قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام به همه

بچها من 350 تومن دارم میخام 360 بگیرم میتونمم پول بزارم روش تا 380 تومن........ولی یه مشورت;) اگه صبر کنم قیمت پایین میاد؟؟؟؟:confused: الن تو توپخونه پرمیوم فالکون PAl میدن 385 به نظرتون بگیرم یا صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو ماه رمضون قیمت میاد پایین یا تو مهر ؟؟؟؟؟؟؟ آخه من دانشجوامو پول لازم :( یه توری نشه ضرر کنم !!!!!!!!!!! خلاصه دمتون گرم بگید ببینم چی کنم ؟؟؟؟؟؟؟ منتظر جوابم ;)
فقط سریع تورو خدا .......... یا علی

بچها من 350 تومن دارم میخام 360 بگیرم میتونمم پول بزارم روش تا 380 تومن........ولی یه مشورت;) اگه صبر کنم قیمت پایین میاد؟؟؟؟:confused: الن تو توپخونه پرمیوم فالکون PAl میدن 385 به نظرتون بگیرم یا صبر کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو ماه رمضون قیمت میاد پایین یا تو مهر ؟؟؟؟؟؟؟ آخه من دانشجوامو پول لازم :( یه توری نشه ضرر کنم !!!!!!!!!!! خلاصه دمتون گرم بگید ببینم چی کنم ؟؟؟؟؟؟؟ منتظر جوابم ;)

بچها تیز آمارو بدید تا پوله نرفته

به قيمتا اونم تو ايران نمي شه اعتماد كرد اونم برا 360 كه يه شبه قيمتش تغيير مي كنه.
الان مگه نمي گي دانشجويي؟؟ خوب مگه چقدر وقت داري تو خونه بشيني بازي كني؟؟ به نظرم مي توني PSP بگيري كه آخرش با همه ي تجهيزات مي شه 260 270 تومن. به راحتي تو دانشگاهم مي توني بازي كني تازه اگه كس ديگه اي تو دانشگاه گير بياري كه داشته باشه مي توني دونفره يا چندنفره بازي كني ميتوني سر كلاس بازي كني :blushing: تازه كلي از بودجتم برات مي مونه. :cheesygri
خب ولي اگه مي خواي واقعا 360 بگيري:
مي توني تو همين فروشگاه مجازي از آقا پيام يا آقا مجيد بگيري
آقا پيام : آركيد مي ده 370 پريميوم مي ده380 مادر بودر فاكلون و درايو بنكيو مدل اليت رو هم مي ده 428 چون درايوش لايتون هست كپي نمي شه (البته انگار يه خبرايي شده)
آقا مجيد هم پريميوم مي ده 410 اليت مي ده 450 كه اين اليتشم كپي خور شده
حالا آقا پيام مي خواد اليت با درايو بنكيو (كپيخور شده) بياره گفته تا 4 شنبه اين هفته ميارم هشتاد درصد اگه بياره گفته مي ده 400:eek:
حالا شما اگه ميتوني 400 جور كني تا چارشنبه وايسا اگه اورد بگير اگه نه همون پريميوم ازش بگير 380
هر دوي اين اشخاص آدماي معتبر و با انصافي هستند و خيليها ازشون خريد كردند راضي بودن
نكته : به هيچ عنوان آركيد نگير چون هارد نداره و قراره تو پاييز هم يه آپديت بياد كه قسمتي از بازي روي هارد كپي شه تا لود بازي ها سريعتر بشه
پ.ن: روي اون قضيه ي PSP كه گفتم بيشتر فكر كن. خيلي عجله نكن و بيشتر تحقيق كن.
بازم سوالي بود بپرس
موفق باشي

سلام به حضار گرامی.
آقایون ببخشید این آقای پیامی که این طور نشون میده انسان منصفی هست سایتی, وبلاگی, Yahoo IDی چیزی نداره.
اگه لطف کنید آدرس رو هم بدید ممنون میشم. با وجود اینکه الان الیت 259.99 دلار هست اگه ایشون میدن 400 نسبت به بقیه جاها خوبه.
ممنون میشم اگه آدرس رو لطف کنید. ;)

سلام
آقاییون من می خوام بهترین نوع X BOX360 موجود رو بخرم. ولی هیچ اطلاعی در مورد مدل ها ندارم. اگه ممکنه یک نفر تمام چیز هایی که باید به فروشنده بگم تا بهترین رو بخرم بگه!;)

به قيمتا اونم تو ايران نمي شه اعتماد كرد اونم برا 360 كه يه شبه قيمتش تغيير مي كنه.
الان مگه نمي گي دانشجويي؟؟ خوب مگه چقدر وقت داري تو خونه بشيني بازي كني؟؟ به نظرم مي توني PSP بگيري كه آخرش با همه ي تجهيزات مي شه 260 270 تومن. به راحتي تو دانشگاهم مي توني بازي كني تازه اگه كس ديگه اي تو دانشگاه گير بياري كه داشته باشه مي توني دونفره يا چندنفره بازي كني ميتوني سر كلاس بازي كني :blushing: تازه كلي از بودجتم برات مي مونه. :cheesygri
خب ولي اگه مي خواي واقعا 360 بگيري:
مي توني تو همين فروشگاه مجازي از آقا پيام يا آقا مجيد بگيري
آقا پيام : آركيد مي ده 370 پريميوم مي ده380 مادر بودر فاكلون و درايو بنكيو مدل اليت رو هم مي ده 428 چون درايوش لايتون هست كپي نمي شه (البته انگار يه خبرايي شده)
آقا مجيد هم پريميوم مي ده 410 اليت مي ده 450 كه اين اليتشم كپي خور شده
حالا آقا پيام مي خواد اليت با درايو بنكيو (كپيخور شده) بياره گفته تا 4 شنبه اين هفته ميارم هشتاد درصد اگه بياره گفته مي ده 400:eek:
حالا شما اگه ميتوني 400 جور كني تا چارشنبه وايسا اگه اورد بگير اگه نه همون پريميوم ازش بگير 380
هر دوي اين اشخاص آدماي معتبر و با انصافي هستند و خيليها ازشون خريد كردند راضي بودن
نكته : به هيچ عنوان آركيد نگير چون هارد نداره و قراره تو پاييز هم يه آپديت بياد كه قسمتي از بازي روي هارد كپي شه تا لود بازي ها سريعتر بشه
پ.ن: روي اون قضيه ي PSP كه گفتم بيشتر فكر كن. خيلي عجله نكن و بيشتر تحقيق كن.
بازم سوالي بود بپرس
موفق باشي

داداش دمت گرم مرامتو;) بابا من PSPداشتم فروختم ......من تو شهر خودم دانشجو نیستم تو تبریز دانشجوام خونه ام تنها گرفتم مجردی ...می خوام 360 تو بگیرم زندگی کنم باهاش ...آخه اونجا که فامیلو آشنایی ندارم ...گاهی اوقات بچه ها چتر میشن...دلخوشیمون شده این چاره ای نیست باید ساخت...آره اگه Elit بیاره 400 شاید بگیرم چون به صرفه;)
1سوال دیگه من مانیتورم samsung 1793 بخوام با کابل VGAبازی کنم کیفیتش خوبه؟؟؟؟ آخه خیلی برام مهمه نزنه تو ذوق..... به آقا پیامم زنگ زدم مثل اینکه دبی بود .....بیاد ببینیم چی قسمت ما میشه توکل به خدا....راستی نضرت در مورد کنسولای توپخونه چییه ؟؟؟ امکان داره رفرش با شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی واسه پیام کنسولاش پالن دیگه؟؟؟؟؟ خلاصه دمتون گرم ایشالا همه یه 360 خوب گیرشون بیاد:love:;) یا علی دستون درد نکنه

آخرین ویرایش:
مهداد جان کنسولای توپخونه اطمینانی هستن؟؟؟؟ یه توضیحی درمورد فروشگاهای توپخونه بده ... ممنون;)
من از توپخونه زياد اطلاعات ندارم فقط اينو بگم اگر اشتباه نكنم قيمت كنسول تويه توپخونه ارزون تر هست ولي قابل اطمينان نيست (نظر شخصي) حالا چرا:confused: چونكه 2تا از دوست هايه من دوتا اليت خريدن از توپخونه يكي 410 يكي415 تومن ولي بعدا فهميدن جفتش رفرشه كلا از نظر من توپخونه توصيه نميشه
تو ميتوني از فروشگاه مجازي اقا مجيد يا اقا پيام بخري اگرم اقا پيام اليت بياره 80درصد با درايو بنكيو 400 تومن كه تو ايران فكر كنم از همه عرضون تر باشه
فروشگاه هايه مطمئن هم
نكست جن NEXTGEN.IR
پرتو PARTO.IR اگه سايتش عوض نشده باشه
وست WESTGAME.IR
كنج KONJ.IR
پيكسل http://pixel385.com.
البته نميدونم پيكسل هنوز كار ميكنه يا نه اما كنسولش قابل اطمينانه فكر كنم فقط همPREMIUM داره اگر كنسوله جديد نياورده باشه
در ضمن من مهراد هستم

تو ميتوني از فروشگاه مجازي اقا مجيد يا اقا پيام بخري اگرم اقا پيام اليت بياره 80درصد با درايو بنكيو 400 تومن كه تو ايران فكر كنم از همه عرضون تر باشه
فروشگاه هايه مطمئن هم
ارزون نه عرضون:biggrin1:بعدش شما نمیدونی چرا این قدر ارزونمیده ایشون(اقا پیام) من موندم از اقا مجید بگیرم یا از اقا پیام ؟ این فروشگاه کنج همون اق پیامه؟ هی به من میگفت دیسک مالزی بهترین دیسکه(کنج):eek::laughing:

ارزون نه عرضون:biggrin1:بعدش شما نمیدونی چرا این قدر ارزونمیده ایشون(اقا پیام) من موندم از اقا مجید بگیرم یا از اقا پیام ؟ این فروشگاه کنج همون اق پیامه؟ هی به من میگفت دیسک مالزی بهترین دیسکه(کنج):eek::laughing:
نه عزيز الان كنج اليت رو حدوداي 470 مي ده.
مالزي تقريبا جرو بدترين هاست:cheesygri

داداش دمت گرم مرامتو;) بابا من PSPداشتم فروختم ......من تو شهر خودم دانشجو نیستم تو تبریز دانشجوام خونه ام تنها گرفتم مجردی ...می خوام 360 تو بگیرم زندگی کنم باهاش ...آخه اونجا که فامیلو آشنایی ندارم ...گاهی اوقات بچه ها چتر میشن...دلخوشیمون شده این چاره ای نیست باید ساخت...آره اگه Elit بیاره 400 شاید بگیرم چون به صرفه;)
1سوال دیگه من مانیتورم samsung 1793 بخوام با کابل VGAبازی کنم کیفیتش خوبه؟؟؟؟ آخه خیلی برام مهمه نزنه تو ذوق..... به آقا پیامم زنگ زدم مثل اینکه دبی بود .....بیاد ببینیم چی قسمت ما میشه توکل به خدا....راستی نضرت در مورد کنسولای توپخونه چییه ؟؟؟ امکان داره رفرش با شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی واسه پیام کنسولاش پالن دیگه؟؟؟؟؟ خلاصه دمتون گرم ایشالا همه یه 360 خوب گیرشون بیاد:love:;) یا علی دستون درد نکنه
اگه tv معمولي داري مطمئن باش مانيتور از اون TV بهتره فقط كابل vga كه ميگيري بهتره اصل مايكروسافت باشه كه تو ايران گير نمياد بايد بگي آقا پيام برات بياره. اگه غير اصل باشه شانسي يكيش خوبه يكيش بده. توپخونه رو بيخيال شو. آره پالن .
آره برا منم دعا كن منم 360 دار بشم
ايشالا تو هم بعد اين 360 بتوني پول جور كني يا HDTV بگيري يا يه مانيتور LCD وايد 24 اينچ بگيري :love:
موفق باشي

دستت درد نكنه اشتباهم رو گفتي;)نميدونم چرا انقدر ارزون هست ولي اختلاف قيمته كنسول هايه اقا پيام با اقا مجيد خيلي زياد نيست اگر پولش برات مهم نيست از اقا مجيد بخر كه بيش تر بتوني تو تابستون بازي كني;)كنج چه ربطي به اقا پيام داره:confused:اقايه sefroyek2007 راست ميگه ديسك هايه مالزي در حاله حاضر يكي از بد ترين ديسك هاست

اگه tv معمولي داري مطمئن باش مانيتور از اون TV بهتره فقط كابل vga كه ميگيري بهتره اصل مايكروسافت باشه كه تو ايران گير نمياد بايد بگي آقا پيام برات بياره. اگه غير اصل باشه شانسي يكيش خوبه يكيش بده. توپخونه رو بيخيال شو. آره پالن .
آره برا منم دعا كن منم 360 دار بشم
ايشالا تو هم بعد اين 360 بتوني پول جور كني يا HDTV بگيري يا يه مانيتور LCD وايد 24 اينچ بگيري :love:
موفق باشي

ممنون من 360 تمو سفارش دادم ...........3روز دیگه میرسه پرمیوم فالکون :cheesygri از همین الانم دعا میکنم تا واسه من برسه 360 توام جور شه;) که ایشالا حالشو ببری 1تلوزیون deawoo کاردرست داریم ولی fullhd deawoo نیست درزمن واسه بابامه من خودم خونه دانشجوئی دارم وباید با مانیتور بسازم ...آره توپخونرم بیخیال شدم تمام کنسولاش رفرشن :eek:
بازم ممنون آقایی.به همین زودیا 360 تو میگیری میدونم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or