قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اليت به 400 رسيد
پرميوم 20gb يا 60gb
پدرام جان چرا دبي بيشتر كنسول ها (هرچي كه من ديدم)ريجن پال هستن :confused:

کلا اینا قیمت های حدودیه...بستگی داره درهم رو اینجا چند بخری...
کلا الان پرمیوم همین قیمته توی دوبی.فکر می کنم الانم که 60 گیگ اومده باشه همین طوری باشه...
دلیلش اینه که ریجن خاورمیانه PAL هست.شما توی عربستان هم PAL می بینی و حتی جاهای دیگه تو خاورمیانه... ;)

کلا اینا قیمت های حدودیه...بستگی داره درهم رو اینجا چند بخری...
کلا الان پرمیوم همین قیمته توی دوبی.فکر می کنم الانم که 60 گیگ اومده باشه همین طوری باشه...
دلیلش اینه که ریجن خاورمیانه PAL هست.شما توی عربستان هم PAL می بینی و حتی جاهای دیگه تو خاورمیانه... ;)
مگه ريجن ايران هم پال نيست مگه ايران جزو خاورميانه نيست پس چرا فروشنده هاي فروشگاه هاي معتبر مثل نكست جن- پرتو ... ميگن ريجن پال بدرد نميخوره الان بهترين ريجن j هست :eek:البته من اين رو ميدونم كه الان ديگه ريجن ها با هم فرق نميكنند و حتي براي بازي ها براي پال زود تر به بازار مياد دليل اينكه فروشندها همچين چيزي ميگن به خاطر قيمت گرون j هستش يا چيز ديگه اي هست:confused:

مگه ريجن ايران هم پال نيست مگه ايران جزو خاورميانه نيست پس چرا فروشنده هاي فروشگاه هاي معتبر مثل نكست جن- پرتو ... ميگن ريجن پال بدرد نميخوره الان بهترين ريجن j هست :eek:البته من اين رو ميدونم كه الان ديگه ريجن ها با هم فرق نميكنند و حتي براي بازي ها براي پال زود تر به بازار مياد دليل اينكه فروشندها همچين چيزي ميگن به خاطر قيمت گرون j هستش يا چيز ديگه اي هست:confused:

نگاه کن ایران توش نمایندگی مایکروسافت می بینی ؟ دوبی آدرس نمایندگی های اصلیش توی XBox.Com زده شده...
الان PAL از نظر قیمت خیلی به صرفه هست و این که راحت فروشنده ها از دوبی وارد می کنن.
بازی های UC و PAL هم سریع تر عرضه میشه.

فروشنده ها برای خودشون و سود خودشون میگن.شما هر کدوم از ریجن ها رو بخری فرق نمی کنه... ;)

نگاه کن ایران توش نمایندگی مایکروسافت می بینی ؟ دوبی آدرس نمایندگی های اصلیش توی XBox.Com زده شده...
الان PAL از نظر قیمت خیلی به صرفه هست و این که راحت فروشنده ها از دوبی وارد می کنن.
بازی های UC و PAL هم سریع تر عرضه میشه.

فروشنده ها برای خودشون و سود خودشون میگن.شما هر کدوم از ریجن ها رو بخری فرق نمی کنه... ;)
درسته ايران نميندگي ماكروسافت نداره:( 360 خودم ريجن پاله خيلي هم راضيم:love: نكرتم پدرام دستت هم درد نكنه كه جواب دادي;)

آخرین ویرایش:
برو از دوبی بخر زیر قیمت اروپا :laughing:

الایت : 400 هزار تومان
پرمیوم : 290 هزار تومان
آرکید : 215 هزار تومان

قیمتی که می خری بستگی به ریجنش هم داره.PAL خوب ارزونه... :biggrin1:
سلام عزیز
بی زحمت قیمت رو اگه می تونی به در هم بگو چون داره هر روز بالاتر میره امروز حدود 274 تومان هستش.
در ضمن می تونی ادرس بدی از کجای دوبی بگیرم ممنون

کجا این قیمت میده.
الان من premium داشتم 3 چراغ شد.
یه ارکید بگیرم خوبه برام اخه وسایلای premium رو دارم
این ارکید خرابی داره؟
آره خیلی خوبه آرکید بگیری ردیفه به احتمال زیاد هم باید با درایو لایتون بگیری که چون کپیخورنشده با درایو دستگاه سه چراغ عوض کن هزینشم پنجاه حدودی
خرابی ربطی به آرکید و الیت نداره به مادربورد ربط داره که اگه فالکون جدیدترین و بهترینه در حال حاضر

اقا اگه ايكس باكس 360 خوبه براي بازي بي زحمت قيمت به روزشو ميخوام:evil::evil:
نكست جن
اليت:580 تومن
پرميوم20 گيگ:450 تومن
اركيد:400 تومن
با درايو بنكيو
بقيه فروشگاه ها هم تو همين رنج قيمتي هستن
ولي ميتوني بري از اقا پيام بگيري كه
اليت با يك بازي اورجينال ميده 435 تومن با درايو لايت ان
پره 60گيگ ميده 445
اركيد رو خبر ندارم اينم تاپيكه پيام
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=164

نكست جن
اليت:580 تومن
پرميوم20 گيگ:450 تومن
اركيد:400 تومن
با درايو بنكيو
بقيه فروشگاه ها هم تو همين رنج قيمتي هستن
ولي ميتوني بري از اقا پيام بگيري كه
اليت با يك بازي اورجينال ميده 435 تومن با درايو لايت ان
پره 60گيگ ميده 445
اركيد رو خبر ندارم اينم تاپيكه پيام
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=164
ارکید 290 ت >پیام

:(
اقا اگه ايكس باكس 360 خوبه براي بازي بي زحمت قيمت به روزشو ميخوام:evil::evil:

خوب xbox 360 رو فقط برای بازی ساختن و الان هم از دیگر کنسول ها خیلی بصرفه تره ....

سه تا مدل جدید داره...
الیت:از 430 - 450 تومن درایو لایتون (کپی خور نشده) تا 480 - 580 تومن :eek:(کپی خورشده)
پریموم :از 370 - 400 تومن درایو لایتون (کپی خور نشده) تا 420 - 460 تومن (کپی خورشده)
آرکید: از 300 تومن درایو لایتون (کپی خور نشده) تا 360 -400 (کپی خور شده)

ولی قیمت ها الان بالاست...

کجا این قیمت میده.
الان من premium داشتم 3 چراغ شد.
یه ارکید بگیرم خوبه برام اخه وسایلای premium رو دارم
این ارکید خرابی داره؟

خوب مگه پریمیوم 3 چراغ نداری ...؟
یک دونه آرکید درایو لایتون بخر بعد درایو کنسول قبلیتو بده با 30 -40 تومن برات عوض کنند تازه اون درایو لایتون هم داری...

نه خرابیشون خیلی کمه... هیچ فرقیم از لحاظ کیفیت با الیت و پریمیوم نمیکنه و همه یکین...

سلام دوستان

من جدیدن دستگام خراب شده ولی فقط مادر بردش.... می خوام یه ارکید بگیرم. تو مشهد دیشب رفتم از سه جا پرسیدم می دادن 450-480 ... از اینجا بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه... آقا پیام مطمعنن؟؟؟؟؟؟؟ . .. اگه میشه آدرس و شمارشون رو برام بزارید:cool:

مرسی;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or