قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!:eek: و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقدر:love:

من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!!:eek: و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقدر:love:
دوست عزیز من 3 ماه هست 1931 BW دارم و واقعا راضی هستم . شک نکن تو خریدش

من فکر کونم شرکت هایی که تو ایران کنسول یا xbox360 و یا ps3 میفروشن ارزون تر باشه
چون یکی از دوستام میگه قیمت کردم شهرستان گرون تر از تهران است:-"
نه نمیشه با اطمینان اینطوری حرف زد چون شهرهای مرزی و جنوبی یک سری هزینه هایی ندارن و واسشون ارزونتر در میاد من خودم یه اهوازی میشناسم که به کلی جا جنش(کنسول) میده

من فکر کونم شرکت هایی که تو ایران کنسول یا xbox360 و یا ps3 میفروشن ارزون تر باشه
چون یکی از دوستام میگه قیمت کردم شهرستان گرون تر از تهران است:-"
داش dvd irani راست ميگه;) نميشه با اطمينان كامل اين حرف رو زد الان تو بري صفحه قبلي كاربر desprado ميگه تو اهواز اليت بنكيو كپيخر 460 تومن كه از فروشگاه هاي تهران عرضون تر هستش براي همين نميشه مطمئن بود كه شهرستان گرون تر از تهران و دليل 2 كه 360 قيمت ثابت نداره اينه كه ماكروسافت ايران رو ساپرت نميكنه و هيچ نمايندگي در ايران نداره كه مستقيم با ماكروسافت در ارتباط باشه براي همين xbox 360 هيچ وقت تو ايران قيمت ثابت نداشته و فكر كنم نخواهد داشت

چند بار مينويسي:confused: بابا مگه اون مدلي كه من گفتم بد بود حالا تاپيكم واسش زدي كيفيت
مدل را حال كردي ادم ميره فضا:love::cool:

شماره تلفن رو از اینجا بردار و تماس بگیر :

Code:
http://partogames.com/contact.html
مهراد جان هومن می گفت از 2 مهر باز می کنن مغازه رو. سایتشم همون هست فکر کنم. آپش واسه 113113 سال پیش هست]
تنكيو تون رو عشق است دست جفتتون درد نكنه دمتون جيز ;)

سلام به همه دوستان
یکی از آشناهای ما آخر این هفته میره چین . می خواستم ببینم قیمت های اونجا چه جوریه می صرفه بگم از اونجا واسم یه elite بیاره ؟ کسی از قیمت های چین خبری داره ؟
من که هرچی گشتم تو سایت xbox واسه خود چین چیزی پیدا نکردم تنها جای نزدیک هونگ کونگ بود که قیمت اونجا فکر کنم از اینجا گرون تره : elite رو زده 3600 $ هنگ کونگ .یعنی چیزی حدود 460000 تومان . اینم سایتش :

http://www.xbox.com/zh-HK/hardware/compare.htm

بچه ها خواهشا کمک کنید ما هم 360 دار بشیم دعاتون می کنم ...

سلام به همه دوستان
یکی از آشناهای ما آخر این هفته میره چین . می خواستم ببینم قیمت های اونجا چه جوریه می صرفه بگم از اونجا واسم یه elite بیاره ؟ کسی از قیمت های چین خبری داره ؟
من که هرچی گشتم تو سایت xbox واسه خود چین چیزی پیدا نکردم تنها جای نزدیک هونگ کونگ بود که قیمت اونجا فکر کنم از اینجا گرون تره : elite رو زده 3600 $ هنگ کونگ .یعنی چیزی حدود 460000 تومان . اینم سایتش :

http://www.xbox.com/zh-HK/hardware/compare.htm

بچه ها خواهشا کمک کنید ما هم 360 دار بشیم دعاتون می کنم ...

کلا تویه چین Elite خیلی کمه چون ملت میرن پریمیوم میگیرن ولی اگه می خوای ارزون باشه بچه های BC همه از دوبی میارن با قیمت خیلی عالی.

کلا تویه چین Elite خیلی کمه چون ملت میرن پریمیوم میگیرن ولی اگه می خوای ارزون باشه بچه های BC همه از دوبی میارن با قیمت خیلی عالی.

آخه الان به همه این کسایی که تو ایران می فروشن سر زدم همه قیمت رو واقعا به نسبت قیمت جهانی بالا می دن واسه این گفتم چین که شاید اونجا بشه نزدیک به قیمت جهانیش بگیریم .
یه جورایی هم می خوام این آشنامون که میره چین دست خالی بر نگرده چون می دونم هر چی واسم بیاره پولشو ازم نمی گیره (می خوام به بهترین روش ممکن سو استفاده کنم ) :cheesygri
کلا سایتی چیزی نمی شناسین که قیمت های چین دستمون بیاد حالا هر مدلش شاید همون پرمیوم ؟

آخه الان به همه این کسایی که تو ایران می فروشن سر زدم همه قیمت رو واقعا به نسبت قیمت جهانی بالا می دن واسه این گفتم چین که شاید اونجا بشه نزدیک به قیمت جهانیش بگیریم .
یه جورایی هم می خوام این آشنامون که میره چین دست خالی بر نگرده چون می دونم هر چی واسم بیاره پولشو ازم نمی گیره (می خوام به بهترین روش ممکن سو استفاده کنم ) :cheesygri
کلا سایتی چیزی نمی شناسین که قیمت های چین دستمون بیاد حالا هر مدلش شاید همون پرمیوم ؟

برو از دوبی بخر زیر قیمت اروپا :laughing:

الایت : 400 هزار تومان
پرمیوم : 290 هزار تومان
آرکید : 215 هزار تومان

قیمتی که می خری بستگی به ریجنش هم داره.PAL خوب ارزونه... :biggrin1:

برو از دوبی بخر زیر قیمت اروپا :laughing:

الایت : 400 هزار تومان
پرمیوم : 290 هزار تومان
آرکید : 215 هزار تومان

قیمتی که می خری بستگی به ریجنش هم داره.PAL خوب ارزونه... :biggrin1:
اليت به 400 رسيد
پرميوم 20gb يا 60gb