MehradCreed
کاربر سایت
كجا اگه ميخواي تبليغات نشه پيام خصوصي بدهقیمت های DC-master با لاست... ایشون آرکد با درایور لایتون می ده 320 ولی هست کسی که با درایور بنکیو می ده 350 (کپی خورشم مجانی)
كجا اگه ميخواي تبليغات نشه پيام خصوصي بدهقیمت های DC-master با لاست... ایشون آرکد با درایور لایتون می ده 320 ولی هست کسی که با درایور بنکیو می ده 350 (کپی خورشم مجانی)
من با این فروشگاه معتبر تو پشت شهرداری مشکل دارم:biggrin1:اقا اگه من بخوام برم از پشت شهرداری الیت کپی خور بگیرم یکیتون یه 2 یا 3 تا فروشنده با انصاف بهم معرفی کنین که به ادم جنساشونو نندازن وکاملا قابل اعتماد باشن( اسم مغازشونو هم بگین )چون ممکنه تبلیغ بشه برام pm کنین بیزحمت
_______
ولی یه سوال دیگه اینکه اینجا جواب بدین
الان الیت ریجن پال بادرایو benq پشت شهرداری تو لباف یا دوروبرش چنده ؟اقا تورو خدا قیمت درست بدین ببینم ارزش داره بلند شم برم تهرون بگیرم یا نه ؟
ایشالا قیمت اروپا هم بیاد پایین چون UC یه ذرهاحسان صبر کن , مثل اینکه قیمت XBOX 360 توی اروپا هم داره کم میشه البته فعلا در حد شایعه هست ولی امکانش زیاده.
الان توی امریکا که 199 دلار هست امیدواریم که در دبی هم 199 دلار بشود(180 تومن!!)
اقا اگه من بخوام برم از پشت شهرداری الیت کپی خور بگیرم یکیتون یه 2 یا 3 تا فروشنده با انصاف بهم معرفی کنین که به ادم جنساشونو نندازن وکاملا قابل اعتماد باشن( اسم مغازشونو هم بگین )چون ممکنه تبلیغ بشه برام pm کنین بیزحمت
_______
ولی یه سوال دیگه اینکه اینجا جواب بدین
الان الیت ریجن پال بادرایو benq پشت شهرداری تو لباف یا دوروبرش چنده ؟اقا تورو خدا قیمت درست بدین ببینم ارزش داره بلند شم برم تهرون بگیرم یا نه ؟
ایشالا قیمت اروپا هم بیاد پایین چون UC یه ذره :biggrin1:
حالا بچه ها کسی قیمت آرکید(Lite On)تو دبی رو نداره؟
بچه ها یکی میشه لطف کنه جواب ما رو هم بده ؟
می خوام قیمت مموری 256 ایکس 360 رو بدمنم.. ممنون میشم راهنمایی کنین..
منظورم مموری نوع بود( آکبند) چون اکثر بچه ها آرکید دارند و این مموری هم تو دستگاه هست ولی چون زیاد استفاده نمیک نند با قیمت خیل پایین می فروشند....دوست عزیز از لطفت ممنونم...
حالا این نوعش به چی بستگی داره ؟ چه جوریاست ؟
بازم مرسی...
نه عرضون نيست بستگي به فروشندش داره ولي احتماله رفرش بودنش هم هستالان قیمت روز elite چنده ؟
تو اهواز یکی از معتبر ترین مغازه ها میده 460 (کپی خور شده )
یکم زیادی ارزون نیست ؟
چون ps1 خودم و ps2 برا یکی از اشناها از اونجا گرفتم و خوب هم کار کرده گفتم شما هم یه چنتا فروشگاه منصف معرفی کنید چون برا خودم نمیخوام بخرم 360 رو میخوام ریفرش یا دسته 2 بهم نندازن چون برا 360 باید دقت بیشتری کردمن با این فروشگاه معتبر تو پشت شهرداری مشکل دارم:biggrin1:
اصولا اونجا چیزی یا مجودی به اسم فروشگاه معتبر نیست:biggrin1:
چون ps1 خودم و ps2 برا یکی از اشناها از اونجا گرفتم و خوب هم کار کرده گفتم شما هم یه چنتا فروشگاه منصف معرفی کنید چون برا خودم نمیخوام بخرم 360 رو میخوام ریفرش یا دسته 2 بهم نندازن چون برا 360 باید دقت بیشتری کرد
عزیزم من ساکن قائم شهر -->مازندران هستم
اخه میدونی این بابام زیاد اعتماد به خرید اینترنتی نداره میگه دیدی یه وقت 500 تومن پول دادی رفت دیگه رنگشو هم نمیبینی( البته قصد بیاحترامی به بروبچ فروشگاه مجازی رونداشتم )
البته خودم رفتم تو فروشگاه مجازی کامل گشتم و یه چنتایی هم تاپیک خوب گیر اوردم
ولی چون این دوستان اکثرا الیت لایتون دارن عوض کردن درایو برا من که تو شهرستان هستم خیلی سخته.
اگه میشه چنتا فروشگاه تو پشت شهرداری که شناخت بیشتری دارین معرفی کنین که یه ذره انصاف داشته باشن وبه من جنسشونرو نندازن