قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

خبری نیست ولی تا اون موقع اگه نگیرم دیگه نمی تونم بگیرم!

یا با همین درایو Lite-On ها از پیام بگیر که تاریخش هم جدید جدید هست.یا این که صبر کن بار Elite با درایو BenQ برسه براش.تو این مدت هم بگرد ببین جایی که قیمت مناسب بده پیدا می کنی یا نه.

با سلام
( والا تايپكي بهتر از اين براي موضوع م پيدا نكردم " چون به فروشگاه " ربط داشت گفتم شايد اين بهتر باشه) اگر آف :biggrin1: بود شرمنده.
از دوستان كسي تو تهران فروشگاهي سراغ داره كه 360 رو برام (جلو پيش روي خودم ) كپي خور كنه , و از هر لحاظ مطمئن باشه.همچنين گيمها رو با كيفيت و ديسك خوب داشته باشه.
اگر اطلاع دارين ممنون ميشم.

با سلام
( والا تايپكي بهتر از اين براي موضوع م پيدا نكردم " چون به فروشگاه " ربط داشت گفتم شايد اين بهتر باشه) اگر آف بود شرمنده.
از دوستان كسي تو تهران فروشگاهي سراغ داره كه 360 رو برام (جلو پيش روي خودم ) كپي خور كنه , و از هر لحاظ مطمئن باشه.همچنين گيمها رو با كيفيت و ديسك خوب داشته باشه.

تا اونجا که من می دونم nextgen کاره کپی خور کردن رو انجام میده ولی نمی دونم جلو چشمت این کارو میکنه یا نه. چون که کارگاهش بالای مغازست. همون نکست جن هم دیسک هاش بدک نیست و کیفیتش هم خوبه.

با سلام
( والا تايپكي بهتر از اين براي موضوع م پيدا نكردم " چون به فروشگاه " ربط داشت گفتم شايد اين بهتر باشه) اگر آف :biggrin1: بود شرمنده.

فروشگاه پرتو جلو روی خودت برات کپی خور می کنه.

فروشگاه پرتو
خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد، مرکز خرید مینا، طبقه 2 تجاری، واحد 31شماره تماس
22894783

یا با همین درایو Lite-On ها از پیام بگیر که تاریخش هم جدید جدید هست.یا این که صبر کن بار Elite با درایو BenQ برسه براش.تو این مدت هم بگرد ببین جایی که قیمت مناسب بده پیدا می کنی یا نه.

والا آقا پیام که می گه نمی یاره(تلفنی گفت امروز) حالا هم اگه شما ازش آمار بازم بگیری بدی که می تونه بیاره یا نه ممنون می شم! :love:

آقا مجید هم که امروز تلفنی گفتن دیگه نیست!

به خدا گیج شدم. امروز چند جا قیمت کردم الیت هایی که تا هفته ی پیش 460 اینا بودن حالا شدن 550 به بالا!!!
خدایی بازار از این بدتر نمی شه هیچ ! الان که این مطلب رو می نویسم یک علامت سوال گنده بالا سرم!!!:((

آقا پرتو کارش درسته ؟ یا زیاد اطلاع ندارید؟ چون الیت کپی خور شده رو با درایور بنکیو میده 490!!!!
بگیرم؟

پدر جان Benque گیر آوردی بگیر. معطل نکن. تا سقف 500 راه داره بگیری. ولی اگه بخواد بهت lite on بندازه باید حواست رو جمع کنی. به نظره من که قیمتش عالیه.

تا اونجا که من می دونم nextgen کاره کپی خور کردن رو انجام میده ولی نمی دونم جلو چشمت این کارو میکنه یا نه. چون که کارگاهش بالای مغازست. همون نکست جن هم دیسک هاش بدک نیست و کیفیتش هم خوبه.

فروشگاه پرتو جلو روی خودت برات کپی خور می کنه.

تشكر , ممنون از كمك تون.

آقا ما هرچی این رضا سونی رو سرچ می کنیم هیچی عایدمون نمیشه. میگه چنین کاربری وجود نداره.
آآآآآآآآآآآآی ایهاالناس یکی به دادم برسه.
یعنی چی کپی خور شدست و آک نیست؟ برای اینکه بازش کردن و کپیش کردن.
منظورت این نسیت که refresh شده باشه؟ چون که کنج شرکت معتبریه.

آقا ما هرچی این رضا سونی رو سرچ می کنیم هیچی عایدمون نمیشه. میگه چنین کاربری وجود نداره.
آآآآآآآآآآآآی ایهاالناس یکی به دادم برسه.
یعنی چی کپی خور شدست و آک نیست؟ برای اینکه بازش کردن و کپیش کردن.
منظورت این نسیت که refresh شده باشه؟ چون که کنج شرکت معتبریه.
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16672
این تاپیکش:Reza-sony

http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=10455

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or