قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

نكر برابكس بازي سنتر

چرا توپخونه اين همه جاي بهتر;)
يه چيزي ميگم شايد باورتون نشه چون اول باور خودم هم نشد:confused: من ديروز رفتم كنج يه 360 اليت خريدم 450تومن :biggrin1:(پشت تلفن به من گفت 435تومن نامرد)تازه قيمت پايه 470تومن بود ولي با چك و چونه شد 450 تومن :laughing:
فردا صبح پسر خالم اومد خونه ما (تازه از دوبي اومده:-")يه كادو برام اورده بود بگين چي بود :confused:؟؟؟؟يه ps3 80gig با يه M.G.S4 و يه GTA IV :eek:اخه حدود 500 تومن به من بدهكار بود چون چند وقت دير شده بود PS3 گرفت :rolleyes:نشستم بازي كردم يخرده كه گذشت دريافتم كه خداييش:love: XBOX 360 يه چيز ديگس
مبارك باشه . تا باشه از اين بدهكاريها باشه:cheesygri
يه سوال مي شه بپرسم چجوري و چه مدت چونه زدي كه بهت 20 تومن پايينتر داده؟؟؟
آخه دو سه روز قبل عيد يكي از دوستام رفته بود از كنج يه PSP گرفته بود از اون آدماي پررو هم هست ولي همون اول بهش گفته بود 250 پايين هم نيومده بود. مموري و كيف و هدفون و بازي هم خريده بود رو اونا هم تخفيف نداده بود آخر سر كه كلش شده بود 325 براش 5 تومن تخفيف زده بود بهش 320 داد بعد شما چيكار كردي رو خود كنسول 20 تومن اومده پايين؟؟؟:confused: اين سوالو دقيق جواب بده :blushing:

مبارك باشه . تا باشه از اين بدهكاريها باشه:cheesygri
يه سوال مي شه بپرسم چجوري و چه مدت چونه زدي كه بهت 20 تومن پايينتر داده؟؟؟
آخه دو سه روز قبل عيد يكي از دوستام رفته بود از كنج يه PSP گرفته بود از اون آدماي پررو هم هست ولي همون اول بهش گفته بود 250 پايين هم نيومده بود. مموري و كيف و هدفون و بازي هم خريده بود رو اونا هم تخفيف نداده بود آخر سر كه كلش شده بود 325 براش 5 تومن تخفيف زده بود بهش 320 داد بعد شما چيكار كردي رو خود كنسول 20 تومن اومده پايين؟؟؟:confused: اين سوالو دقيق جواب بده :blushing:
اول گفت 470 تومن باهاش چونه زدم اونم گفت اصلا پايين تر از 470 تومن نميشه:mad: منم رفتم تو كارش;) گفتم من از شهرستان اومدم از شما خريد كنم چون خيلي از مغازه شما تعريف شنيدم تازه من ديروز به مغازه شما زنگ زدم شما به من گفتي 435تومن حالا يه روزه انقدر قيمتا رفت بالا(اون موقع كه بهشون زنگ زدم شهرستان بودم بعد كه اومدم يه راست رفتم كنج برا همين دروغ نگفتم:blushing:) اونم هي تكذيب ميكرد:angry: بعد يهو گفتم ما با شما معاملمون نميشه بريم:twisted:(با پسر خاله بودم)يهو طرف جا خورد:eek: گفت هالا وايسيد گفت 435 تومن نميشه ولي 450 تومن ميتونم بدم بعدشم چندتا ابر هندونه گذاشتم زير بغلش خلاصه تخفيفرو داد:cool:

نكر برابكس بازي سنتر
سلام
لطفا قیمت روز Xbox 360 را بدهید.
از کجا باید بخرم که سرم کلاه نره؟
شما ميتوني از نكست جن بخري چون هم قابل اعتماده هم خوشبرخوردن هرچي سوال كني جواب ميدن http://nextgen.ir/
يگانه كه اصلا توصيه نميشه هم سرت كلا ميزترن هم سوال زياد كني ادم زايع ميكنن;)
پرتو كه بدك نيست
كنج كه قيمت كنسولاش پايين تر از همست قابل اتمينان هم هست http://konj.ir/

نكر برابكس بازي سنتر
33911083
من امروز رفتم بگیرم کپی خور نبود گفت فردا بیا
این lite on کپی خور میشه؟
دستت درست MForce(اسمتو نميدونم شرمنده:blushing:)
lite- on كپي خور ميشه ولي نميدونم چرا هيچكي دست بكار نميشه(همچين ميگه انگار به همين سادگيه;)) ولي اگه كپي خور بشه احتملا دوباره قيمت 360 ميزنه بالا:mad:

آرکد J با قیمت 480 تومان. گرونه یا نه؟!

سلام. دوستان من یک آرکد J میخوام بگیرم، اینجا در مشهد 480 تومانه.
آقا قیمت چطوره؟ گرونه؟
چون یکم عجله دارم میشه بفرمایید اوضاع قیمت چطوره؟ بگیرم یا نه؟

اول گفت 470 تومن باهاش چونه زدم اونم گفت اصلا پايين تر از 470 تومن نميشه:mad: منم رفتم تو كارش;) گفتم من از شهرستان اومدم از شما خريد كنم چون خيلي از مغازه شما تعريف شنيدم تازه من ديروز به مغازه شما زنگ زدم شما به من گفتي 435تومن حالا يه روزه انقدر قيمتا رفت بالا(اون موقع كه بهشون زنگ زدم شهرستان بودم بعد كه اومدم يه راست رفتم كنج برا همين دروغ نگفتم:blushing:) اونم هي تكذيب ميكرد:angry: بعد يهو گفتم ما با شما معاملمون نميشه بريم:twisted:(با پسر خاله بودم)يهو طرف جا خورد:eek: گفت هالا وايسيد گفت 435 تومن نميشه ولي 450 تومن ميتونم بدم بعدشم چندتا ابر هندونه گذاشتم زير بغلش خلاصه تخفيفرو داد:cool:
مرامتو عشق است
حال دادي اساسي:thanks:

سلام. دوستان من یک آرکد J میخوام بگیرم، اینجا در مشهد 480 تومانه.
آقا قیمت چطوره؟ گرونه؟
چون یکم عجله دارم میشه بفرمایید اوضاع قیمت چطوره؟ بگیرم یا نه؟
خوب شد اينجا پرسيدي يه وقت نري بخري ها!!!
الان آركيد زيره 400 هستش
با 450 تومن مي توني از فروشگاه مجازي از آقا مجيد (id: goril angori) با فقط 455 تومان يه اليت پال بخري كپي خور شده تازه برات پست هم مي كنه هزينه پستم خيلي زياد نمي شه تا حالا هم خيلي ها ازش خريدن راضي بود. مي توني هم از آقا پيام بخري 425 ولي اون لايت آن هست كپي نمي شه . آقا پيام پريميوم مي ده 385 كپي خور شده. اگه تا يه هفته هم صبر كني احتمال 80 درصد آقا پيام اليت كپي خور مياره 400 :cheesygri
يه وقت نري بخري ها !!! نگران مساله پست و اينا هم نباش فوقش با تيپاكس مي فرستن برات يكي دو روزه مي رسه
هر سوال ديگه اي راجع به قيمت داشتي بپرس
هر سوالي هم راجع خود 360 داشته تو تاپيكه راهنمايي و اطلاعات تكميلي براي خريد 360 بپرس
موفق باشي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or