™SHADOW
کاربر سایت
25 شهریور چه خبره؟آقا بالا خره ما از کی بگیریم 460 دارم! ولی یکهو همه چیز از این رو به اون رو شد! حالا من چیکار کنم؟ وایستم( تا 25 شهریور)؟ یا PC بگیرم؟
25 شهریور چه خبره؟آقا بالا خره ما از کی بگیریم 460 دارم! ولی یکهو همه چیز از این رو به اون رو شد! حالا من چیکار کنم؟ وایستم( تا 25 شهریور)؟ یا PC بگیرم؟
خبری نیست ولی تا اون موقع اگه نگیرم دیگه نمی تونم بگیرم!
با سلام
( والا تايپكي بهتر از اين براي موضوع م پيدا نكردم " چون به فروشگاه " ربط داشت گفتم شايد اين بهتر باشه) اگر آف بود شرمنده.
از دوستان كسي تو تهران فروشگاهي سراغ داره كه 360 رو برام (جلو پيش روي خودم ) كپي خور كنه , و از هر لحاظ مطمئن باشه.همچنين گيمها رو با كيفيت و ديسك خوب داشته باشه.
اگر اطلاع دارين ممنون ميشم.
با سلام
( والا تايپكي بهتر از اين براي موضوع م پيدا نكردم " چون به فروشگاه " ربط داشت گفتم شايد اين بهتر باشه) اگر آف :biggrin1: بود شرمنده.
از دوستان كسي تو تهران فروشگاهي سراغ داره كه 360 رو برام (جلو پيش روي خودم ) كپي خور كنه , و از هر لحاظ مطمئن باشه.همچنين گيمها رو با كيفيت و ديسك خوب داشته باشه.
اگر اطلاع دارين ممنون ميشم.
فروشگاه پرتو
خیابان شریعتی، بالاتر از میرداماد، مرکز خرید مینا، طبقه 2 تجاری، واحد 31شماره تماس
22894783
یا با همین درایو Lite-On ها از پیام بگیر که تاریخش هم جدید جدید هست.یا این که صبر کن بار Elite با درایو BenQ برسه براش.تو این مدت هم بگرد ببین جایی که قیمت مناسب بده پیدا می کنی یا نه.
تا اونجا که من می دونم nextgen کاره کپی خور کردن رو انجام میده ولی نمی دونم جلو چشمت این کارو میکنه یا نه. چون که کارگاهش بالای مغازست. همون نکست جن هم دیسک هاش بدک نیست و کیفیتش هم خوبه.
فروشگاه پرتو جلو روی خودت برات کپی خور می کنه.
ای بابا اینیکه شما می گه برای قدیم ندیم هاست الان پایین ترین قیمت برای پرتو 490 کی می ترسم اینم یچیزیش بتشه! آخه کپی خور شدست و آک نیست:smile:من ٤٣٥ از كنج گرفتم اونجام يه سر بزن از كاربر reza _sony هم بپرس
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16672آقا ما هرچی این رضا سونی رو سرچ می کنیم هیچی عایدمون نمیشه. میگه چنین کاربری وجود نداره.
آآآآآآآآآآآآی ایهاالناس یکی به دادم برسه.
یعنی چی کپی خور شدست و آک نیست؟ برای اینکه بازش کردن و کپیش کردن.
منظورت این نسیت که refresh شده باشه؟ چون که کنج شرکت معتبریه.