قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!:eek: و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد:love:
سلام رفیق :
همون T1900 رو بگیر تو این قیمت خیلی خیلی عالیه .
مانیتورش تکه :biggrin1:

اين چطوره Joytech Xbox 360 Digital 9200
من كه باهاش حال كردم
joytechlcd.jpg
سلام رفیق :
این lcd چنده ؟
تو ایران هست ؟
کجا میفروشند ؟

الان اليت تو مايه هايه 550-600 هستش كه بستگي به ريجن و فروشگاهش داره
راستي تو امضات 2PAC يادت رفته بنويسي
ممنون من شنيدم تو پاك رو كشتن مگه حقيقت نداره:confused:خيلي وقته
يه چيز ديگه كه الايت تو پاييز و زمستان ارزون ميشه ديگه مثلا تا چه قدر مياد پايين

سلام رفیق :
این lcd چنده ؟
تو ایران هست ؟
کجا میفروشند ؟
اين كه تو ايران هست اره رفيق هست وگرنه مريض نيستم كه به دوستمون معرفي كنم :cheesygri
اين كه چنده را خودمم نميدونم ولي بالاي 200 تا 300 نيست:love:
بعد اين كه اگه تو تهران ساكني تو جمهوري يا پايتخت فكر كنم بتوني پيدا كني:biggrin1:

الان اليت تو مايه هايه 550-600 هستش كه بستگي به ريجن و فروشگاهش داره
راستي تو امضات 2PAC يادت رفته بنويسي

مطمئنی ؟
من همون طور که گفتم یکی از معتبر ترین مغازه ها تو اهواز میده 460 تومن :-"
ولی دوستان گفتن ارزون نیست عادیه:confused: :-"

الان قیمت روز elite چنده ؟
تو اهواز یکی از معتبر ترین مغازه ها میده 460 (کپی خور شده :eek:)
یکم زیادی ارزون نیست ؟
نه عرضون نيست بستگي به انصاف فروشنده داره ولي احتماله
رفرش بودنش هم هست
مطمئنی ؟
من همون طور که گفتم یکی از معتبر ترین مغازه ها تو اهواز میده 460 تومن :-"
ولی دوستان گفتن ارزون نیست عادیه:confused: :-"
من هم بهت گفتم كه گرون نيست ولي معمولا كنسول تو شهرستان گرون تر از تهرانه حالا 2 تا احتمال توش هست يا فروشنده منصفه يا كنسولش رفرشه كه به گفته تو بعيده راستي درايوش چيه ساخته چه سالي رو فالكون بودنش مطمئني:confused: ولي اگر به همه چيزش مطمئني زود برو بخر چون قيمت خوبيه;)

لطفا قیمت های کنسول هایتان و قیمت 360 و ps3 را سریعتر بگوید برای یک نفر میخواهم;)
قيمت خاصي ندارن ميتوني به فروشگاه هاي معتبر زنگ بزني بپرسي اگر خاصي شماره مغازه هارو بگيري به من pm بزن
لطفا بگوید قیمت در شهرستان بیشتره یا تهران ممنونم:love:
معلوم نيست الان هر جا يك قيمته ولي فروشگاه هاي معتبره تهران مثل نكست جن يا فروشگاه هاي مجازي همينجا مثل پيام از همه جا بهتره

راستی میخواستم بدونم قیمت xbox و ps3 وقیمت کنسولاشون و بازی ها چقدر فرق داره ممنون:cool:
سلام

در مورد قیمت کنسولا هر جا یه قیمت هست .قیمت ثابت تو ایران وجود نداره;)ارزون ترین جا ها هم اقا پیام رضا ومجیذ هستند که تو فروشگاه مجازی تاپیک دارند;)
بازیهای ایکس باکس 5تومن وبازیها ی پلی بین 60 تا 90 (فکرکنم)

سلام

در مورد قیمت کنسولا هر جا یه قیمت هست .قیمت ثابت تو ایران وجود نداره;)ارزون ترین جا ها هم اقا پیام رضا ومجیذ هستند که تو فروشگاه مجازی تاپیک دارند;)
بازیهای ایکس باکس 5تومن وبازیها ی پلی بین 60 تا 90 (فکرکنم)
360 قيمت ثابت نداره ولي ps3 40gb تو مايه هاي 450 و ps3 80gb نزديك 600-650
اقا پيام كه تركونده اليت با يه بازي اورجينال 435 تومن رضا سوني هم خوبه
بازي هاي 360 از 5 تا 7 تومن داره كه بستگي به كيفيت دي وي دي هاشون دارن ps3 هم بين 60 تا 100 شايد هم بيشتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or