قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

نوكر برابكس بازي سنتر
مرامتو عشق است
حال دادي اساسي
نوكرتم دربست;) وظيفه بود عزيز
اين باري كه آقا پيام مي خواد بياره گفته 80 در صد بنكيو مياره 400
400 تومن:eek:دمش گرم خيلي عاليه پس ما ضرر داديم:-" ولي بازم ايول بقيه ضرر ندن ما راضييم:biggrin1:

نوكر برابكس بازي سنتر
خوب شد اينجا پرسيدي يه وقت نري بخري ها!!!
الان آركيد زيره 400 هستش
با 450 تومن مي توني از فروشگاه مجازي از آقا مجيد (id: goril angori) با فقط 455 تومان يه اليت پال بخري كپي خور شده تازه برات پست هم مي كنه هزينه پستم خيلي زياد نمي شه تا حالا هم خيلي ها ازش خريدن راضي بود. مي توني هم از آقا پيام بخري 425 ولي اون لايت آن هست كپي نمي شه . آقا پيام پريميوم مي ده 385 كپي خور شده. اگه تا يه هفته هم صبر كني احتمال 80 درصد آقا پيام اليت كپي خور مياره 400 :cheesygri
يه وقت نري بخري ها !!! نگران مساله پست و اينا هم نباش فوقش با تيپاكس مي فرستن برات يكي دو روزه مي رسه
هر سوال ديگه اي راجع به قيمت داشتي بپرس
هر سوالي هم راجع خود 360 داشته تو تاپيكه راهنمايي و اطلاعات تكميلي براي خريد 360 بپرس
موفق باشي
داشsefroyek2007(راستيsefroyek2007جان اسمتو بما نگفتيا)راست ميگه بجايه اين كه 485 تومن بدي پايين ترين مدل 360 بگيري چند روز وايسا بالا ترين مدل 360 مفت بخر:laughing: من خودم از اقا پيام نگرفتم ولي توي تاپيكش همه واقعا راضين :love:

ميگم اگه برات مقدوره يا اشنايي تو دوبي داري بگو از اونجا برات بيارن سيتي سنتر دوبي ميده 200 تومن نهايت تيونينگ كاملش هم بكني كپي خور و 12 ولت و تنظيم لنز و فيرم ور ميشه 250 رو هم كه خيلي ارزش داره

آره میدونم.ولی آشنام کجا بود.:(
می خوام وام بگیرم حالا.شاید برم ار آقا پیام بگیرم.:smile:

آقا کسی می تونه یه قیمت روز از چند تا فروشگاه درست حسابی مثل نکست جن و وست گیم بگیره ؟
راستی اگه لایت ان کپی خور بشه . قیمت ایکس باکس کلا میره بالا یا فقط اینای که درایوشون لایت انه ؟یعنی بنگیو ها گرون نمیشه ؟

نوكر برابكس بازي سنتر
آقا کسی می تونه یه قیمت روز از چند تا فروشگاه درست حسابی مثل نکست جن و وست گیم بگیره ؟
راستی اگه لایت ان کپی خور بشه . قیمت ایکس باکس کلا میره بالا یا فقط اینای که درایوشون لایت انه ؟یعنی بنگیو ها گرون نمیشه ؟
من از نكست جن پرسيدم گفت فقط درايو لايت اون گرون ميشه:laughing: ولي درايو بنكيو كمياب ميشه :(چون خواهانش زياد ميشه:-"
نكست جن طبق اخرين اطلاعات
arcade:420
premium:470
elite:520
از وست خبر ندارم:confused:

نوكر برابكس بازي سنتر

من از نكست جن پرسيدم گفت فقط درايو لايت اون گرون ميشه:laughing: ولي درايو بنكيو كمياب ميشه :(چون خواهانش زياد ميشه:-"
نكست جن طبق اخرين اطلاعات
arcade:420
premium:470
elite:520
از وست خبر ندارم:confused:
مهراد جان ممنون.
راستی پیغام ها رو هم چک کن.

نوكر برابكس بازي سنتر

بچه ها بنظرتون تا کی میشه صبر کرد.من الان هن منتظرم قیمت ها هر روز پایین تر بیاد هم می ترسم بنکیو دیگه گیرم نیاد و لایت ان ها هم گرون بشه. اون وقت دیگه ایکس باکس نمی تونم بخرم:cheesygri

بچه ها بنظرتون تا کی میشه صبر کرد.من الان هن منتظرم قیمت ها هر روز پایین تر بیاد هم می ترسم بنکیو دیگه گیرم نیاد و لایت ان ها هم گرون بشه. اون وقت دیگه ایکس باکس نمی تونم بخرم:cheesygri
سلام
اول اينكه سپهر جان انصافا خيلي سحرخيزي ها !!! (البته اگه از شب قبلش بيدار نبوده باشي)
دوم اينكه به نظر من همين كاري كه من مي خوام بكنم رو انجام بده يه هفته صبر كن اگه آقا پيام اليت بنكيو 400 اورد بخر اگرم نه از آقا مجيد بگير 450 تازه ممكنه اگه آقا پيام 400 بده آقا مجيد هم قيمتاشو بكشه پايين

سلام
اول اينكه سپهر جان انصافا خيلي سحرخيزي ها !!! (البته اگه از شب قبلش بيدار نبوده باشي)
دوم اينكه به نظر من همين كاري كه من مي خوام بكنم رو انجام بده يه هفته صبر كن اگه آقا پيام اليت بنكيو 400 اورد بخر اگرم نه از آقا مجيد بگير 450 تازه ممكنه اگه آقا پيام 400 بده آقا مجيد هم قيمتاشو بكشه پايين
نه بابا صحر خیز چیه.واسه نماز صبح بیدار شدم.:cheesygri
واسه الیت هم پول ندارم.تاره به هارد 120 هم نیاز ندارم.مموری 256 بسه.حالا هر وقت شد بازی رو هارد بریزم میرم یه دسته دوم 20 گیگ میگیرم.;)

نوكر برابكي بازي سنتر
نه بابا صحر خیز چیه.واسه نماز صبح بیدار شدم.:cheesygri
واسه الیت هم پول ندارم.تاره به هارد 120 هم نیاز ندارم.مموری 256 بسه.حالا هر وقت شد بازی رو هارد بریزم میرم یه دسته دوم 20 گیگ میگیرم.;)
ايول من خودم ساعت 5ونيم بيدار شدم نديدم كسي پست داده باشه نماز خوندم:praying: خوابيدم تا 11ظهر:smile: ولي به نظر من با قيمت هايي كه من به شما دادم اگه پول اركيد برا اينجا داري با همين پول ميتوني يه اليت بخري يا حداقل پرميوم چون اركيد ديگه خيلي پايينه تازه دوباره كاريه چند وقت ديگه به يه هارد كه احتياج داري ولي بازم هر جور راحتي ;)

نوكر برابكس بازي سنتر
سلام
می خواستم بدونم این فروشگاه پرتو دیگه تو کار کنسول نیست؟ راست می گن که تعطیل کردن رفتن پی کارشون؟;)
اره منم شنيدم سايتشون هم ديگه واز نميشه:( اخه ديگه كسي پرتو نميرفت سايتشون كه هك شده بود تازه با وجود next gen يا west game يا كنج ديگه كسي پرتو نميرفت :blushing:

حالا به غیر از فروشگاه پرتو که تعطیل کردن رفتن خونشون :laughing: شما برای خرید بازی چه فروشگاهی را پیشنهاد میدهید که هم ازنظر جنس دیسک و کاور بازی عالی باشن اگر میشود اسم dvd که به کار مبرند هم بنوسید

پرتو مگه همون هومن خودمون نیست
اون اقا که خیلی خوب کار میکرد همه راضی بودن
راستی کسی که دقیق اطلاع داره یه لیست کلی از قیمتا بزاره
ممنون

حالا به غیر از فروشگاه پرتو که تعطیل کردن رفتن خونشون :laughing: شما برای خرید بازی چه فروشگاهی را پیشنهاد میدهید که هم ازنظر جنس دیسک و کاور بازی عالی باشن اگر میشود اسم dvd که به کار مبرند هم بنوسید
نرفتن خونشون هنوز هستند
این dvd irani هم فکر کنم خوب باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or