قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

1_اقا مجید یا اقا پیام تو فروشگاه مجازی تاپیک دارن
2_صد در صد الایت
3_از 450تا 500 و شایدم بالاتر بستگی به انصاف فروشنده داره
4_بله

سلام دوستان من می خوام یه 360 الایت بخرم
1-باید از کجا بخرم که ارزون باشه؟
2-الایت بهتره یا آرکاد؟
3-قیمت الایت چنده؟
4-کپی خورش هست؟
با اجازه اقا پدرام:love:
1-شما ميتوني از فروشگاهه مجازي اينجا يعني اقا پيام خريد كني و ميتوني بري از اقا مجيد بگيري اينم ادرسش :
آدرس:خیابان 17 شهریور بین میدان امام حسین و میدان شهدا کوچه سپهر پلاک 22 واحد 9
2-اركاد نه اركيد arcade
100درصد اليت بهتره به اين دلايل
xbox 360 elite
یک عدد کنسول xbox360 به همراه خروجی HDMI با قاب و کیس کاملا مشکی
یک هارد 120 گیگابایتی
یک دسته بی سیم با رنگ سیاه (Wireless Controller)
یک هدست برای کار در محیط Xbox Live (به دسته وصل می شود)
کابل انتقال صدا و تصویر که هم شامل Component HD می باشد و هم Composite A/V معمولی (دارای 6 فیش خروجی می باشد)
کابل HDMI
کابل انتقال صدا به صورت Optical و Component (قابل استفاده به همراه کابل HDMI)
یک سیم شبکه (Ethernet) برای اتصال به شبکه کامپیوتر
یک ماه اشتراک مجانی Gold در Xbox Live
xbox360elite.jpg

xbox 360 arcade pack
یک عدد کنسول xbox360 به همراه خروجی HDMI
یک دسته بی سیم (Wireless Controller)
یک کارت حافظه (مموری کارت) 256 مگابایتی.
کابل انتقال صدا و تصویر که فقط Composite A/V می باشد (دارای 3 فیش خروجی می باشد)
5 بازی Arcade فول ورژن در یک DVD که شامل PAC-MAN Championship Edition - UNO - Luxor 2 - Boom Boom Rocket - Feeding Frenzy می باشد.
یک ماه اشتراک مجانی Gold در Xbox Live
xbox-360-arcade-bundle-pac-man-uno.jpg

منبع:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2786
3-الان اليت بالايه 450 ضرره
4-هم كپيخورش هست هم اكبندش هست كه ميتوني اكبند بخري بدي كپيخورش كنند كه مطمئن تر هم هست

آخرین ویرایش:
سلام
پدرام جان شرمنده .زیاد زیاد پست نوشته بودین وقت نکردم بگردم.الان ارزون ترین جا برای خرید ELITE کجاست؟
من خودم از کنج گرفتم(435).یکی از بچه هام می خواد بگیره به من گفت از کجا گیرم.منم از شما دارم می پرسم.

آقا ما موندیم. شما که از کنج خریدی؟ الان هم همین قیمت رو کنج داره؟ یا اینکه کشیده بالا؟
بابا تو سایتش زده خدا تومن. نمی دونم. ولی شما میگی 435.
از دوستان خواهش میکنم یک آنالیز کلی از فروشگاه های تهران + آقا پیام بکنن واقعاً ممنون میشم.

آقا مهرداد اگه شما این کارو بکنی ممنون میشم.

متشکرم.

آخرین ویرایش:
آقا ما موندیم. شما که از کنج خریدی؟ الان هم همین قیمت رو کنج داره؟ یا اینکه کشیده بالا؟
بابا تو سایتش زده خدا تومن. نمی دونم. ولی شما میگی 435.
از دوستان خواهش میکنم یک آنالیز کلی از فروشگاه های تهران + آقا پیام بکنن واقعاً ممنون میشم.

آقا مهرداد اگه شما این کارو بکنی ممنون میشم.

متشکرم.
اگر با من هستيد من مهراد هستم
حدوده يك ماه پيش 435 بود اما الان ديگه اليت نداره
من يه ليست از قيمت فروشگاه ها در اوردم كه همشون ماله امروزه
نكست جن
اليت-580
پرميوم-490
اركيد-445
وست
اليت-نداره
پرميوم-نداره
اركيد-450
پيكسل
اليت-نداره
پرميوم-نداره
اركيد-420
كنج
اليت-نداره
پرميوم-535
اركيد-470
همه بادرايو بنكيو
اقا پيام فعلا كنسول نداره ولي اليت مياره 400 كه تو تهران اركيد هم به اين قيمت پيدا نميشه اگر lite-on هم باشه اشكالي نداره نكست جن ميتونه درايو lite-on رو تعويض منه
اقا مجيد هم 430 اليت از بقيش خبر ندارم

آخرین ویرایش:
من دیروز زنگ زدم بهم گفت که الیت نداره.
بدبختی جواب قاطع هم نمی ده که کی میخوام بیارم. آدم تشنه می خواد بزاره.
به من گفت اگه این سری بیارم 40 50 تومن گرون تر میشه ولی باز بستگی به بار داره.
امروز نکست بودم گفت الان 580 هست ولی اگه باره جدید بیاد میشه 480 . ولی خوب درایوش lite on هست. و گفت اگه بخوام درایو رو عوض کنم 55 تومن میگرم.الان تنها جایی که الیت داره نکست هست. و باید صبر کرد تا قیمت بیاد پایین. مطمئناً دیگه benqe نمی تونیم پیدا کنیم.

من دیروز زنگ زدم بهم گفت که الیت نداره.
بدبختی جواب قاطع هم نمی ده که کی میخوام بیارم. آدم تشنه می خواد بزاره.
به من گفت اگه این سری بیارم 40 50 تومن گرون تر میشه ولی باز بستگی به بار داره.
امروز نکست بودم گفت الان 580 هست ولی اگه باره جدید بیاد میشه 480 . ولی خوب درایوش lite on هست. و گفت اگه بخوام درایو رو عوض کنم 55 تومن میگرم.الان تنها جایی که الیت داره نکست هست. و باید صبر کرد تا قیمت بیاد پایین. مطمئناً دیگه benqe نمی تونیم پیدا کنیم.
اره منم به اقا مجيد زنگ زدم همينارو به من هم گفت اگر اينجور باشه كنسول هايه مجيد هم ميشه درو ور 500 تومن:(راست ميگي مغازه ها كه كنسول جديد بيارن ديگه بيشترشون lite-on هستند نكست جن هم اليت رو 470 بده بازم 530 براش تموم ميشه پس اقا پيام كي كنسول هاش رو مياره تو تاپيكش چيزي ننوشته كسي اطلاع دقيق از اقا پيام نداره

آقایون قضیه ی Lite-on چیه؟ چی فرقی با الیت معمولی داره؟
Lite on نوع درایو هست که الان کپی خور نشده و بازی های کپی رو نمی خونه. و این نوع درایو ها روی الیت های جدید نصب شده اند. که شما می تونی جای این درایو رو با درایو های دیگه عوض کنی تا کپی خور بشه.

آقا من می خوام 360 بگیرم(الیت)ولی وحشتناک از 3 چراغه شدنش می ترسم! به نظر شما PC بهتر نیست؟

عزیزه من الیت که دیگه 3 چراغ نمی شه. چون که مادربوردش فالکونه دیگه سه چراغ نمی شه. نترس و برو الیت بخر.;)

Lite on نوع درایو هست که الان کپی خور نشده و بازی های کپی رو نمی خونه. و این نوع درایو ها روی الیت های جدید نصب شده اند. که شما می تونی جای این درایو رو با درایو های دیگه عوض کنی تا کپی خور بشه.

عزیزه من الیت که دیگه 3 چراغ نمی شه. چون که مادربوردش فالکونه دیگه سه چراغ نمی شه. نترس و برو الیت بخر.;)

آقا دمت جهنم ! :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or