ehsanslipknot
کاربر سایت
بذار مدارس باز بشه باز میاد پایینما گفتیم صبر کنیم ارزون میشه ای وای حالا چیکار کنم
منم یه آرکید میخوام بگیرم اما از دبی
کسی قیمت دقیق داره؟
بذار مدارس باز بشه باز میاد پایینما گفتیم صبر کنیم ارزون میشه ای وای حالا چیکار کنم
بذار مدارس باز بشه باز میاد پایین
منم یه آرکید میخوام بگیرم اما از دبی
کسی قیمت دقیق داره؟
تو ایران قیمت خوبیه ولی نسبت به قیمت های جهانی.... البته اگه لایتون ها کپی خور شده باشه. وگرنه تو فروشگاه مجازی با درایور بنکیو 360000 می دن!من یه سوال داشتم شما دوستان که این همه در مورد قیمت جهانی و داخلی چونه میزنید اگر ارکید با لایتون 350 بدن ارزششو داره خریده بشه:confused:
چرا عزیز زیر 520 هم هستبچه قیمت ها خیلی تیریپ نا مردی شده!
الیت تا 3 هفته پیش شده بود با بنکیو 450 ... الان زیر 520 اینا گیر نمیاد!
آرکد که کسی ازش خبرم نمی گرفت الان 400 میدن.
(نمی خوام اسم ببرم) یک فروشگاه تا 3 هفته پیش الیت و می داد 460 و پرمیوم 415 الان پرمیوم رو می ده 520!!!!!!!
این ها روزه هم می گیرن!
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــمازم مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن!
اركيد با درايو لايت ان 350 تومناين قيمت از كجاست كه ما خبر نداريم :confused:من یه سوال داشتم شما دوستان که این همه در مورد قیمت جهانی و داخلی چونه میزنید اگر ارکید با لایتون 350 بدن ارزششو داره خریده بشه:confused:
نه مهدی جون اصلا ارزشش رو ندارهمن یه سوال داشتم شما دوستان که این همه در مورد قیمت جهانی و داخلی چونه میزنید اگر ارکید با لایتون 350 بدن ارزششو داره خریده بشه:confused:
دوستان عزیز mehdimdi جان و اساتید فن. امروز این مقاله سه چراغ شدن کنسول و روش های حل آن را دیدم و رفتم ارور یابی کردم.
بعد از اینکه دستگاهو برای تعمیر به nextgen دادم دستگاهم از 3 چراغ به 1 چراغ تبدیل شد و دستگاهم ارور 1022 رو میداد. مربوط به کابل تصویر میشه؟ نه؟
حالا چیکار کنم؟ به نظر شما بدم به وست برای تعمیر یا ببرم پیش رفیقم که تعمیر کار مادر برد است تا یه خاکی بر سر بریزم.
یه سوال پرسیدم ببینم ارزش داره با این قیمت یا نه حالا واقعا 300 تومن میارزه:confused:اركيد با درايو لايت ان 350 تومناين قيمت از كجاست كه ما خبر نداريم :confused:
بابا دمت گرم قیمت های بازار رو شکستی ....
من جای شما بودم یک سری به تاپیک های بغل دستم میزدم که حداقل یکی دوتا دستگاهم فروش بره...:biggrin1:
ولی خدایش آرکید رو خوب میدی بد نیست ولی الیت رو دیگه....
نه واقعا نميرزه چون تقريبا با همه تجهيزات كه بايد بگيري از جمله درايو حدود 360-370 تومن شايد هم يشتر در مياد كه واقعا نميرزه فعلا قيمت ها كم كم داره مياد پايين تا ببينيم زمستان چي ميشه البته اگر LITE-ON كپيخور بشه كه ديگهیه سوال پرسیدم ببینم ارزش داره با این قیمت یا نه حالا واقعا 300 تومن میارزه:confused:
قیمت های DC-master با لاست... ایشون آرکد با درایور لایتون می ده 320 ولی هست کسی که با درایور بنکیو می ده 350 (کپی خورشم مجانی)نه واقعا نميرزه چون تقريبا با همه تجهيزات كه بايد بگيري از جمله درايو حدود 360-370 تومن شايد هم يشتر در مياد كه واقعا نميرزه فعلا قيمت ها كم كم داره مياد پايين تا ببينيم زمستان چي ميشه البته اگر LITE-ON كپيخور بشه كه ديگه