چون ps1 خودم و ps2 برا یکی از اشناها از اونجا گرفتم و خوب هم کار کرده گفتم شما هم یه چنتا فروشگاه منصف معرفی کنید چون برا خودم نمیخوام بخرم 360 رو میخوام ریفرش یا دسته 2 بهم نندازن چون برا 360 باید دقت بیشتری کرد
عزیزم من ساکن قائم شهر -->مازندران هستم
اخه میدونی این بابام زیاد اعتماد به خرید اینترنتی نداره میگه دیدی یه وقت 500 تومن پول دادی رفت دیگه رنگشو هم نمیبینی( البته قصد بیاحترامی به بروبچ فروشگاه مجازی رونداشتم )
البته خودم رفتم تو فروشگاه مجازی کامل گشتم و یه چنتایی هم تاپیک خوب گیر اوردم
ولی چون این دوستان اکثرا الیت لایتون دارن عوض کردن درایو برا من که تو شهرستان هستم خیلی سخته.
اگه میشه چنتا فروشگاه تو پشت شهرداری که شناخت بیشتری دارین معرفی کنین که یه ذره انصاف داشته باشن وبه من جنسشونرو نندازن
اقا یکیتون جواب بده بی زحمتمیدونی الان وست گیم الیت با درایو بنکیو و مین فالکون کپی خور رو چقدر میده برا2008 ؟
و همین طور نکست جن ؟
اقا یکیتون جواب بده بی زحمت
من یه فروشگاهی رو میخوام که قابل اعتماد باشه( از همه نظر ) و کارش رو هم بلد باشه . روش های کولینگ 360 رو هم کامل بتونه به فامیلم که باهاش میخوام بیام تهران یاد بده .
حالا این قیمت 360 ی که گفتم رو کسی تو وست و نکست جن داره ؟
برادر هر چی بگی همون حرف خودش رو می زنه!!!!من دوساعت برای تو چی نوشتم !!!!
بعد قیمت هم تو این فروشگاه ها بروز هست یعنی الان زنگ میزنی یک قیمت میدن فردا زنگ میزنی یک قیمت دیگه... اگر میخوای از اونها بخرای باید باهاشون طی کنی... میفهمی که چی میگم.... بعد هم فقط خودت باید قیمت ها رو بپرسی...
مگر خودت چت هست که فامیلتون بخواد این روشها رو اجرا کنه..!؟
عمده ترین کاری که برای کولینک باید انجام بدی 12 ولت کردن فنهاست که آموزشش تو این سایت هست...
http://bazicenter.com/forums/forumdisplay.php?f=94
در ضمن این فروشگاه های که گفتی عمراً روش های کولینگ رو به شما یاد بدن خودشون این کارها رو انجام میدن و پول هم میگرند... پس...
بعد هم این کنسول های جدید هم نیاز مبرم به 12 ولت کردن ندارند و فقط محض احتیاط این کارو انجام میدن... البته به شرط اینکه زیاد با کنسولت بازی نکنی و هر 2 ساعت 1 ساعت بهش استراحت بدی.....
عزیزان شما منظور منو بد فهمیدین !!!
چرا اینقدر اعصابتون خورده !!!:cheesygri
بابا منم نمیخوام از توپخونه بخرم . من منظورم از فروشگاه فروشگاه هایی هستن که تو پایتخت هستن
TEROVA جان چون پسر خالم هم میخواد یه الیت بگیره ولی نگرانه که 3 چراغ بشهبرا همین میخواد راه خنک کردن 360 رو یاد بگیره که بدبخت نشه (3چراغ = بدبخت ):cheesygri
no die عزیز شما هم به جا اینکه خونتو چرکی کنی :laughing: یه ذره راهنمایی کن( شرمنده اگه شوخی میکنم چون شما رو مثل دوستای خودم میدونم
چون اسم این تاپیک قیمت به روز هست منم قیمت الیت رو پرسیدم !!! چشم زنگ میزنم میپرسم
الان هم مطمئنا از همین فروشگاه هایی که شما گفتی تهیه میکنم
اين چطوره Joytech Xbox 360 Digital 9200قا دمتون گرم 1 نفر حوصلش نمیگیره 1 راهنمایی مشتی بکنه کارم واجبه ..............
من 360 دارم میخام واسش مانیتور lLCD بگیرم ...چنتا مدلم دیدم ولی باحاشون حال نکردم ......بین 230 تا 250 هم میتونم مایه بزارم الان یه مدل مد نظرمه SAMSUNG T1900 که جدید ترین مدله و کنتراستش 20000!!!!!!!!!!!! و ورودی DVI هم داره وضوحشم بالاست ...حالا میخاستم اگه کسی کار این مدلو دیده یا اینکه مدلی رو میشناسه که تو این رنج قیمتی باشه و کارشو با 360 دیده باشه و پسندیده باشه بگه....... واسه دوستم رنگا توش مرده و سردن انگار سیاه سفیده ....نمی خام مثه دوستم برم تو پاچم ...بنده خدا دپ شده.....خلاصه یه توضیح کامل و راهنمایی مشتی بدین ....از تجربیات خودتونم بگید ....خلاصه یه LCD باشه خوراک 360 که باش بازی میکنی حال کنی و رنگا توش زنده و گرمر ...ممنون ....یا علی قیمتم بین 230 تا 250 و شفاف باشن .و 1 سوال اینکه اگه تبدیل HDMI TO DVI واسش بگیرم تو کیفیتش تاثیر داره ؟؟؟ چقد