hustler
کاربر سایت
اختلافش 15000 تومان هست...
چه فرقی می کنه...
حالا میرفت می پرسید این رو که بهش میگفت پیام خوشحال میشد... :biggrin1:
خوب الان من خوشحالش کردم
ولی از اینا پائینترم میتونن بدن
اختلافش 15000 تومان هست...
چه فرقی می کنه...
حالا میرفت می پرسید این رو که بهش میگفت پیام خوشحال میشد... :biggrin1:
خوب الان من خوشحالش کردم
ولی از اینا پائینترم میتونن بدن
چي بگيم خبري نيستاینجا چرا این قدر ستو کوره ؟؟؟
یکی یه چیزی بگه .
با سلام به دوستان من می خواستم بدونم که این فریم ویر نهایی درایو liteon تقریبا کی release میشه /quote]
اين سوال رو تو اين تاپيك بپرسيدbazicenter.
باشه چون تاپيك سوت و كور نباشه ما هم يك پستي ميزنيم:cheesygriحالا كه ميخوايد يه چيزي بگيد بگيد اركيد چنده كپي خور شده ممنون:cheesygri
من پست رو خوب نخوندم فكر كردم نوشته اين اركيد ها كي كپيخور ميشه:confused:اركيد كپيخور فكر كنم تو مايه هاي 420-450 تومن باشهمنظورش درایو بنکیو بود..
میگم این نکست جن هم تا یکمی معروف شد حالا می خواد خون مردم رو تو شیشه کنه ..
فکر کنم این مدیرها دارن روش کار میکنند که فقط کسانی که پول اکانت سایت رو میپردازن (پریموم ها) بتونند تاپیک بزنند.. که جای بس این طوری شدن هست..
من پست رو خوب نخوندم فكر كردم نوشته اين اركيد ها كي كپيخور ميشه:confused:اركيد كپيخور فكر كنم تو مايه هاي 420-450 تومن باشه
اره واقعا 60 تومن براي عوض كردن يك درايو خيلي بي انصافيه
روي اين حرفت مطمئني(فکر کنم این مدیرها دارن روش کار میکنند که فقط کسانی که پول اکانت سایت رو میپردازن (پریموم ها) بتونند تاپیک بزنند.. که جای بس این طوری شدن هست)
اينجوري خيلي بد ميشه كه
در حال حاضر قیمت Xbox360 چند هست؟ ممنون میشم دوستان بگن
اون موقع این 250 هزار تومنیش گوشکوبه دیگه؟:biggrin1: یا خوبه؟
من پست رو خوب نخوندم فكر كردم نوشته اين اركيد ها كي كپيخور ميشه:confused:اركيد كپيخور فكر كنم تو مايه هاي 420-450 تومن باشه
اره واقعا 60 تومن براي عوض كردن يك درايو خيلي بي انصافيه
روي اين حرفت مطمئني(فکر کنم این مدیرها دارن روش کار میکنند که فقط کسانی که پول اکانت سایت رو میپردازن (پریموم ها) بتونند تاپیک بزنند.. که جای بس این طوری شدن هست)
اينجوري خيلي بد ميشه كه