قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
قیمت ها بعد از عید میاد پایین یا میره بالا ؟
بگیریم یا صبر کنیم ؟
حساب کتاب که نداره:-s
ولی تغییر قیمت تا یه اندازه ای هستش نه خیلی بالا میره نه خیلی پایین در حد 30-40 تومن بالا پایین میشه...به نظر من مهم قیمت بازیه!
الان هم قیمت مدل وای فای حدود 640
مدل 3g هم در حدود 740 تومنه فک کنم...یه قیمت مشخص نیست

از اون سايت خريد نكنيد كه بد بخت ميشه پول پست و گمرك 100تومن ميره روش
اصلا به نظرتون ارزش داره ادم این همه پول بده به یه کنسول دستی؟؟؟
به جز انچارتد گرافیک بقیه بازیهاش هم خوبه یا در حد بازی های psp معمولیه؟؟
خير
خوبه ولي ارزش اين همه پول رو نداره

اصولا میاد پایین.ولی چون ایرانه نمیشه 100 درصد مطمئن بود:d
ولی به تحریم ها و قیمت دلار خیلی بستگی داره

اون موقع که قیمت 3DS حدود 300 بود بچه ها می گفتن منتظر بمونین ارزونترم میشه ویتا که بیاد بازار قیمت 3DS رو فروشنده ها میارن پایین که فروش بره.ما هم منتظر موندیم و همه دیدین که چی شد الان 450 تومنه بالاترم میره.متاسفانه اوضاع اصلا خوب نیست واسه همین به اون دوستانی که قصد خرید از داخل ایران رو داشتن گفتم هرچه زودتر بخرن قبل اینکه تعطیلات تموم شه.

اون موقع که قیمت 3DS حدود 300 بود بچه ها می گفتن منتظر بمونین ارزونترم میشه ویتا که بیاد بازار قیمت 3DS رو فروشنده ها میارن پایین که فروش بره.ما هم منتظر موندیم و همه دیدین که چی شد الان 450 تومنه بالاترم میره.متاسفانه اوضاع اصلا خوب نیست واسه همین به اون دوستانی که قصد خرید از داخل ایران رو داشتن گفتم هرچه زودتر بخرن قبل اینکه تعطیلات تموم شه.
من خودم قصد دارم بعد عید بگیرم به نظر من اگه قیمت ها پایین نیاد دیگه بالاتر از این هم نمیره به هر حال قیمت ویتا همین الان هم بالاست دیگه ظرفیت بالاتر را به نظر من نداره چون کنسول دستی و فانتزی مانند هست با کنسول خونگی فرق داره یکم دیگه بخواد قیمتش بالا بره همین 4 تا مشتریشم از دست میده

نگران نباش پایینتر که نمی آد الان کف قیمتش اینه ، مگه اینکه قیمت دلار نصف بشه که عمرا همچین اتفاقی بیوفته ! اگرم هک شه ( حالا هر وقت ) می ره بالای 1 تومن شیرین !

حساب کتاب که نداره:-s
ولی تغییر قیمت تا یه اندازه ای هستش نه خیلی بالا میره نه خیلی پایین در حد 30-40 تومن بالا پایین میشه...به نظر من مهم قیمت بازیه!
الان هم قیمت مدل وای فای حدود 640
مدل 3g هم در حدود 740 تومنه فک کنم...یه قیمت مشخص نیست

630 برای WiFi و 880 هم برای 3G Unlocked هست فکر کنم .

کاری به اخختلاف قیمتی که تا الآن پیش اومده ندارم چون اندازه کافی حال Uncharted رو بردم :دی . ولی به دید من برای بازی های اصلیش فقط همون آنچارتد ارزش خرید داشت و وقتی هم که Mortal Kombat بیاد دیگه کلا خواب و خوراک رو ازمون میگیره :دی .

//

من تو عید از ترکیه گرفتم
وای فای = 249 دلار
مموری 32 گیگ = 100 دلار
آنچارتد = 49 دلار
قاب ژله ای = دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 9 دلار
محافظ صفحه = اینم یادم نیست ولی به گمونم 4 دلار
نمایندگی سونی میخواست ترک لیر بگیره ولی گفتم فقط دلار دارم اونم چیزی نگفت...:d

از این به بعد هر یک از دوستان که نام فروشگاهی رو اینجا قرار بدن و تبلیغ بکنند علاوه بر پاک شدن پستشون یک اخطار هم دریافت می کنند.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or