Lloyd banks
کاربر سایت
سلام رفیق :قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!! و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد
الان اليت تو مايه هايه 550-600 هستش كه بستگي به ريجن و فروشگاهش دارهيه سوال الان الايت چنده ؟
سلام رفیق :اين چطوره Joytech Xbox 360 Digital 9200
من كه باهاش حال كردم
ممنون من شنيدم تو پاك رو كشتن مگه حقيقت نداره:confused:خيلي وقتهالان اليت تو مايه هايه 550-600 هستش كه بستگي به ريجن و فروشگاهش داره
راستي تو امضات 2PAC يادت رفته بنويسي
اين كه تو ايران هست اره رفيق هست وگرنه مريض نيستم كه به دوستمون معرفي كنم :cheesygriسلام رفیق :
این lcd چنده ؟
تو ایران هست ؟
کجا میفروشند ؟
الان اليت تو مايه هايه 550-600 هستش كه بستگي به ريجن و فروشگاهش داره
راستي تو امضات 2PAC يادت رفته بنويسي
الان قیمت روز elite چنده ؟
تو اهواز یکی از معتبر ترین مغازه ها میده 460 (کپی خور شده )
یکم زیادی ارزون نیست ؟
نه عرضون نيست بستگي به انصاف فروشنده داره ولي احتماله
رفرش بودنش هم هست
من هم بهت گفتم كه گرون نيست ولي معمولا كنسول تو شهرستان گرون تر از تهرانه حالا 2 تا احتمال توش هست يا فروشنده منصفه يا كنسولش رفرشه كه به گفته تو بعيده راستي درايوش چيه ساخته چه سالي رو فالكون بودنش مطمئني:confused: ولي اگر به همه چيزش مطمئني زود برو بخر چون قيمت خوبيهمطمئنی ؟
من همون طور که گفتم یکی از معتبر ترین مغازه ها تو اهواز میده 460 تومن
ولی دوستان گفتن ارزون نیست عادیه:confused:
لطفا بگوید قیمت در شهرستان بیشتره یا تهران ممنونملطفا قیمت های کنسول هایتان و قیمت 360 و ps3 را سریعتر بگوید برای یک نفر میخواهم
قيمت خاصي ندارن ميتوني به فروشگاه هاي معتبر زنگ بزني بپرسي اگر خاصي شماره مغازه هارو بگيري به من pm بزنلطفا قیمت های کنسول هایتان و قیمت 360 و ps3 را سریعتر بگوید برای یک نفر میخواهم
معلوم نيست الان هر جا يك قيمته ولي فروشگاه هاي معتبره تهران مثل نكست جن يا فروشگاه هاي مجازي همينجا مثل پيام از همه جا بهترهلطفا بگوید قیمت در شهرستان بیشتره یا تهران ممنونم
سلامراستی میخواستم بدونم قیمت xbox و ps3 وقیمت کنسولاشون و بازی ها چقدر فرق داره ممنون
360 قيمت ثابت نداره ولي ps3 40gb تو مايه هاي 450 و ps3 80gb نزديك 600-650سلام
در مورد قیمت کنسولا هر جا یه قیمت هست .قیمت ثابت تو ایران وجود ندارهارزون ترین جا ها هم اقا پیام رضا ومجیذ هستند که تو فروشگاه مجازی تاپیک دارند
بازیهای ایکس باکس 5تومن وبازیها ی پلی بین 60 تا 90 (فکرکنم)