قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

نه بابا آکبند هست.مدل آرکید هست.من کلا حدود قیمت 3 مدل رو از پایین ترین قیمت تا بالاترین قیمت گفتم.
فقط فروشنده منصف هست که این قیمت رو میده.فکر کنم یه بازی اوریجینال هم روش هست.
اقا پيام اركيد رو 250 تومن ميده:eek:چقدر عرضون ميده!600هزار تومن كه ديگه مال پيام نيست:confused: پدرام جان نميدوني (اليت-الايت)چند ميده پره 60 گيگ چي؟
به احتمال زیاد تا آینده ای نزدیک این لایت آن هم کپی خور میشه و من فکر میکنم یه مود چیپ براش بیاد که لایو هم دچار مشکل نشه
رضا جان راست ميگي:eek:اين حرفت درسته ولي حالا كي اين مود چيپ مياد خدا ميدونه:(
در مورد سایت هم باید منصف باشیم
یه عده اینجا میان کاسبی میکنن اونوقت خود سایت این وسط نقش میزبان فداکار رو داره
شما تو هر جایی بخوای کاسبی کنی باید یه درصدی هم بپردازی حالا اینا درصد نخواستن و
یه مبلغ ثابت معین کردن
به نظر من در قبال امکاناتی که در نظر گرفتن پول زیادی نمیگیرن;)
راست ميگيا تا حالا به اين موضوع فكر نكرده بودم حالا پي بردم كه واقعا خوب فكري و با خوندن پستت به انصاف رسيدم:smile:

یعنی ما با 250 هزار تومان میتونیم یه Xbox360 خوب برداریم؟:biggrin1:مشکل سه چراغ اینها که نداره؟ بعد کپی خور هم هست دیگه؟
معذرت چون من اصلا اطلاعات از کنسول 360 ندارم

اقا پيام اركيد رو 250 تومن ميده:eek:چقدر عرضون ميده!600هزار تومن كه ديگه مال پيام نيست:confused: پدرام جان نميدوني (اليت-الايت)چند ميده پره 60 گيگ چي؟

راست ميگيا تا حالا به اين موضوع فكر نكرده بودم حالا پي بردم كه واقعا خوب فكري و با خوندن پستت به انصاف رسيدم:smile:

آره 250 میده آرکید رو.
پرمیوم هم 365 میده و الایت رو 430.همگی پال و با درایو Lite-On.

یعنی ما با 250 هزار تومان میتونیم یه Xbox360 خوب برداریم؟:biggrin1:مشکل سه چراغ اینها که نداره؟ بعد کپی خور هم هست دیگه؟

بله.البته بهتر هست که مدل Premium یا Elite بگیرید چون در آپدیت پاییزی قابلیت نصب بازی روی هارد هم اضافه خواهد شد.یه نکته رو هم بگم که این کنسول ها که قیمتش رو برای مهراد گفتم همگی درایوشون Lite-On هست و هنوز هک نشده.به نظر من بخرید و بگذارید درایو روش هک شدنش بیاد یا درایو رو تعویض کنید.
مشکل 3 چراغ هم توی مادربورد فالکون خیلی کم شده.مدل Premium 60 گیگابایتی هم سری جدید فالکون هست.یه سری تغییرات جزئی توی مادربوردش داده شده.

بله ميتونيد از اقا پيام اركيد اكبند بخريد
اگر باهاش خوب كار كنيد و فن هايه كنسول رو 12ولت كنيد احتمال 3چراغه دادنش خيلي كم ميشه اگر روش هاي كولينگ هم روش انجام بديد ديگه احتماله 3چراقه به صفر ميرسه
خير درايو همه LITE-ON هستش و هنوز كپيخور نشده البته ميتونيد ببريد نكست جن 60 تومن بپردازيد و يك درايو كپيخور روي كنسول بذارين
اين سايت نكست جن هست
اين هم تاپيك اقا پيام
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516
1سوال نكست جن با خود درايو 60 تومن ميگيره يا بايد پول درايو هم بپردازيم
آره 250 میده آرکید رو.
پرمیوم هم 365 میده و الایت رو 430.همگی پال و با درایو Lite-On.
دستت درد نكنه پدرام جان خيلي با مرامي;)

بله ميتونيد از اقا پيام اركيد اكبند بخريد
اگر باهاش خوب كار كنيد و فن هايه كنسول رو 12ولت كنيد احتمال 3چراغه دادنش خيلي كم ميشه اگر روش هاي كولينگ هم روش انجام بديد ديگه احتماله 3چراقه به صفر ميرسه
خير درايو همه LITE-ON هستش و هنوز كپيخور نشده البته ميتونيد ببريد نكست جن 60 تومن بپردازيد و يك درايو كپيخور روي كنسول بذارين
اين سايت نكست جنهست
اين هم تاپيك اقا پيام
Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516
1سوال نكست جن با خود درايو 60 تومن ميگيره يا بايد پول درايو هم بپردازيم

دستت درد نكنه پدرام جان خيلي با مرامي;)

خواهش می کنم.لطف داری.

فکر کنم 60 هزار تومان در صورتی هست که درایو از خودتون باشه.اگر درایو رو جدا بخرید یه 100 هزار تومانی خرجتون میشه.

خواهش میکنم شما به ما لطف داری

مود چیپ هم احتمالا تا دو سه ماه دیگه بیاد چون چیزه خاصی نیست;)

خواهش می کنم.لطف داری.

فکر کنم 60 هزار تومان در صورتی هست که درایو از خودتون باشه.اگر درایو رو جدا بخرید یه 100 هزار تومانی خرجتون میشه.
ما چاكريم:yes:
عجب ادماي خون خوارين اين نكست جني ها:mad:
خواهش میکنم شما به ما لطف داری

مود چیپ هم احتمالا تا دو سه ماه دیگه بیاد چون چیزه خاصی نیست;) .
ما چاكريم:wink1:
انشالاه ماكه از خدامونه اين لايت ان كپيخور بشه :biggrin1:
به اميد روزي كه ps3 كپيخور بشه كه ما نخوايم براي خريدن 2تا بازي 120-150 تومن پياده بشيم:praying:

ما چاكريم:yes:
عجب ادماي خون خوارين اين نكست جني ها:mad:

ما چاكريم:wink1:
انشالاه ماكه از خدامونه اين لايت ان كپيخور بشه :biggrin1:
به اميد روزي كه ps3 كپيخور بشه كه ما نخوايم براي خريدن 2تا بازي 120-150 تومن پياده بشيم:praying:

تعویض درایو Lite-On کار ساده ای نیست.اون پولی که میگیرن شاید یه مقدار زیاد باشه اما فکرش رو کنی حق دارن اینقدر بگیرن.چون هر گونه خطری رو که باعث خرابی دستگاه بشه به جون می خرن... :biggrin1:

تعویض درایو Lite-On کار ساده ای نیست.اون پولی که میگیرن شاید یه مقدار زیاد باشه اما فکرش رو کنی حق دارن اینقدر بگیرن.چون هر گونه خطری رو که باعث خرابی دستگاه بشه به جون می خرن... :biggrin1:
راست ميگيا به اينش فكر نكردم ولي چند وقت پيش كه كشف كرده بودن تعويض لايت ان رو 50 هزار تومن ميگرفتن حالا ميگيرن 60 هزار تومن 2روز ديگه (البته كه لايت ان كپيخور نشه)ميگيرن 70 تومن:biggrin1:

یعنی اگر دستگاه یهو خراب بشه نمیگه خودت خواستی؟ من میخوام برم واسم لایت آنم رو کپی خور کنن و فن هام هم 12 ولتی, پرتو تضمین میکنه که دستگام چیزیش نمیشه؟

یعنی اگر دستگاه یهو خراب بشه نمیگه خودت خواستی؟ من میخوام برم واسم لایت آنم رو کپی خور کنن و فن هام هم 12 ولتی, پرتو تضمین میکنه که دستگام چیزیش نمیشه؟
به نظر من تعويض درايو رو ببر نكست جن انجام بده چون تضمين شده هست براي اينكه از لايو بن نشي ولي من از يك نفر توي همين سايت شنيدم نكست جن و پرتو 12 ولت رو 45 تومن ميگيرن:eek:درسته يا غلط

راست ميگيا به اينش فكر نكردم ولي چند وقت پيش كه كشف كرده بودن تعويض لايت ان رو 50 هزار تومن ميگرفتن حالا ميگيرن 60 هزار تومن 2روز ديگه (البته كه لايت ان كپيخور نشه)ميگيرن 70 تومن:biggrin1:

روش تعویض درایو Lite-On خیلی سخته.کار هر کسی نیست.مطمئن باش اگر بخونیش میگی 500 هزار تومان حقشه :دی

شما همون اول بهشون بگو تضمین می کنید که خراب نشه ؟
همون اول این حرفو بهشون بزن.
هم پرتو که حالا شده BigGame و هم NextGen کارشون خیلی خوبه.

به نظر من تعويض درايو رو ببر نكست جن انجام بده چون تضمين شده هست براي اينكه از لايو بن نشي ولي من از يك نفر توي همين سايت شنيدم نكست جن و پرتو 12 ولت رو 45 تومن ميگيرن:eek:درسته يا غلط

من پرتو رو نمیدونم ولی نكست جن 15 تومن میگیره:biggrin1:

روش تعویض درایو Lite-On خیلی سخته.کار هر کسی نیست.مطمئن باش اگر بخونیش میگی 500 هزار تومان حقشه :دی .
وقتي شما اين حرف رو ميزني ديگه من حرف رو حرفت نميزنم استاد پدرام;)
من پرتو رو نمیدونم ولی نكست جن 15 تومن میگیره:biggrin1: .
اره من هم ميدونم كه 15 هزار تومن ميگرفت ولي اين كسي كه به شما گفتم 2-3 روز پيش زنگ زده بود نكست جن فروشنده هم گفته بود كه 45 تومن ميگيريم من به اقاي MEHDIMDI گفتم ايشون هم گفت شايد ميخواسته اينتر كولر هاشو بفروشه :confused:
راستي چرا پرتو شد BIG GAME پرتو قشنگ تر بود كه:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or