Hesam_1994
کاربر سایت
مهراد جان دقیقشو نمی دونم. ولی به شدت قیمت ها افت می کنه.نوكر برابكس بازي سنتر
اقا كي ميدونه قيمت 360 از پاييز به بعد چقدر مياد پايين يعني الان كه قيمت 360 اليت 450-460-470... تومن هست پاييز چقدر مياد پايين :confused:
یعنی اگه کپی خور بشه.آرکید های که با درایو بن گیو هست هم گرون میشه یا فقط الیت گرون می شه ؟:confused:سلام
اگر درایور لایت اون کپی خور نشه انوقت کنسولها گرونتر نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ايول پس هالا كه تو پاييز ميگيري منم پاييز ميگرم سپهر عزيزمهراد جان دقیقشو نمی دونم. ولی به شدت قیمت ها افت می کنه.
منم منتظرم پاییز بگیرم . !
وااااااااياخه چرااصلا خبري از كپي خر شدن درايو هاي lite_on شده كه ما قصه گرون شدنشو بخريم اگه گرون شه مثلا چقدر گرون ميشهوقتی درایو لایت آن کپی خور شده بیاد قیمتها خیلی زیاد میشه ! !
من الان زنگ زدم كنج گفت پاييز تا 390 تومن ميرسه (البته با چندتا هندونه 4- 5كيلويي قيمت تا 390تومن اومد)الان هم به من گفت اليت 435تومن0البته با تلفن 435تومنه اونجا كه بري 450 تومن ميشه)احتمالا بعد از ظهر يا فردا يه xbox 360 eliteتهيه ميكنممهراد جان تو اگه می خوای الیت بگیری چند روز دیگه آقا یه بار میاره الیت پال با برد فالکون 400. الان هم داره 428 تومن. فکر نکنم که دیگه الیت از 400 ارزون تر بشه . ولی من آرکید می خوام چون زیاد پول هم ندارم.دارم صبر می کنم که دیگه خیلی ارزون بشه .
وگرنه حیفه این تابستون نسیت.
اخ چرا ميزني داش من كه نگفتم كپيخور نميشهمن گفتم كه صحبتي شده در باره كپيخر شدنش شده يا نه يا فعلا خبري نيست تازه همينطور كه وقتي درايو lite_on كپيخور نشده اومد بازار قيمت كنسول افت كرد وقتي كه كپيخور شه قيمتا ميره بالا ديگهكيگفته كپيخور نميشه؟تازه چه ربطي به قيمتا داره؟.