Niko Bellic 2
کاربر سایت
اقا مجيد ديگه اليت نداره ولي از اقا پيام خبره قطعي ندارم پدرام جان مارو درياب و يه خبري از اقا پيام بگير بما بده البته اگر خبر داري
ايبابا پدرام جان از اين كنسول جديدايه اقا پيام كه 80درصد بنكيو هست خبر نداري اخه تو تاپيكش چيزي ننوشته ترخدا اگر خبر داري بگو چون من لايه منگنه گير كردمپیام Elite که فکر کنم داره.البته با درایو Lite-On.
ايبابا پدرام جان از اين كنسول جديدايه اقا پيام كه 80درصد بنكيو هست خبر نداري اخه تو تاپيكش چيزي ننوشته ترخدا اگر خبر داري بگو چون من لايه منگنه گير كردم
ايبابااشكال نداره بازم ايول كه جوابم رو دادي نوكرتم پدرام جاننه متاسفانه خبری ندارم...
آقا سایت برای دیدن قیمت های کشور های عربی دارید؟
http://www.xbox.com/en-AE/ChangeLocale.htm
اقا پدرام اين داداشمون چي ميگه اگر lite-on هك بشه اولين جايي كه خبر بده بازي سنتره راستي مگه نكست جن drive key lite-on رو حك كرده كه ميتونه درايو جايگزين كنه:confused:الن یکی از بچه ها گفت lite-on ها هم هک شدن!
شما خبر دقیق ندارید؟
اگه اينا قيمت هايه 360 در دوبي باشه يعني اقا پيام با ضرر ميخواد اليت بفروشه:confused:این قیمت هایی که می گم قیمت های سایت هست به تومان(در دوبی):
پرمیوم:300
آرکد:220
الیت:405
اقا پدرام اين داداشمون چي ميگه اگر lite-on هك بشه اولين جايي كه خبر بده بازي سنتره راستي مگه نكست جن drive key lite-on رو حك كرده كه ميتونه درايو جايگزين كنه:confused:
اگه اينا قيمت هايه 360 در دوبي باشه يعني اقا پيام با ضرر ميخواد اليت بفروشه:confused:
سلام این آقای Reza_sony برای خرید 360 چطورن ؟ مطمئن هست؟
اگه اينا قيمت هايه 360 در دوبي باشه يعني اقا پيام با ضرر ميخواد اليت بفروشه:confused: