MehradCreed
کاربر سایت
نه دقيقا نگفته كي مياره فقط خدا كنه زود بياره چون چند تا تار مو بيشتر رو كلم نموندهزمان دقیقی رو نمی دونم.توی چند صفحه آخر تاپیکش بخونید فکر کنم گفته باشه.
ممنون كه جوابم دادي پدرام جان
نه دقيقا نگفته كي مياره فقط خدا كنه زود بياره چون چند تا تار مو بيشتر رو كلم نموندهزمان دقیقی رو نمی دونم.توی چند صفحه آخر تاپیکش بخونید فکر کنم گفته باشه.
آره همش پاله ولي فكر كنم بتونه سفارشي برات يه ريجن ديگه بياره.یک سوال داشتم.
این آقا مجید همه ی دستگاهاش پاله. من پال نمی خوام. شما جای دیگه مد نظرتون نیست که هم منصف باشه و هم همه ی رجیون ها را داشته باشه بعضاً قسطی هم بده اگه نداد موردی نداره.
متشکرم.
آره همش پاله ولي فكر كنم بتونه سفارشي برات يه ريجن ديگه بياره.
چرا پال نه ؟؟
الان ديگه بين ريجن هاي 360 فرق زيادي نيست . اكثر بازي ها كه فري هستند اونايي هم كه فري نيستند مال هر سه تا ريجنش پيدا مي شه تازه معمولا نسخه ي پالش زودتر مياد. يه چيز ديگه هم اينكه پال ديگه نيازي به تبديل 110 به 220 ولت نداره .
موفق باشي
آره درست. ولی الان یک بازی ای مثل FF هم برای پال میاد؟ تازه بازی های J هم بیشتر از رجیون های دیگه هست.
یعنی پال 220 ولت هست؟
پال ماله کدوم منطقه هست؟
بعد راستی میتونم بعداً رجیون دستگاه هم رو طبق گفته های Nextgen عوض کنم؟ پال چنین قابلیتی رو داره؟
شما از كدوم منبع ميگي چيزي كه تو دبي زياده بنكيو هستسلام .بچه ها یه صبر کنیم تو مهر بگیریم قیمتا خیلی میاد پایین موافقین؟؟؟؟ تازه لایتونم به این زودیا کپی نمیشه من تو فرومای هکش یه چرخکی زدم میگن باید بیشتر روش کار کنیم ..مکانیزم سخت افزار لایتون خیلی با این قبلیها فرق میکنه....الان چون تو فصل تابستونیم در خواست زیاده ...خداییش تو ترم دانشگاه و مدارس کی 360 میخره 80% فروشش کم میشه و قیمتا میشکنه ...نترسین قحطی درایو بنکیو هم نمیاد اون چیزی که تو دبی زیاده 360 بنکیو که تا آخر امسالم بدن باز تو انباراشون میمونه..دوستم میگفت فروشنده تو دبی گفته کلی جنس داریم که حالا تو انباره...لایتونم کپیشه کلی میخوره توسر بنکیو و ارزون میشه نه که نایابشه به هرحال صبر کنیم 20 روز دیگه تازه به ماه رمضونم میخوریم همه ام که ماشالا روزه کی میره 360 بگیره خلاصه بد میخوره تو سر بنده خدا 360 ..فعلنم که بازی آس واسش تا 1ماه دیگه نمیاد...البته این مربوط به نظر شخصیمم میشه ولی دوست ندارم تو این وضع تورم پچه ها پول پدر بنده خداشونو که با هزار زحمت در میاره حروم کنن ...چی کنیم دلم واسه همه مادر پدرا میسوزه ....پولم این روزا سخت بدت میاد ..حیف بی منطق خرجش کنیم....قصد نصیحت نداشتم یه مشورت برادرانه بود ...یا علی قربون همه بچهای بامرام
شما از كدوم منبع ميگي چيزي كه تو دبي زياده بنكيو هست
من طبقه اخرين پرس و جو ميدونم تو دبي بنكيو ديگه داره كمياب ميشه حالا شما نميدونم از كجا فهميدي درباره عرضوني هم نميدونم من از جاهايي مثله كنج و پرتو و وست قيمت اليت رو پرسيدم گفتن اگه پاييز هم عرضون بشه تا 420-410 پايين تر نمياد قيمت جهانيه 360 هم تو همين رنج قيمتي هست منبع
http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm?WT.svl=nav
ديگه از قيمته جهاني كه عرضون تر نميشه گر چه اقا پيام ميخواد بياره
شما از كدوم منبع ميگي چيزي كه تو دبي زياده بنكيو هست
من طبقه اخرين پرس و جو ميدونم تو دبي بنكيو ديگه داره كمياب ميشه حالا شما نميدونم از كجا فهميدي درباره عرضوني هم نميدونم من از جاهايي مثله كنج و پرتو و وست قيمت اليت رو پرسيدم گفتن اگه پاييز هم عرضون بشه تا 420-410 پايين تر نمياد قيمت جهانيه 360 هم تو همين رنج قيمتي هست منبع
http://www.xbox.com/en-US/hardware/compare101.htm?WT.svl=nav
ديگه از قيمته جهاني كه عرضون تر نميشه گر چه اقا پيام ميخواد بياره
http://www.xbox.com/en-AE/
حرفاي شما درسته ولي دقت كن همه ي پدر مادرا هم نمي ذارن بچه هاشون تو مدارس بالاي 1 ساعت بازي كنند بالاخره برا خيلي ها 20 روزم 20 روزه. فكر نكنم تو مساله هاي اقتصادي كه حل مي كني عواملي مثل اينو بتوني دخيل كني مي توني....... دوست ندارم تو این وضع تورم پچه ها پول پدر بنده خداشونو که با هزار زحمت در میاره حروم کنن ...چی کنیم دلم واسه همه مادر پدرا میسوزه ....پولم این روزا سخت بدت میاد ..حیف بی منطق خرجش کنیم....قصد نصیحت نداشتم یه مشورت برادرانه بود ...یا علی قربون همه بچهای بامرام
اقا پدرام گل و اقايه Nike-90 شما راست ميگين اشتباه از من بود:blushing: حالا اگه عرضون بشه چقدر عرضون ميشه؟ مثلا اليت چقدر عرضون ميشه؟ ولي من هنوز نفهميدم درايو بنكيو تو دبي زياده يا كمه من از چند تا از مغازه هايه دبي پرسيدم البته شخصا نه يكي از فاميلامون پرسيده همشون هم گفتن درايو بنكيو ديگه كميابه ولي اين دوستمون گفت تو دبي پره 360 با درايو بنكيو هست من شك كردم حالا اقا پدرام شما كه واردي بگو كدوم درستهآقا پیام از دوبی میاره.قیمت دوبی هم پایین هست.ریجن PAL هست و ربطی هم به USA نداره که لینک دادی.
قیمت 3 مدل توی دوبی رو می تونی از اینجا ببینی :
کنج و پرتو و ... هم براشون وارد می کنن برای همین از کسی که میگیرن ازشون هزینه می گیره و این که سود خودشون هم هست.Code:http://www.xbox.com/en-AE/
اقا پدرام گل و اقايه Nike-90 شما راست ميگين اشتباه از من بود:blushing: حالا اگه عرضون بشه چقدر عرضون ميشه؟ مثلا اليت چقدر عرضون ميشه؟ ولي من هنوز نفهميدم درايو بنكيو تو دبي زياده يا كمه من از چند تا از مغازه هايه دبي پرسيدم البته شخصا نه يكي از فاميلامون پرسيده همشون هم گفتن درايو بنكيو ديگه كميابه ولي اين دوستمون گفت تو دبي پره 360 با درايو بنكيو هست من شك كردم حالا اقا پدرام شما كه واردي بگو كدوم درسته
ايببابا پس تا وقتي lite-on كپيخور نشه و حالا كه بنكيو هم داره تموم ميشه و ديگه توليد نميشه دو روز ديگه 360 هم مثله ps3 كپيخور نميشه:confused:اون جا چون جنس ها به روز هستن برای همین الان توی دوبی قطعا BenQ به این راحتی ها پیدا نمیشه.
مگر این که مغازه های متفرقه بفروشن یا این که نمایندگی های اصلی XBox 360 براشون از قبل مونده باشه که احتمالش کمه...