قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان لطفا شایعه سازی نکنید....

من امروز رفتم پرتو بنده خدا رفته بود مسافرت...و حالا برگشته:cheesygri

در ضمن شما می تونی بری از همون کنج و نکست جن خرید کنی به جای این که کاربران رو گمراه کنی...برید به سایت کنج زده : مژده مژده بازی ps2 شده 1000 تومن...در حالی که تا 2-3 هفته پیش 1500 میداد...پرتو مدت زمان زیادی هست که 800 میده...بازی xbox 360 هم که 4000 تومن با بهترین کیفیت میده و از همه جا ارزون تر هست و کنج میده7000 تومن...در موقع خرید psp هم می خواست سر من رو کلاه بذاره و 40000 تومن گرون تر بده و منم از پاناسونیک خریدم(طبقه 2 پایتخت)...من از زمان ps1 مشتری کنج بودم(تا پایان دوره ps2 ) ولی بعد از اون واقعه ی psp و خالی بندی ها و بامبول بازی هایی که سر 360 در آورد دیگه اونجا نمی رم...راستی الان یادم اومد دانگرید psp هم west به بهترین فریم ور 12000 تومن می گرفت و کنج به یه مدل پایین تر 25000 تومن....کلا هر چی از کلاهبردای اونا بگم کم گفتم...به هر حال خرج اون ویترین زیبا و گران بها و همچنین اون ps3 های نقره ای که رو دستش مونده باید در بیاد دیگه..اونم از جیب من و شما

اون نکست جن هم که همون کنسولی رو که ما از پرتو خریدیم 535 با همون مشخصات میداد 595:laughing: فنی که خریدیم 23 تومن (البته با تخفیف) میداد 35 تومن...دیگه بقیه اش بماند.

من نمی خوام از پرتو دفاع کنم و ممکنه دستگاه خودمم به مشکل بخوره ولی در بین این دزدها از همه بهتر و پاک تر هست...الانم هست و می تونید برید از شنبه به بعد جدید ترین بازی ها رو بخرید.

آخرین ویرایش:
نرفتن خونشون هنوز هستند
این dvd irani هم فکر کنم خوب باشه
چي ميگي:laughing: هنوز هستن خيلي خوبه:biggrin1: من رفتم يه دسته 360 ازشون بگيرم خيلي باهاشون حال كردم;)
اره بابا DVD IRANI هم خوبه
راستی کسی که دقیق اطلاع داره یه لیست کلی از قیمتا بزاره
ممنون
ليست از قيمت چي از كنسول يا بازي ها

دوستان لطفا شایعه سازی نکنید....

من امروز رفتم پرتو بنده خدا رفته بود مسافرت...و حالا برگشته:cheesygri

در ضمن شما می تونی بری از همون کنج و نکست جن خرید کنی به جای این که کاربران رو گمراه کنی...برید به سایت کنج زده : مژده مژده بازی ps2 شده 1000 تومن...در حالی که تا 2-3 هفته پیش 1500 میداد...پرتو مدت زمان زیادی هست که 800 میده...بازی xbox 360 هم که 4000 تومن با بهترین کیفیت میده و از همه جا ارزون تر هست...در موقع خرید psp هم می خواست سر منر رو کلاه بذاره و 40000 تومن گرون تر بده...من از زمان ps1 مشتری کنج بودم ولی بعد از اون واقعه ی psp و خالی بندی ها و بامبول بازی هایی که سر 360 در آورد دیگه اونجا نمی رم...

اون نکست جن هم که همون کنسولی رو که ما از پرتو خریدیم 535 با همون مشخصات میداد 595:laughing: فنی که خریدیم 23 تومن (البته با تخفیف) میداد 35 تومن....شما می تونی بری بخری ازش ولی من نه:-"

من نمی خوام از پرتو دفاع کنم و ممکنه دستگاه خودمم به مشکل بخوره ولی در بین این دزدها از همه بهتر و پاک تر هست...الانم هست و می تونید برید از شنبه به بعد جدید ترین بازی ها رو بخرید.
بابا ما كه شايعه درست نكرديم:eek: ما گفتيم كه فقط شنيديم:confused: تازه من پرتو رو خيلي قبول دارم:cool: نكست جن هم خوبه فقط از نظر قيمت يكم بالا تر از پرتو ميگه اگه اينطور باشه كنج كنسولاش رو ارزون تر از پرتو ميده از نظر بازي هم پرتو واقعا پيشنهاد ميشه:biggrin1: هم از نظر كيفيت هم از نظر اشتباه تو ريجن من يه بار رفتم 3تا بازي 360 از نكست جن خريدم ريجن پال رفتم خونه ديدم همه ريجنا هستن GEARS OF WA PAL -ASSASSINS CREED J- COD4 NTSC-U ولي تو بازي هاي پرتو هيچ وقت اين اتفاق نيوفتاده

آخرین ویرایش:
چي ميگي:laughing: هنوز هستن خيلي خوبه:biggrin1: من رفتم يه دسته 360 ازشون بگيرم خيلي باهاشون حال كردم;)
اره بابا DVD IRANI هم خوبه

شما وقتی 1 ماه پول بازی رو ریختی و دستت نرسید و هر وقت رفتی یه سری به تاپیکشون زدی اون وقت بیا به من بگو چی می گییییییییییییییی
در ضمن وقتی ازیه موضوعی خبر نداری بهتره دخالت نکنی

شما وقتی 1 ماه پول بازی رو ریختی و دستت نرسید و هر وقت رفتی یه سری به تاپیکشون زدی اون وقت بیا به من بگو چی می گییییییییییییییی
اين الان يعني چي يعني من نميفهمم يا پرتو بده:confused:
در ضمن وقتی ازیه موضوعی خبر نداری بهتره دخالت نکنی
چشم هرچي شما بگي:cool: ولي ميشه بگي تو چي دخالت كردم كه به من ربطي نداشته:confused:

اين الان يعني چي يعني من نميفهمم يا پرتو بده:confused:

چشم هرچي شما بگي:cool: ولي ميشه بگي تو چي دخالت كردم كه به من ربطي نداشته:confused:

این یعنی الان برو یه سر به تاپیکشون بزن ببین چند نفر چقدره منتظرن تا جنساشون برسه ( البته فکر کنم انقدر خوابیده باشه که تو صفحه دوم تاپیک مجازی باشه )

شما رفتی 1 دونه دسته گرفتی شاد و شنگول برگشتی خبر نداری بقیه چه بد بختی هایی کشیدن
اما در مورد شایعه ( مجبور میکنید بعضی چیز ها رو بگیم )
من 1 ماه پیش بازی سفارش دادم و از هفته دوم همش دارم زنگ می زنم مغازه و موبایل ولی هر دوشون رو هوا بودن ( خوب دلیلش هم معلوم شد خدا رو شکر مسافرت ! یعنی یه جایی بودن که هیچ نوع کامپیوتری وجود نداشت که بیان و تو bc بگن که دلیل نفرستادن چیه !؟ یا حداقل بگن که دارم میرم مسافرت )
حالا هم که برگشته ما که 1 ماه پیش پول ریختیم میگه 5 هزار تومن تو حساب من پول هست در حالی که چند نفر هستند که 30 40 تومن ریختن به حساب

ولی از شانس بد و اشتباه خودم چون من قبل از به ایشون اطمینان داشتم و چند بار ازشون خرید کرده بودم فیش رو انداختم رفت مثل همیشه
( البته شماره فیش رو از بانک در اوردم ولی بازم میگه اینجور پولی به حساب من واریز نشده )

حالا شما فکر کنید این اتفاق بیاد واسه شما بیوفته و بره رو اعصابتون بعد من بیام بهتون بگم شایعه در میاری و چی می گیییییییییییی چه بر خوردی با من میکنید ؟

این یعنی الان برو یه سر به تاپیکشون بزن ببین چند نفر چقدره منتظرن تا جنساشون برسه ( البته فکر کنم انقدر خوابیده باشه که تو صفحه دوم تاپیک مجازی باشه )

شما رفتی 1 دونه دسته گرفتی شاد و شنگول برگشتی خبر نداری بقیه چه بد بختی هایی کشیدن
اما در مورد شایعه ( مجبور میکنید بعضی چیز ها رو بگیم )
من 1 ماه پیش بازی سفارش دادم و از هفته دوم همش دارم زنگ می زنم مغازه و موبایل ولی هر دوشون رو هوا بودن ( خوب دلیلش هم معلوم شد خدا رو شکر مسافرت ! یعنی یه جایی بودن که هیچ نوع کامپیوتری وجود نداشت که بیان و تو bc بگن که دلیل نفرستادن چیه !؟ یا حداقل بگن که دارم میرم مسافرت )
حالا هم که برگشته ما که 1 ماه پیش پول ریختیم میگه 5 هزار تومن تو حساب من پول هست در حالی که چند نفر هستند که 30 40 تومن ریختن به حساب

ولی از شانس بد و اشتباه خودم چون من قبل از به ایشون اطمینان داشتم و چند بار ازشون خرید کرده بودم فیش رو انداختم رفت مثل همیشه
( البته شماره فیش رو از بانک در اوردم ولی بازم میگه اینجور پولی به حساب من واریز نشده )

حالا شما فکر کنید این اتفاق بیاد واسه شما بیوفته و بره رو اعصابتون بعد من بیام بهتون بگم شایعه در میاری و چی می گیییییییییییی چه بر خوردی با من میکنید ؟
بابا من گفتم يه بار يه دسته خريدم باهاشون حال كردم نگفتم كه همون يه بارو رفتم ما(من و رفيقام)3تا 360 ازشون خريديم با چندين تا بازي هم براي خودم هم براي رفيقام ولي هميشه شخصا رفتم پيشه خودشون وهيچ وقت سفارش ندادم كه برام بفرستن چون يكي از دوستام تا اونجا كه ميدونم يه gears of war سفارش داد 1 ماه بعد به دستش رسيد :confused:(اين كه بازيه 1 ماه اگه كنسول باشه ببين چي ميشه:-")ولي تو كيفيت بازي هاش از همه بهتره(نظر شخصي)به دلايلي كه گفتم برا همين من از پرتو راضيم حالا شما راضي نيستي چرا منو ميزني:punish:اين نظره شخصيه شماست و من هم به نظر شما احترم ميزارم شما منو ببخش

آخرین ویرایش:
بابا من گفتم يه بار يه دسته خريدم باهاشون حال كردم نگفتم كه همون يه بارو رفتم ما(من و رفيقام)3تا 360 ازشون خريديم با چندين تا بازي هم براي خودم هم براي رفيقام ولي هميشه شخصا رفتم پيشه خودشون وهيچ وقت سفارش ندادم كه برام بفرستن چون يكي از دوستام تا اونجا كه ميدونم يه gears of war سفارش داد 1 ماه بعد به دستش رسيد :confused:(اين كه بازيه 1 ماه اگه كنسول باشه ببين چي ميشه:-")ولي تو كيفيت بازي هاش از همه بهتره(نظر شخصي)به دلايلي كه گفتم برا همين من از پرتو راضيم حالا شما راضي نيستي چرا منو ميزني:punish:اين نظره شخصيه شماست و من هم به نظر شما احترم ميزارم شما منو ببخش
ای این آقا مهراد چه قدر با شعوره. تازه قرار تا یه هفته دیگه هم یه حاله گنده به ما بده. بسکه آقاست.:love::love::love:

خوب من هم اون موقع عصبانی بودم و شما هم با یه لحن تمسخرانه ای اومدی گفتی چی می گی من هم امپرم زد بالا ...
البته بگم یه کم به کلمه چی می گی هم الرژی دارما :cheesygri
ولی در کل پرتو با این کارش خودش رو خیلی خراب کرد
من هم از شما معذرت می خوام که اونجوری صحبت کردم :love:
موفق باشی ;)

من اينجا هر چي بگيد ديدم جزئ قيمت به روز 360 .
الان قيمت elite چنده؟
360 من 3چراغ شده ميخوام تعمير كنم بفروشم چند ميخرن ولي نميخوام كسي بفهمه تعمير شده؟

الان قيمت elite چنده؟
360 من 3چراغ شده ميخوام تعمير كنم بفروشم چند ميخرن ولي نميخوام كسي بفهمه تعمير شده؟
اول اينكه مدلش چي بوده و ماله چي تاريخي بوده (مادربوردش چي بوده)
دوم اينك اگه نخواي بگي تعميري هست خيلي بده و نامرديه:mad: (البته اين نظره منو و اصلا تو كاراي شخصي شما دخالت نمي كنم)
سوم اينكه اگه مادربوردت فالكون نباشه همه سريع مي فهمن و الانم كه ديگه جاسپر مي خواد بياد ديگه هركسي كه حداقل يه پرس و جوي كوچولو كرده باشه نمياد براي بازي مال شما رو بخره
چهارم اينكه به نظرم تو فروشگاه مجازي تاپيك بزن خيلي ها لوازم جانبي و حتي قاب كيسو و يا مثلا هيت سينكا رو ازت مي خرن بعدش يه پولي بذار روش يكي بخر
چهارم اينكه فكر نكنم بيشتر از 250 ازت بخرن (تازه اگه بدي تعمير و كار كنه)
پنجم اينكه 360 اصلا قيمتش ثابت نيست مخصوصا تو تهران. نمونش همين مغازه كنج يه ماه پيش ميداد حدود 500 يه شب كردش 435 كه خيلي هم فروش كرد الان مي ده 470 چونه بزني تا 450 هم پايين مياد
ولي الان نكست جن از همه جا گرون تره .
مي توني هم بري تو فروشگاه مجازي اونجا يكي آقا مجيده كه اليت مي ده 450 آكبند كپي خورشم 5 تومنه يكي هم آقا پيام كه مي ده 428 چون درايوش لايتون هست و كپي نمي شه
مي توني بري همونجا قيمت به روز و چيزاي ديگ كه مي خواي بگيري
الانم به نظرم اليت بالاي 450 بگيري ضرر كردي.
بازم سوالي بود بپرس
موفق باشي

الان قيمت elite چنده؟
كنج:470
نكست جن520
البته شايد قيمت ها عوض شده باشه ولي احتمالش كمه
كسي از قيمت هايه پرتو خبر نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or