقط سیم کارت AT&T میخوره ولی Region 2 هر سیم کارتی رو جواب میده

wifi + Fifa 690 toman hast.age khastid payam bedid ke tedad mahdoode.

---------- نوشته در 10:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

region 1 baraye america va region 2 baraye europe,ba khavare miyane hast.kollan farghi nadaran..

لطفا قوانین سایتو بخونین و فارسی تایپ کنید در ضمن تبلیغ محصول خودتون خلافه

---------- نوشته در 06:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:34 PM ارسال شده بود ----------

من که امروز 3g با رم 8 با بازی انچارتد خریدم 795

مبارکه میشه بهم پی ام کنی کجا خریدی وقیمت ت تکشونو چند حساب کرده ؟ ممنون

کسایی که میخوای آک بگیرن دست نگه دارن بدک نیست چون قیمتا همین جور داره میاد پایین چون تبش افتاده و دیگه مثل قبل خریدار واسش نیست
احتمالا اردیبهشت بازم میخوره توی سره قیمتش و تا 500 الی 550 تومن هم میاد. البته نمیشه با قطعیت گفت ولی احتمالش زیاده
برای آک خریدن هم الان بهترین کار خرید مدل 3g هست که یه رم 8 هم روشه و قیمتش 690 هست. البته وای فای هم هست که 590 میشه خرید و با یه رم که 75 میشه و کل قیمتش 665 تومن میشه ولی 30 تومن ارزش خرید تری جی داره چون الان اگه کار نکنه بعدا که هک بشه میشه روش سیم کارت های دیگه هم گذاشت. البته اگه مثل من باشید و هیچ امیدی به رایتل نداشته باشید خرید وای فای براتون مناسب تره

کسایی که میخوای آک بگیرن دست نگه دارن بدک نیست چون قیمتا همین جور داره میاد پایین چون تبش افتاده و دیگه مثل قبل خریدار واسش نیست
احتمالا اردیبهشت بازم میخوره توی سره قیمتش و تا 500 الی 550 تومن هم میاد. البته نمیشه با قطعیت گفت ولی احتمالش زیاده
برای آک خریدن هم الان بهترین کار خرید مدل 3g هست که یه رم 8 هم روشه و قیمتش 690 هست. البته وای فای هم هست که 590 میشه خرید و با یه رم که 75 میشه و کل قیمتش 665 تومن میشه ولی 30 تومن ارزش خرید تری جی داره چون الان اگه کار نکنه بعدا که هک بشه میشه روش سیم کارت های دیگه هم گذاشت. البته اگه مثل من باشید و هیچ امیدی به رایتل نداشته باشید خرید وای فای براتون مناسب تره

این قیمت ها مال کجاست ؟! :-o 3G شده 690 ؟؟؟! من هفته پیش قیمت کردم هفتصد و خورده ای بودا ! یعنی قیمتها شروع کرد به کم شدن ؟

قیمتا ماله کجاس. من دیروز 3g قیمت کردم 1 میلیون بدون بازی.فقط یه رم 4 گیگ داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or