قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اقا اگه من بخوام برم از پشت شهرداری الیت کپی خور بگیرم یکیتون یه 2 یا 3 تا فروشنده با انصاف بهم معرفی کنین که به ادم جنساشونو نندازن وکاملا قابل اعتماد باشن( اسم مغازشونو هم بگین )چون ممکنه تبلیغ بشه برام pm کنین بیزحمت;)
_______
ولی یه سوال دیگه اینکه اینجا جواب بدین
الان الیت ریجن پال بادرایو benq پشت شهرداری تو لباف یا دوروبرش چنده ؟اقا تورو خدا قیمت درست بدین ببینم ارزش داره بلند شم برم تهرون بگیرم یا نه ؟

اقا اگه من بخوام برم از پشت شهرداری الیت کپی خور بگیرم یکیتون یه 2 یا 3 تا فروشنده با انصاف بهم معرفی کنین که به ادم جنساشونو نندازن وکاملا قابل اعتماد باشن( اسم مغازشونو هم بگین )چون ممکنه تبلیغ بشه برام pm کنین بیزحمت;)
_______
الان الیت ریجن پال بادرایو benq پشت شهرداری تو لباف یا دوروبرش چنده ؟اقا تورو خدا قیمت درست بدین ببینم ارزش داره بلند شم برم تهرون بگیرم یا نه ؟
من با این فروشگاه معتبر تو پشت شهرداری مشکل دارم:biggrin1:
اصولا اونجا چیزی یا مجودی به اسم فروشگاه معتبر نیست:biggrin1:

احسان صبر کن , مثل اینکه قیمت XBOX 360 توی اروپا هم داره کم میشه البته فعلا در حد شایعه هست ولی امکانش زیاده.

الان توی امریکا که 199 دلار هست امیدواریم که در دبی هم 199 دلار بشود(180 تومن!!)
ایشالا قیمت اروپا هم بیاد پایین چون UC یه ذره :دی

حالا بچه ها کسی قیمت آرکید(Lite On)تو دبی رو نداره؟

_______

شما ساکن کجا هستید؟

چرا از همین سایت دستگاه نمیخری چون اینجا زیر قیمت بازار هست و آدم های مطمئنی هم هستند (مجید ، پیام ، رضا) بقیه رو من نمیشنایم.....
یک سری به فروشگاه مجازی بزن;)
ایشالا قیمت اروپا هم بیاد پایین چون UC یه ذره :biggrin1:

حالا بچه ها کسی قیمت آرکید(Lite On)تو دبی رو نداره؟

uc چی؟ قیمتش زیاده یا بیشتر حال میده؟
آزکید هم 199 دلار هست البته یکم گرونتره ...

بچه ها یکی میشه لطف کنه جواب ما رو هم بده ؟

می خوام قیمت مموری 256 ایکس 360 رو بدمنم.. ممنون میشم راهنمایی کنین..

قیمت مموری خیلی بالاست و اصلا ارزش نداره بخری ... فکر کنم 40 تومن به بالا باشه...
(البته نوعش)
الان دوستان هارد 20 گیگ رو تو فروشگاه مجازی زیر 35 تومن میدند....

قیمت مموری خیلی بالاست و اصلا ارزش نداره بخری ... فکر کنم 40 تومن به بالا باشه...
(البته نوعش)
الان دوستان هارد 20 گیگ رو تو فروشگاه مجازی زیر 35 تومن میدند....
دوست عزیز از لطفت ممنونم...
حالا این نوعش به چی بستگی داره ؟ چه جوریاست ؟
بازم مرسی...

دوست عزیز از لطفت ممنونم...
حالا این نوعش به چی بستگی داره ؟ چه جوریاست ؟
بازم مرسی...
منظورم مموری نوع بود( آکبند) چون اکثر بچه ها آرکید دارند و این مموری هم تو دستگاه هست ولی چون زیاد استفاده نمیک نند با قیمت خیل پایین می فروشند....
باید گیر بیاری

من با این فروشگاه معتبر تو پشت شهرداری مشکل دارم:biggrin1:
اصولا اونجا چیزی یا مجودی به اسم فروشگاه معتبر نیست:biggrin1:
چون ps1 خودم و ps2 برا یکی از اشناها از اونجا گرفتم و خوب هم کار کرده گفتم شما هم یه چنتا فروشگاه منصف معرفی کنید چون برا خودم نمیخوام بخرم 360 رو میخوام ریفرش یا دسته 2 بهم نندازن چون برا 360 باید دقت بیشتری کرد
عزیزم من ساکن قائم شهر -->مازندران هستم
اخه میدونی این بابام زیاد اعتماد به خرید اینترنتی نداره میگه دیدی یه وقت 500 تومن پول دادی رفت دیگه رنگشو هم نمیبینی( البته قصد بیاحترامی به بروبچ فروشگاه مجازی رونداشتم )
البته خودم رفتم تو فروشگاه مجازی کامل گشتم و یه چنتایی هم تاپیک خوب گیر اوردم
ولی چون این دوستان اکثرا الیت لایتون دارن عوض کردن درایو برا من که تو شهرستان هستم خیلی سخته.
اگه میشه چنتا فروشگاه تو پشت شهرداری که شناخت بیشتری دارین معرفی کنین که یه ذره انصاف داشته باشن وبه من جنسشونرو نندازن;)

چون ps1 خودم و ps2 برا یکی از اشناها از اونجا گرفتم و خوب هم کار کرده گفتم شما هم یه چنتا فروشگاه منصف معرفی کنید چون برا خودم نمیخوام بخرم 360 رو میخوام ریفرش یا دسته 2 بهم نندازن چون برا 360 باید دقت بیشتری کرد
عزیزم من ساکن قائم شهر -->مازندران هستم
اخه میدونی این بابام زیاد اعتماد به خرید اینترنتی نداره میگه دیدی یه وقت 500 تومن پول دادی رفت دیگه رنگشو هم نمیبینی( البته قصد بیاحترامی به بروبچ فروشگاه مجازی رونداشتم )
البته خودم رفتم تو فروشگاه مجازی کامل گشتم و یه چنتایی هم تاپیک خوب گیر اوردم
ولی چون این دوستان اکثرا الیت لایتون دارن عوض کردن درایو برا من که تو شهرستان هستم خیلی سخته.
اگه میشه چنتا فروشگاه تو پشت شهرداری که شناخت بیشتری دارین معرفی کنین که یه ذره انصاف داشته باشن وبه من جنسشونرو نندازن;)

میخوای از قائم شهر بیایی پشت شهرداری کنسول بخری؟!!!!
خیلیها تا حالا از این آقایونی که بهت معرفی کردم دستگاه خریدند و تا به حال هم خدا رو شکر هیچ مشکلی پیش نیومده....
ولی باز هم نظر خودت هست و 500 تومن هم پول کمی نیست البته خیلی از اونها هم فروش حضوری دارند (آدرس میدن میری درب خونه دستگاه رو تحویل میگیری پول رو میدی)
ولی من تو تهران فروشگاه وست گیم رو به شما پیشنهاد میکنم (خودم هم از اینجا خریدم)
این فروشگاه چندتا شعبه داره که تو این سایت www.westgame.ir آدرس ها و شماره تلفن رو هم توش هست...
به فروشگاه www.nextgen.ir هم زنگ بزن قیمت بگیر ... (فقط کلمه درایو بنکیو و کپی خور شدن و مادربرد فالکون رو یادت نره بپرسی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or