قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

آقا من می خوام 360 بگیرم(الیت)ولی وحشتناک از 3 چراغه شدنش می ترسم! به نظر شما PC بهتر نیست؟
بگير ولي خوب ازش كار بكش فن هارو 12 ولت كن
وطبقه روشه اقا پدرام(Console):
از ساعته 9تا12 بازي كن
12تا3بهش استراحت بده دوباره 3تا6 بازي كن
6تا9استراحت دوباره 9تا 12 بازي كن
(اگر چشمات ميكشيد ميتوني 3 نصفه شب پاشي تا 6 بازي كني كه اونبخت ركرد ميزني) البته ميتوني روزايه اول كه هنوز ذوق زده هستي 4 ساعت بازي كني 2ساعت استراحت بدي ولي فقط برايه 2 يا 3 روز چون اگر بيشتر بشه شاهده يك تجربه بسيار تلخ ميشي(طبقه تجربه)كلا 360 با برده فالكون اگه باهاش راه بياي برات كار ميكنه;)

حالا 1 کم هم بترسی طوری نیست.
مشکل 3 چراغ هم کامل حل نشده .
با روش های کولینگ میتونی تا حد زیادی از 3 چراغ شدن کم کنی.
بدون روش هاهم اگه باش خوب رفتار کنی 3 چراغ نمیده.;)
راست ميگه حالا اينه تراكتور ازش كار نكشي;)
كولينگ به نظره من زياد لازم نيست اگر 360 با برده فالكون باشه:cool: جفت فن هاش رو 12 ولت كني بسه من الان فن هارو 12 ولت كردم 1بار 4 ساعت و نيم باهاش بازي كردم وقتي دستم رو جلو فن هاش بردم هنوز باده خنك ميزد:shrewd:

بگير ولي خوب ازش كار بكش فن هارو 12 ولت كن
وطبقه روشه اقا پدرام(Console):
از ساعته 9تا12 بازي كن
12تا3بهش استراحت بده دوباره 3تا6 بازي كن
6تا9استراحت دوباره 9تا 12 بازي كن
(اگر چشمات ميكشيد ميتوني 3 نصفه شب پاشي تا 6 بازي كني كه اونبخت ركرد ميزني) البته ميتوني روزايه اول كه هنوز ذوق زده هستي 4 ساعت بازي كني 2ساعت استراحت بدي ولي فقط برايه 2 يا 3 روز چون اگر بيشتر بشه شاهده يك تجربه بسيار تلخ ميشي(طبقه تجربه)كلا 360 با برده فالكون اگه باهاش راه بياي برات كار ميكنه;)

راست ميگه حالا اينه تراكتور ازش كار نكشي;)
كولينگ به نظره من زياد لازم نيست اگر 360 با برده فالكون باشه:cool: جفت فن هاش رو 12 ولت كني بسه من الان فن هارو 12 ولت كردم 1بار 4 ساعت و نيم باهاش بازي كردم وقتي دستم رو جلو فن هاش بردم هنوز باده خنك ميزد:shrewd:

12 ولت کردن فن ها چقدر تموم میشه؟ کولینگی که می گید یعنی بهش فن اضافه می شه؟ یا...؟؟؟؟

بچه ها اینجا همه همه چیز می گن غیر از قیمت های روز!
الان الیت چنده؟

آخه الیت نیست که بخوایم قیمت بدیم.
الان تنها جایی که تو تهران الیت هست نکست جن هست که میده 580 با درایو بنکیو.

12 ولت کردن فن ها چقدر تموم میشه؟ کولینگی که می گید یعنی بهش فن اضافه می شه؟ یا...؟؟؟؟
12 ولت كردن خيلي سادست خودت هم ميتوني انجام بدي نكست جن و پرتو 15 تومن ميگيرن اما كولينگ برو اينجا:arrowd: همه چيز دستت مياد
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8667&highlight=%D9%83%D9%88%D9%84%D9%8A%D9%86%DA%AF
الان الیت چنده؟
اينم قيمت ديروز
نكست جن
اليت-580
پرميوم-490
اركيد-445
وست
اليت-نداره
پرميوم-نداره
اركيد-450
پيكسل
اليت-نداره
پرميوم-نداره
اركيد-420
كنج
اليت-نداره
پرميوم-535
اركيد-470
همه بادرايو بنكيو
برو حالشو ببر:biggrin1:
مگی می شه؟؟؟ :eek::eek::eek::confused::confused::confused:
مگه عصاره غذاست:eek:الان ميگم گالينابلانكا هم بياد

12 ولت کردن 10-15 هزار تومان در میاد.ولی خودتم می تونی انجام بدی.
به بخش Repair برو.هم آموزش 12 ولت کردن هست و هم آموزش کلی روش کولینگ دیگه.

الان الیت چنده؟

الایت الان از 450 پیدا میشه تا 600 هزار تومان.الان آقا پیام و آقا مجید ارزون میدن. ;)

یک سوال برام پیش اومد! چرا انقدر قیمت ها با هم فرق داره؟ این نکست جن سر کدوم گردنه کار می کنه که اینقدر گرون می ده؟

این کسانی که ارزون میدن چون با یه واسطه وارد می کن.اما نکست جن با واسطه وارد نمی کنه و خودش از فروشگاه های دیگه می خره.

آقا به نظر تو کی قیمت خوبی می ده و کارش درسته و بپیچ به بازی نیست؟ من از کی بگیرم؟
لطف کنید شرایط همشون رو نگید چون همه 1000000 بار گفتن فقط بهترینشون رو یگید و اگه آدرسی هم دارید ازشون بگید :love:

آقا به نظر تو کی قیمت خوبی می ده و کارش درسته و بپیچ به بازی نیست؟ من از کی بگیرم؟
لطف کنید شرایط همشون رو نگید چون همه 1000000 بار گفتن فقط بهترینشون رو یگید و اگه آدرسی هم دارید ازشون بگید :love:

آقا پیام و آقا مجید بهترین قیمت ها رو میدن.
می تونید ازشون خرید کنید.
توی فروشگاه مجازی تاپیک دارن.

یک سوال برام پیش اومد! چرا انقدر قیمت ها با هم فرق داره؟ این نکست جن سر کدوم گردنه کار می کنه که اینقدر گرون می ده؟
نميدونم بهتره بري از خودشون بپرسي ولي خودشون هم نميدونن من ازشون پرسيدم گفت نميدونم چجوري مغازه هايه ديگه عرضون تر از ما ميفروشن ما از اين عرضون تر بفروشيم ضرر ميكنيم:confused: كنج هم تا يخورده اعتبار كسب كرد قيمت كنسولاش رو در حده bundesliga برد بالا:mad: الان اصلا وقته خوبي برا كنسول گرفتن نيست اگه بخري يه كلاه 4 طاق ميره رو سرت;)

آقا پیام و آقا مجید بهترین قیمت ها رو میدن.
می تونید ازشون خرید کنید.
توی فروشگاه مجازی تاپیک دارن.
اقا مجيد ديگه اليت نداره ولي از اقا پيام خبره قطعي ندارم پدرام جان مارو درياب و يه خبري از اقا پيام بگير بما بده البته اگر خبر داري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or